Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pjoco87

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint oda az évad fele, ez a pár hónap pedig csak úgy elröppent és mi is öregebbek lettünk egy kicsit. A múltkori vihar előtti csend pedig azt hiszem bejött, hiszen talán nem túlzás azt állítani, hogy a félévadzárás nagyot szólt és megint kijutott mindenből. Ahogy azt…..
Sokáig gondolkodtam azon, hogy a Nerd videók befejezése után mi legyen. Sokáig úgy gondoltam, hogy nekiállok a Nostalgia Critic videóknak, de az utóbbi időben beláttam, (nem AsdX-féle emberek miatt, róluk megvan a véleményem és az ilyen emberek szavára nem adok) hogy nincs elég…..
Mivel még mindig olvassátok a blogot és nagyon jókat szoktunk játszani a szerveren ezért van egy meglepetésem számotokra.Van egy cég, ami SMS-ben küldött reklámok után fizet neked! Még ha nem csinálsz semmit, akkor is jön a pénz! De ha tagokat szervezel magad alá, akkor nagyon sok…..
pjoco87 2010.11.30 22:44:27
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..
Vagy 6x kellett végignéznem a Sniper - Art of Victory befejezését, de nem vettem ezt észre. Szerencsére Attila szemfülesebb volt Ha én szövetségesként azt kérem, hogy bombázzák le a német erődítményt, akkor hogy lehet az, hogy német felségjelzésű gépek bombázzák? ..
Zsombor küldte ezt a képet, mikor sógoréknál járt. Nagyon meggyőző a "Teljes verzió" felirat is  ..
pjoco87 2010.11.10 14:34:42
Lester the Unlikely Íme a Nerd legújabb videója.Jó szórakozást (kivéve PJoco87-nek) (én is vicceltem, vagy mégse?):AVGN - Lester The UnlikelyUploaded by dolfinthereal. - Click for more funny videos...
A Call of Dutyt lehet nem szeretni, az új részt az Infinity Ward-féle botrány miatt különösen - de ettől még a hétvégén fellőtt reklámszpot simán zseniális.   ..
Ropee küldött egy érdekességet, a kultikus kamionos játékkal kapcsolatban. Megtaláltam a neten a Hard Truck 2 (alias King of the Road) orosz borítóját, ami szerintem kísértetiesen hasonlít a borzalmas Over the Road Racing borítójára. Mivel a Big Rigs is orosz, felmerülnek…..
ROFL-net Mi a..?! 2010.11.07 12:00:00
Lehet jó sokat röhögni, de tényleg. Kösz a linkért Georgie  ..
pjoco87 2010.11.06 19:46:16
Üdvözlet mindenkinek.Biztosan feltűnt, hogy nem sok feliratozott film kerül ki az oldalra. Elnézést, ez az én hibám. Munka után eléggé fáradt vagyok, és nem nagyon van kedvem gép előtt görnyedni, jó lenne egy laptop, azzal ölben lehet feliratozgatni, de anyagiak…..
Update 2: Nos akkor ezt kellene valahogy normálisan kivágni és nagyobbra menni,sajnos én ehhez nem értek. Itt az eredeti kép. Találtam még egy ilyet is.Update: 77 igen és 102 nem válasz érkezett. Tehát csak van akit érdekel:) Chris összedobott egy képet ,(köszönjük neki:)…..
ROFL-net Mellékhatásch 2010.10.28 06:00:00
A Schönherz Qpa egy másik versenyzője, aki azt írta, hogy megnyerték vele a történetdíjat :) Nekem az ébresztés tetszett a legjobban. :DKüldte: Gollam(Ha gondoljátok még küldhettek ilyen Schönherz videókat)..
Írásos cikk helyett inkább készítettem egy hülye videót. Ha minden igaz a játék má több mint 10 éves, de nem emiatt maradt ki. Nem volt igazán alkalmas bemutatásra és nem is volt annyira rossz.Most felirattal (youtube videó) ..
AVGN és NC rajongói oldal Pólók 2010.10.26 20:49:00
 Üdv mindenkinek! Érdeklődgettem a pólók iránt,ha minden igaz 2500-3000 forint közt alakulna az áruk de ez még változhat.(Ennél drágább már nemnagyon lesz) Ez így soknak tűnhet de mindenképp egy jó minőségű,egyedi pólót kapsz érte. Nos a "mintázat" még…..
ROFL-net Ez mi? 2010.10.25 06:00:00
Különös kegyetlenséggel verik a lábujjait. Nem csoda, hogy nem bír semmit csinálni  UI: Remélem senki sem érti úgy a bejegyzést, hogy szidnám a Prehistoric-ot... Jelentem, a második részével pont nagy küzdelmeket folytatok. Retro forever..
ROFL-net Menő jelmez 2010.10.16 06:00:00
Remélem már vártátok az új epizódot. Elég bitang körülmények között született meg, de azért bízom benne, hogy tetszik nektek. 2. rész a közeljövőben  Tesztjelleggel Youtube-ra is feltöltve. Konvertálás nélkül  ..
pjoco87 2010.10.15 22:30:03
pjoco87 2010.10.16 22:05:00
@AtiBoa: Bármit is mondasz freddynek igaza van ez egy játszhatatlan játék! Undorító a City Interactive! És hadd utálják csak őket mert megérdemlik! Ők ebből pénzt csinálnak mi meg szopunk a szar játékaikkal!!
 Ha a Chronologically Confused About Movie and Video Game Sequels videót fordítanánk, akkor az ott szereplő címeket (filmek, játékok) hogy fordítsuk le?Úgy, ahogy Magyarországon hivatalosan megjelent, eredeti cím vagy saját fordítás legyen?A nép akarata szentChris lefordította a…..