Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krujs

0 bejegyzést írt és 639 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óriási méreteket ölt az elhidegülés a politika intézményes formáitól, gondoljunk csak arra, hogy milyen hatalmas azoknak az aránya, akik semelyik pártra sem szavaznának, ha most hétvégén lennének a választások. Ugyanakkor pár nappal vagyunk a kormánypárti gigatüntetés után,…..
Krujs 2012.01.26 10:48:56
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Gyurcsány még életben van, ami azt jelenti hogy a csodálatos demokráciánkban az ilyesmi nem történik meg.
  A hétvégi tüntetések visszhangjának legnagyobb tanulsága az, hogy honfitársaink továbbra sem tudják elviselni ezeknek az ostoba faszoknak a megmozdulásait. (Hogy kik azok az ezek az ostoba faszok, az politikai meggyőződéstől függően változik.) Ez nyilván mindig is így volt,…..
Krujs 2012.01.25 19:29:50
@Fedor: Én busszal mentem, mondjuk Budaörsről, de szerintem nem kell engem ekézni mert ezt választottam és nem mentem gyalog/választottam egy súlytalan like-olást az interneten vmi csoportra abban a hiszemben hogy annak súlya van. Másokat se, akik mondjuk meszebb laknak és ugyanígy gondolkodnak.
Krujs 2012.01.26 10:48:02
Mostanában újra tombol a rémálom, elkezdtek a megosztó politika falai, a kritikátlan gyűlölet politikai oszlopai felépülni. Kurva szuggesztív egy dolog, és mivel a politikában mindenkinek megvan a saját igazsága, egyszerű is. Azok a fogalmak amiket az elmúlt 1 évben temetni…..
„Éjszakai fürdőzés, koktél, egyetem, lehet hogy ezeket a programokat a jövőben meg kell gondolniuk a pécsi egyetem jogászhallgatóinak, miután szeptembertől megszűnik az ingyenes jogászképzés” – hangzott el a Kossuth Rádió déli krónikájában. Ha nem jó a…..
Sosem hittem volna, hogy valaha is Bayer Zsolttal egy véleményen leszek valamiben. És most mégis úgy tűnik, hogy szombaton együtt fogunk menetelni. Nem mintha ettől megváltozna a mélyen elítélő véleményem róla, a stílusáról és az egész elrugaszkodott politikai…..
Krujs 2012.01.21 12:34:59
@első számú anarchista: "Egy ATV, egy Népszabadság vezetne meg esetleg több millió embert (még ha ebből mondjuk csak 'pár ezer' (sic!)"szaros, pár ezer, nem európaiként viselkedő, orbánfób kretén" megy el tüntetni)?"

Írd mellé a libsi Indexet és akkor igen, 2006-ban is sikerült. Ma már ez a túlsúly kormányváltásra se lesz elég, annyira vállalhatatlan az MSZP, más pedig nincs.

Másrészről meg miért lenne megvezetés ha másként gondolkodik? Lehet hogy pont te vagy megvezetve:o
Krujs 2012.01.21 12:35:58
@Born to be wild: fingja sincs, hagyjad. Jól hangzott, copy-zta, most meg leírja, és boldog. hagyd meg neki.
Az elmúlt 21 évben a BKV kifizetőhellyé vált a várost uraló maffiakörök számára, talán ebben lett némi változás, egyelőre kínos korrupciós ügyek nem merültek fel, de jobbára úgy tűnik, hogy a BKV csupán játékszer a főpolgármester, a kerületi vezetők és Simicska emberei…..
A kormány a költségvetéshez benyújtott módosító indítvánnyal zárolta a BKV-nak 2012-ben szánt 32 milliárdos támogatást, az ORFK 800 millió forintnyi éves bérletet mondott le, az állami cégek közül egyre többen nem vesznek BKV-bérletet a dolgozóiknak, Matolcsy nem volt…..
Az MSZP (csatlósaival együtt) nagyon el van foglalva mostanság Orbán Viktor országrontó gaztetteivel, pedig lenne égetőbb gondja is. Az új Alaptörvény kimondja, hogy a Magyar Szocialista Párt és tagsága jogfolytonosságban áll a kommunista diktatúra pártjaival. Tehát felel a…..
Krujs 2012.01.08 16:19:24
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..
Krujs 2012.01.07 20:55:17
@Rive: Azért az a hatalmas különbség van gyurcsány és Orbán helyzete közt (2006/ma) hogy míg gíurcsány népszerűségének zuhanása után egyetlen alternatívaként volt ott a Fidesz(ezért volt 2/3), most nincs hova fordulni ilyen széleskörű csoportnak. van pár szélsőséges alternatíva de abból nem lesz semmi.. nyilván a Jobbik sose fogja magát kiherélni azzal hogy a Gyurcsánnyal koalícióba lép, vagy akár az LMP-vel. hasonló lenne az Orbán IMF viszonyhoz.
Krujs 2012.01.07 20:59:25
@hardw:
"aki azt gondolja hogy a fidesz a programja miatt nyert 2010-ben, az téved. az mszp nyerte ezt meg nekik, vastagon."

Akkor mondhatjuk ha a Fidesz veszt, akkor a nyertesnek megnyeri a választást nem? Akik 2/3-ról ekkorát koppannak nagyon elkurják. Na és szted kinek fogják átadni a stafétát?
Krujs 2012.01.07 21:15:24
@röhögő: Az index főoldalán lenni pontosan a poszt nívóját minősíti, szóval ha szar, ott a helye...
Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a hűbéreseid! Közvetlenül…..
DopeManTV Nagy a baj...:D 2011.12.17 17:01:00
 A következő levelet ettől az embertől kaptam: https://www.facebook.com/magyargyerek2. Azért teszem közzé, hogy lássátok kik állnak a másik oldalon illetve milyen fazonok lehetnek (fényképeit ajánlom megtekintésre), akik följelentettek az ügyészségen. Egy biztos, a…..
Boros Lajos a Saty-Rock nevű egyszemélyes zenekarával 30 éve énekelte a "Ne dőlj be" című számot, aminek a refrénje közben hanyatt vágta magát a színpadon és mint egy hintaló, úgy dőlt be minden "nedőljbe" közben. Szeretnék most én is bedőlni és úgy…..
Lenhardt Balázs a Jobbik képviselője halottak napján gyalázta meg Károlyi Mihály emlékművét. Nem, a képviselő halottak napján nem a saját veszteségeire emlékezett, hanem megsértette másokét. Arra használta ezt a szomorú napot, hogy belerúgjon még egyet egy halottba. Károlyi…..
Én tényleg nem értem, hogy miért ez a hír napok óta. Most egy kicsit vonatkoztassunk el az aktuálpolitikától, és attól, hogy a mindenkori ellenzéki szempontból annál jobb, minél rosszabb az ország helyzete. Ennél sajnos most sokkal komolyabb a helyzet. Nézzük madártávlatból…..
Krujs 2011.10.28 13:16:44
@elwood: hát ez felvet néhány kérdést
Krujs 2011.10.28 13:27:09
@elwood: mutatnál vmi linket ahol meg lehet nézni?
Krujs 2011.10.28 13:32:42
@elwood: a kinti befektetők nem szopnak muszályba a 80%os államadósság miatt, én igen, igaziból ElKúró valóban az én gondom, jól látod...
Kettős Mérce 2014 után 2011.10.04 09:20:54
Amikor majd elmegyünk szavazni 2014-ben nem is 2015-re, hanem valahova 2020 környékére kéne fokuszálni a gondolatainkat, bár majdnem biztos vagyok benne az 2011-12 környékén fog maradni. Egy viszont biztos, ha 2014-ben leváltjuk Orbán Viktort (márpedig leváltjuk), nem 2010-hez, nem…..
Vastagbőr Az országvédelmi terv 2011.09.12 14:18:00
Újabb parlamenti ülésszak nyitány, újabb akcióterv, a sokadik a sorban. 1. Zéró tolerancia és hajtóvadászat az uzsora ellen. Törvénybe kívánják foglalni, hogy 30 százalékos THM felett ne lehessen hitelt nyújtani. Az uzsora elleni fellépés jegyében csökkenteni fogják…..
Krujs 2011.09.13 09:52:14
@kamerasmobil: na pont ez az, lehet itt vágni hogy miért szar a banknak, csak hogy pont arról van szó hogy nem az a lényeg hogy a banknak éppen mi kényelmetlen, hanem az embereknek. elhiszem nektek h vágjátok miből van a dgp, csak azt nem hogy miféle felhő gyülekezik a bedőlni készülő (ház, egzisztencia, élet repül) devizások miatt. +20 ezer kéregető se tezs jót a gdp-nek. azzal kéne tisztába lenni, hogy ezzel a tiszta profittal amit a devizahiteleseken nyernek a frankszárnyalás miatt az már pofátlan uzsora szintre emeli a törlesztést úgy, hogy maga a hitel nem törlesztődik sok esetben. Tudom én, hogy velencei kalmár az összes aki a bankban ül, és amíg papíron jogos uzsorázni százezer emberrel addig meg is teszik, de ne álljon már minden sarkon egy olyan cikk hogy szegény bankok. a kormány megmondja hogy elég, itt stop, nincs több uzsora. gyakorlatilag az első pont része a 3.:D

A rögvalósággal kéne tisztába lenni, nem a közgazdaság 1.0-val. Embereket szipolyoznak ki a bankok uzsora szinten, csak mert szabad, a kormánynak van tökük nemet mondani a bankoknak az emberekért, számomra jó ideje az egyetlen pozitívum.
Krujs 2011.09.13 09:52:59
@kamerasmobil: GDP:)
Krujs 2011.09.13 09:54:10
@kamerasmobil: "azert kenytelenek magasabb torlesztot beszedni forintban"

háháhhá ez jó volt...
Magyarországról Romániába átmenni nem volt nagy cucc, egy kicsit koszosabb, egy kicsit kátyúsabb, de nagy különbség nem volt, európai szintű szállásaink voltak stb. A Bulgáriába való átlépéskor még egy kicsit koszosabb és kátyúsabb lett minden, de ez sem volt vészes, pl.…..
Remélem, Budapest várostörténészei majd legkésőbb 50-100 év múlva kiderítik és publikálják is, hogy 2011 őszén tulajdonképpen mi a franc zajlott a színfalak mögött a budai fonódó villamosvonal körül. Számomra ugyanis lassan kifejezetten parajelenségnek tűnik, ami a…..
Nézegetem ennek a Balázs Józsefnek a parlamenti adatlapját. Önálló indítványok száma: 0. Felszólalások száma: 3. Kemény ... Végzettség: jogi szakokleveles közgazda, ELTE, Jogi Továbbképző Intézet. Nyelvvizsgák száma: 0. Nagyréde polgármestere, Gyöngyös…..
Orbán Viktor Schiffer András azon kérdésére, hogy ismeri-e Kínát, azt válaszolta járt Sanghajban és meglátogatott egy református templomot, így ismeri a helyi keresztények helyzetét. Orbán azt is mondta, hogy véleménynyilvánításra van lehetőség, a hétvégén is volt, viszont…..
Krujs 2011.06.27 19:24:43
@weisz manfréd huba: amúgy hobbypolitikus hobbyboltba vásárolt kínai exportpólóját akartam írni, csak a nyakkendő frappánsnak tűnt. A képmutatásuk ezen része már lejött minden kommentelőnek úgy láttam...
Krujs 2011.06.27 19:26:50
@klorofil: Megsértettem az érzéseid hogy viccet csináltam a pártodból? bocs, gondoltam elfogadjátok a más véleményt, nagyon nehéz másnak lenni manapság, azt hittem rátok lehet támaszkodni.