Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S-1-5-7

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudjuk ki, is mit szedett be az Összeesküvőket készítő produceri stábban (bár a nézettséget elnézve csak valami nagyon erős koktél képes a fájdalmat enyhíteni), mindenesetre a Tv2 Frizbi című műsorának mai felvételén bejelentették, hogy Alekosz, a Való Világ 4 nyertese,…..
IDDQD 9,3 millió egy nap alatt 2011.11.09 23:56:00
Ennyit adtak el az új Modern Warfare-ből a premier napján, lehetne bűvészkedni a számokkal, és belemenni értelmetlen összehasonlításokba mozis premierekkel, de inkább nézzünk pár érdekes részletet:1,5 millió ment el a világszerte X boltban tartott éjféli nyitásokon (ahol X…..
S-1-5-7 2011.11.10 13:32:21
@numudal:
Az öreg Lord egykedvűen üldögél a kedvenc karosszékében, bambul üres szemmel a világba.
Meglátogatja a szomszédja, megkérdi tőle.
- Látom nagyon unatkozol. Miért nem mész golfozni?
Az öreg egykedvűen válaszol:
- Próbáltam már, de nagyon untam már hogy a lyukak körül sétálgassak.
- Akkor menj lovagolni.
- Azt is próbáltam már, de nagyon untam már, hogy a ló nagyon összeráz.
Ahhogy beszélgetnek a szobán keresztül vonul egy ifjú. Kérdi a szomszéd:
- Hát ez kicsoda?
- A fiam - mondja a gróf.
Mire a szomszéd:
- Gondolom egyke.
Ha fekete van, fehér kell. Ha fehér van, akkor feketét akar a nép. A legújabb pletykák szerint az Apple akarna, de nem tud fekete színű MacBook Airt gyártani. A minőség nem éri el az elvártat. Egy névtelen Apple-dolgozó súgta ezt meg a Macroumorsnak, miután azon filóztak, hogy…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
Csak sikerül pontot tenni az elkúrt 16%-os adóra ... nem, nem ismerték be, hogy elkúrták, hogy a gyerek nélküli 250 ezer forint alatt kereső magánszférában dolgozó rosszabbul járt a "soha nem látott adócsökkentéssel." (A közszférában dolgozók 46%-a kapott…..
 A cím igaz. Szilágyi Bácsi bedobta a szolnoki strand medencéjébe VV Gigit. Anikót is azért vittük oda, de azt mondta, hogy ő nem szeretne vizes lenni. A strandon pihenő szépfiúk azonban nem így gondolták. Szóval Gigi megbeszélésből, Anikó meg grátisz került a medencébe.…..
IDDQD A kínaiak tudnak lopni 2011.06.18 08:57:23
Amikor pár hete-hónapja a Digital Reality bemutatta a Dead Blockot, az átlagosnál több cinizmussal felvértezett szemlélőben esetleg felmerülhetett, hogy jé, az a cucc egyszerre nyúlja a Team Fortress 2 és a Left 4 Dead hangulatát, stílusát és külsőségeit. Namost ezek után mit…..
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
Az Intercom levélben értesített minket arról, hogy a Warner stúdió mostantól kezdve nem engedélyezi a filmjei világpremierkor való bemutatását Magyarországon. A döntést azzal indokolták, hogy az utóbbi hónapokban az általuk forgalmazott filmek első kalózkópiái hazánkból…..
Annak itt az éles teszt. Az Engadget bloggerei kipróbálták a Star Wasrt Kinecten. Ha jól látom, van néhány megtanulandó mozdulat, például az előrehaladásnál előre kell hajolni, de a többi jön magától. Ahogy a filmekben láttuk. A tesztelők szerint is van egy kis késés a…..
S-1-5-7 2011.06.08 18:49:04
hogyvolt Alekosz - 1 x 08 2011.05.18 19:50:00
Szívem szerint hagynám a francba az öfi elejét és rögtön az utolsó blokkal kezdeném, olyan forgalom volt tegnap a rötyiben, mintha vérhas járvány tört volna ki a Villában és még ma sem világos előttem, a Pajkos Póni hol volt, mikor Brigitta és Alekosz négyszemközt bazsalyogtak…..
S-1-5-7 2011.05.18 20:03:36
Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb…..
ValóVilág-őrületben ég az egyik legnagyobb online fogadóiroda. A Blikk információi szerint csak arra, hogy Alekosz nyeri a valóságshow negyedik szériáját, már most több ezer ember tett fel pénzt, ezáltal tízmilliós összegről beszélünk. A fogadóiroda szakemberei és a fogadók…..
S-1-5-7 2011.04.21 14:43:17
hogyvolt VV4 - 4x108 2011.04.04 12:35:00
És még azt hittem, sokat látott ember vagyok. Hát tegnap este bebizonyosodott, nem. További alázatra kényszerít, hogy mindig kiröhögtem a mamát, mikor láttam, beszélget a Luszeszítá meg az Eszmeralda szereplőivel, na jó, én is ragadtattam már el magam és kiabáltam…..
Nekem nem. Erre a következtetésre jutottam, miután elkértem az iStyle-tól a létező legerősebb MacBook Prót, a 2,2 gigahertzes, négymagos Core i7-es processzorral, 4 gigabájt memóriával és AMD Radeon HD 6750M-mel szerelt szörnyet.Elvégeztem persze a szokásos teszteket is, és hát az…..
hogyvolt VV4 - 4X80 2011.03.07 14:15:00
Mélységesen csalódtam tegnap, még az almás pite is megkeseredett a számban. A mamám Alekosz-fan. Nem tagadom, terveztem vele egy mélyinterjút a VV4-ről, de a mama a túl direkt dolgoktól elzárkózik, egyébként is be kell tartani az információ áradatának ökölszabályait. Először…..
történt valami váratlan, de nagyon kedves dolog a frissen újravágott Simon Iddol / BorisB Fake Boys & Girls... videótkitették Jamiroquai hivatalos oldalára és Facebook oldalára isezt írták hozzá - "Ez egy szuper zenés szupermodelles mashup Jamiroquai énekkel a…..
S-1-5-7 2011.02.21 11:17:05
Infographics Mennyi az IQ-d? 2011.01.31 14:43:00
Az IQ, vagyis az intelligenciahányados egy viszonyító szám, egy relatív mutató, melynek segítségével kimutatható a vizsgált személy pillanatnyi intelligenciája, és összehasonlítható egy azonos életkorú személy szellemi teljesítményével. Az intelligencia egy…..
S-1-5-7 2011.01.31 19:04:38
A Mokka csudás interjút készített házi celebével, amiben Kiszel megpedzette, hogy bár az emberek szegényebbek lennének Magyarországon, ha nem ő nem adná ki minden évben a naptárját, úgy érzi, a csúcson kell abbahagyni. A videó minden pillanata nemzeti kincs. ..
S-1-5-7 2011.01.12 13:54:39
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
hogyvolt VV4 - 4X16 2010.12.31 09:52:00
Balázzsal már csak 2011-ben találkozunk, neki is jár a pihenés. Nekem is kijárna, de a sztájlisztok nem hagynak, amennyire a fekete ing megnyugtatott, annyira zaklatott fel a lába szárán harmonikázó nadrág. A vizuális terrort a Villalányok fokozzák, sikoltozva beszállnak egy…..