Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mostly harmless

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddigi posztokban az angol mai kiejtésével foglalkoztunk (és ez így lesz a jö­vő­ben is), de most tegyünk pár lépést hátra a nagyobb rálátás kedvéért, hogy az angolt ne csak mint egy pillanatfelvételt lássuk, hanem mint egy hosszú film­so­ro­za­tot,…..
 Már a múlt sem a régi. November eleje óta ismét utcán a politika (brrrr…). Aztán jószerivel senki rá se bagózik. Pedig az MSZP óriásplakát-kampányba kezdett. Persze mindezt a lehető legnagyobb csendben, nehogy véletlenül meglássák az emberek. Újra beindultak, de kb.…..
Egy hülye nevű régi olvasónk egy iszonyatos képpel értelmezi újra a magyar popzene egyik szonorúbb fejezetét, aztán szociológusszakállal díszített szóviccet mond: Most azér kicsit nem teccik. Sőt kécceresen nem teccik. Egyrészt pont megjelent a bolgon egy hasonló kép ahhoz, amit…..
Beebele most veszti el a képviccszüzességét, versenyművével az "idióta kétnyelvű" kategória "praktikusan kitalálhatatlan" alfakkjában indul, a csuklójához kötözött fostlicskát tolva. Aki érzi magában az erőt, az azért próbálkozzon egy kicsit a…..
mostly harmless 2009.08.11 08:45:13
Varazslatos termek az apoltsagert! Az ismert illatszergyarto betort az illuzionistak niche piacara! - kezdi a Neduddgi aláírású levél szerzője, később megjegyzi, hogy ez annyira borzasztó, hogy a nevét nem adja mellé. Hát ezt elcseszted, kedves Miklós, nem kellett volna az emailcímedet…..
mostly harmless 2009.07.13 21:35:30