Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emeske

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis blog!   A múlt hétvégén egy nagyon kellemetlen helyzetbe kerültünk, amelyet az ügyeletes orvos képes volt tetézni, ezúton is hálás köszönet neki, kíváncsi volnék, hogy büszke-e magára, mindenesetre elég bunkón viselkedett és megpróbált kiszúrni velünk.…..
Emeske 2011.05.18 08:16:01
@neoteny:
Ez milyen jó ötlet! És akkor mások is megtudhatnák,h milyen csúnya,rossz doktorbácsi az ilyen! Igaz, valószínűleg már 30-40 évet dolgozott életében, szinte a semmiért (és ne mondjátok,h nem,mert tény,h az utcaseprő annyit keres,mint egy kezdő orvos!) és tudja,h mivel KELL foglalkozni hajnali egykor és mivel nem kell.
Ahogy Puch Cavette is írta, nem volt indokolt odamenni ilyenkor.
Heterónak lenni jó. Öröm és büszkeség. Szeptember 4-én fel is vonulhatnak a heterók az Andrássy úton, hogy kifejezzék, milyen pompásan érzik magukat a világban. Illetve, hogy kifejezzék: pompás közérzetüket némiképp zavarja, hogy a melegek is jól érzik magukat. A szervezők…..
Emeske 2010.06.14 23:08:41
@Severus Tobias Snape:
Azért olyan jó,h vannak még normális emberek is:)

@Dax:
Nem kéne tudományoskodni, ha ennyire nyilvánvaló,h nem értesz hozzá. Azt hiszem mbazs írta,h nem kéne ilyen elméletekkel bizonygatni,h ez nem normális, ez egy defektus, hanem mondd azt,h utálod a buzikat.
Egy tablettával...ekkora ostobaságot!
Szinte már rosszul lét határán olvasom a kommenteket egy-egy bejegyzés alatt. Árad belőlük a rosszindulat, a fröcsögés, a rossz tapasztalat élménye, a meg nem értés. Sokan úgy vélik az orvos valamiféle állatfaj, akit az országban dolgozók etetnek, hagynak szaporodni és ez az…..
Emeske 2010.04.21 11:53:04
@KergeCsirke:
Nem tudom,milyen parkolóban álltál. A szülészeti klinikánál valóban sok az ilyen autó,de egy városi kórháznál... hát,ez azért rohadt nagy túlzás.
Emeske 2010.04.21 11:59:04
@Bambano:
"Beszélgetni jön a beteg és ez probléma? Hát mi a jó büdös francnak kellett a vizitdíjat eltöröltetni? Jaaaa, visszanyalt a fagyi..."

Azért nem az a baj,h el kell beszélgetni Joli nénivel, hanem az,h ha tényleg van neki valami baja, az nem derül ki mondjuk 40 percig, mert csak a csirkepörköltről beszél,amit vasárnap főzött.
Ha meg neki esetleg nincs baja, akkor a többi beteg vár,h a nokedli szaggatás végére eljusson Joli néni.

Egyébként anyukám 25 éve orvos, két szakvizsgás, és képzeld, minden Joli nénivel és Pista bácsival beszélget, mindent meghallgat és senkit nem küld el. (ÉS ezt nem pénzes magánrendelésen!) Ennek megfelelően este 7 előtt nem esik haza a munkából, de gyakran csak (most figyelj!) este 10-kor.
              Vasárnap végre kisütött a nap és kicsit elmentünk itthonról sétálgatni, ebédelni, kiülni egy kávéra valahová. Remekül sikerült a napunk, igazi vasárnapi dumcsizós, lazulós program lett…..
Emeske 2010.04.19 10:08:55
@Equinoxe:
egyébként igazad van, tök kényelmes. a lábam sosem bírta a műanyag/gumi papucsokat, mert 5 perc után kidörzsöli minden ilyresmi, de ebben egész nap járkálhatok (most figyelj, tiffany!) az UTCÁN és mégis tök jól érzi magát a lábam.
Praxis Majdnem meghaltam 2010.04.10 08:03:00
2 éve rosszul lettem, nem, kaptam levegőt és nem tudtam menni.Bevittek az ügyeletre mert nagyon szarul voltam!Pont a háziorvosom volt ügyeleten, annyit mondott menjek haza pihenjek és egyek kekszet és igyak teát!Hát én haza is mentem és hát igen nem lettem jobban.1 hétre rá elmentem…..
Emeske 2010.04.10 21:15:21
@deee:
Értem. A vevőkhöz... hjajj, feladom.

5 éve ezt tanulom és sikerült (fél)évismétlés nélkül megcsinálnom,habár annak idején 225 fővel indult az évfolyamunk és ebből most hatvanan (igen,60) vagyunk, plusz akik az évek során az évfolyamra kerültek,összesen kb. 110.
Volt pár nagyon rázós vizsga,amire nagyon sokat kellett megérteni és tudni, meg olyan,amire szószerint kellett magolni. A nehezen szerzett 4,82-es átlagra 16 000 Ft ösztöndíjat kapok, a BTK,TTK hallgatói nagyságrendekkel többet. Ha végzek,nem én döntöm el,hol akarok dolgozni,hanem a rezidensképzés. 90 000 Ft-ot fogok keresni és ma még úgy néz ki, röghöz leszek kötve. Ha szakorvosként szeretnék dolgozni,az a 6 év után még minimum 4 év tanulás.

PLUSZ,minden gombkötő,hurkatöltő és répakapáló azt hiszi,h nálam jobban megtanulta az orvoslást,csak azért,mert a Nők lapja magazin "Utáljuk együtt az orvosokat" ehavi számának elolvasása után úgy gondolja,h a sclerosis multiplexet 5 éve felismerhettem volna nála,habár akkor még egy tünete sem volt.

By the way, minden szakma fontos és hiszem,tudom,h szükség van fodrászokra,villanszerelőkre és targoncavezetőkre,de nem gondolod,h 10 dkg parizert eladni kevésbé idegörlő munka,mint a fent említett körülmények közepette,plusz a betegek orvosgyűlölő hozzáállása mellett megpróbálni gyógyítani? ráadásul úgy,h az egészségügy jelenlegi helyzete mellett gyakorlatilag kiveszik az eszközt az orvosok kezéből.
Emeske 2010.04.11 14:47:02
@neurotikk!:
Köszi,neurotikk, valóban nem a BME-re értettem a könyvtár-ruhatár szakot :D örülök,h van, aki nem orvosellenes.

adamantium: végre valaki :D

bubuka_visszater: nagy a szád, de remélem, az ilyen gondolataidat egy állami intézetben is emlegeted, nem csak itt,ahol a névtelenség-arctalanságba burkolózhatsz.
És annak ellenére,h így állsz az orvosokhoz, el fognak látni bárhol. Nem így kellene viszonyulnod azokhoz,akik egyszer esetleg megmentik az életed.
Egy medikus tisztelt meg minket azzal, hogy elmondja véleményét az Elégséges orvosok posztunkra reagálva. Megtudjuk leveléből, hogy minden vizsga előtt aláríratnak egy nyilatkozatot a hallgatókkal, hogy amennyiben puskázáson érik őket, azonnal kicsapják őket az egyetemről.Tisztelt…..
Emeske 2010.02.22 11:43:06
@vidéki átlagjobbágy: Idióta barom.
Ellenőrző Elégséges orvosok 2010.01.17 08:00:00
Levélírónk rövid eszmefuttatását olvashatjátok arról, hogy ér-e valamit a puskázással szerzett jegy és számít-e, hogy ki-milyen módszerrel szerzi meg a diplomáját. Van-e következménye később, felhasználás közben a puskázással szerzett jobb jegynek?Vizsgaidőszak van, az…..
Erasmus- Hannover Neuro:) 2009.11.25 18:28:45
háháhá 3ast kaptam neurolóriából:))))a tanár kedves volt, én pedig csupa okosat mondtam neki:) najo nem csupa, de okosat:)utána a hétvégén voltunk Göttingenben, és találkoztunk Misivel és tök jót kirándultunk. Megmutatta  nekünk a várost:) Zsíír volt remélem megyünk és…..
Emeske 2009.11.25 20:06:44
hát régen nem írtam, de most megint van időm:) vagyis nincs de mégis:)szóval valahol ott hagytam abba, hogy gyerekgyógyászat, és igazságügy...eltöltöttem velük 2 szép hetet, majd megbuktam a vizsgákon... a vizsga tesz volt, amit egy számítógépen kellett megírni, egyszerre,…..
Erasmus- Hannover Megérkeztem:) 2009.10.06 12:23:00
Hello! Újra küldöld, újra blog,csak talán most könnyebben fog menni a dolog. Tegnap koradélután érkeztem meg Hannoverbe, ahol már várta reptéren a tutorom, aki még magyarul is beszél:) bementünk a városba, majd megmutatta hol a koli ahol lakni fogok. az egész campus elég kocka, de…..
Erasmus- Hannover hú suli:) 2009.10.24 17:01:54
Huha hát ezek nem vicceltek, tényleg minden óra németül van:))))))))))) hétfőn elkezdődött nekem is végre a suli, már nagyon vártam, de most már tudom hogy nem kellett vonla...Igazságüggyel kezdek és párhuzamosan vele csinálom a gyerekgyógyászat elméleti részét ami itt…..
Ghana karaoke 2009.07.24 19:13:05
hehetegnap este az amcsik mutattak egy jatekot aminek a neve beer-pong. az a lenyeg, hogy egy pingpongasztal ket oldalan allnak a parok/csapatok, mindegyik csapat elott van 6 pohar sor. a pingpong labdatt be kell dobni az ellenfel poharaba... ha bennt van neki azt huzora meg kell inni... hat igen es…..
Emeske 2009.07.27 17:09:05
Ghana van blog 2009.07.13 18:20:00
kedves mindenki!mar van blogunk ugyhogy ide is megirom mi is van velem.pentek este kis kesessel indultunk bp rol egz icipici geppel ugyhogyeleg zotyogos utunk volt:}rendben odaertunk egyiptomba ahol csodaszep helyen laktunk . masnapvolt idonk kimenni a piramisokhoz ami gyonyoru volt csak…..