Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orákulum (törölt)

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A városi emberek nagy hányada olyan társasházakban lakik, melyekben folyosók, lépcsőházak biztosítják a közlekedést. Minden, ami közös terület, képes feszültségeket gerjeszteni, ki a biciklijét, ki a cipősszekrényét, ki pedig a virág-, és növénygyűjteményét tárolja…..
A recept a gasztroblogomon olvasható, de amikor elkészítettem kiszámoltam a kalóriá érték itt, persze csak közelítő értékm hiszen nem egyformák lettek a gombócok, de közelítő értéknek mindenképpen jó.A gombóc tésztája: 1 kg krumpli 920…..
orákulum (törölt) 2012.04.29 12:00:26
A húsvéti szar időt kihasználva a blog szerkesztősége úgy döntött, hogy levágja magát a Balatonhoz, mert ott legalább a kertben lehet szenvedni a felhők miatt, nem pedig egy lakásban, mint amúgy tennénk. Meg amúgy is, néha kell egy kis szünet, nem lehet állandóan a neten itt…..
orákulum (törölt) 2012.04.13 20:34:53
@bazd meg: igazad van...
Alig használt mosogatógépünk garanciaidő után két hónappal bedöglött. Míg a szerelőt, vártuk, volt időnk elmélkedni azon, hogy vajon mi éri meg jobban: kézzel mosogatni vagy mosogatógéppel? A kellemetlen mosogatós napokból így lettek féltudományos, kézzel mosogatós…..
Gyakorlatilag erre szólította fel írásos utasítás formájában a blog egyik olvasóját az egyház.Most kapta kézhez a mellékelt "etikai utasítást". Feketével van kisatírozva a feleség, pirossal a férj neve.Annyit lehet tudni a házaspárról, hogy mindketten…..
orákulum (törölt) 2011.09.12 19:14:48
A fingás vicces, különösen ha élőben történik, kamerák előtt, ha ezen valaki nem tud röhögni, csak sajnálni tudom, komolyan. Kínos pillanatok következnek a superbooyah.com összeállításának hála, ha valaki rendelkezik magyar tévés gyűjteménnyel, ne tartsa magában. 10. Barney…..
orákulum (törölt) 2011.08.16 15:48:15
@Gonzó410: na most.. annyira kell röhögnöm, hogy mindjárt befingok én is:D:D:D
 ..
orákulum (törölt) 2011.07.19 23:16:49
 Mit tegyünk, ha nem tudunk lefogyni, hogyan szabadulhatunk meg a gyarapodó kilóktól? Egy pszichológus gyakorlati tanácsai a kilók elengedéséhez.  Számtalan fogyókúrás program létezik, különböző új diéták és módszerek látnak napvilágot a testsúly csökkentésére.…..
orákulum (törölt) 2011.07.15 08:54:02
@metalheart: kötsög vagy é???
 Igen, hallottuk! Egyszerre sóhajtott fel mindenki a számítógép előtt: micsoda természetes szépség! Ugye? Nem hiába lett királynő...Szóval az van, hogy Amerika sír és zokog. Minap az ABC-n is bejelentették, hogy Eden Wood, minden idők kedvenc szépségkirálynője nyugdíjba…..
  A minap feltűnt az oldalon egy hirdetés, hogy valaki ingyen diót és mogyorót ad. Annyi volt a kikötése, hogy írják meg, hogy hány gyerek van a családban, és ki hány kilót kér és miből. Az, hogy hány gyerek van a családban kisé furcsa kérdés, ám legyen. Nagyon sok…..
orákulum (törölt) 2011.07.13 00:46:19
Ezekkel a kuponokkal mindig csak a baj van. Péter 20%-os vasárnapi kedvezményéről az Alleeban található Guru étteremben fizetéskor derült ki, hogy a palacsintára és a bagettszendvicsre vonatkozott. Biztos sokan ismerik az Allee vasárnapot, amikor az Allee bevásárlóközpontban…..
orákulum (törölt) 2011.07.11 21:00:34
@megamen: Bodri bmeg:D ne rinyájjááámáá:D:D:D
Közel kétmilliárdos uniós támogatásból újította fel belvárosát Nyíregyháza. Az EU-s pénzből - nyílván pályázati feltétel volt – kerékpárúttal is megajándékozta a városvezetés a lakosságot. A közgyűlés döntése alapján a beruházásra még tavaly 90 millió…..
orákulum (törölt) 2011.05.04 23:10:15
Ferencváros utcaneveit nem érinti az új fővárosi városvezetés átnevezési dömpingje, azonban a kerületünket Újbudával összekötő Lágymányosi híd új nevet kap. Bár pontosan nem értem, hogy a sok vörös „T” betűben a Duna felet mi a Rákóczis…Huszonhat…..
És ez még nem minden, de a többit már olvassátok el ThomAce tolmácsolásában.2010. február 16-án, történt velünk olyan, melyre még talán sokáig emlékezni fogunk. Ilyet eddig legfejjebb akciófilmekben, vígjátékokban láttam, a való életben még csak hasonlót sem. Nőt…..
orákulum (törölt) 2011.02.21 13:39:45
@scopolamin: az nem baj.. de miért menet közben????
Szerintem Az "igazi" Shrek..... 2008.09.21 19:08:00
Már egy hete "haldoklok" a náthától! Ma pihentem egész nap, újságok, könyvek...., férjem készítetette az ebédet is. Találtam az újságban egy érdekes cikket, a net-en utánanéztem, megdöbbentő írásokat és fotókat találtam. Az újság azt írta, hogy  valódi,…..
orákulum (törölt) 2010.12.30 09:26:35
orákulum (törölt) 2010.12.30 09:27:21
Hihetetlen, hogy valaki ekkora gyökér tud lenni, mint a mai, név nélkül beküldött történetben szereplő idióta. Elüt valakit, aztán ahelyett, hogy megkérdezné, nem sérült-e meg, leordítja és le is önti. Nem tudom, mit gondolt, hogy majd az energiaitaltól erőre kap az a…..
8ker Gazdátlanul 2010.09.29 18:58:49
 Változatlanul azt látom, a kerületben bizonyos dolgoknak nincs gazdája. Erre az egyre jó a  választás, amit ilyenkor nyilvánosságra hoz az ember, az rövid időn belül megoldódik - remélem, ezzel is így lesz:Gutenberg téri játszótér, leszakadt hinta. Nincs túl sok hely a…..
Nem vicc, a barikad.hu-n árulják, szokás szerint a hülyének is megéri...
biztonságos? Hinni jó? 2010.06.25 18:23:00
Őszintén sajnálom az egyetlen teremtő istenben hívőket. Mert gyermekkoruk óta szorongásokkal plántálták teli a pszichéjüket. Mert folyamatos logikai és önellentmondásba keverednek, amikor a jóságos mindenható istenük nem akadályoz meg tömegmészárlásokat, vérengzést, nemi…..
Szó szerint ütős történetet küldött be aszfaltbetyár. Egyértelműen elsőbbsége volt, amikor nekiment egy másik autós, aki ennek ellenére nem akarta elismerni a felelősségét. Tudom, hogy elég érzékeny téma a vétkes fél etnikai hovatartozása miatt, ezért külön kérlek…..
orákulum (törölt) 2010.06.24 18:28:38
@Darth Revan: eset: gyerkek (17 - 18 évesek )verekedtek házibulin. beszállt az egyik illumminált apuka(vajon mit a fenét keresett ott?) gyereket alaposan összerugdosta, majd a rendőrök előtt odaért anyukát is kidíszítette egy jobb horoggal.. rendőr pár percet beszélget a gyerekkkel majd fennhangon közli: a gyerek nem akar feljelentést tenni. az anyuka sem.. mindenki menjen haza...
rendőr ennyit ér..
A tragédiát követő magyar reakciók ismét megmutatták, hogy a közös érzelmi bázis igenis létezik. Ennek segítségével mindig ki tudtunk jutni a kapcsolati hullámvölgyekből. Így lesz ez most is.   Újabb írásunk a lengyel tragédiáról: A lengyel egy igazi nemzet Ma…..
orákulum (törölt) 2010.04.11 08:00:09
Varánusz Pedofíling 2010.03.16 15:03:00
Feloszlatta magát a holland Felebaráti Szerelem, Szabadság és Különbözőség Pártja. Ők azok, akik a pedofíliát akarták legalizálni Hollandiában. 12 évre csökkentett beleegyezési korhatár, gyermekpornó szabad forgalmazása állt törekvéseik élén.  A 2006-os…..
A történetben szereplő, a wc-ben étkező és ezért ott a tisztábatevést nem megengedő  takarítószemélyzetnek minimum jár a szarosszendvics. Továbbá szeretnénk felkérni az odajáró anyukákat, hogy az összes szaros pelenkát tessenek a Károlyi kert mosdójának szemetesébe…..