Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fleck

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamilyen kifürkészhetetlen oknál fogva a modern buszokon és metrókon nem lehet kinyitni az ablakokat, így az utazóközönség ki van szolgáltatva a sofőr kénye-kedvének. Így kánikulában néha akkora a hőség, hogy a törvény szerint például állatokat már nem is lehetne…..
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
A zeneipar kétségkívül legmeglepőbb lopását a profik követték el nemrég: a Londonban élő német elektrózsenihez, Ulrich Schnausshoz tartozó két label, az Independiente és a Domino egymillió dollárra perelte be a Guns n' Rosest és kiadójukat, a Universalt, mert Axlék legutolsó,…..
Fleck 2009.11.23 12:39:11
@gg: Köszi a választ!
És ha nem zenéről van szó, hanem sima filmszöveg vagy játék szövegi tartalma? Hol lehet ennek utánaolvasni, mert sehol sem találtam irodalmat ilyen dolgokról.
Fleck 2009.11.23 12:45:22
@RW00101001: te még mindig nem érted ezt az egészet, olvass már utána miről beszélsz.
Fleck 2009.11.23 14:41:47
@gitáros: Igen, és? Ezt ugatom és bemenő analóg jel vagy a kártyán lévő sample forrása szintetizátor. Tehát kell hozzá szintetizátor.
Itthon gyakorlatilag semmit sem lehet látni az Apple kommunikációjából, a boltokon kívül szinte nem is létezik a cég. Amerikában azonban kőkeményen folyik a reklámhadjárat, most éppen a Wondosw 7 nemzetközi bemutatója kapcsán. A tőlük megszokott módon ezúttal is a Mac-PC…..
...valószínüleg én vagyok. " Jössz gázlámpás gyilkosra? ". Ejjj mennyi frappáns ember él a környezetemben... :-) Arról nem is beszélve, hogy a szórólapon ööö FLÁJEREN! is szerepel, hogy a Gaslamp az egy San Diegoi negyed, ahol sokat játszott és elmondása szerint azt…..
Nemsokára piacon a Windows 7, aminek az Európai Unióban forgalomba kerülő verziója nem telepíti automatikusan az Explorert. A közösség szerint ugyanis versenyellenes, hogy a Microsoft a saját böngészőjét nyomatja (ezt az érvelést egyébként egy baromságnak tartom), éppen ezér…..
Fleck 2009.10.17 20:19:53
Winamp helyett. www.foobar2000.org/
Minden fontos dologban veri a lejátszókat.
Winamp :D:D:D:D
Fleck 2009.10.17 20:27:39
@Attila1234: Ennyi

de én nem is értem, az ember kipróbálja mindet, ha izgatja melyik jobb és egyértelmű a végeredmény. Nem is értem. Ez nem vitatéma szerintem.
Reggel a Rákóczi úton autóztam, amikor megláttam egy Windows 7-hirdetést egy buszon. Bár emlékszem, hogy annak idején a Vistának is volt kampánya nálunk, egy pillanatra mégis meglepődtem, hiszen viszonylag ritkán fordul elő, hogy operációs rendszert közterületen…..
Noha nem vagyok haditengerészeti szakértő, bátran ki merem jelenteni, hogy laza négyszáz éven keresztül a Royal Navy (vagy – tágabb megfogalmazásban, kvázi jogelődként – az angol, illetve később a brit haditengerészet) volt a példaképe és viszonyítási pontja minden…..
Fleck 2009.10.14 13:24:14
Fleck 2009.10.14 13:26:42
@cs666: Akkor ezt mindenképp pakold fel, ha nem ismernéd, lassan jön az 5. SH, ahhoz is lesz (egyszer majd...)

www.thegreywolves.com/
Silverman az egyik legbotrányosabb komikus az USA-ban, mert se Istent, se embert nem kímél, amikor viccesműsorokat készít, kapott már tőle Jézustól Jehováig mindenki, viccel a keresztényekkel, zsidókkal, négerekkel, hajléktalanokkal és melegekkel is, senki nem marad ki a…..
w Ideje a parasztáldozatnak 2009.10.12 07:15:00
A tömegpártnak az az átka, hogy rettentő darab szarok tapadnak rá, ahogy gurulgat az emberek között ide-oda. Előnye viszont, hogy ha a szart leverjük róla, akkor se lesz sokkal kisebb. Adott egy ostoba ember, aki ostobaságokat nyilatkozgat, a jelek szerint nem kivételesen, hanem…..
Ma délelőtt tíztől folyamatosan zarándoklunk a SYMA csarnok felé, és kipróbálunk mindent, ami ott a kezünk ügyébe kerül. Az éves rendes hangszer- és stúdiótechnikai parádé sztárjai a négyméteres kürt, a zenélő fűrész és a vietnámi doromb, ami a szóbszéd szerint…..
Jól letolták az Apple-t a Psystar-ügyben, mégpedig a Snow Leopard kiadásának ideje miatt. Mint korábban hallottuk, a Psystar az év elejihez nagyon hasonló eljárást indított a lassan egy évre nyúló perben, csak a Leopard szavakat kicserélték Snow Leopardra, nem baj, azzal is megy az…..
A dél-afrikai, pályáját éppen csak elkezdő rendező, Neill Blomkamp talán maga sem gondolta 2005-ben, hogy Alive in Joburg című rövidfilmje alapján egyszer egész estés filmet álmodhat a nagy vászonra. Szerencséjére, útjaik keresztezték egymást A Gyűrűk ura trilógia és a King…..
Na tessék, megint egy IQ-roggyant őstermelő, a kerítésbe vezetett áram két, hétéves kiskölyköt vágott meg, kórházba vitték őket, de szerencsére nincs komoly bajuk. Az is igaz persze, hogy be akartak mászni a kertbe, de amiért az dobja rájuk az első követ, aki nem…..
Eddig nem értettem, hogy miért akarja a Microsoft mindenáron az Apple Store-ok mellé felhúzni a saját üzleteit, és miért tekinti ezeket a boltokat a cuperinói üzletek konkurenciájának. Most azonban lehullt a lepel, kiderült a mesteri cselszövés: a redmondiak valójában nem az Apple…..
Fleck 2009.09.23 07:37:12
@Lavigne: Ha a win 7 is kb 10 féle középkategóriás videokártyát támogatna csak, valószínű néha gördülékenyebb lenne a dolog, az ilyen júzereknél mint te, akik előtelepített operációs rendszert vesznek és nem értenek a számítógéphez.
Az olcsón beszerezhető népszerűség receptjének tűnt még néhány éve is, hogy a politikus felül egy bringára, gurul a fotósok között száz métert, és máris egy alternatív közösség szószólójának tekintheti magát. A helyzet azóta bonyolultabbá vált, a recept nem számolt…..
Fleck 2009.09.22 18:45:46
addict Hitler mint szexpartner 2009.09.03 12:30:00
A héten már volt szó egy szerintem ízléstelen reklámról, amelyben a WTC elleni terrortámadás áldozatait hasonlították össze a cunami pusztításával. Nem meglepő módon gyorsan kiderült, hogy az egész a reklámot készítő brazil ügynökség magánakciója, és a WWF nem adott rá…..
Pénteken hatalmas sikerrel debütált az OS X következő verziója, a Snow Leopard kódnevű operációs rendszer, amelynek legfontosabb újítása a valódi 64 bites működés. Az Apple-boltok előtt hosszú sorok kígyóztak már déli 12 előtt, sokan szerették volna az elsők között…..
Fleck 2009.08.31 11:37:52
A Közép-Európa gondolat halott. Mi mást bizonyítaná ezt a legjobban, mint a most fellobbant szlovák-magyar vita. A napokban olvastam el Hanák Péter „ Ragaszkodás az utópiához” című könyvét. A liberális történész a nyolcvanas években egyik szószólója volt annak a…..
Budapest Száksz Multikulti 2009.08.28 08:30:00
Hungarycum bolt a Várban. Ki találja meg a képen a hibát?..
Fleck 2009.08.28 13:14:04
Azt mindenki tudja, sokszor elmondták már, hogy a Margit híd felújításának idején nem szabad biciklizni a hídon, csak a gyalogosok, a BKV járművei és a taxik számára szabályos az átkelés. Látványra egyébként elég meglepő a híd, főként éjszaka, amikor kihaltságával…..
A digitalmusicdoctor.com minden évben elvégzett felmérésében idén is a Pro Tools bizonyult a legismertebb vagy legnépszerűbb zenei szoftvernek. Hogy pontosan melyik, azt nem lehet tudni, az eredményeket a kutatók a négy legnagyobb webes keresőn elvégzett műveletekből állították…..
Fleck 2009.08.21 10:14:53
@dino vercotti:


Ennyi.


Amúgy meg osx latencyre, win7-nek van dedikált alacsony latencys saját drivere. Nem 10 éves oprendszert kéne használni. :) Amúgy a munkahelyi mac pro-m hangkártyájában néha hallom az alkatrészeket... PC alatt nekem is szinte 0 a latency-m, de azért alaplapi kártyával ne zenéljünk már. Mac-en zenélni szerintem kidobott pénz, de erről ne nyissunk vitátt, mert teljesen felesleges...