Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sportsmarketing.hu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE a félreértések elkerülése végett: Mellrákkal nem viccelődöm, a pink cuccokon viccelődöm. Meg T. Romo nevén. Amúgy meg, aki fél a haláltól, inkább ne menjen focipályára.Múlt héten a Denver-Dallas meccsen tűnt fel - amúgy mekkora, hogy (és ahogy) kikapott a Tony Homo…..
Volt a hír nem is olyan rég, hogy idén 40 éves az internet. 1969, a holdra szállás és a csehek elleni 1-4 éve. Amikor itthon ment a cidri, hogy nem leszünk kint a nyugatnémet (még ilyen is volt) vébén, addig az óceán túlpartján kitalálják a világhálót. Mennyi minden…..
A Karmamédia egy érdekes cikksorozatot indított a hét elején Online Community Management címmel. Célja -a hagyományos, egyirányú kommunikáción túllépve- a folyamatos online párbeszéd a vállalat és a fogyasztók között. Innen kaptam az ihletet, hogy a terület a sportra is…..
Érdekelt, ezért utána néztem a korábban már említett magyar körversenynek.                Igen, jól tudtam: különböző szerződéses és licence viták voltak a Tour de Hongrie rendezése kapcsán. A két hadakozó, a sportág alapvető érdekeit…..