Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daCruel

2 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint itt vagyunk, és itt vagy te is!Caesar Junior2x-es anyuka, feleség, és családjaDr. SzerelemDr. SintérSzelebriti Fotosop ArtistaAndré AngyalaiKomoly nézésNyár Ha október 4.-én szürke hétfőre ébrednétek…akkor is van remény! Hétfőn este az Arénában az…..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
daCruel 2010.09.22 15:55:17
@S4mu3l: Csak 29 másodperc volt a késésed :)
daCruel 2010.09.22 15:57:00
Samantha Foxot nem kell bemutatni senkinek, aki a nyolcvanas években (vagy esetleg még korábban) élte pubertáskorát. Bár a dalai nem voltak túl emlékezetesek, nagy érdeme, hogy behozta a kannát a popzenébe - inkább volt topless modell, mint énekesnő (aztán az olaszok tromfoltak…..
Subba Buziverés a Klub64-nél? 2010.06.16 14:00:00
Nem kommentálnám a frissmeleg.hu (:-D) által lehozott levelet, a lényeg hogy most már nem csak zsidókomcsinégyévmúlvalógnifogtok vagyunk, hanem -ezek szerint- buzik is!„Nemzeti érzelmű magyarok. Így definiálják magukat azok az „emberek”, akik rám támadtak 2010.…..
Régebben bosszantott a dolog, de aztán beazonosítottam, és most rátaláltam a jelenség "hivatalos" megnevezésére is. Bevallom, imádom, mert nagyon szórakoztató. Főleg, ha olyan területen jelentkezik, amelyhez professzionális, de akár csak az átlagembernél magasabb szinten…..
Munkahelyi (T)error MLM zaklatás 2010.02.01 06:00:00
Sziasztok!   A sztorim a következő:   Tavaly nyáron békésen ücsörögtem a hűvös szobában a gép előtt. Egyszer csak látom, hogy egy bizonyos K.Cs. hív skype-on. Nem ismertem ilyen nevű embert. A hívást elutasítottam, erre jön egy üzenet. K.Cs. vagyok Pécsről. Semmi…..
A választást még meg se nyerte a Fidesz, de az ezüsthajó, bolgyó hollandi állapotát elhagyva nyílt vízekre hajóz.Pécsen még csak pár hónapja van Fideszes polgármester, de a kulturális főváros már mutyi lett, nem kellett sokat várni.A kultura megint a haver kutyák üzlete, a…..
Pénteki ez a gyönyörű hasraesés, igaz, jobb lett volna a 'kis vidámság' rovatba erre a ködös, nyomott hétvégére, de annyira jó újra és újra visszanézni, ahogy Dombóvári Vanda fontoskodva kilép az ajtón, aztán két másodperc múlva tanyázik egy akkorát a lila…..
daCruel 2009.11.23 16:47:05
Erős a mezőny, van még 2 egész hónapunk a remek 2009-ből, így nem állítom, hogy ez a levél lesz az idei nyertes, de az tuti, hogy nagy esélyes. Katalin elképedve látta, hogy a Szob-Budapest vonat elfelejt megállni a Nagymaros-Visegrád állomáson, ahol reggel 7:40 lévén egy rakás…..
Nagyon jó fordítás, csak éppen értelmetlen:) Az alapítók magyarok akik már Floridába süttetik a hasukat.http://penzkeresetotthon.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=824637Igyunk egészséges kávét jó pénzért a beszervezős marketing keretei közt:http://www.moerika.egeszsegeskave.huHa…..
Valamikor réges rég, amikor még nem volt internet jó eséllyel landolt a postaládánkba különféle átverős levél,amiben könnyű pénzszerzési lehetőséget kínáltak nekünk, szinte ingyen. Abban az időszakban is voltak hiszékeny buta emberek meg ennek az ellenpéldája a nagyon…..