Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meneruwa

1 bejegyzést írt és 554 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ingyen bitcoin Claim BTC 2016.02.28 10:43:06
Sziasztok! Ez valamiért belopta magát a szívembe, talán a kis bónuszok miatt.Regisztrálni kell az oldalra, majd rögtön be is gyűjthetjük a satoshinkat, amit belső egyenlegen kell gyűjteni. Egy sima ReCaptcha és gyűjtés. Szerencsés esetben, dob egy Potiont is (common-rare- epic) ami random…..
meneruwa 2016.09.20 08:03:04
Felejtse el a mosómedvét. A Sörgyári capricciós szöveg simán működik a névrokon, ráadásul legális variációval is. Két és fél éve tesztelem, igazat beszélek. Ha valaha apróhirdetésben "hosszú szőrű, kedves macskát" próbálnak Önre sózni, fogjon gyanút. Ez egy Maine Coon lesz. Tudja, ez az a…..
Minek a rövidítése az EFOTT? a. Egyetlen Fűrészem Otthagytam a Tüzép Telepen b. Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója c. Egyetemi Földrajzhallgatók Országos Térképészeti Tábora Melyik évben rendezték meg először az EFOTT-ot? a. 1948 b.…..
Tök rosszindulatú ez a magyar internet. Irkálnak itt mindent csúnyát szegény Bárány Attila DJ-ről, a Magyar Lemezlovas Egyesület alelnökéről, pedig ő csak segíteni akart. Elsősorban a Stadiumxen akart lökni egyet, hogy mindenki vegye meg a formáció dalát a Beatportról.…..
Ha videót készítünk, sokszor belefutunk abba a hibába, hogy egy jogvédett zenével próbáljuk közzétenni és így a YouTube automatikusan észleli, hogy valaki más hanganyagát használjuk. Ennek legsúlyosabb következményei, hogy lenémítják, esetlegesen letiltják az egész tartalmat…..
Tina tizennégy éves, és tud gitározni. Ezt kegyetlenül be is bizonyítja az alábbi videón, amin a Eddie Van Halen Eruption című szólóját játssza. Vajon a Guitar Heróból tanulta meg?* Aki kíváncsi az 1977-es eredetire is, tekerjen lejjebb, utána pedig lehet vitatkozni ki a jobb,…..
Frissítve: 2013.05.30 Március elejére időzítette a Google a YouTube legújabb frissítési csomagját. A korábban újratervezett design után ezúttal a csatorna oldalak kaptak teljesen új megjelenést és funkciókat, amelyre a felhasználóknak a mai naptól van lehetőségük átváltani.…..
A középkori keresztény misztika valahogy túlélte a legsötétebb időszakok szellemi elnyomását és ha haloványan is, de megtartotta az entheogenek ismeretét, tovább ápolta a szentgomba kultuszát. Ilyen témájú direkt feljegyzés természetesen nem íródhatott, hiszen az inkvizíció…..
Hoppál Mihály előadást tartott az A38 hajón 2011 december 23-án. Az előadás cím a Sámánutazás címet kapja. Az előadásban több videó felvételt mutat be utazásairól, külföldi sámán szertartásokról. ..
meneruwa 2012.01.31 15:04:01
Én meg is rendeltem az 50 darab ingyen Facebook-névjegykártyát. Az emailben érkezett számla szerint valóban nem csak a kártyák, de kiszállításuk is ingyenes. Kezdetnek timeline-os Facebook profiloldallal kell rendelkezni. A profiloldalunkon kattintsunk az About linkre, majd…..
Remélem nem jutok érte a pokolba, de a mai Feldmár előadást felvettük, úgyhogy ha valaki megmondja, hogy hogy a francba lehet a blogponthura ilyeneket feltenni, akkor közzé teszem. Sajnos mindenkinek privátban küldeni nincs kapacitásom, de szívesen megosztom amim van.Valakinél valami…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Talán már sokakhoz eljutott a hír, hogy a VHK szigetes visszatérése rendkívüli módon balul sült el, ugyanis nemhogy lekeverték a zenekart, hanem egyenesen kikapcsolták a keverőpultot, így csupán a színpadon lévő alapokból lehetett némiképpen hallani a koncertet. A Sziget…..
meneruwa 2010.08.16 23:03:48
@shitgun: sajnos sok év után nekem is ez jött le az egészből.
mellesleg voltak hibák a metal színpadon is (amit tapasztaltam)
sajnos az infected mushroomra én is kíváncsi lettem volna, még szerencse, hogy nem mentem el odáig mert az lett volna a második szíven ütés, ez tényleg csak nálunk tehetik meg hogy megveszed a jegyet s nem engednek be?
lehet nem veszítenek sokat de nagyon meggondolom betegyem-e még egyszer a lábam a szigetre.
Az Aрхтсояние (Artsztojenyije-Artítészet) névre hallgató fesztivált azon magyarok számára találták ki kárpótlásképp, akik szomorkodnának amiatt, hogy lemaradnak Kapolcsról, mivel Moszkvában vannak. Persze nem pontosan ugyanaz, sőt! De kárpótlásnak éppen…..
Csermely Péter, főszerkesztő-helyettes egy igen korrekt írással állt elő a július 1-én a Magyar Nemzetben. Sőt, Csermely Péter volt olyan tökös, hogy bíráló jellegű mondatokat volt képes leírni arról, hogy Hende Csaba honvédelmi miniszter a tárcájához tartozó HM Zrínyi…..
meneruwa 2010.07.20 08:50:32
@neccharisnyás útonálló: semmi tudás nélkül nem szólnék bele a dolgokba, a halottkémeknek semmi köze nincs a csodaszarvashoz, az életerő pedig a vhk "folytatása". informálódj mielőtt irsz vmit.
ayahuascareality Happy birthday 2010.06.12 11:22:36
Annyira el voltam havazva az életemmel, hogy erről el is feledkeztem. Urak, hölgyek!Szerdán volt egy éves a blog!!!Úgyhogy ezt nekünk:Mit mondjak, nem gondoltam volna. Na persze, egyfelől gondoltam, mert tele voltam tervekkel, hosszabb távúakkal is, de aki látott már cifra dolgokat az…..
A vasárnapi előzetesből hétfői előzetes lett, de megérte várni. A mai snapshot sok újdonságot tartogat a számunkra, főleg HTML5 implementációk terén. WebM támogatás (demo) HTML5 Offline Web Applications támogatás (demo) Geolocation támogatás (demo) Web…..
meneruwa 2010.06.14 21:24:15
@HelloWorld: ne offként nálam 217 a chrome 6.0.427.0 a legujabb, 207 a safari 4: 197 opera ezen verzsön html5test.com/
Véget ért az első Opera designversenyünk nevezése, amit az ezredik blogbejegyzés alkalmából hirdettünk meg itt a blogon, és amelynek a fődíja egy Opera póló. Nagyon jó képek érkeztek, amelyeket használhattok háttérképnek vagy Gyorshívó háttérnek is: elég jobb gombbal…..
Tegnapelőtt jelent meg az Opera technikai előzetese, amely támogatja a VP8-at, én pedig ma találtam egy userJS-t, amivel teljes képernyőn lehet nézni a videókat. A userJS szerzője Martin Rauscher, aki a blogjában írt róla. Shift+Enter-t kell nyomni, hogy az aktuális ablakra…..
Nemrég hallottam róla. Onnan jutott az eszembe betenni, hogy van egy szegről-végről ismerősöm, aki felszentelt buddhista pap, és mellesleg ayahuasca szertartásokat vezet. No, ezt érdemes elolvasni, a program szeptemberben lesz.   A BÖLCSESSÉG ÓCEÁNJA A…..