Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pong

2 bejegyzést írt és 1843 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap olvastam azt a cikket, amiben azt fejtegetik, hogy hibásnak bizonyult a feltételezés, miszerint a cannabis használata eltunyulást eredményezne szexuális tekintetben, hovatovább azon halandók, akik néha-néha betekernek egy spanglit, aktívabb szexuális életet élnek, mint füvet kerülő…..
Pong 2017.11.01 17:49:43
@Sir Galahad: Ok. Az ne zavarjon téged, hogy ezek az álomodozások már rég praktikumba vannak ültetve más országokban. De persze nálunk minden máshogyan van :)
Hát ja, a fránya környező társadalom, amit nekik kellett volna projektalapon civilizálni… (...) a civil elit csak médiakampányokban kommunikált vele, nem hozott létre és működtetett tömegesen bázisközösségeket, amelyeken keresztül  fokozatosan elérhette volna a tömegeket.…..
A rendszerváltás óta mindig is a közbeszéd tárgyát képezte az ügynökakták esetleges nyilvánosságra hozatala. A keleti térségben lévő országokban sem oldották meg teljesen az ügynökmúlttal való szembenézést, azonban hozzánk képest mindenhol sokkal előrébb járnak.…..
Ahogy arra - sajnos - számítani lehetett, a Fox nem kér mág egy évadot JJ Abrams robotos-rendőrös scifi-sorozatából, az Almost Humanből. Hogy aztán a döntésben mekkora szerepe volt a csatorna ősszel induló új, átalakuló műsorszerkezetének (rövidebb évadok, több sorozat, 52…..
Pong 2014.04.30 11:00:00
@yaksi:

De komolyan, megneztem a finalet, teljesen cuki kis fejlesztheto sorozat volt, azonosulhato karakterekkel, es erre elnezek 1 par hetre, s a Fox legyilokolja. FML

@Gukker:

Az Intelligence-t is? Errol nem is tudtam. +1 szomorusagpont
Pong 2014.04.30 11:19:04
@Gukker:

Ha! A zene benne sincs! Pacuha wikia! :)
Tegnap Magyar Péter a 444-en robbantotta a hírt, hogy van egy kis probléma a brüsszeli kifizetésekkel, pedig Orbánék azért bombázták szét a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségét, hogy egy eurócent támogatás se ragadjon be. Ezért a pénzcsapot bekötötték Lázár János irodájába a…..
Két kislányunk van, igyekszünk gondoskodni Róluk. Január elején kihasználtam a szabadságot, és elindultam "Start számlát" nyitni nekik. Tudom, nem teljesen helyes a megnevezés, de a köztudatban így terjedt el. A korrektség kedvéért: a Start számlára vásárolható babakötvény…..
A Lángoló Gitárok kedvenc popsztárja, Justin Bieber (a képen ő van leopárdmintás felsőben) jelenleg őrizetben van Miamiben. Olyan dolgot csinált, amit nem lett volna szabad, főleg mert még csak 19 éves: gyorsulási versenyen vett részt egy kölcsönzött Lamborghinivel, és ha ez még…..
Nagyon fájt a Hír TV-nek, hogy vannak helyek Budapesten, amelyek úr isten, szerintük nem tartják be egészen pontosan amit be kellene, ezért oknyomozó újságírósdit játszva úgy döntöttek, jól kicsinálják ezeket, hadd tanuljon belőle mindenki. Mert vendéglátó helyiségben ugye…..
Pong 2014.01.17 11:14:30
@Barbaarb:

Csak arra lennék kíváncsi, hogy miért érdekli egy privát embert, ha elmegy bárhova, hogy mennyire legális a hely?

Házmester-e vagy?
Pong 2014.01.17 15:20:42
@Muad\\\'Dib:

Szerintem meg erősen sarkitasz, és virtuális helyzeteket hozol létre, egy orvos, vagy egyéb szolgáltatás minőségét ne hozzuk már 1 kalap alá azzal, hogy 20 söröző ember után adót fizetnek.

De persze lehet kötni az ebet a karóhoz, és ahogy már elöttem emlitették ragaszkodni a törvény betüjéhez, bármennyire is valószinütlen ez a 0ra kijövők országában.

@Elstron:

Nem értem a mondatodat, most egyetértesz vagy nem?
Jobbegyenes Golden Troll 2013 2013.12.31 18:05:45
Véget ért a Jobbegyenes első teljes esztendeje. 2013-ban 179 írást lőttünk fel a blogra, közel másfél milliószor kattintottatok ránk, és nagyjából megtízszereztük a Facebook-os lájkok számát is. Szóval mi tagadás, ma éjfélkor elégedett mosollyal dőlünk hátra, és bontjuk…..
A rezsiharc évét éljük, aminek jegyében a Fidesz olyan tételek csökkentését is előszeretettel csatolja hozzá a rezsicsökkentéshez, amelyek nem tartoznak bele a szűken vett rezsi fogalmába (víz, gáz, villamosenergia). Így született meg a Rogán Antal által fémjelzett pénzügyi…..
A Bors úgy tudja, hogy két adás után változtatnak a Vundersőn és Zuperszexin, vasárnaptól már nem élőben osztja az észt Sebestyén Balázs és Vadon János. A lap értesüléseit megerősítette Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója. "Alapos megfontolások után kezdtük el…..
DopeManTV TANGADÓ BÉLA VISSZAVÁG 2013.08.16 14:37:34
 A DopeMan háta mögött álló közismert cigánybűnöző és éjszakai figura, TANGADÓ Béla megelégelte, hogy a védencéről tiszteletlenül nyilatkozik az Ózdi Hőscincér, ezért most videóüzenetben szólítja meg a kormány besúgójává vált egykori La Mafia tagot...Röhögni…..
Pong 2013.08.17 15:57:34
Az HBO jóvoltából mostantól szinkronosan is követhető lesz dédelgetett gyermekünk, a Spartacus harmadik, egyben záró évada (Elátkozottak háborúja). Az előző évad utolsó epizódjának összefoglalója itt. Stílusosan vértengerrel és agyvelővel csapunk bele az új évadba,…..
kerdem Index, hazugság a neved 2013.03.08 11:31:53
Nagy zajjal kerepel a nyugdíjascsesztető: tiszta szemű, ártatlan fiatalok az egyik, aljas komcsi nyugdíjasok narancszászlót lengetve a másik oldalon. Legalábbis az index és az ifjú Debreczeni Józsefek akolja, a Véleményvezér szerint. Ez természetesen nettó hazugság.Tegnap…..
..
Pong 2012.12.19 12:44:14
@kovi1970:

Hyperscroll...vagy ha nem lennék faszlusta, javascript.

ON:

Szerintem is kedvesen, és cizelláltan fejezte ki magát futárember, semmi baj nem volt, azuccahangja.
Auftaktként engedd meg, kedves Barátom, hogy jómagamat is joggal soroljam a művészek közé, hiszen mindketten alkotunk - a magunk sajátos eszközeivel-stílusában, a magunk kis közönségének, a saját, különbejáratú kis indíttatásunkból. Sőt, im Gegenteil - fordítsuk meg.…..
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
Pong 2012.11.11 11:17:00
@nancy222:

Inkább a reklámidő a fontosabb zsé, de az már régebben is szórakoztatott, mikor Buci bekokózva visitott, hogy küldjenek több smst.
Pong 2012.11.11 11:36:39
@Traktorka:

Sajnálom, de nem, még arra gondoltam, hogy maximum csajozás lehetett az egyetlen ok sixxnél, de még igy is Aerosmith kategória.
Pong 2012.11.11 12:21:10
@sixx:

Tudod mit, elengedem, mivel blogistenként válaszoltál, és mivel láttad gyerekkori kedvencedet a kritika alatti produkció által gaggingelve, igy zeneileg traumatizálva szimpatizáltál az áldozattal egy stockholmbyproxyn keresztül. Ez az egyetlen magyarázat.
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
A különbség aközött, hogy Mahlert CD-ről vagy élőben hallgatjuk, olyasmi, mint meghallgatni egy élménybeszámolót egy vadvízi evezésről vagy ténylegesen átélni azt. Talán a beszámoló meghallgatása is megmozgatja a pulzust, a vérnyomást és az idegrendszert, az evezés…..