Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thinkgeek

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik kedvenc sorozatom a River Cottage meséi, ahol a paraszti élet csínját-bínját mutatja be Hugh Fearnley-Whittingstall, a "vissza a gyökerekhez" filozófia alapján. Itt láttam egy olyan részt, ahol almabort készítettek úgy, hogy a darált almát zsákba töltötték, és abban préselték ki. Amióta az új…..
Ugye emlékeztek az Oittm Realsoundra? Aki nem, a cikk alján lévő linken elolvashatja a róla készült tesztet, és máris át fogja érezni, miért vagyok ilyen lelkes. A legmenőbb hordozható Bluetooth hangszóróról van szó, amihez valaha szerencsém volt, de sajnálatos módon csak rövid ideig volt kapható,…..
thinkgeek 2016.11.21 13:50:12
@...elmúlik...: az out of stock alatt a színre kattintva volt még egy szürke 18-án pénteken, azt meg is rendeltem :)
thinkgeek 2016.12.14 14:21:36
@...elmúlik...: Megérkezett!!! :) Jelzek, amint kipróbáltam...
Meggyőződésem, melyet a mostani példám is alátámaszt, hogy a zenészek hiába dugják ezrével a nőket (illetve a férfiakat…) további önkielégítési eszközökre van szükségük. Ilyen például a korábban számos alkalommal bemutatott cin- és tamrengeteg (lásd: Terry…..
Nem akarlak fárasztani vele. Hagyd a fenébe, inkább pihenj. Eddig is sokat segítettél, köszönöm.Srí..
thinkgeek 2011.07.19 11:46:57
 Elkészítettem a Mr Milk által készített billentyűzetek magyar kiosztását   A DayHand Input alkalmazás rengeteg lehetőséget nyújt számunkra, hogy a gyári billentyűzetünk helyett egy egészen mást használjuk. Gyakorlatilag a lehetőségek határtalanok, szinte bármilyen…..
Az úgy volt, hogy belefutottam egy megbízható borboltban egy kellemes kinézetű palackba (még mondja valaki, hogy a csomagolás másodlagos!). Termelte és forgalmazza: Borbán Kft. Elegánsan hosszúkás, bordói jellegű palack, visszafogott, ízléses, mégis karakteres címke... Persze…..
Csütörtök általában az én napom, de most nem volt időm a nagy készülődés közepette rendesen kóstolni. Meg aztán úgysem lenne ideje senkinek rendesen elolvasni. Szoktunk viszont mi ilyenkor olyat kérdezni, hogy milyen borok kerülnek az ünnepi asztalra a kedves olvasónál. Jó…..
Ez még csak a karácsony második napja, de a sok-sok egyeztetésnek, háttéraklúnak, titokban megkötött szerződésnek hála pontosan tudom, hogy mit fogunk enni az ünnepek alatt. Átnézve a menüt, kétféle megállapítást tettem: egyrészt a családjaink hajlandók eltérni az előírt…..
thinkgeek 2009.12.25 13:27:50
@vttomi: Jogos az észrevétel. Dec. 24. szenteste, dec. 25. Karácsony napja, dec. 26. Karácsony másnapja.
A Masszandráról kétszer írtam előző életemben, előbb, amikor megkóstoltam egy aktuálisan piacon lévő cabernet sauvignont és egy Madeirát, utóbb, amikor a pincészet százévesnél is öregebb Livadiáját készültek árverezni Londonban. A Masszandra komoly cég, mondtam akkor. Most…..
Pontosabban az ügyeiben, hiszen az egyik érintett beszámolója szerint az Apple egyesével veszi fel a kapcsolatot a problémás vásárlókkal, akik az Apple fórumain egyre növekvő számban adnak hangot a nemtetszésüknek. Nem működik ugyanis az optikai meghajtójuk.A felhasználók egy…..
Manapság már kicsit sok van az ún. legendás zenekarokból, de a Living Colour esetében is használni kéne a kifejezést, még úgy is, hogy a soron következő lemezük csak az ötödik a sorban, és volt egy majd egy évtizedes szünet a karrierjükben, sőt, az ezredfordulós…..
Komolyan gondolják az Apple-nél a Snow Leopard folyamatos fejlesztését. Alig egy héttel a 10.6-0-ás operációs rendszer debütálása után a 10.6.1-es update-et küldték ki tesztelésre a fejlesztőkhöz.A frissítés kompatibilitási és stabilitási problémákra szakosodott, és persze…..
Masnap a fovarosban kezdtunk a piacon, de olyan fulledt meleg volt, hogy a rosszullet kerulgetett. Szerencsere eletmento malna es cseresznye erkezett, es gyorsan atoltoztunk lazabb ruhaba, mivel elkezdodott a nagy nyari leertekelesi szezon is: a Soldes. Ujabb eddig nem latott varosreszt fedeztunk…..