Regisztráció Blogot indítok
Adatok
salsa kapitány

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Malina Hedvig állítólagos megverésével átverte a szlovák hatóságokat és aljas módszerekkel megvezette a médiát is – állítja a pozsonyi rendőrség szóvivője. "Összeharapdálta a saját tarkóját, majd jól hátba rugdosta magát! Ez olyan biztos, mint,  hogy aki…..
salsa kapitány 2011.05.08 23:32:59
@Citad Ella: Elolvastam kétszer a cikket, de szerintem is a Szarevő Slota meg a birkabaszó szláv hegyiparaszt haverjai kisstílűségét parodizálja, és egész jól
Geekblog Féktelen harag 3D 2011.02.23 08:12:00
Tudom mire gondolnak, és igazuk van: önként és dalolva szaladtam bele ebbe az ökölbe.  Pontosabban Nicolas Cage meglehetősen szőrös ujjbegyeibe. Az történt ugyanis, hogy Michael De Luca (akinek produceri munkái között sok minden előfordul a Penge 2 és a Közösségi háló…..
John és Lara Brannen (Russell Crowe és Elizbeth Banks) boldog, átlagos kertvárosi életet élnek, van egy cuki kisfiuk, a mamának jól menő karrierje mellett jut ideje minden reggel egy családi fotóra és spontán szexre a parkolóban. Ám egy nap az idilli reggeli közben berobban a…..
salsa kapitány 2011.01.19 21:43:50
@koimbra: okéska :)
Subba A Schmitt-dal 2010.11.29 13:07:00
A feltöltő neve alapján poén, de attól én még a dal minden sorával százszázalékosan tudok azonosulni! via..
A kommentelők hozzászólásaiból úgy vettem észre, hogy nagyon megcsappant a készlet iPhone-ból, nagyon úgy tűnik, hogy ma kifullad a kezdő készlet. Grafiqs ma fél egykor vette meg az utolsó előtti darabot az Euro Parkban, Viktor szerint az Árkádban reggel már szintén alig volt.…..
A Köztársasági Mókamester avagy - ahogy egy fórumon nevezték (felhasználó: Cave) - a Köztársasági Töltőtoll nem pihen, így célom nem is lehet más, mint archíválni a legbájosabb húzásait: ezúttal kitüntetéseket alapított... Csinos darabok lesznek, az már…..
Egy újonnan induló magyar sorozat mindig nagy érdeklődésre tart számot, sajnálatos módon azonban általában nem erényei miatt, hanem mert az esetek nagy többségében bőséggel tálalja kis országunk lakosságának a fikáznivalót. Bizony van miért vinnyogva vihogni a tévék előtt,…..
Geekblog Walking Dead - előzetes 2010.08.25 12:36:00
A Comic-Con-on már bemutatott előzetes végre megérkezett elfogadható minőségben, Frank Darabont képregény adaptációjához. Az AMC, amerikai kábeladó csatornáján bemutatásra kerülő sorozat az egyik legnépszerűbb zombis képregényt dolgozza fel. A produkció előzetes visszhangja…..
Már az Android-telefonokon is működik a híres Cher-effekt: a T-Pain hangjához (is) hasonló robothangeffektet a MicDroid nevű, ingyenesen letölthető (és adományokkal támogatható) program állítja elő. Saját hangunk robotverzióját áthangolhatjuk, majd csengőhangot, vagy mp3-at is…..
 "...ez olyan, mint megérinteni az eget." (Diego Maradona) Mély hangon megszólaló halk dübörgés, majd felharsanó trombiták a főtémával és velőtrázó üstdobütések óriás buzogánnyal: megvan a világbajnok. És bár az oddsok alapján a spanyol siker túlságosan is konvencionális, a vébé eleje pedig monoton…..
salsa kapitány 2010.07.25 23:32:22
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
  „Mert szememben mind tisztább fénnyel telten a magában-egy Igaz sugarába mind jobban-jobban behatolni mertem.”   (Dante: Isteni színjáték)   Szörnyű elbeszélni, mi van ottan.   Amikor két éve a Santana-koncertről írtam, a Vietnam - stratégiai metaforára tekertem rá mindent, mint Kojak…..
salsa kapitány 2010.07.03 15:43:01
salsa kapitány 2010.07.03 19:21:41
@fia: gondolom az teljesen lehetetlen, hogy az alpakkazakós esztéta is látta az amadeust, és onnan idézett.
vagy mondok még valamit! lehet, hogy nem látta, és magától találta ki ezeket a mondatokat.
szánalmas okostojás...
salsa kapitány 2010.07.15 20:14:56
@Csunderlik Peti: várjuk nagyon!!!
Filmdroid Csajos poszt 2010.05.20 16:00:00
Ez a poszt picit rendhagyó lesz, de ha lehet akkor ezt most nézzétek el nekem. A téma egy beszélgetésből adta az ötletet. Dumálok egy külföldi csajjal, pasikról természetesen. Aztán mutat pár képet azokról a színészekről,akik az ő országában a legnépszerűbbek. Nem…..
Sárdobáló ANTI-HUNGARY 2010.05.20 11:00:00
Mint minden rendes egyetemista a vizsgaidőszakban, így én is facebookozással töltöttem a mai estém. Az oldal pedig, amibe most belebotlottam egy magyar csoport, akik arra bíztatnak, hogy jelentsük a Facebook adminisztrátorainak azt a szlovák oldalt, ami a magyarellenességre…..
" 07:34 Megérkeztem a börtönbe, ahol adatfelvétel, fertőtlenítés, testüregvizsgálat és a ruhák kézhezkapása után beosztottak minket a cellákba. Én egy alacsony, keménykötésű, furcsán affektáló faszival vagyok. Azt mondta, hívjam Margitnak. De hogy azért majd én is…..
Gulyásdemokrácia Fico-Orbán 2010.05.13 12:24:19
Robert Fico egy népnemzetieskedő populista barom, és ezen a tényen nem változtat az sem, hogy egyébként Orbán Viktor is. Ez azonban önmagában még nem lenne baj, csak éppen tehetséges politikusok mind a ketten, akik tudják, mi kell ahhoz, hogy sokan szeressék őket a maguk…..
B-oldal TOP1 magyar Predátor EVÖR 2010.05.07 07:41:00
Az megvan mindenkinek, hogy Antal Nimród - aki még anno a korai Quimby-klipek rendezésével (majd persze a Kontroll című filmmel...) szerzett elismerést - az új Predator című film rendezője? Igazi dzsungelben szaladgálós, nehéz puskát egy kézzel tartós, ölős…..
w Mire a falevelek lehullanak 2010.04.21 06:00:00
Hát mégsem lesz radikális és azonnali adócsökkentés az idén. Ej, a fenébe. Pedig az elmúlt nyolc évben a Fidesz lényegében ennyit árult el a gazdaságpolitikájáról: ha egyszer odaengednék őket a gombokhoz ezek a balfasz szocik, ők rögtön megvágnák az adóterheket, és…..
Hát nem lesz idén adócsökkentés. Milyen szomorú. Pedig már megmondta a Viktor is. Akkor most a Viktor hazudott? Borzalom.Na igen. Ez a kampány, ez már csak ilyen. Hazudott a Fidesz, mint ahogy négy éve az MSZP is. De mondok durvábbat. Ha a Jobbik vagy az LMP jutott volna hatalomra,…..
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
Lehetne arról beszélni - és persze vitatni is rögtön -, hogy Gyurcsány Ferenc váratlan megjelenése az MSZP kampányában professzionálisan megtervezett, széles körben egyeztetett és a szavazatmaximalizáció céljainak megfelelő lépés. Most, hogy az MDF (már nem is olyan) lassan…..
Bajnai Gordon Németh Miklós húsz évvel későbbi politikai reinkarnációjának tűnik. Tisztességes ember, aki saját feladatát a rövid távú válságkezelésben látja és a válságkezelést önmagáért való célnak tekinti. (Fotó: MeH)   Mit tudtunk meg a beszédből –…..
salsa kapitány 2010.02.23 14:49:01
Valójában 2007 nyarán vették fel a Benkő feleséget keres című műsort - szivárgott ki az RTL Klub belső köreiből. Információink szerint Benkő Dániel 2007 novemberében elhunyt, "felesége" jelenleg Thaiföldön dolgozik.(A képen Benkő Dániel sírja látható a…..
salsa kapitány 2009.12.17 10:19:03
@Dyrtyho: kamu, hamisítvány. ne dőlj be.