Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabo74

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Ria! 2016.06.14 14:51:00
Harmincnégy éves vagyok. Egyszer sem drukkolhattam világversenyen a magyar fociválogatottnak. Máig. '86-ra nem emlékszem, túl kicsi voltam, az első fociélményeim '90-ből vannak, valami Matthäusszal meg az NSZK világbajnoki győzelmével − tényleg, kedves fiatalok, tudtátok, hogy volt egykor egy ilyen…..
Egy igazi kis szenzáció érkezett a KVR idei ingyenesszinti-versenyére: a Kamioooka egy fullos, polifónikus modulárszinti, 32 és 64 bites Windowsokhoz, VST-ben. Egyszerre tíz tetszőleges modult pakolhatunk fel a hétféle típusból: VCO, VCF, VCA, duál burkoló, duál LFO, szekvenszer és…..
Elutasította csütörtök este az újbudai képviselő-testület a Zöld Pardon (ZP) közterület-használati kérelmét, így nem maradhat a Petőfi híd budai hídfője mellett a szórakozóhely - közölte Horti István XI. kerületi jegyző a döntés után. Ennél a napirendi pontnál zárt…..
AnonViktornak köszönhetően elkészült a szcientológia-témájú német TV-film magyar feliratos változata.Az eredeti címe: Bis nichts mehr bleibt (IMDB, Wikipedia)Letölthető itt:Mire semmi sem marad - angol feliratos verzió 9 részben, mkv (kb 1 GB)magyar felirat a 9 részhez…..