Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sutty

17 bejegyzést írt és 579 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Athos pástra lép 2009.11.24 15:59:00
  Amíg a magyar média krémje DeJó könyvbemutatójára koncentrált, addig az MSZP kiválasztotta miniszterelnökjelöltjét. Az is sokat mutat, hogy még az Orbán Viktort leleplező ellenkönyv is több figyelmet kap, mint a hús-vér kihívó, Mesterházy „Athos” Attila.…..
 A szám egyben véget is vetett mindennek.Dicsőséges huszas éveim elején állandó kapcsolat mellett összejöttem egy vagány csajjal. Olyan Angelina Joliesan vadóc lányzó volt (annak minden előnyével és hátrányával). Tudta, hogy nekem van valakim és megegyeztünk hogy…..
 In God We Trust (egy méretes demokrácia nemzeti mottója)  Az Indexen olvastam először Orbán legújabb alkotmányügyi fejtegetéseiről. A portál Fidesz-ügyi szakírója által írt cikk műfaját illetően kétségeim vannak: véleményes hírt sikerült írnia, a konkrét…..
Sutty 2009.11.26 07:30:04
@bbjnick: "Olyan országban szeretnék élni, ahol az életemet nem a többség rituáléi alakítják, hanem élni és élni hagyni elve."

énis ilyenben szeretnék élni, ezért kell elmenni magyarországról.
Csucsu - REFLUX Smooth Criminal 2009.07.05 08:00:00
Az egész világ Michael Jacksont gyászolja. Igen? Ki gyászolja? Csak egy körkérdés, hogy megszondázzam az éjjeli lepkéket, mert én nem. Aki utálta, az most rotyog magában, köpködi ki a répát, hogy tessék, már éppen kezdték elfelejteni, ahogy a másik buzit, Freddie Mercuryt,…..
Régi-új téma, ami újfent felbukkant különböző sajtóorgánumokban, hogy hogyan lehet EU-tagállamból behozott autók esetén a regisztrációs adót és a magyarországi forgalomba helyezés költségeit megspórolni, ha szlovák rendszámot használunk. Mivel az EUvonalhoz is gyakran…..
Szemfüles olvasónk vette észre jártában-keltében a következő jelenséget, melyet az Autós szégyentáblán közzé is tett. Eddig semmi érdekes, de nézzük csak meg közelebbről: Rácz Tamás főszerkesztő-helyettes ugyanezt látta szlovák rendszámmal, szintén Cayenne-re szerelve,…..
Nincs szabály!? Adócsaló? 2009.05.23 08:00:00
BUSZ-sávot használni sokan szoktak, néha fotózgatom is őket, bár hamar megtelne a memóriakártyám, ha jobban ráállnék egy helyre. Ez a Mercis azonban két dolog miatt is felkeltette az érdeklődésemet az Alkotás úton. Egyrészt, hogy a viszonylag gyér (pedig hétköznap volt)…..
Az ismert jobboldali publicista, Bayer Zsolt cége Szlovákiában van bejegyezve, autójának is szlovák rendszáma van. Bayer most rádöbbent, hogy a szomszédos ország vezetői magyarellenesek, ezért úgy döntött, inkább hazahozza cégeit. Ha így tesz, eggyel kevesebb magyar állampolgár…..
Sutty 2009.11.08 14:10:25
A csapból is az folyik, hogy "vásárolj magyar termékeket és támogasd a magyar mezőgazdaságot és a magyar ipart." Én mindig próbálom szem előtt tartani, hogy magyar termékeket vásároljak, ha másból nem is, zöldségből, gyümölcsből, tejből igen. Ma reggel a…..
Sarki víz alatt működő, jégformázó robotokat alkalmaznék, hogy fenntartság a Föld mesterséges hűtését, amely elnegedhetetlen a forgás közben termelődő súrlódási energia "olvasztó" hatásának kiegyensúlyozásának érdekében. Csak így termelődhet természetes úton a…..
-Jóemberek! Hovamentek? Rhumba rhumba a CentRhUmba!..
Az ORTT ma hozta meg a (politikai) döntést... Még szerencse, hogy demokrácia van és sajtószabadság... No comment..............
A Sláger és a Danubius nagykoalíciós kigolyózásának története újabb mókás fejezethez érkezett. Megszólaltak a politikusok. Tudom, hogy közveszélyes naivitásra vall meglepődni azon, hogy a politikus egy olyan állatfaj, amely hazudik, de azért a pofátlan nyilatkozatok mégis…..
Az Advenio nyerte a Danubius Rádió frekvenciájáért folyó versenyt, míg a Sláger helyén az ORTT döntése értelmében az FM1-konzorcium adhat november közepétől hét évig. Az Index információi szerint az ORTT mai ülésén elbukott az elnök, Majtényi László javaslata, nem zárták…..
RE: Húsrágó hídverők (okt. 27.) Tisztelt Csunderlik Péter úr! Bár se a tiszteletre, se az urazásra nem jogosult. Nagyszájú nyegle nyikhaj. Csendőr-pertu, pofon és bikacsök, az járt volna magának a régi világban, ahol én még felnőttem, és hogy azt eltörölték a kommunisták, hát tegye össze két…..
Csucsu - REFLUX Vámpírok bálja 2009.10.06 10:30:00
„…Mint borhoz az iszákosok, / Miként a hullához a féreg, Mint kártyához vad szenvedélyek: / Légy átkozott! Légy átkozott!” (Charles Baudelaire: A vámpír)   „Szép a rút és rút a szép: / Sicc, mocsokba, ködbe szét.” (Shakespeare: Macbeth - intro)…..
Másnak úgyse kell. És ha kéne, itt vannak derék magyar harcosaink, vasárnapi honvédek, gárdistak, férfiak, akik vállvetve harcolnak, ha kell a gyepükön, ha kell a Donnál, hogy megvédjék ezeréves határainkat. És különben is, körülölelnek minket a magas Kárpátok bércei,…..
Viki a Cinema City Aréna büféjében dolgozik és olvasta, hogy milyen sokan panaszkodnak a mozira és a kollégáira, tegnap este viszont olyan élményük volt, amilyennel még sosem találkoztak: tahó, verekedős vendégek őrjöngtek és fenyegetőztek egy zacskó pattogatott kukorica miatt.…..
A sport egészséges, meg lélekemelő, ja és ha jól csinálod talicskával tolod haza a pénzt és a legmelegebb bulákat kapod meg. Na ez utóbbiakból válogattam egy 10-es csokrot. A listára jelenlegi élettársak és volt feleségek kvalifikálják magukat. Enjoy! 10. Nicole Scherzinger -…..
Sutty 2009.10.18 04:46:01