Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kakimanó (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2001 óta szolgáló, leharcolt íróasztaltól vettem búcsút a költözésnél, az alsó fiókban őriztem a kiemelt ügyek hordalékait. Ahogy kipakoltam a poros dossziékat, sorra megelevenedtek az elmúlt nyolc év nagy történetei: az In-Forrás Kht. viselt ügyei, Baja Ferenc és a Proware…..
tvblog Ősz - augusztus 31-től 2009.08.29 15:49:00
Ahogy közeledik az őszi műsorkezdés, annél több a dolga a TV2 sajtóval (is) foglalkozó munkatársainak, csak úgy szórják a különféle sajtóközleményeket (ld. előző bejegyzéseinket). Az alábbi például a csatorna őszi műsorstruktúrájára vonatkozik. Tessék áhítattal…..
Íme egy újabb adag leleplező erejű, néhol vicces, néhol megrendítő kép a szerkesztőség költözéséről, az Utolsó vacsora etetőanyagtól Gyurcsány Ferencig, megintcsak Fenyő Balázs kegyetlen optikáján keresztül.…..
Egy apró zacskó kristálycukor, kupak, újságpapírrá érdektelenedett újságok és az Energia Klub "Panasz Kézikönyv" című kiadványa alatt találtam az asztalomon mintegy 300 darab kitöltetlen kopogtatócédulát. (Hivatalosan ajánlószelvényt.) Időközi országgyűlési…..
Kakimanó (törölt) 2009.08.28 08:29:59
Paródiák Konteo - Petőfi halála 2009.08.26 08:00:00
Mi történt Petőfivel 1849 július 31-én Segesvárnál? A "hivatalos" álláspont szerint elesett, mi, konteósok azonban nem érjük be ilyen egyszerű magyarázattal!Aki esetleg fel szeretné eleveníteni Petőfi életét, az elolvashatja itt, mi azonban csak a kérdéses napra…..
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
Kakimanó (törölt) 2009.08.25 16:47:08
Engem sem a melegek zavarnak, gyakorlatilag nem is foglalkozom velük, miért is tenném? Semmi undorító nincs a férfiakban vagy nőkben ha vonulnak. De a közszemérem sértő vonulókat akik műfarkat tesznek magukra stb. és így "buliznak" azt nem engedném. Olyan meleg felvonulást szeretnék látni ha már előttem zajlik, mint amikor pl. a tömeg a metróban vonul. Átlag meleg emberek, még talán ki is állnék az érdekeikért. De hadd undorodjam a félmeztelen beöltözött fura lényektől. :)
Érdekelne egy korrekt, érzelmektől és politikai érdekektől mentes riport, hogy a melegek mennyire azonosulnak ezekkel a paprikajancsikkal, ha nem, akkor miért engedik maguk közé őket. Szerintem van olyan deviáns viselkedés amit nem szabad engedni.
Ha van egy cégem több alkalmazottal nem érdekelne ki meleg ki nem. Semmi közöm ki kivel bújik ágyba , él együtt stb. amíg elvégzi tisztességgel a munkáját. De ha az egyik meleg srác, az általában ábrázolt affektálós felkínálós buzifiúcska figurát hozná úgy dobnám ki, hogy a lába sem érné a földet. És szintúgy azt a heterót is aki elutasítás után zaklatná a lányokat. Mert az éremnek minimum két oldala van.
Egész biztos vagyok benne, hogy valamilyen csoportok pártok érdeke, hogy az ocsú ne váljon el a búzától és maradjon ez a feszült állapot. Szinte mindenben ezt látszik. Nulla konszenzus.
És azért elgondolkodom néha , hogy azt amit leírtam vajon szélsőséges lennék? Mert nem tűrök MINDEN másságot? Szerintem azok az emberek akik vezetik az országot világot, ők próbálnak rám ránk erőltetni egy olyan világnézetet, beleértve a korlátlan liberalizmust, amit nem kell feltétlenül elfogadni. Kövesse csak az ember amit a józan esze és szíve mond, oszt csókolom.
Azt mindenki tudja, sokszor elmondták már, hogy a Margit híd felújításának idején nem szabad biciklizni a hídon, csak a gyalogosok, a BKV járművei és a taxik számára szabályos az átkelés. Látványra egyébként elég meglepő a híd, főként éjszaka, amikor kihaltságával…..
Biztosan politikusi babérokra tör Jozin Bazin egyik szomszédja, aki követve a hazánkban bevett gyakorlatot, miszerint mindent nyúljunk le magunknak, ami közös, kihelyezett egy táblát az utcai parkoló egyik helyére, miszerint az privát terület és senki más nem parkolhat oda. Van, aki…..
Az RTL Klub egyik sztárszakácsa, Kovács Lázár az Egyesül Államokban járt, egy szakácsképzőben, ahol szerinte azzal kezdik az oktatást, hogy megtanítják a jónépet kamera előtt viselkedni, mert az fontosabb, mit a Brassói aprópecsenye receptje, de ezen nem akadunk fel, mert…..
w Mint a mókus 2009.08.18 03:15:00
Édes, nehéz botrányszag terjeng, lopásillat. A vízállásjelentés szerint a közfelháborodás elérte a szezonális maximumot, a nyár vezényszava a végkielégítés. Olvasó beír, bekommentel, hallgató és néző betelefonál, ő ezen fel van háborodva, szerkesztő úr, ehhez szóljon…..
Kakimanó (törölt) 2009.08.18 15:06:37
@Tóta W. Árpád: értelek, de ha lopnak (és loptak eddig is) akkor az nem 1 milla képviselőnként, és így is korrupt az egész politikai bagázs. Semmi köze a pártfinanszírozásnak az emberi gyarlósághoz. Csak ezzel etetik a tömeget, hogy a kampányfinanszírozás összege kevés. Duma. Tolvaj mint. Mint ahogy a biblia is írja. "Aki hű a kevesen, a sokan is hű az; és aki a kevesen hamis, az a sokan is hamis."
Nem tudom mi segít. Talán a boksz. Győzzön a jobbik. :D És leszarnám hogy lopnak ha az ország szekere haladna, de még ehhez is ostobák. Ja igen tudom...válság van. Persze. :)
Ritkán nevez Naiv Ügyfél bárkit is "bűzös borz"-nak, nem is nagyon emlékszem precedensre, hajdúsági olvasónk, Kekecke,  viszont igazi indulattal borzozik, ugyanis egy biztonsági őr ordított vele, karon ragadta és ráncigálta, amiért motoros felszerelésben akart pénzt…..
Kakimanó (törölt) 2009.08.12 08:42:59
@Karmadealer: Az ilyen mindenbe belekötő okostojások lepik el az összes fórumot mostanában. Meg az összes idiótának: gyerekek, ez nem Haiti, ez Magyerország, elméletileg jogállam és piacgazdaságnál lenne ami az alábbiakat jelenti:
- Az ügyfélnek akkor is igaza van amikor nincs igaza mert ő a vevő. Ez bankoknál kiemelten igaz, tekintve milyen profittal dolgoznak, előre kell hogy köszönjenek az ügyfélnek."

Te eddig barlangban laktál? Próbáljál meg hitelt felvenni a bankoktól kb. 200%os fedezetet kell adnod. Vagy kérj tőlük TÉTELES igazolást, hogy miért emelkedett a hiteled az elmúlt évben 20-40%-al. Lehet meg fogsz lepődni egy csöppet. Ha válaszolnak egyáltalán. De a jelenlegi helyzetben semmit nem kell megmagyarázniuk. És ebben a csodás jogállamban az állami vezetés Bajnai elvtárssal az élen SEMMIT nem tud tenni az "ügyfél centrikus" bankokkal szemben. Lehet mi okostojások vagyunk a szemedben , de inkább élek így mint szemellenzővel birka módon.