Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Épületdiagnosztika (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cunamit megszégyenítő iramban terjeszkedik a VW Gruppe. Sűrű aknamezőre léptek a teljesen új típussal, bizalmuk rendületlen. De hogy jön ide Szelényi János? Vélemények az azonos című írásunkról...
Épületdiagnosztika (törölt) 2010.06.24 11:03:28
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Épületdiagnosztika (törölt) 2010.04.20 16:36:00
comment:com Hajdú Péter álma 2010.02.08 16:22:00
Hajdú Péter megcsinálta. Nem hiába mentette el vezető szocialista politikusok számát, nem hiába szólította apukának Medgyessy Pétert, vagy hogy annyit vacsorázott Friderikusz Sándorral. Így visszatekintve pedig még az sem volt rossz befektetés, hogy annyiszor csináltak belőle…..
A Homár főleg a cégek, boltok, államigazgatási szervek és a Naiv Ügyfelek konfliktusaival + örömeivel foglalkozik, így üdítő változatosság Zuzanko levele, aki azt vélte látni, hogy egy strandfürdőt magkárosítanak a saját alkalmazottai. Virtigli nyári történet alant: Ma…..