Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napkutya

0 bejegyzést írt és 1937 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kis lépés az embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek" - mindenki ismeri a legendás mondatot, egészen hihetetlen, de már 45 év telt el a pillanattól, amikor Neil Armstrong amerikai űrhajós első emberként a Hold felszínére lépett. Ma van az évfordulója az eseménynek, amelyre…..
Mindig tudtam, hogy Debrecen fura urát, Mr. Kósa Lajost naphosszat mutogatni kellene a széles nyilvánosság előtt, de az ATV-nek adott vasárnap esti interjúja után egyenesen kérni szeretném az illetékeseket: ne fukarkodjanak a Fidesz egyik legnehezebb alapemberének mutogatásával,…..
Belsőség Pimp my ride: India 2014.01.25 18:14:14
Pere Laci - legújabb Totalcar-szerzeményünk - remek, plasztikus elbeszéléseiből már úgy-ahogy megismerhettük Indiát és aki nem rest, az a Karmageddon-blogon olvashat egyebet is tőle, de azért ilyen direktben szembesülni az ottani autós kultúrával azért elég meredek. Öltettől a…..
Vendégszerzőnk, Mestyán Ádám írása. * A szerző kiegészítése: „Hibát követtem el, amikor elkeseredésemben olyan megfogalmazást használtam, amiből úgy tűnhet, a kormány bohócával morálisan egy szintre helyeztem a Bajnainak szerintem téves tanácsokat adó…..
Napkutya 2014.01.11 13:48:04
@Muzsikok közt: 2014-16-18-ban, hasonló időszakban, MEKKORA lesz ez az érték?

Mekkora lesz, ha elkezdjük fizetni a kincstárjegyeket, és az államilag garantált egyéb hitelcédulákat?
Napkutya 2014.01.11 14:05:38
@Muzsikok közt: Hát, a "próféta szakálla" beszéljen belőled!

Van néhány tucat közgazdász, külföldi egyetemi posztokon (oda, azért ritkán gyűjtik, az államilag fizetett hülyéket) akinek azért vannak kétségei....

Nem az én hasonlatom, de lássuk be: Matolcsyiból inkább vicces kulcstartó lesz, mint lovasszobor.
István laptopjára a Toshiba szerint minimum ráléptek, olyan sérüléseket szerzett, bár mivel ez nem történt meg, semmilyen külsérelmi nyoma nincs, egy karcolás sincs a gépen. Ezt a Toshiba szakszervizében csont nélkül elismerték ugyan, de a Toshibát így sem érdekli a téma. A…..
Danics Dóra nem akar barátkozni, tudtuk meg „a nap hírét” a Borsból. Mint ismeretes, Danics Dóri és Krasznai Tünde az X-Faktor szombati adásában „lehengerlő duettben énekelte el” Tina Turner egyik nagy slágerét.  A Bors kíváncsi volt rá, hogy a lányok mennyire…..
Mi mást kívánhatnánk még? Talán már említettem néhány bejegyzésben, hogy a Tankcsapda magasan a kedvenc zenekarom. Egészen szarházi korom óta van ez így, és nem hiszem, hogy valaha is változni fog a helyzet. Az Argo az utóbbi egy-két évtized kevés jó magyar filmje közé…..
E poszt élesítésével egy időben mutatják be a Design Terminálban a Graphifesten, milyen is lesz a BKK új metró-(M), HÉV- (H) és dunaihajó- (D) logója. Pontosabban, hogy melyik pályamű nyert. Mivel én is ott ültem a zsűriben, kedves Urbanista-olvasók elsőként ismerhetitek meg a…..
Napkutya 2013.11.19 19:12:19
@con-troll: "A turisták, vidékiek nem fogják egyből tudni, hogy mi a piros, mi a lila, tehát az alsó megoldás lenne jobb egységesen mindenhol."

Édes, bágyatag szakszó-barmom!

Nem vitatkozom veled arról, hogy a turisták és a paraszt vidékiek alapból színvakok -nyilván, szerinted ez így igaz-, de, Te ezt TÉNYLEG komolyan gondoltad?
„Én a Mészáros Lőrinc vagyok, aki életében nem privatizált semmit, nem nyert semmiféle pályázatot, mindent a saját erejéből teremtett meg” – mondta Orbán Viktor szülőfalujának, Felcsútnak a polgármestere bő egy évvel ezelőtti, atlatszo.hu-nak adott videóinterjújában. A…..
Napkutya 2013.11.12 18:49:35
@gyászhuszár: @gyászhuszár: Csak az egyszerűség kedvéért.

Tegyük fel, 150 kiló vagyok, ezután ÉN dugom a húgodat, ha tetszik nektek, ha nem! Ha ugatsz, még oda is verek neked egyet, hogy arról koldulsz.

Mii maradt neked? CSERÉBE vigyázok rá, hogy rajtam kívül ne gyalázza meg senki, amíg én kefélgetem.

TE már ott tartasz, hogy erre büszke is vagy.
Napkutya 2013.11.12 19:24:07
@gyászhuszár: Jaj, pedig nagyon szeretnék okosabb lenni!

Akkor végre el tudnám olvasni a kínai súlyzókat is..
Napkutya 2013.11.12 20:25:00
@Sütemény1975: Hanem KIK?

Viszik őket busszal?
Lesz náluk előregyártott zászló is?
Településnév, egyforma betűtípussal, és betűmérettel?
Orbán poszter, jelmondatok?

Pont annyira szánalmas, mint a focistáink. Ők már most megbuktak nemzetközi szinten.

Persze, ez még így is kevesebbe került az országnak, mint amikor a mostani csapat hasal majd a politikában...

Az egyikre a magyar foci hírneve ment rá végleg.
A másikra mi fog?

Kétmillió statisztikai közmunkás tart el majd hárommillió nyugdíjast?
Kettős kereszt és sámándob, kereszténykedés és pogány ezotéria, orosz orientáció és iszlám-rajongás: úgy tűnik, a Jobbik ideológiája maga a megvalósult multikulti. Most éppen Mohamed követői vannak a napirenden. Az iszlám az emberiség utolsó reménye – állítja Vona…..
Napkutya 2013.11.11 15:12:22
@Baloldali érték: Pont leszarom!

Az ő dolguk...

Bár, ha jobban belegondolok, -ők legalább összetartanak.
Napkutya 2013.11.11 15:28:03
@Conchobar: Nem kell lefikkantani a jó Petrovicsot!

Az apja szerb volt, vagy szlovák, MA mindkettőért rühellnék a jól magyarosított pesti svábok egy puccos találkozón.

Ott állna a csóringer, a leputtyant bácskai cuccában, és nézne a pesti menőkre, mint hal a szatyorban.

Jah, és a lényeg: HÁT NEM MAGYAR BASZDMEG!

EZT sulykolja a sok köcsög, ÉVEK óta.

Sőt, ha beszólna a FIDESZ-nek, (lenne rá hajlama) akkor ki is tiltanák a köztudatból.

???? Hogy van ez?
Napkutya 2013.11.11 16:03:44
@Baloldali érték: Hát EZ a baj!

Számodra NEM attól magyar, hogy magyar vagy sem, HANEM, hogy valaki megmondta, neked KINEK kell szurkolni.

Nem spilázom, -ha nem akarod nem érted-, de EBBŐL azért kurva sok politikus megél ma!
A címben feltett kérdés természetesen költői, mert valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, hogy pontosan mennyibe került az adófizetőknek az állami mobiltársaság grandiózus kísérlete. Néhány támpont azért akad: Az MPVI eddig titkolta, hogy az állam tavaly mennyit költött…..
Több mint húsz évig arcoskodó, mindenkit melegebb éghajlatra elküldő, az utasokat szükséges rossznak tartó cégvezető volt, aztán az elmúlt hetekben szinte varázsütésre lett úriember Michael O'Leary. A Ryanair vezérigazgatója Európa legnagyobb és még mindig legnyereségesebb…..
Napkutya 2013.11.06 21:08:36
@morbiczer: "Vagy mert eleve nem akarsz 30 vagy akárhány euróért bőröndöt feladni."

Nem. Én sem akarok.

Pláne, ha valaki úgy akar eladni nekem jegyet, hogy ÉN hatért megyek Balira!

No, ahhoz képest, TÉNYLEG sok.

Nomost, a légitársaság VALÓBAN azt gondolja, hogy én ANNYIRA hülye vagyok, hogy nem látom, -máson szedi meg magát???
Napkutya 2013.11.06 21:25:04
@vajdasagi: Cimbora!

Írtam egy fals desztinációt, SENKI nem fog Balira repülni az általad emlegetett légi társasággal. Talán nem is tud, de ha van egy csöpp esze, talán meg sem próbálja.

Lássuk már jól!

Nem pár ezer forint miatt rinyál senki, hanem mert, azt ígérik, elvisznek a szomszéd városba, csak NE legyen nálad SEMMI, és oda ülsz, ahová MI mondjuk..

VAGY FIZESS!

Ja, és néha akkorra, amikor sikerül, és néha nem.

Ebben az esetben, HA szerencséd van, a csomagod is ott lesz de talán NEM.

Persze, csak akkor, ha fizettél érte!
Helyre kell állítani a bizalmat az Egyesült Államokkal, mert ez az együttműködés alapja – jelentette ki a külügyminiszterünk az amerikai titkos adatgyűjtéssel kapcsolatban. Ezzel összefüggő legújabb fejlemény, hogy a magyar kormány megbízottja, Szijjártó Péter – a…..
Idén júliusban mi is írtunk arról, hogy a kormány álláspontja a nyerőgépekkel kapcsolatban hirtelenjében 180 fokos fordulatot vett. Miután 2012 októberében teljes egészében betiltották a pénznyerő automaták üzemeltetését, kilenc hónappal később már nem volt kifogásuk ezek…..
Néhány percig már-már azt hittem, hogy ha egy európai értékeket vallónak nem is nevezhető, de majdhogynem államférfit látok egy nemzeti ünnepen szólni a nemzethez. Mert a feléig - hosszú idő után először - Orbán valóban arról beszélt, amiért odament. 1956-ról. A feléig azt…..
Napkutya 2013.10.25 12:39:42
@ex-dr. vuk: A demokrácia legsötétebb pillanatai azok voltak, amikor a "demokratikus" szavazó rájött, hogy ÁTKÚRTÁK. Történeti közhely.

Odáig HITT abban, hogy a szava JELENT valamit, onnantól viszont CSELEKEDETT valamit, ami azonnal, tényleg kezelendő problémává vált...

Mi a lófütty lesz itt, ha kipukkad a FIDESZ-lufi, és csak egy balfasz baloldalunk van???

EZ a kihívás baloldalon, nem az, hogy ki van fenn a színpadon.

Én semmiképp nem akarom azt látni, amikor Mesterházy pont ugyanolyan balfasz kormányon, mint a színpadon.
Érte egy váratlan helyzet, és leblokkolt. Úgy döntött, hogy NEM dönt, ledarálta a beszédét, mert abba legalább lehetett kapaszkodni.

Volt kinn X ember.
Magyarország ennek a többszöröse.

Nem spiláznám...
Napkutya 2013.10.25 13:23:43
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Horn Gyula, Kövérnek volt a kollégája, egymással szemben volt az asztaluk.

Ne tévedjünk. Így is elég gáz.
Ismét hallat magáról az ország Legcivilebb Hivatásos Közpénzciviljeiből álló egyesület, a Békemenet. Igen, ők azok a "Borzalmasan Független Civilek", akik szpemmeléshez például a fidesz.hu szerverét használják, de ha kéred, ha nem, megszórnak sms-ben akár úgy is, hogy nem…..
A morgás joga Baja - kinek a baja? 2013.10.18 23:35:52
Vajon mennyit ér egy szavazat? Attól függ - ha billegő a körzet, akkor elég sokat, ha meg más párt viheti el a képviselőhelyet, akkor bizony nagyon sokat. Ha pedig konkrét összegekről akarunk tudni, most már e tárgyban sem kell találgatnunk: "Ötvenezer forint és két köbméter…..