Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karmapogo

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hallottál még a Dog Attackről? Nem baj, mi sem, de ez a poszt ezen fog változtatni. A Dog Attacket Gabi (Human Error), Barni (Chief Rebel Angel), Pó bá (Igor, Haw, Warpigs) meg Gazsika (Prosectura, Stereochrist) alkotja, de inkább ők beszéljenek: „Röviden annyi, hogy Barni és Gábor…..
karmapogo 2013.12.09 14:11:22
@Miklós Márki: Ha jól értem, akkor a hardcore és a punk közötti fundamentális különbség, hogy az egyikben érthető a szöveg, a másikban nem? Nem vágtam, hogy már a punkhoz is OKJ-s képesítést kérnek.
Elfogadta a kormány az átdolgozott verzióját a Munka Törvénykönyvének, ami azt jelenti, hogy drasztikus változások nem várhatóak a tervezetben. Először idézném a PR-részleget, Czomba és Giro-Szász duó előadásában: "Az új Munka törvénykönyve segít abban, hogy…..
karmapogo 2011.10.26 12:19:26
Talán nem nagyon kell magyaráznunk, hogy miről is szól a Fish! Sav lemezének címadójához készült klip. Igen, arról. Igen, ez megtörtént. Igen, az énekessel magával. Itt a klip, akinek bírja a gyomra, (a lemez meg letölthető innen ingyen):..
karmapogo 2011.10.05 17:43:24
Május 10-én a Jane's Addicton koncertet adott a San Francisco-i Moscone Centerben, a Google jelenleg is zajló fejlesztői konferenciájának keretein belül, ahol Perry Farrell énekes első megszólalásában először viccesen köszöntötte a Googlepalooza közönségét (ő alapította a…..
...megírta volna a következő dalt: ..
Mondjon valaki nekünk még egy dolgot, amiben együtt szerepel Bud Spencer, Laura Palmer a Twin Peeksből, René a Hallo Halloból, Dee Snider a Twisted Sisterből, Dr. Alban, Dolph Lundgren, a teljes Boyzone és Roger Moore, és a világ legszarabb számát éneklik a Budapest Tv-n megszokott…..
Helmet @ Dürer Kert, 2010.11.28. Ott voltunk mi is a Dürer Kertben a Helmet-koncerten, sőt, Bécsben is megnéztük őket. Mindkétszer kiváló koncertet láttunk, nem is kérdéses. Page Hamilton gitáros-énekes a legszimpatikusabb frontemberek egyike, rendkívül feszes, noise-rockos zenéje…..
A grunge mesterségesen kitalált stílus, és mégis bárki könnyen felismerheti a kesergő énekről, a hetvenes éveket idéző gitárhangzásról, és a kissé (vagy nagyon) depressziós hangulatról. Az irányzat nem fulladt ki Kurt Cobain halálával, de az biztos, hogy a Nirvana társainak,…..
karmapogo 2010.09.19 16:17:45
@budai zöld: A Black Raint ugyan a Badmotorfinger többi dalával egyidőben vették fel, de Cornell idén újraénekelte, szóval azt azért nem mondanám, hogy 5 éve sem volt hangja. Pontosabban 5 éve tényleg elég rossz passzban volt, de ha meghallgatod az idei Showbox Theateres koncert felvételét, az azért elég meggyőző. Gond nélkül lealázza a 90-es évek eleji - egyébként nem túl acélos - koncertteljesítményét. Van még a csávóban spiritusz, én azt mondom.
Egyébként a Soundgarden első EP-je kb. két évvel az első Nirvana lemez előtt kijött, a régi interjúkat olvasgatva inkább olybá tűnik, hogy ők voltak hatással a Nirvanára, mint fordítva.
karmapogo 2010.09.20 10:07:03
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: sose értettem ezt a "cipőbámulós" kifejezést. Hallgassunk már meg egy Jesus Christ Pose-t vagy egy Rusty Cage-et-ot, vagy akár az egész Bleach lemezt, hát annak aztán az égvilágon semmi köze a cipőbámuláshoz. Arcbamászó noise-punknak inkább nevezném. Az Outshined meg az egyik legnagyobb soha meg nem írt Black Sabbath riff.
Egyébként a Melvins tényleg jogosan lett megemlítve, ha már valahonnan eredeztetni kell ezt az egészet.
karmapogo 2010.09.20 10:07:51
@Nűnű: Ja, és Sub Pop a kiadó neve:) A többi egyébként stimmel.
Egyszer már volt itt a Lángoló Gitárokon Soerii & Poolek-klippremier, de az semmi nem volt ahhoz képest, ami most jön. Akkor csupán zöldre festett pucér lányok szerepeltek a videón, most viszont maga Renáta, aki foglalkozását tekintve pornószínésznő, ami a mai világban már…..
Egyszer azt mondtam, hogy nyolc órán keresztül tudok szerelmeskedni. Azt persze nem tettem hozzá, hogy ebben benne van négy óra könyörgés, egy vacsora és egy mozi is...
karmapogo 2010.05.05 08:20:17
Már jó ideje annak, hogy a Chief Rebel Angel kiadta első nagylemezét. Az azóta eltelt időben sokat megélt a zenekar, főleg ami a tagok változását illeti, de most végre elkészült két új dal is, amit itt a Lángoló Gitárokon lehet először hallani. Klikk lejjebb a dalokért,…..
Enter Shikari – Common Dreads (Warner) Az Enter Shikari nevét jómagam egy interjú (most már talán nem annyira) titkos részeként hallottam, amikor a Mangod Inc. tagjai röhögve meséltek arról, hogy van egy stílus, amit nintendocore-nak neveznek, és hogy felmerült, az Enter…..
Nemrég kiszállt a Stereochristból Makó Dávid énekes, de csak pár hónapig tartott a csapat frontembernélkülisége, ugyanis a minap bejelentették, hogy Lőrincz Károly száll be hozzájuk, aki korábban a Notre Dame zenekarban, illetve a Whitesnake Tribute Bandben énekelt...