Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jesian Keresztesei

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sokan azt hiszik, hogy a letiltás csak gerillamarketing, pedig nem. Ez a rideg valóság. Más kérdés, hogy mennyire tekinthető letiltásnak az, hogy Biszku Béla lánya besétált a moziba és azt mondta, hogy az apukája nem járul hozzá. A mozi mindenesetre megijedt, ami érthető egy…..
Jesian Keresztesei 2010.06.10 23:12:36
@HgGina:
Nana! Nem úgy van az! Te hobbiból, szórakozásból és főleg ismeretlenül blogolsz. Nekik meg ez az állásuk, és van főnökük is. Nem hiszem, hogy Nobilis Kristóf örülne egy ötvenmilliós pernek. Nem kell más faszával verni a csalánt.
Jesian Keresztesei 2010.06.10 23:20:35
@HgGina:
Magánszemélyként nem szívsz akkorát, mint jogi személyiségként. A Mandiner ez utóbbi.
tökös gyerek vagy, na! Örülj neki, és légy büszke magadra!
Jesian Keresztesei 2010.06.10 23:26:49
@HgGina:
Én elhiszem neked. Én még az Uránia közepére is hugyoznék, de nem vagyunk egyformák. Én elfgadom az ő álláspontjukat, és nem tartom őket emiatt gerinctelennek, morális hullának.
Ahogy én tudom, a Fidesz eredetileg csupán 3 csapásra készült, de végül 29-et jelentett be. És még nincs vége! Hogy miért nevezem csapásnak a Fidesz-kormány akciótervét? – Mondjuk azért, mert az érintetteket csapásként érte a bejelentés. Nem volt hozzászokva senki, hogy…..
Jesian Keresztesei 2010.06.10 23:04:57
@El Topo (Sgt. Elias):
Rémlik valami szabály, hogy ötven milla alatt nincs kötelező könyvvizsgáló. Azt nemtom, hogy most is íghy van-e, de régen így volt, ezért sokan 3-4 céggel operáltak.
Jesian Keresztesei 2010.06.10 23:23:53
@biboldó:
Az egészben az a szép, hogy pontosan ugyanazt a szemfényvesztést adják elő, mint Ferenc testvérék. Mi lesz most, nyolc év szopás után négy év cumizás?
Cseppet sem természetes módon elsőként szeretnék a győztesnek gratulálni. Figyelemre méltó teljesítmény, amit a tegnap éjszaka sokáig fennmaradók láthattak. A Fidesz reálisan a 2/3-os többség elérésének küszöbén áll, köszönhetően az MSZP-SZDSZ koalíció emberfeletti…..
Jesian Keresztesei 2010.04.27 10:09:13
@Tyr Anasazi:
REggel Molnár Oszkár volt a királyin. Érdemes lenne egy posztot írni róla. Csaxólok.
Gondoltam, ha már a Fidesz ilyen szépen megnyerte a választásokat, kapcsolok egyet, és kárörvendek picikét. Klikk, és máris az RTL-en voltam, ahol a humor nagyágyúi éppen előadták a heti rettegésüket. Egy egészen picit bizakodtam, talán mostantól tényleg lesz érdemi politikai…..
Jesian Keresztesei 2010.04.27 10:02:20
@Shyad-Khourongai:
Cserben hagyták a jobbikos haverjai.
KKBK Antiszemita zsidók? 2009.10.21 17:27:00
A Hír tévé cionista - a videótól függetlenül mondom. Tán ezért kellett a Fidesz érdekeltségbe tartozó poszt(?)komcsinak, a Magyar Hírlap (2005) tulajdonosának, az Ikarus rombadöntőjének Széles Gábornak, az ötödik leggazdagabb magyarnak (napi gazdaság) egy újabb csatornát…..
  Sajnálom a glicerinbotrányba keveredett borászt. Pedig nagyon fontosnak tartom, hogy szigorú legyen a bortörvény és a magyar bor minősége folyamatosan javuljon, de valahogy úgy érzem, hogy Vincze Béla meghurcolása túlzó. Csúnya dolog glicerint tenni a borba, de nem…..
  Vannak olyan papok, akiket idegesítenek a híveik. Valamennyire érthető, mert a hívek ott siránkoznak, csoszognak, révülnek előttük, de szerintem egy ügyes pap leplezi viszolygását.   Van egy mise, amire rengetegen járnak, mert jó időben van, jó helyen. Ez a tihanyi…..
Jesian Keresztesei 2009.07.14 09:28:22
@gyz:
Bálványimádó! A te istened felette mocskos pofával áldott meg téged. Bűzös szádat hamarosan csupán a jajveszékelés hangjai hagyják el, mert az Úr már küldi Angyalait.
Jesian Keresztesei 2009.07.13 21:10:49
@tesz-vesz:
A katolikus felebaráti szeretet, a tisztelet mások felé, bizonyára ez nyilvánul meg minden szavadbanm gyermekem. Katolikus szóhasználatban a "korcs" egyet jelent a "szeretett testvérem" megszólítással. Gyermekem, az általatok képviselt retorika ugyan mennyi bűnös lelket vezérel a klérus kebelére?
Az Úr figyel titeket, és utálatosnak találja bálványimádó hordátokat. Az Angyalok Szent Inkvizíciója személyesen kísér titeket, incestus fertőzésben és fajtalankodásban tobzódó papjaitokkal együtt, a Pokol kapujáig.
Jesian Keresztesei 2009.07.14 07:47:56
@gyz:
Látom ám, hogy a sértegetés egyfajta katolikus hagyomány. És ebben egyetlen itt posztoló katolikus egyed sem kivétel. Általánosan elmondható tehát, hogy a katolikusok frusztrációja gorombáskodásban nyilvánul meg. Rettegtek, mert bizonytalanok vagytok hitetekben, az Úr tudja ezt. Ám látja, hogy mindenhol csordába verődve acsarkodtok veszett kutyák módjára. Joggal féltek hát az Úr haragjától, mert nem lesz néktek jutalom az Ő országában való örök élet.