Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jammus

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://szovicc.blog.hu/:D..
Nahát, remekül telt a hétvége, még hét közben kitaláltuk, hogy pünkösdöt nem hagyjuk kihasználatlanul, nosza kocsiba pattantunk szombat reggel és irány Amszterdam. Szállást ugyan csak Utrechtben találtunk (stayokay hostel), de vasárnap sikerült átköltözni a fővárosba (újfent…..
Mint a napokban kiderült április havának 12. napján itthagyom kicsiny országunkat egy kis időre (hogy hova, azt még nem tudom) és noha elvileg viszonylag sűrűn haza tudok jönni - legalábbis ezt állították -, én mégiscsak meghívnám a tisztelt társaságot egyik nap egy kis…..
Jammus 2010.04.14 13:48:23
@Totto: Júúúúúúúúj. Nudlisali!
Tényleg!
Amint Pepe hazajön, gyorsan odaültetem a gép elé pötyögni. :D
...az emberi hülyeségnek nincs. Az alábbiak fényében mindenesetre én úgy gondolom.Valószínűleg van köztetek olyan, aki ismeri a lenti honlapot:http://fuckyeahgyakorikerdesek.tumblr.com/nos, aki nem annak dióhéjban annyit, hogy egy amúgy olyan oldalnak a hülyeségre építő kivonatolt…..
Szeretettel várunk mindenkit 2009. dec. 31.-én, a 13. kerület Tahi utcában! - bárki hozhat bárkit, csak előre kellene tudni, mondjuk dec 20-ig, mert jó lenne tudni hogy kb hányan leszünk a  kaja/pia mennyiség miatt. - Arra gondoltunk, hogy senki ne hozzon semmit, csak ha spéci…..
Banda- és eseménynapló lol 2009.08.07 12:57:00
 tessék Totto a kép amit ígértem : ..
Jammus 2009.10.17 14:06:25
@Totto: Kicsit határozatlan vagyok.
Vagy mégsem?
;)
Ez volna az ötlet. A kísérlet. A játék. A figyelemközpont. A szemetes, a műkincstár. A szervezkedési felület. Sokcélú, mindenki belepofázhat mindenbe.Ja, és én leszek az admin és a moderátor...