Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csakapuffin

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsi Ház DIY hideg zsíroldóval 2012.10.02 14:30:06
A hideg zsíroldóval nem vagyok túl nagy barátságban. Egyszer, lefolyt a konyhapolcomról, és megmarta a festéket a falon. A költözködéskor lemarta a bőrt a kezemről. Kemény cucc. Amihez hozzáér, ott semmi sem marad. Ezért jó arra, hogy tükröt öregítsünk vele. Ez a projekt…..
Ha mennél szívesen Lyonba, ráadásul nem is egyedül, akkor most abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az AirFrance-nak és a 19-én induló új közvetlen járatának köszönhetően tudok is segíteni abban, hogy eljuss az egyik kedvenc gasztrovárosomba! A nyeremény: 2 darab…..
Csakapuffin 2012.06.18 23:08:00
Miért mennék Lyonba? Hát mert úgy tudom, hogy Lyonban is Csak a Puffin ad Neked erőt és mindent lebíró akaratot. Vak bányalovak elszántságával indulnék útnak, mint 89-ben, mikor föld körüli pályára állítottuk a sárga Daciát és bejártuk Görögországot, szigorúan csomagtartóra kötött sátorral, kempingszékekkel, gumimatracokkal, miközben Goombay Dance Bandre és OTTAWAN-ra headbengeltünk a tikkasztó hőségben a hátsó ülésen. Konzerv májkrém, tasakos tejpor, vízben oldódó italpor, tábori rezsó és löncshús - simán életfogytiglani a gasztrorendőrség elitalakulatai szemében, de így volt, nem tagadom. És bár akkoriban, életem első külföldi utazásán még kislány voltam és 100 méteren annyiszor sértődtem meg, mint egy komplett gimnáziumi lányosztály, ma már ennél vagányabb vagyok. Olyannyira, hogy ha eljutnék Lyonba, simán megkocogtatnám Bocuse bácsi vállát. Sőt, bejelölném utána a facebookon is.:)

Ha már ott lennék, liveblogolnék a gasztroblogomon indulástól hazaérkezésig, fotóznék vadul, és megkukkantanám a “hosszúgatyást” is, bejárnám a piacokat és bár egyelőre franciául csak nézni és enni tudok, beszélni nem, biztos, hogy felturbóznám a szókincsemet néhány elegáns francia gasztrokifejezéssel. Ha eljutnék Lyonba, megnézném az Institute Lumiere-t is (mert mitadisten imádom a filmeket is), bisztróról bisztróra járnék és jól megszámolnám az összes Michelin-csillagot, amit a városban találnék, aztán a következő Bocuse d’Or idején mindenkinek eldicsekednék vele, hogy én bizony jártam Lyonban és milyen jó volt ott nekem.
Szinti-pop, szinti-pop, gyerekkórus in-dul:Mókuska, mókuska, felmászott a fára,leesett, leesett, eltörött a lába,doktor bácsi, ne gyógyítsa meg,huncut a mókus, újra fára megy.Azt hiszem, ha még egyszer intézményes keretek közt óhajtok felsőoktatási tanulmányokat folytatni…..
  Nemrég volt az amerikaifutball-bajnokság döntője, a Super Bowl, amire már hetek óta készültünk a haverokkal. Sajnos, az én csapatom, a NY Giants nem jutott a döntőbe, de attól még nem mulasztottam volna el semmi pénzért. És ha már haverok és Super Bowl, akkor rengeteg pizza…..
Csakapuffin 2009.02.10 11:23:46
:) ezt már én is elkészítettem, csak kicsit máshogy: csakapuffin.blogspot.com/2008/01/pizzagoly.html

de tényleg tökéletes meccskísérő:) és szívből ajánlom, hogy próbáld ki eredetiben is Füreden.