Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváth M. Attila

2157 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BUDAPEST | Szerda délután újra megtelik élettel a Budafoki MTE Promontor utcai sporttelepe, ugyanis a hagyományoknak megfelelően a XXII. kerületben kerül sor a 48. Budapest Kupa-döntőre. A díszes serlegért ezúttal az előző évben a Pestszentimrét ugyanitt felülmúló, ám immár Zsivoczky-P. Gyula által…..
BUDAPEST | Élmény nézni a játékát. Nincs ebben semmi különös, így volt ez tíz vagy húsz évvel ezelőtt is, hiszen némi túlzással nem volt olyan élvonalbeli csapat, amelynek középpályáján ne fordult volna meg Szabó Tibor. Az április végén Amatőr Kupa-győztessé váló, a Budapest Kupa május 8-án esedékes…..
ÉRD–IVÁNCSA 0–1 | 2017 nyarától négy szezonon át volt az immár a helyi VSE-t trenírozó Domján Attila a Fejér megyeiek vezetőedzője, ám az egymás elleni bajnoki ezúttal nem sikerült a 46 esztendős szakembernek és új csapatának az NB III Dél-Nyugati csoport 27. fordulójában. ..
NYÍREGYHÁZA | BÉKÉSCSABA | A tetemes előny május első vasárnapján érett be igazán. Az NB II-ben szereplő nyírségiek hátrányból fordítva győztek a Gyirmóttal szemben, míg a harmadosztályú Előre az egykor sokkal szebb napokat látott Szolnoki MÁV otthonában arattak egyaránt 3–1-es sikert. ..
BUDAPEST | Fotógalériás vissza- és előretekintés érdekességekkel a múlt hét csütörtökön esedékes Amatőr Kupa-döntőre, a csapatok bajnoki szereplésére és a május 8-án, szerdán sorra kerülő Budapest Kupa fináléjára, valamint interjúk a volt élvonalbeli főszereplőkkel, avagy Juhász Rolanddal az Unione…..
BUDAPEST | Csütörtök este nyolctól sorozatban a kilencedik kupagyőzelemért száll harcba Dörnyei Balázs aktuális csapata, az ETO FC Győr a hazai pályán futballozó, Makrai László irányításával a maximum közelében teljesítő, az elődöntőben az FTC-t 1–0-ra felülmúló MTK Budapest ellen, ugyanis a Simple…..
MOGYORÓD | Hetek óta nagyszerű formában futballozik a Pest megyei II. osztály Északi csoportjában a bennmaradásért küzdő MFC egyik legjobb embere, az NB II-es Békéscsabát is megjáró Ferenczi Máté. ..
ÉRD | Ha nehezen is, de csak sikerült győzelemmel bemutatkoznia a helyi VSE kispadján Domján Attilának, aki az elmúlt héten vette át a társulat irányítását a távozó edződuótól, Csiszár Zoltántól és Ebedli Zoltántól...
BUDAPEST | Miután az élcsapatok közül már csak egymás ellen nem lépett pályára a fej-fej mellett haladó MTK és a Honvéd az I. osztályú öregfiú-bajnokságban, olybá tűnik, hogy a legfontosabb kérdés megválaszolására május 27-ig várni kell. ..
GYŐR | Hogy valami nem klappol az ETO-nál, azt nem csupán az jelzi, hogy míg 2014-ben a Rába-partiaknál örültek az ezüstéremnek, 2024-ben kapaszkodni kell érte (csakhogy nem az NB I-ben, éppenséggel az NB II-ben...), hanem az is, hogy két egymást követő vereség után azonnali hatállyal megvált az…..
A 2021. október 13-án, szerdán indított rovatunkban olyan oldalukról mutatkoznak be az általunk felkért labdarúgók, amelyet még csapatuk szurkolói sem feltétlenül ismernek. A futballisták nemcsak a gyermekkorukat idézik fel, hanem némi betekintést is engednek a jelen kulisszái mögé, mint ahogy…..
SIÓFOK–BVSC 1–0 | Február 25-e után újra NB II-es bajnokit nyert a házigazda, csakhogy ezúttal már nem Dragan Vukmir, hanem Jeney Gyula vezette diadalra a Balaton-partiakat. ..
EGER–REAC 2–0 | Nehéz, de még nem reménytelen a fővárosi alakulat helyzete, az ellenben még a mai magyar futballban is siralmas, hogy öt bajnoki (!) után távoznia kellett Kollár Zsoltnak, aki helyett érkezett – hivatalosan – szakmai igazgatói pozícióba az egykori 40-szeres válogatott Urbán Flórián,…..
BUDAPEST | Április 25-én, csütörtökön 16 órai kezdettel a Hidegkuti Nándor Stadionban kerül sor az idei Amatőr Kupa fináléjára, amelyen a Budapest-bajnokság I. osztály előző kiírásnak bajnoka, az Unione FC lesz a pályaválasztó a Győr-Moson-Sopron megyei élvonalban a 19. forduló után listavezető…..
BUDAPEST | Egy héttel a harminckettedik születésnapja előtt nagyszerű előajándékkal lepte meg a Csepel TC a rutinos hátvédet, valamint Mészáros Roland önmagát, ugyanis miután a Budafoki MTE II. szombat délelőtt 4–1-es vereséget szenvedett a Promontor utcában a Szabadkikötőtől, a kék-pirosaknak…..
BUDAPEST | Ugyan hazai pályán, a Groupama Arénában csak 0–0-ra végzett a Ferencváros a (szinte biztos kieső) Kisvárdával, négy játéknappal a zárás előtt a gól nélküli döntetlen is elegendőnek bizonyult a fővárosiak számára ahhoz, hogy összességében a harmincötödik, sorozatban a hatodik bajnoki…..
BUDAPEST | Kétszer lépnének ugyanabba a folyóba: már csak egyetlen lépés hiányzik ahhoz, hogy a Csepel TC Budapest Kupa-győzelmet ünnepeljen (egy esztendőn belül másodszor), miközben már csak néhány lépés választja el a Csepel TC-t attól, hogy aranyérmes legyen a Budapest-bajnokság I. osztályában. A…..
Tizenegyes, mégsem büntető: 2022. július 4-től megújult formában és felvetésekkel, összesen tizeneggyel jelentkezik az eddig csak labdarúgókat bemutató Kapuskérdések rovat, ugyanis immár nem csupán futballisták, hanem egyéb csapatsportágak – jégkorong, kézi- és vízilabda – ismert vagy kevésbé ismert…..
VESZPRÉM–BICSKE 1–2 | Ahogy azt korábban beharangoztuk, egy fordulón, a 24. játéknapon belül két rangadóra került sor, a Tatabánya–III. Kerületi TVE derbi mellett a legtöbben a pápai Perutz Stadionra figyeltek vasárnap délután. Az NB III Észak-Nyugati csoportjában lejátszott találkozókra a…..
TATABÁNYA–III. KERÜLETI TVE 1–0 | Ahogy azt korábban beharangoztuk, egy fordulón, a 24. játéknapon belül két rangadóra került sor, a Veszprém–Bicske derbi mellett a legtöbben a Grosics Gyula Stadionra figyeltek vasárnap délután. Az NB III Észak-Nyugati csoportjában lejátszott találkozókra a…..
Április 16-án, kedden ünnepli hetvenedik születésnapját az Emmy-díjas amerikai színésznő, a nyolcvanas-kilencvenes évek fontos, meghatározó filmjeinek ellenállhatatlanul vonzó hölgyalakja, Ellen Barkin. ..
ÉRD | Nem maradt következmények nélkül, hogy az előző öt fordulóban nyeretlen maradt a 23 ponttal az NB III Dél-Nyugati csoport tabellájának 11. helyén állomásozó helyi VSE, ugyanis a Ferencváros II.-től a Népligetben elszenvedett 3–0-s vereség másnapján megköszönték az Ebedli Zoltán–Csiszár Zoltán…..
Április 15-én, hétfőn ünnepli kilencvenedik születésnapját Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth- és Jászai Mari-díjjal kitüntetett művész, aki pályafutása során számtalan darabot rendezett, valamint dolgozott színházigazgatóként is. Az alábbiakban a népszerű művészt köszöntjük, Isten éltesse…..
KORONCÓ | Megszerezte szezonbeli első gólját a korábbi élvonalbeli labdarúgó, az NB II-es Mosonmagyaróvár után a télen a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályban a bajnoki címért küzdő és immár tizenegy találkozó óta veretlen helyi KSSZE invitálására rábólintó Nagy Patrik. ..
VESZPRÉM–BICSKE | Rangadóra felkészülni! Pardon: rangadókra felkészülni! No igen, merthogy az NB III Észak-Nyugati csoport 24. fordulójában nemcsak a második fogadja a negyediket, hanem az éllovas (Tatabánya) is vendégül látja a jelenlegi bronzérmest (III. Kerületi TVE). Honlapunkon kívülálló okból…..