Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LARSEN-NIELSEN

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Linda ugyanarra a zenére veszi le a klumpáját, amire az X-Menes Őrszemeket gyaknak a sztyeppéken!" - Vagy valami ehhez hasonló mondat hangzott el egyik szerkesztőségi ülésünkön, minek hatására úgy döntöttünk megpróbálunk utána járni a "legendának". Bevallom talán kissé…..
LARSEN-NIELSEN 2019.10.10 06:19:13
Vukán György pedig Chick Coreától "emelte" át a Linda zenéjének egy részletét:

youtu.be/1NEPqYCkrHM

(The Leprechaun; 1975. - Nite Sprite)

Erről valahogy elfeledkeznek az "újságírók"...
Természetesen ezen a vasárnapon sem hagylak benneteket jó áron megvásárolható régi játékok nélkül. Igyekeztem ismét pár olyan ritkaságot összegyűjteni, amivel Ti is találkozhattatok gyerekkorotokban és ha kedvetek úgy tartja ma is beszerezhetitek azokat a linkek alatt.Remélem a heti felhozatalban…..
A Kraftwerkről, Ralf Hütter és Florian Schneider düsseldorfban alakult zenekaráról ma már szinte lehetetlen anélkül beszélni, hogy ne lógna ott felettünk - mint Damoklész kardja - a Kraftwerk hatalmas hatása a kortárs könnyűzenére. Még jobban megnehezíti a dolgunkat, hogy a Kraftwerk nem csak saját…..
LARSEN-NIELSEN 2018.03.10 21:51:37
@gyszabolcs:
csak a pontosítás végett: a Hírháttérnek a Tangerine Dream volt a zenéje! A Logic System brilliáns műve a Stúdió '81-nek lett a dallama. Amúgy a cikk meglehetősen szubjektív, méltatlanul húzza le az E. Café-t. Arról nem is beszélve, hogy a Computerlove c. számnál ezerszer fajsúlyosabb Krafi-opusok vannak: The Robots, Computerworld, The Model, Numbers stb.
Ma este vezette utoljára Várkonyi Andrea a Tények című műsort a TV2-n. A hírblokk végén műsorvezető társa, Pachmann Péter felkapott az asztal mellől egy virágcsokrot, és átnyújtotta kollégájának. Íme a pillanat, amit itt 1:02:51-től mozgóképen is megtekinthet.  A csokor átadása előtt Pachmann…..
LARSEN-NIELSEN 2016.04.30 07:26:19
Így múlik el a világ dicsősége: a Tények egykori, a Hír24 jelenlegi műsorvezetője a Szombat esti láz című celebtáncos műsor után újabb lazább szerepet vállalt és aláírt az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorához, aminek ugye az a lényege, hogy a spártai…..
LARSEN-NIELSEN 2014.09.08 11:20:16
Elhatároztuk, hogy lakótelep-bajnokságot indítunk, megkeressük azt a klasszikus - panelből épült, távfűtéses - lakótelepet, amelyet a budapestiek legjobban szeretnek. A győztesnek természetesen ajándék is jár, a FŐTÁV nem csak félmillió forint értékű dísznövényt ajánlott…..
LARSEN-NIELSEN 2013.07.23 00:32:49
@hatja: és ha figyelmesen utánajársz, tapasztalhatod, hogy a József Attilán van jó néhány távos panel is....
LARSEN-NIELSEN 2013.07.23 21:04:03
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: Már hogyne ismerném???!! Itt lakom; Királymajori ltp.
LARSEN-NIELSEN 2013.07.23 21:05:33
@közmunkás bérkommentelő: :-))) Egérodú RULEZ! Vannak még más típusokban is kellemes 6 nm-es hálószobák...
Márciusan 26-án jön a Delta Machine, a Depeche Mode 13. stúdióalbuma, majd ugye májusban Budapestre is ellátogat a brit zenekar egy koncert erejéig, nekünk pedig Andy Fletchert is sikerült nemrég elkapnunk egy interjúra. A lemez hivatalos megjelenéséig még várni kell, de a KROQ…..
Gát György rendező és Polgár András, a sorozat egyik forgatókönyvírója avat be minket a kultikus sorozat titkaiba. Aki nem olvasta az előzményeket, ide klikkoljon.Azt már posztokkal ezelőtt megállapítottuk, hogy a közönség imádta a visítozó rendőrlányt, nem így a…..
Az előadás alapszituációja egy tömeges karambol és az ezt követő konstans forgalmi dugó valahol Pesten, ahol a résztvevők kénytelenek órákig a kocsijuk mellett dekkolni, így interakcióba lépni a többi szerencsétlenül járttal. Nem kell hozzá Enigma-szintű kódolási-dekódolási képesség, hogy meglássuk…..