Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FöldGömb

2 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vége a nyárnak, lassan mindenki visszazökken a hétköznapokba, a munkába, és nyilván nem kevesen vagyunk úgy, hogy nem bánnánk, ha kissé kevesebbet kellene dolgozni...
Megpróbáltuk bejárni a várost, persze nagyobb annál, hogy pár óra alatt végig nézd. Kicsit olyan itt a helyzet mint Budapesten, minden fel van túrva, el van terelve, mindenhol, mindent érint. De ennek a városnak történelme, kultúrája van. A legtöbb dolgot eddig a térképről és az…..
Hitch-hiking tour 2009-2010 Burgos 2009.09.03 23:16:00
Megérkeztünk végre Burgosba. Sajnos azt kell tapasztalnunk, hogy annak ellenére, hogy minden ember közvetlen, jót akar, és kedves, ebben az Országban nem ismerik a stoppolás fogalmát. Comillasból elindulva 5km-t gyalogoltunk a tengeparton, mire végre felvett minket két lány. Kb 3km-t…..
No, holnap reggel innen is tovább indulunk, és egy időre elég a nagyvárosokból, kisebb halászfalvak hangulatos spanyol kocsmáit, és tengerpartjait keressük fel. Ma még megnéztünk egy San Sebastiani éjszakát, ami feletébb érdekesen sikerült. Hárman körbejártuk a várost, újra…..
Na végre nem olyan egyszerű az életünk. Most már igen megértünk egy kis nélkülözésre. De azért vagytok szerencsések kedves bloggerek, mert ti már mindíg csak a történtek utáni boldog percekben értesültök a történtekről. Milyen jó, hogy nincs egy webkamera a…..
Kedveseink, versenyünk még tart, Tours-t ugyan már elhagytuk, de bourdeuxtól ütven km-re nyugaton megyünk el, nem megyünk be, tehát jöhetnek a további tippek! Segítek, nem mindenki jár közel a lehetséges valósághoz! Kis utakon stoppolgatunk, autópálya kiszámíthatatlan. És…..
FöldGömb 2009.08.27 15:39:20
Eljött ez nap is. Fájó szívvel búcsuzunk Párizstól, és a kedves blogolóktól is a következő napokra. Ma ismét lógó nyelvvel végigjárva a várost, a szokásos élményeinken kívül rájöttünk, hogy itt csak az rúg labdába utcazenéléssel, aki minimum a cdjét is árulja. Ettől…..
FöldGömb 2009.08.24 21:47:09
Na igen, 3 napot terveztünk Párizsban tölteni, de valószínűleg a mai nap volt látványokban a leggazdagabb. Szállásadónk, Polyák Levente urbanisztikát tanul. Nos, nem véletlen, hogy Párizsban. Egy nagyon praktikusan megtervezett város, következetesen, 1300 óta. Minden…..
Brüsszel repterén a legalsó szinten a lift és a mozgólépcső alatt aludtunk 9 körül elkezdték légkalapácsolni alattunk a repteret így muszáj volt felkelnünk. Reggeli, séta és szép belga lányok nézegetése után Párizs felé vettük az utat, de kiderült, hogy nem a legjobb helyen…..
Még mindíg itt ülünk Pozsonyban 01:50 kor megy a gépünk, csak a becherovka tart életben. Mostmá' tényleg legközelebb csak Brüsszelből jelenkezünk...
FöldGömb 2009.08.21 10:46:25
csak akik esetleg nem kaptak volna az elsobol:kedves azok akiket erdekel, hogy nem zuhant le pannika.eloszor is kimentunk a repuloterre, na az a resze, hogy becsekkolsz orjitoen lassu, de vaalhogy annak is vege szakadt, es felszalltama  gepre. ja ha majd sok z/t lattok ne lepodjetek meg, nehez…..
Mivel megkaptma a magamet, mert wiwen mereszeltem irni nektek, ezert Andris tanacsara bologolni fogok(nem gmail, mert nem tok email cimeket). Csodak csodaja, de eddig megy, habar a regisztralashoz az ekezetes betuket ki kellett masolnom, de sikerrel vetem az akadalytSzegeny hazigazdaim azt hiszik…..