Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A meglepett törpe

2 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy barátom azon kesergett a minap, hogyha megpróbál őszintén beszélni a feleségével, akkor annak mindig veszekedés a vége. Megkérdeztem, hogy milyen témában megy ez a nagy őszinte vallomásözön. Az első példa a szokásos banális női tesztkérdés volt. Megkérdezte az asszony,…..
Elsőként az Átlátszó Oktatás számolt be a Hívatlanul csoporthoz kötődő kezdeményezésről, melynek keretében a közoktatásban dolgozó tanárok által elkészítendő portfólió bojkottjára hívnak fel. Nemrég vezették be az életpályamoddellt, és ezzel egy időben minden…..
A meglepett törpe 2014.02.26 14:40:32
@bölcsbagoly: elérhető-e a neten?

Azzal, azért remélem egyetértesz, hogy történelmi tényekben a történész szakmának kellene konszenzusra jutnia, és nem az aktuális politikai érdekek mentén dönteni. Így előbb utóbb azt is el lehetne fogadtatni hogy a magyarok a Szíriuszról jöttek, Jézus magyar volt és egyebek...
A meglepett törpe 2014.02.26 15:12:01
@bölcsbagoly: ez még nem bizonyítja, hogy nincs igazuk.
A meglepett törpe 2014.02.26 15:26:52
@bölcsbagoly: kik és hol?
Ukrajnában az egész egy EU melletti tüntetéssel kezdődött, de végül forradalom és szabadságharc lett belőle. Na nem olyan "fülkeforradalom" és nem olyan "szabadságharc", mint Magyarországon, hanem olyan igazi fajta, amikor az emberek tényleg megharcoltak azzal a rendszerrel, mely…..
A meglepett törpe 2014.02.21 21:07:46
Ha nem is értek mindenben egyet a blogerrel érezhetően hasonló útra kerültünk az elmúlt 4 évben, de OVnek kell még 4-8 év hogy befejezze a diktatúraépítést...

nol.hu/archivum/20101113-viktor_dicseri_viktort?ref=sso

vilag.transindex.ro/?cikk=21974

A mi Viktorunkról is lehetne ilyen szép családfát csinálni Közgépes Simicskával, felcsúti kiskirályokkal csak előbb le kellene venni a narancsszín szemellenzőt.

Aki szerint meg nem csorbultak a demokratikus értékek és a sajtó- és szólásszabadság az elmúlt 4 évben:

index.hu/kultur/media/2014/02/12/nagyot_zuhant_magyarorszag_a_sajtoszabadsag-ranglistan/

444.hu/2013/08/07/szolasszabadsag1/

nol.hu/belfold/a_kozgepig_terjed_ma_magyarorszagon_a_szolasszabadsag__

Erre persze a már már hivatalos válasz az, hogy a balliberális bomlasztók,szocik, az EU stb stb TÁMADJA az országot és pénzelt cikkek jelennek meg...

Hozzáteszem zseniális ez a fajta kommunikáció, kár h a nácik már elsütötték. Csak a félreértések elkerülése végett:
"Az embereket mindig könnyű a vezérek uralma alá hajtani ... Csak annyit kell tenned, hogy elhiteted velük, hogy támadás alatt állnak, el kell ítélned a pacifistákat, amiért hiányzik belőlük a hazafiság és mert veszélyeztetik az országot. Ez minden országban éppúgy működik." (Hermann Göring)
A meglepett törpe 2014.02.23 01:48:19
@enpera: mert a Kossuth rádió-nél, a Magyar Nemzet-nél, meg többi Fidesz közeli médiumban dolgozó felülről terelgetett újságírónak, riporternek nem nevezhető hazug banda sokkal hitelesebb, igaz?

Persze nem könnyű ma újságírónak lenni Magyarországon, hiszen a nyomtatott média nagy része Fideszes oligarchák kezében van...

magyarnarancs.hu/belpol/jobboldali_mediabirodalom_-_nyomaszto_mezonyfoleny-76639
Versenytársakkal kerülhet szembe a magyar Attraction látványszínház, ha valóban Las Vegasban kívánja folytatni karrierjét. A brit sajtó szerint ugyanis egy csaknem azonos profilú társulat szintén meg akarja hódítani az amerikai szórakoztatóipar fellegvárát, közölte az MTI. Az…..
Csodálatos fotót találtam arról, hogy miként tudunk kihasználni minden rendelkezésre álló helyet. Arra kíváncsi lennék, hogy hányadik centrifugálásra szakad ki a falból a tartókonzol. Mindenesetre csodálatos ötlet, még ha nem is az. Köszönöm neked Internet. ..
Szélsőjobbosok, fajgyűlölők és nímandok helyett jedikkel folytatja munkáját a nemzetmentő szervezet. A Star Wars hagyományokra építő Darth Vaderő célja visszaállítani és megmutatni Magyarországon és a Galaxisban az erő igazi természetét. Eszes Tamás - korának Bácsfi…..
A meglepett törpe 2011.05.03 16:01:46
Külföldön több példa bizonyítja népszerűségét, Magyarországon még kevéssé jellemző, hogy olyan helyeken találkozhatunk növényekkel, ahová a napfény nem, vagy csak alig hatol be, ahol egy betonfal, vagy egy irodai folyosó ad életteret a dísznövényeknek.A városi…..
A meglepett törpe 2011.04.28 12:05:17
@gromit: oxigént be széndioxidot ki???

Nem fordítva akartad írni? Amennyire én tudom, csak a bakteriális fotoszintézis nem termel oxigént...
Elég szkeptikus voltam a Március 15. tér felújításával kapcsolatban, sőt, igazából arra gondoltam, hogy ebben a formában felesleges az egész: a terület most szinte láthatatlan, a dunai oldalról csak a kocsik járnak arra, aki a korzón sétál, az szinte biztosan nem jut el déli…..
addict Combvertising 2011.02.25 10:50:00
A nyár elengedhetetlen kelléke a sort és a rövidnadrág – immáron nem csak a férfiaknak, de a nőknek is. Hogy felhívja a figyelmet legújabb kollekciójára, az új-zélandi Suprette egy egészen merész gerilla akcióval állt elő. A ruházati márka és a DDB Auckland belvárosi…..
Az alábbi kérdés a vitatott RTL Klubos tudósításra is igaz, vajon tényleg megszegte-e a KET határidőkről szóló előírásait a Médiahatóság? Tisztelt Zugügyvéd,Eltekintve az NMHH Ice-T és Tilos Rádió esetének tartalmiabszurdumairól, érdemesnek tartanám megvizsgálni azt,…..
„A hazakísérős, lépcsőjelenetes, búcsúcsókos befejezés helyett a lány részéről csak egy gyors szia a végeredmény. A srác tesz még néhány határozott kísérletet, és még egy sziát ki tud harcolni” – következő elbeszélésünk egy helyes lányról szól, aki…..
A meglepett törpe 2010.11.03 16:22:03
@csokiájsz: látom már más is írta, de ha nem tudnád megjegyezni akkor ajánlom a muszaj.hu / muszaly.hu-t :D:D
Ezzel a jelszóval készített tripla címlapot a német férfi életmód és stílusmagazin a Geil. A magazin már a piacra lépéskor felhívta magára a figyelmet, hiszen se autókat se meztelen nőket nem tartalmaz mégis elmondásuk szeirnt a valódi férfi a célcsoport. Utazási, életmód…..
A meglepett törpe 2010.07.19 10:10:21
@ungadabungada: hol lehet jelentkezni? :D
Filmszerűen látom magam előtt, ahogy Szabi az idegességtől, a megalázottságtól és a hányingertől remegve nekiáll megírni, mit tett vele a MÁV. Nem nehéz elképzelni, ő maga írta le végtelen szövegromahának dereka táján a jelenséget: "ilyenkor csak a kar izmai feszülnek…..
A meglepett törpe 2010.07.05 08:13:13
@hagyma: Bp - Vác menetrend szerint 25-45 perc (attól függően hogy bokorugró, gyorsított, zónázó).
És kb 40%os eséllyel nem is késik 10 percnél többet :D:D:D
A vascsöves jelenetnél egy kicsit azért elgondolkodtam, hogy itt elég és bezárom a blogot és elmegyek egy több hónapos pszichiátriai rehabra. De aztán jött a talajba passzírozós rész és megértettem, hogy esélyem se lett volna a gyógyulásra. ..
A meglepett törpe 2010.05.04 19:24:46
A meglepett törpe 2010.05.04 20:14:15
@iqsamp: www.youtube.com/watch?v=Kde8r0CzsSM
szerintem erre gondol :) priceless :)
„Miért tesz ilyen buta ajánlatot egy nő? Vagy ez a perverziója?” Nő fizetne a szexért egy pasinak. Az interneten szaladnak egymásba - habár a lány csinos, nem a pasi esete. Azért egy kis fotózás belefér, ugyanis a lány szeret lencsevégre kapni szép férfiakat - mindez…..
A meglepett törpe 2010.04.29 12:28:08
Ez az aranyos vérmedve csak 0:50-nél jön rá, hogy kivel baszakodott, de aztán szemmel látható a felismerés mélysége az arcán. ..
A meglepett törpe 2010.03.30 12:56:28
Mindez mégpedig György által, Sydney-ben elszenvedve. Azt írta meg nektek, hogy ott se sokkal jobb a helyzet e téren, mint nálunk. Laza péntek esti motorosgázolós sztori, fogyasszátok egészséggel! Ez a történet a baleseten túl arról is szól, hogy nem csak Magyarországon vannak…..
A meglepett törpe 2010.03.20 09:31:05
@"streetfighter": "Talán egy kicsit többet kellene tükörbe nézni és nem csak előre bámulni bambán, mint egy szemellenzős ló!"

akkor akár folyamatosan is nézheted a tükröt, ha 200 km/h(~ 55 m/s)-val jön, másodpercekkel korábban még kilométerekre volt...
Chez DuBarry Perel a pinup modell 2010.03.13 10:45:00
Irina Krupnik orosz modell perli a Couples Retreat produkciót, mert a filmben a Jon Favreau által megformált figura a képére maszturbál. Azt ugyan aláírta Irina, hogy a képét felhasználják a moziban, csak azt nem tudta, hogy mire. Tudta, nem tudta, most 10 millió dollárt kér.…..
A meglepett törpe 2010.03.13 22:50:27
Meghalt egy három hónapos csecsemő, mert a szülei a gondozása helyett inkább minden éjjel 12 órán keresztül játszottak. Valószínűleg senkit sem lep meg, hogy mindez Dél-Koreában történt. A személyi jogok védelme miatt csak Kimként emlegetett házaspár még 2008-ban ismerkedett…..
RED HOT CHILI PEPPERS, 2006. DECEMBER 6., BÉCS, STADTHALLE Beck Zoli a sofőr, de mivel külön vettük meg a jegyeket, csak a helyszínen derül ki, hogy Zoliék fent, valahol a lelátó magasában fognak ülni, amíg mi lent, a színpadtól alig 8-10 méterre állhatunk. Irigyelem is magunkat…..
A meglepett törpe 2010.03.05 16:56:30
de Sade márki Előadás 2010.02.25 19:00:00
Előadást tartok egy gimnáziumban, mondandómat jól megválogatott képekkel illusztrálom, a hallgatóság zömében negyedéves diákokból áll, és kurvára nem érdekli őket az, amiről beszélek, engem viszont igen, egyrészt, mert az emberiség máig sem pontosan igazolható…..
Nem is olyan sokára, április 2-án kerül mozikba a tengerentúlon a Repo Man című sci-fi, ami Eric Garcia Repossession Mambo című regényéből készült. A nem túl távoli jövőben megoldható bármely szerv helyettesítése, méghozzá mesterséges szervekkel, ha az ember mélyen a…..
Ez a poszt elsősorban nem arról szól, hogy lehessen-e dohányozni a vonatokon. Hanem ettől kvázi függetlenül arról, hogy hogyan hoz döntést ebben a kérdésben a MÁV Start, illetve hogy hogyan változtatja meg a döntését túl későn, majd hogyan válaszol a MÁV a sajtónak egy erre…..
A meglepett törpe 2010.01.24 18:35:51
@DaVe: Köszi, nagyon jól összefoglaltad amit akartam...

Szintén volt dohányos vagyok, és még mindig kiakaszt a sok álszent egészségnáci...
 Miért szeretik olyan sokan a ThinkPadeket? Mert strapabíróak, könnyűek, hordozhatóak, bárhol munkára foghatóak. De hát mondhatja valaki, hogy a többi notebook is ugyanilyen. Elmondom miért nem igaz ez.   Strapabíróak: katonai szabványnak is megfeleltek ezek a gépek. A…..
A meglepett törpe 2010.01.22 21:14:02
A meglepett törpe 2010.01.22 21:25:23
@Miigeii: Ez még a régi szériás aminek nem kompatibilis az UltraBay-e...

De én is úgy emlékszem van már hozzá dokkoló...