Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exxbeem

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Archie (JEKK, RJB, TK, stb.) már vagy két hete nem kommentelt, úgyhogy szeretettel várjuk vissza, addig is köszönjük sokadik beküldését (talán a 13. - össze kellene számolni, hogy ezzel dobogón van-e, de gyanítom, hogy igen):Szóval a Nagy Durranás 2 című klasszikus…..
exxbeem 2009.08.02 15:31:58
@bioLarzen: nekem nem tűnt fel, hogy felkészültek volna (bár tudom, hogy bizonyos jeleneteket többször vettek fel), de ha így is lenne, a végeredmény szempontjából csak jót tett. Mindenesetre szerintem sokkal eredetibbek és sokszor sírvafakadásig humorosak a WLIIA színészei. Én csak előttük tudok leborulni, de nagyon. Egyébként pont azok a részek a legviccesebbek, ahol ők is röhögnek azon, amit a másik mond (pl. Ryan Colin beszólásain), amiket ugye nehéz elképzelni, hogy betanulták.
Amint tegnap már jeleztem, ebben a hónapban a Webisztán csatlakozik a NetPincér affiliate programjához. Ennek eredményeként minden geek, aki a netpincer.hu/hh keresztül rendeli bankkártyával a napi adag pizzáját, 300 forint kedvezményt kap.[frissítve] A NetPincérnek hála, hamarosan…..
Brékingnek minősítettem, bár ebben az esetben ez annyira nem fontos tulajdonképpen, meg hát egyébként is régen volt saját posztom. Szóval éppen nézem a Kinsey című filmet. Emberek a szexuális szokásaikról mesélnek. Azt mondja egy fiatal lány, némileg pironkodva: "Sokat…..
A Sorozatjunkie-n olvasom, hogy készül a Big Bang Theory magyar szinkronja, merthogy az amerikai nörd sorozat nemsokára látható lesz az RTL Klubon. Nyilván geekek már látták az első évadot, úgyhogy nekik különösen rémisztő lesz ez a kis teaser a szinkronizált…..
Az elmúlt időszakban nem lehetett nagyon dicsérni a Microsoftot a reklámjai miatt. A Laptop hunters sorozat ugyan egész sikeres lett, de ezekkel a minimál testimonial reklámokkal sokat nem dobtak a cég megítélésén. Ezekhez képest különösen nagy a kontraszt, ha a legfrissebb, az…..
Pár órája egy postban jelentette be a cég, hogy a Chrome-ot operációs rendszerré erősítik. Minek egy újabb operációs rendszer? A Google érvelése egyszerű és kézenfekvő: amikor a jelenleg létező operációs rendszereket tervezték, még nem volt internet. A Google…..
Milyen régen ígérem már, hogy kiteszünk végre jó példákat is... Ezt Lobra küldte:A bakivadászat sokszor mulatságos, máskor kínos találatokat eredményez. Amire én hívnám fel a figyelmet, az éppen az ellenkező példa -- ha nem illik bele a témába, akkor elnézést.Brilliáns…..