Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pecséttörő

7 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár napja olvastam a hírt, hogy Nápoly sűrűjében sikerült ellopni a város hatméteres karácsonyfáját. A fácska nem volt még feldíszítve, ez könnyítette a dolgot, de azért annyira könnyű nem lehetett a lopás, mert egy kamion is kellett a szállításhoz. Ezt írják a lapok. Meg…..
Pecséttörő 2009.12.15 10:05:35
kikvogymuk A BÜFÉSZÍNÉSZ 2009.12.04 17:09:00
 A Büfészínész falstaffi megjelenésű 50-es férfi. A Büfészínész nevéhez hűen a Büfében érzi elemében magát: elsöprő entrée, pillanat alatt átveszi a szót, udvarol, anekdotázik, kacag és bömböl. Amikor azonban színpadra kell lépnie, váratlanul áttetszővé,…..
Pecséttörő 2009.12.04 17:11:00
Súlyosabb főbüntetés nélkül úszta meg a Stefánia és Thököly út sarkán történt kerékpáros-gázolás elkövetője a halált okozó figyelmetlenséget. Felfüggesztett szabadságvesztést kapott, viszont nem vezethet többet teherautót. A baleset több mint két éve, 2007. október…..
A következő összeállításban összegyűjtöttük a világ talán 10 legfurább nevű sörét. Egy kis tükörfordítással, és egy kis magyarázattal, valamint képekkel fűszerezve tálaljuk nektek. Jó sörakozást!:-)…..
Bocsánat Mindenkitől, hogy csak ilyen későn kerül ki az új poszt, de tegnap születésnapot ünnepeltem és kissé elengedtem magamat :)   Despota Ne feledjétek, ma kezdődik a Munkahelyi Terror adománygyűjtő akciója a rászoruló gyermekek részére. Kattints ide!…..
Pecséttörő 2009.11.30 17:41:20
@psmith:

Móricka dugja a nővérét. Megszólal a sister: Te, Móricka, már olyan profin dugsz, mint apu!
Móricka válaszol: Jaja, ezt már anyu is mondta!
Megtörtént az, amire az induláskor aligha számítottunk. Tizedik - jubileumi - részéhez érkezett focitörténeti sorozatunk. 1983 tavaszánál járunk a visszatekintésben. Mészöly válogatottja, immár a győriekkel feltöltve, nekivág az EB selejtezőknek. Kiderül, hogy mennyit ér…..
Gáborral olyan dolgok történtek 48 óra alatt, amik szót sem érdemelnek, hiszen nem szakadt le a kezében a fogantyú és a végén kapott vonatjegyet is. De vele volt külföldi barátja, akit kalauzolt, így a két nap igen kínos hangulatban telt, annyira, hogy Gáborból kibújt a költő,…..
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
Pecséttörő 2009.11.17 08:35:45
@Visegrádi:
Egyetértek veled. Zavarbaejtő vagy elkeserítő az a gyűlölet, ami a posztíró ellen megnyilvánul. Még ha tudálékos is, mégiscsak egy gyerek, nálunk azonban a gyerekeket is utálják, ez egy ilyen társadalom, még a lenézett Szlovákiában vagy Szerbiában is sokkal nagyobb tisztelete van a gyerekeknek, itt semmi.
Pecséttörő 2009.11.17 08:43:46
@Visegrádi:
Egyébként mit vársz egy olyan országtól, ahol a nők többsége azért nem akar gyereket, mert nagy lesz a picsája, és kicsi a pénztárcája, nem csoppingolhat eleget a plázában, meg nem póverjógázhat, az apuci meg nem pókerezhet meg szkvássolhat. Konkrétan van olyan foci utánpótlás nevelő egyesület, ahol a 30 kilós kölyköket a földesen játszatják, mert a nagypályán másnap amerikai foci van. Hát ennyit e gyerekszeretetről.
Kedvenc hipermarketem pénztárainál, a sorban állás közben tudományos megfigyeléseket végzek. Ezen kutatás eredményei alapján döntöm el mindig, hogy most éppen melyik sor végére álljak. A bevásárlástudományban teljesen járatlan (= totál amatőr) vásárló mindig az éppen…..
Subba A hét videója: Betyársereg 2009.11.06 13:19:00
Megalakult a betyársereg! Honlapjuk is van, olyan érdekes menüpontokkal, mint például a Betyáros cselekedetek ma, vagy a Híres betyárok ma. Kedvencem a címlapról: "A büntetett előélet nem kizáró ok, hiszen a betyárok többségének van priusza... Figyelem! Betyárpóló és a…..
Pecséttörő 2009.11.06 19:23:05
A világbajnokságra készülő felforgatott válogatottra rá sem lehet ismerni. Erőtlen győzelmek és két hazai vereség a felkészülési mérkőzéseken. Baljós eredmények a VB előtt. Eközben itthon hengerel a Rába ETO. Gólzáporos rangadón dől a bajnoki cím sorsa. Mészöly…..
Pecséttörő 2009.11.03 14:52:17
@christvhu:
Én például láttam, bár gyerek voltam. Svájc kb. azt képviselte, amit ma, olyan...semmilyen foci. A norvégok később erősödtek meg, akkor még nem volt egy ász csapat. A román focinak sem volt az egy kiemelkedő korszaka, az később a Steaua sikerekkel indult. Az angolok, hát az igen, Kegan, Brooking és a többiek, tőlük ki is kaptunk oda-vissza, ha jól emlékszem. És akkor tegyük hozzá, hogy a magyar válogatott fényévekkel volt erősebb a mainál. Na mindegy, hogy ez a kijutás minek számít, az szubjektív dolog.
Csoportelsőként jutunk ki a világbajnokságra! Drámai döntetlen Bukarestben, parádés játék a Népstadionban, gólzáporos győzelem Norvégia ellen. Itthon megkezdődik a Verebes korszak. Gólgazdag mérkőzések, hálószaggató lövések, új nevek a porondon. A Real Madrid…..
Modorosblog A munkahelyi udvarló 2009.10.20 10:18:00
A modoros kollégákkal és az aranyos srácokkal kapcsolatban is előjött már ez a típus, de szerintem több figyelmet érdemelnének. Az önismétlésért, átfedésekért elnézést kérek: én még nem unom :-)) Természetesen mindannyian tudnánk a saját környezetünkből legalább…..
Mit gondol a kedves olvasó, Kovács állítása szerint ki volt az aki méltatta? Az MSZP? Bajnai? Gyurcsány? Medgyessy? Nem. Hanem "...az Európai Parlament biztosokkal szembeni szigorúságáról híres pénzügyi és gazdasági bizottsága." -mondotta a Világgazdaságnak.Persze. Laci…..
A Panelek népe után Pecséttörő (tudjátok, Végevégemindennek!) íróbarátunk hasonló párbeszédes stílusban, ám teljesen más területen alkotott: a mai nekem még a lakótelepi dialógusnál is jobban tetszett. Bár a színházak világa nekem szinte teljesen ismeretlen, ez nekem…..
Pecséttörő 2009.10.15 19:11:17
@zsanka:
Igenigen! Zana József ! Tökéletes a példa! Nagyon előttem van, ahogy mondja a szöveget (függetlenül, hogy büfészínész e) Bajorimi is nagyon jó!
Pecséttörő 2009.10.15 19:35:41
@scsaba1:
Hát igen, sok mindenben igazad van. Kevés a jó filmszínész. Az operatőröket azért megvédem, ők nagyon jók, egy magyar filmben a képek a legjobbak.
A 6.c osztály, ahogy Marika néni előre beharangozta, 1992. április 15-én elindul az egri osztálykirándulásra (ÁSÉS-fiúknak ajánlom a mait is). Az iskola előtt már reggel héttől élénken gyülekeznek a gyerekek, párat a szülők is elkísérnek, hogy égessék kicsit kisfiukat a…..
Pecséttörő 2009.10.14 09:52:36
@Modor Tibi:
És ne hagyjuk ki a Dunakanyar környékét se!
A bebaszós-baszós kirándulás a renitens osztályok sajátja (D-től lefelé) Mi F... osztály voltunk, igazi osztályfőnökgyilkos, az "Ofő" sírva keresett a Balatonon éjszakai ügyeletet az alkoholmérgezéses lányoknak. (addig a sátrakban elindult az orgia) Így utólag nem lehetett valami jó munkája.
Pecséttörő 2009.10.14 10:26:39
@Modor Tibi:

És a hűvösvölgyiek hova mennek? A Blahára?
Na jó, ez rossz vicc volt.
Nem értem. Nem a reklámot, az egyszerű mint a szög, hanem azt, hogy kapcsolódik ez az egész a Raiffeisen kommunikációs stratégiájába. A debil család kalandjai után továbbra is úgy tűnik, nem tudja eldönteni a bank vezetése, milyen irányba is kellene vinni a cég reklámjait.…..
Pecséttörő 2009.10.12 17:28:58
@Mr. Pither:
"A világon minden koppintás, a kérdés csak az, hogy jól koppintasz vagy szarul. "
Szerintem szarul, mert egy nyáron futó reklámot ciki szeptemberben koppintani. Ráadásul kevésbé gáz, ha külföldről koppintana. Tetejébe még sokkal rosszabb, mint az eredeti, a srác humoros volt, ez a csávó harsány, pojácás, túljátszott. Szerintem egy jókora öngól volt ez az egész, de majd kiderül.
Nos, egyik kedvec témám jön, amit - elfogult és érintett lévén - én is még fel fogok használni párszor a jövőben. Auftaktként kezdjük Blassius képzőművész barátunk festményével, ami a Lakótelepi naplemente címet viseli. Jó volna lemenni a Balcsira - gondolta Edina, a…..
Pecséttörő 2009.10.09 17:31:39
@El Topo (Sgt. Elias):

Mondok még durvábbat: kisüveges piagyűjtemény a konyhaszekrény tetején. Kibontatlanul. Ez a 80-as évek. A tiéd, a bárpult a 90-es. Az is kemény.
Tavaly sokfelé jártam az országban vonattal. Az ablakon bámészkodva láttam több tucat szép és kevésbé szép állomást, megállóhelyet. Olvasónk Káptalanfüreden találkozott egy lepusztult váróval, melyet a fiatalok rendbetettek, „kifestettek”. Persze ez a hatóságoknak…..
Pecséttörő 2009.10.07 13:01:12
@HgGina:
Kommentedből nem sokat értek...buzi, festék, graffiti... Megpróbálnád úgy fogalmazni, hogy megértsem?
Pecséttörő 2009.10.07 13:33:20
@Gazságosztó Alálarcos:

Még 1-szer. Nem vagyok jogász, se gazdasági szakember, de...
Úgy tudom, a MÁV részben állami tulajdonú cég, ergo az adómból is finanszirozzák.
Másfelől teljes árban megfizetem az utazásomat (amely immár valóban európai nagyságrendű)
Akkor viszont, hogyan lehetne a MÁV olyan magántulajdon, mint a szomszédom Trabantja?
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
Szlíper gyöngyszeme következik, hosszú és nagyon jó. Szépjónapot Tibikém! A modoros autós íráson felbuzdulva engedtessék meg nekem, hogy a modoros autóvásárlókat egy csokorba szedjem. Jómagam 4 évig dolgoztam autókereskedelemben, így az alant felsorolt…..