Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hertog Jan

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos az alább olvasható írás igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető. Szerzője a kommentekben felmerült kételyekre, kérdésekre napok óta nem válaszol, az email-címét, melyen keresztül a kapcsolatot tartottuk, megszüntette. Sajnálom a történteket, elsősorban azok miatt,…..
 Itt állok az út végén elbocsájtásra várva. Ha kinyílik a kapu és Szent Péter megkérdi mit tanultál Szentpéterváron, hát nemtudom mit felelnék. Azt, hogy a hideg -20-nál kezdődik ? Vagy azt,hogy a finneknél karácsony reggelén az a szokás, hogy az egész család együtt…..
Hertog Jan kommentelő kívánsága az volt, hogy írjak a Mátrix filmekről. Film elemzésre nem vállalkozok, arról ő biztosan többet tudna mondani. De ehhez kapcsolódva írok pár sort a virtualitás és valóság problémájáról.Azzal gondolom senkinek nem mondok újat, hogy minden, ami…..
 Az a koncepcióm, hogy a blogot a visszajelzéseknek megfelelően alakítom. Az ünnepélyes első hozzászólóm tiszteletére felveszem a szókincsembe a webcitizen szót, az utolsó posztra eddig érkezett kommentek alapján megpróbálok több 'újat' mondani, és távolodni a tankönyvi…..
From Russia wid love Finnish Line 2009.12.07 19:49:00
Nagy nehezen de elkezdem jegyzetelni a decembert mármint ami eddig történt. Az előző hét elég mozgalmas volt főleg tanulást tekintve. Megvolt a vizsgám az arab kurzusból, meg számvitel negyedéves és pénteken volt a nagy nap amikor a Nokia projekt végső eredményeit kellett…..
Hertog Jan 2009.12.08 17:56:44
From Russia wid love Van tüzed ? 2009.10.27 19:19:00
Úgy tűnik nem tudunk szabadulni az életveszélyes helyzetektől.Nagy nyugodalommal baktatok haza, ajtó, lift, 18. emelet. Nyílik a liftajtó és furcsa sípolás hallatszik. Kinyitom a másik ajtót és a kétségbesett sikítozáson kívül közepesen sűrű de annál büdösebb füst csapta…..
London Town Tanári 2009.09.26 15:36:00
Este 7-től kezdődött tegnap az első rendes műszakom a közelünkben lévő Royal Oak nevű ír pubban. A pultban rajtam kívül még két lány volt, Loreen a tapasztaltabb, a tulaj Danny lánya, akinek az volt a dolga, hogy mindket betanítson Cathleennel. Cathleen egy nagyon helyes szőke…..