Regisztráció Blogot indítok
Adatok
td_adamrepa

356 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este Catalin Morosanu idén harmadjára lép a ringbe. A hazai színtéren már több értelemben is bizonyított - mind a ringben, mind a fősodratú médiában képes tekinteteket vonzani magára és a SuperKombat-ra, Európa-szerte. Morosanu talán leginkább a vad stílusáról ismert, melyet…..
Korábban írtunk a OneFC War of Dragons gálájáról, a fentebbi videóban pedig az est fénypontjait láthatjátok. Nagyszerű képsorok! Jó szórakozást! ..
Totaldamage Legenda - BJ Penn 2014.07.31 09:08:04
..
Vitor Belfort fia apja nyomdokain halad a jelek szerint. Bár az MMA-val még nem próbálkozott, Davi "Guacamole" Belfort a bokszba a jelek szerint már eléggé belekóstolt. A fentebbi videón a 9 éves Davi egy 12 éves srác ellen látható. ..
Egy 20 perces rövidfilm, mely a UFC dublini gáláján nemrég debütáló Paddy Holohan utolsó, UFC előtti meccsét, ill. az ahhoz vezető utat mutatja be. Holohan 6-1 underdog volt a dublini gálán, UFC előtti mérlege viszont 9-0. ..
Hétvégén jön a Brown vs Lawler a UFC on Fox 12 gálán. A szokásos média-megjelenések részeként Matt Brown-t az Inside MMA műsorban is megszólaltatták, ahol karrierjéről, sikereiről és egyebekről kérdezték. Pár nap múlva Brown élete legnagyobb küzdelmét vívhatja meg, melynek…..
Még 2013-ban elszenvedett horror-sérülése után Anderson Silva elkezdett a felépülés útjára lépni. A jövőre 40 éves Silva, amint már láthattuk korábban, azóta ismét képes járni, rúgni, sparringolni, bjj-zni, de még mindig 8-10 hónap választja el attól, hogy visszatérhessen…..
Bermudez vs Guida, Johnson vs Lil' Nog, Lawler vs Brown. Igen erős card-nak nézünk elébe! ..
A Metamoris természetesen nem mondott le Chael Sonnenről, botránya ellenére se. Sonnen neve sokakat bevonzhat, a Metamoris pedig nyilván szeretne minél több jegyet eladni a helyszínen és online is. Chael egyetért azzal, hogy neve komoly tényező, Galvao állítja, hogy szeret…..
Totaldamage TJ Dillashaw highlight 2014.07.15 08:37:49
Pofás kis highlight videó az új bajnokkal. ..
A július 19-ére kiírt, hányattatott sorsú gála nagy helyi dobásnak ígérkezik. A UFC 2009 óta most tér vissza először Dublinba és nem mást, mint a sérülés miatt egy évet kihagyó, helyi nagy dumás sztárt, az egész súlycsoport levadászására kész Conor McGregort rakták be…..
A Japán GRANDSLAM Way of The Cage tornán megidézték Rampage Jackson szellemét a PRIDE időkből. Az eredmény? Eszméletlenség, hordágy. Volt némi faceplant ko is: Meg egy jól időzített horog: ..
Pofás kis doku, melyet a FOX vetített Showtime-ról, végigkísérve karrierje és élete különböző állomásain, kezdve a UFC 164-től - ahol ismételten legyőzte Ben Henderson-t -, visszatekintve amatőr pályafutására, a WEC debütálására, ahol is egy év alatt mindenkit legyőzött…..
Totaldamage Roy Nelson és a sumo 2014.07.12 13:44:29
Roy Nelson némi kikapcsolódás közben (valószínűleg nem így készül a Japán gálára Mark Hunt ellen). ..
Újabb nagy dobás a OneFC-től, A PRIDE szabályokat használó ázsiai szervezettől, mely az ottani piac 90%-át uralja: Jön az első One FC gála Dubai-ból, Augusztus 29-én. A Reign of Champions gálán négy bajnoki öv lesz a tét. A helyszín a WTC Dubai, ahol Nobutatsu Suzuki igyekszik…..
Totaldamage Lawler vs Brown promó 2014.07.11 10:35:27
..
Egy rövid válogatás 2014 eddigi legjobb pillanatiból. Hatalmas pofonok, kemény rúgások, repkedő fogvédők. ..
Nemrég írtunk róla, most megérkezett a videó is - az amerikai gengszter a bjj egyik legnagyobb csillaga ellen Augusztus 9-én találkoznak egy 20 perces, no-gi, sub-only meccs keretében. Galvao nyilatkozata szerint ő abszolút rendben van a meccsel. Meglátása szerint Sonnen sokat…..
"A háborúkat megvívásuk előtt nyerik vagy vesztik el" - Szun-Ce Egy újabb fejezet zárult le az UFC, de az MMA, mint sport történetében is. A legenda, a sport egyik úttörője, a 155 fontos súlycsoport tulajdonképpeni felépítője és a UFC egyik zászlóshajója, BJ Penn a Vasárnap,…..
Mit csinálhat Bruce Buffer szabadidejében? Természetesen pókerezik. Jelenleg épp a WSOP tornát nyomja, az első nap után épp 47 ezer dollárnyi zsetonja felett mosolyog. ..
A TUF Latin amerika forgatása befejeződött. Nemsokára Werdum Cain Velasquez ellen lép majd a ketrecbe az övért. Vitathatatlan, hogy Rafael Cordeiro kezei alatt rengeteget fejlődött az egykor nagyon egysíkú bjj harcos, de vajon elegendő lesz-e, amit tud Cain ellen?…..
Thiago Silva UFC utáni karrierje úgy tűnik kezdetét vette. Egy a Fight Time Promotions nevű szervezet által kiadott sajtóközlemény szerint Silva a szervezet Augusztus 29-i gáláján lesz majd látható. A terep nem teljesen lesz ismeretlen a brazil számára, hiszen a promóció Silva…..