Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roxxtar

0 bejegyzést írt és 461 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a magyar kormány egyre mélyebbre süllyed az Európai Unió ellen indított boszorkányüldözésben, a Fidesz továbbra is abban a tévhitben él, hogy az elmúlt évek – és várhatóan az idei év – növekedését a sikeres hazai gazdaságpolitika táplálja. Pedig pont a tavalyi…..
A folyamatos ellenségkeresés, a retrokormányzás, a közbeszéd lebutítása olyan mellékhatásokkal jár, melyek komolyan fenyegetik az ország jövőjét. A kormánypárt támogatói ma már jobbára ott koncentrálódnak, ahol még mindig a 70-es 80-as évek pártállami propagandája a leghatásosabb eszköz a választók…..
roxxtar 2017.05.15 09:07:38
@1ghost: Oke.
roxxtar 2017.05.15 09:10:38
roxxtar 2017.05.15 11:30:54
@teleorman: Ne érts félre, elfogadom ha valaki másban hisz mint én. Mindenki más, mindenki máshogy látja a világot. De amivel a posztíró nyitott azaz, hogy a Fidesz szavazók 'mind hülyék' (erre akart utalni már az első mondatokban) egy baromság. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért kell nettó baromnak tartani azt aki Fideszes. Ennyi lenne az ellenzéki érvelés a kormánypárt ellen? Az ország 20-30%-át szimplán lehülyézni? Tessék, 2008 óta lehetne építeni egy olyan alternatívát ami jobb mint amit a kormánypárt kínál. 10 év.. 10 éve nincs ellenzéki erő, leginkább azért mert az ellenzék még mindig ott tart ahol a posztíró. Kurvára nem érdekel, hogy a Fidesz milyen vagy mit csinál. Az életemet nem befolyásolta túlzottan, hogy ki kormányzott... az eredeti kommentemmel is erre akartam utalni. Tök mindegy amúgy is, hogy mit írok: lehet hazudok és csak egy szakadt 20 éves gyerek vagyok aki trollkodni jár az indexre. És mégis úgy ugrott itt rá mindenki, mintha ezen múlna a jövője, hogy megmondja a frankót a helyesírásomról, az ékezeteimről, az IT tudásomról, az MSZP/FIDESZ szavazók átlag életkoráról..stb. Tényleg, ilyen emberanyagból akartok ti ellenzéket építeni? Ennyire futja? Ezért tényleg nem kell megerőltetnie magát a Fidesznek. (no offenz - nem támadólag írom)
  Zuhan a beruházási kedv Magyarországon. Csendes adat a tegnapi hírfolyamból. A nemzeti össztermékhez mérve több, mint húsz éve nem volt olyan adat, hogy ennyire ne épüljön semmi... Mondanunk sem kell, a csehek, a szlovákok, a lengyelek vernek minket... Ennyit az Orbán-kormány…..
roxxtar 2017.05.14 10:43:36
@Buchhalter: A hazai fizetések mégis hogyan emelkedjenek mikor a magyar vállalkozások döntő többségben belföldi piacra termelnek? Emellett a dolgozók tudása, munkamorálja és a hajlandósága a fejlődésre a béka segge alatt van és így bizony kurva nehéz többet fizetni. Pontosabban mire fel fizessenek? Arra, hogy az általuk megtermelt pénz épphogy fedezi a bérköltségüket? Itthon egy hatalmas tévedésben él mindenki: az államot okolják azért mert ők lusták, buták és arrogáns követelőzők. Nézd meg azokat akik tanultak, képezték magukat mennyit keresnek itthon (IT - papír nélkül, 8 általánossal is simán kereshetsz nettó 500-1.2 millió között, pusztán azzal, hogy értesz(!) mondjuk a Javahoz vagy más nyelvekhez.). De vállalkozhatsz is: ha úgy érzed jobban tudod csinálni mint a mostani munkaadód, akkor vállalkozz. Ja, de az is para mert nincs rá pénzed, azt sem tudod hova menj infóért, nincs kedved esténként munka után utána olvasni mert az Éjjel Nappal Budapest jobb program... stb. Akkor nincs min csodálkozni.
Alig egy év van hátra a következő országgyűlési választásig, de már durvul a magyar közélet. Valahol érthető, mert a kormányzópártnak semmi mondanivalója sincs a nemzetnek, helyette durvasággal kompenzál. A Fidesznek - és személyesen Viktornak - nincs stratégiai elképzelése arról, hogyan kellene…..
Olyan programokat és civil szervezeteket vett elő az Origo és tüntetett fel obskúrus összeesküvésként, amelyek Magyarország polgárainak védelmére, megvert női áldozatok védelméért jöttek létre...
roxxtar 2017.05.10 11:22:22
@Artie: Origo hol működik az én adómból? :D Buta fasz..
roxxtar 2017.05.10 12:02:26
@Tronald Dump: Vállalkozásom van, IT terület, olyan bevétellel amit szerintem életedben nem látsz egyben (ezt csak a buta kommentedből gondolom - nem lehetsz valami túl okos). Szerintem bőven hozzáteszek az ország gazdaságához pajti...
Promenade Hivatásos erőszak 2017.05.08 18:36:46
A Kubatov-legények ténykedését mindenki ismeri. Keménykednek felső utasításra. Ők a hivatásos erőszak első kicsi fecskéi. Nagy reménye van bennük a Berija követő hatalomnak. Ők lesznek a sötét utcákban állkapcsot, bordát törő végrehajtók, vagy a szavazó helyiség előtt őrt álló különítmény és simán…..
roxxtar 2017.05.10 09:47:12
A TV2, a Figyelő és a köztévé képviselői is ott vannak a mai Media Hungary konferencián, Siófokon. Pedig náluk nem újságírók, hanem propagandisták dolgoznak - írja a Momentum közleményében. Az esemény helyszínén tett ki molinót a márciusban alakult párt, így üzenve a propagandamédiumoknak...
roxxtar 2017.05.09 14:08:52
@hidroponi: A párt másodlagos. Ideológa áll mindegyik mögött és ez a baj. Ezért szenny szar a 444/index, ahogy a 888/alfahír/origo..stb is. Nincs itthon független újságírás, max regionális szinten.
Az utóbbi napok eseményei, nyilatkozatai, a mai Áder-beiktatás és utána a beszéde annyira megviselték az egyébként is magas érzelmi intelligenciával létező kis lelkemet, hogy most úgy döntöttem, nyilvánosan ventillálok. A magyar nyelv tele van szólás-mondással. Ilyen a "fejétől bűzlik a hal" is. Az…..
roxxtar 2017.05.09 08:21:19
Ha valaki még hitt abban, hogy valaha is konszolidálható lesz a Nemzeti Együttműködés Rendszere, az idén tavasszal kénytelen volt felhagyni ezzel az illúzióval. Jól látszik, hogy a Fidesz a félelemkeltő, megosztó, brutális kampányban hisz, így már a pávatánc sem rángathatja vissza a kormánypártot a…..
roxxtar 2017.05.08 09:48:51
Évek óta sokszor elhangzott különböző beszélgetések során, hogy szükség lenne egy olyan politikai erőre Magyarországon, amelyik mentes a nagy (vagy korábban nagy, mára már kicsit „összement”) bal- és jobboldali pártok terhes örökségétől, támogatható válaszokat ad az ország különböző problémáira és…..
roxxtar 2017.05.07 21:36:26
Nyitott szemmel Magyarkodunk 2017.05.06 16:51:09
Évek óta külföldön élek, ezért már félig-meddig kívülről  látom a magyar mentalitást, van rálátásom, és      van összehasonlítási alapom. Nem vagyok pszichológus, csak egy egyszerű emberke, aki rácsodálkozik mennyire mások is vagyunk mi magyarok, mint a többi nemzet fiai, mennyire másképp…..
A Momentum vezetője, mint Hitler; Soros György, mint anya- és tömeggyilkos… a kormányzati propaganda mélyrepülését hozták az utóbbi hetek. ..
Házasság első látásra - RTL Klub, hétköznap 18:55 Mottó: "Elfogadja az Ön mellett elterülő hölgyet hites feleségéül vagy hozzunk másikat?" Maksa Zoltán Nincs még egy tévé Magyarországon, amelyik olyan lesújtó véleménnyel lenne az emberiségről, mint az RTL Klub. Ezt már számos, főleg nagy…..
roxxtar 2017.05.03 11:46:20
@KZsoci: Beteg vagy ember.

Az írással egyetértek.
Ha van az égben könyv, amelybe a magyarok történetét írják, a mostani éveket valami épp ésszel fel nem fogható időként jegyzik be, amelyben a magyarok megalapították új hazájukat, Szürreáliát. Először pöcköljük meg liberális barátaink orrát, hogy aztán bevigyünk néhány gyomrost szeretett…..
roxxtar 2017.05.03 11:14:26
              "12 éve várom, hogy visszatérjen hozzám, és megölelhessem őt. 12 éve öl meg mindennap a remény!"  Ezekkel a szavakkal váltunk el. Sírok, potyognak a könnyeim és végtelen hálát érzek Isten, sors, Univerzum felé, mert én haza mehetek, és megölelhetem őt, ő aki a legfontosabb az…..
roxxtar 2017.04.29 22:43:50
@exterminador: Maga a kommented is bizonyítja, hogy olyasmi, hogy normális ateista, nincs.
Izrael kicsi, de innovatív ország. A koktélparadicsomtól a rakétavédelmi rendszerekig, a közösségi alapon működő navigációs rendszertől a krav maga harcművészetig számtalan eredeti felfedezéssel gyarapította Izrael állama eddig a világ kultúráját és gazdaságát. Május 2-án ünnepli az ország…..
A lakáskiadás még mindig az egyik legnagyobb biznisz, és nem csak Magyarországon, hanem szerte a világon. Maradjunk azonban itthon, kis hazánkban.  ..
A napi.hu összesítése szerint Mészáros Lőrinc egyetlen év alatt 100 milliárd forinttal gyarapította a vagyonát. ..
roxxtar 2017.04.28 22:53:00
@Péter Sárosi: Mutass egy ilyen uniós pályázatot, pls.
Mintha Sztálin vagy Brezsnyev tért volna vissza. Csak most Magyarországra. Ezek paranoiásak voltak. Nem elég Önnek a többség egy demokráciában, hanem üldöznie kell ezeket. Rájuk mászik, csak mert más a véleményük!   "Orbán Miniszterelnök Úr! Nem tudom, mennyire emlékszik az első alkalomra,…..
roxxtar 2017.04.28 08:51:02
@hatodikx: Az árakat, az EU-ba lépésünk előtt kellett "liberalizálni", mivel az EU-n belül nem térhetnek el jelentősen ezek, hisz ha eltérnének az egyenlőtlenséget szülne. Ez volt az egyik feltétele a belépésünknek. A fizetés már más kérdés, de az összetett probléma. Mivel exportra termelő hazai vállalatunk gyakorlatilag nincs, így nem is tudjuk annyival drágábban értékesíteni a termékeinket, hogy az magasabb fizetést termeljen. Ez alól csak az IT terület a kivétel, de ott a fizetések is teljesen nyugatiak. Amúgy az egyik legjobb indikátora ennek, hogy hány dollár milliárdosunk van: jelenleg egy, Csányi Sándor, míg pl. a szlovákoknak van 3-4 is (talán ezért tartanak előrébb is)
"Milliók szegényedtek el azért, hogy neki profitja legyen" – nem Mészáros Lőrincről, hanem Soros Györgyről mondta ezt Orbán Viktor az Európai Parlamentben tartott sajtótájékoztatóján. Előtte, a plenáris ülésen kérték számon a magyar miniszterelnökön többek között a CEU-törvényt, a menekültügyi…..
roxxtar 2017.04.27 15:10:54
roxxtar 2017.04.27 15:13:21
@Attilajukkaja: Buta vagy, bár ez szerencsére csak a te bajod :)
A Nemzeti Konzultációnak hazudott össznemzeti uszítás egyetlen értelme és lényege: a talpnyaló, piacról megélni képtelen sajtó kitömése adómilliárdokkal...
roxxtar 2017.04.26 13:11:29
@bluebear: Napiszar vagy ember.