Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OneSzB

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán a versenysport történelmében addig - és azóta sem - fordult elő soha, hogy versenyző és főnöke ennyire egymásra találjon. Enzo Ferrari, a kompromisszummentes, iszonyatosan önfejű, ugyanakkor zseniális vezető és főnök, aki mindenkitől elvárta a maximumot és még többet…..
Belsőség Heti merítés 2014.03.09 07:35:13
Kényelmes hodály Előző autóm után (Evo 3, 1.6 benzin, 110 Le + 60-as kipufogó, sportlégszűrő, sport gyertya, ültetve) kombit akartam mert "megkomolyodtam"+kutya miatt. A piacon a többi számomra elérhető árú kombi vagy ronda volt, vagy felszereltségben szegény, vagy még…..
Belsőség Heti merítés 2012.10.28 11:53:08
A kék villám Útközben elég jól viselkedett, igaz 60-nál többet nem ment valami oknál fogva. Az út közepén jártunk mikor is erős ferrodo szagot éreztem a gépsas mögött kullogván, így hát telefonon hívtam a sofőrt hogy a legközelebbi megállási lehetőségnél talán meg…..
Merő rosszindulatból elegyedtem szóba a Tuning Show-n alig észrevehető kisebbséget alkotó suzukis srácokkal, akik délre már teljesen bepácolódtak a velük tőszomszédságban lévő pecsenyesütő irányából érkező ételszagtól. Személyes érintettségem miatt is érdekelt, miért…..
OneSzB 2012.03.31 15:03:08
@Herman:
Bocsi, de hol írja, hogy 4,7M Ft-ot kérne érte?
Az egy dolog, hogy mennyit költött rá, a másik, hogy mennyit kér érte. Az, hogy mennyit kap meg a harmadik :-(
Szerintem jó ha egyáltalán talál á vevőt. Elismerésre méltó a kitartása, de feneketlen kútba dobálta a pénzét.
Talán emlékeznek még a ë-auto (ejtsd: jo-auto) frankfurti standjára, ahol a két zavarba ejtő prototípus megtekintése jutalmaként elhozhattuk az autószalon vitán kívül ultimate ajándéktárgyát, a golyóstollba integrált lézerpointer-pendrive kombót. Már a sajtószobában, ahol…..
Igen, hiénaposztunkat nyitotta meg, ahol megnyerheti a ë-auto háromfunkciós eszközét. Mindössze annyit kell tennie, hogy elsőként bekommenteli a helyes választ az alábbi kérdésre: Hány kilométerre becsülik a gyáriak a ë-auto forradalmian új elektromos hajtásláncának…..
OneSzB 2011.10.20 23:57:13
@IxTom:
Szerintem meg: 4, 8, 15, 16, 23, 42 :-)
Ne feledjétek a HQ gombot az összes pixelért! Nos, srácok, jó-e az irány? Előző adásunk: Nissan 370Z vs Hyundai Genesis, Mini JCW - tctv3 1. adás..
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
OneSzB 2011.10.10 04:06:21
Sziasztok!
Gratulálok a műsorhoz. Tetszett. (mert udvarias vagyok)
Karotta pofa szakálla teljesen elvonta a figyelmemet. Elsőre nem hittem hogy jól látom, aztán meg a röhögés, így az első perceket újra kellett nézni. A felkonf-ban napszemüveg? Tudom, hogy lazaság, meg minden, de azért talán nem kéne. Minden esetre az első 8 perc vissza hozta a régi adások színvonalát. Mindig is a könnyed, és nem erőltetett humorral előadott autós műsor volt a Totalcar. Kezdettől néztem, és azóta is sokszor újra nézem minden részét. De a Top Gear már régen nem jön be. Az hogy mennyire tudatos ez a stílus választás nálatok azt nem tudom, de nem hinném, hogy ez lenne a jó út. A miértjét talán meg is értem, de így csak egy hazai másolatai lesztek egy újat felmutatni már nem tudó műsornak.
A technikai kivitelezés lehet profi, de mindenképpen csökkenti az élvezetet a szinte mindig jelen lévő, túlzott, szűrővel felvett, és sokszor ezért sötét jelenet. A feliratok nekem nem tűntek kicsinek, itt a gépen nézve. De adásban? SD TV-n? Olvashatatlan. Mondjuk ennek így 2011 vége felé már nem biztos, hogy számítania kéne.
Minden egybe véve:
Kicsit kommerszebb, kicsit kevésbé egyéni, kicsit a mai igényekre alakított lett az adás, de legalább VAN Totalcar a TV-ben megint.
És biztos, hogy mindig nézni fogom, mert azt gondolom, a mai Magyar autós műsorok közül, magasan a mai adás volt a leg élvezetesebb. A celebes rész majd legfeljebb kihagyom.
Belsőség Tehén: túl a 200 ezren 2011.09.28 13:40:00
2007-ben vettem, 160 ezer kilométerrel. Akkoriban volt egy elméletem, mely szerint az én ízlésem hatévente változik, erre pedig az adott alapot, hogy bármennyire tökéletes autó volt is a Mazda MX5-ösöm, hat év alatt menthetetlenül ráuntam. A 4Runnert tehát hat évre terveztem, most…..
Az ominózus fotó. Felül, a radar által tévesen észlelt sebességAz eljárást lefolytatják, és az vezető, néhány hónapnyi hercehurca, illetve körülbelül százezer forint elköltése után úgy érezheti, sikerült bebizonyítania: a Rendőrség néha nem elég körültekintő, a…..
A napokban hozta le az év hírét a Spiegel, melyet olvasva a legőszintébb káröröm felhőtlen kacajában fetrengtünk egy fél óráig. A történet – mint minden ilyen – egyszerű és mulatságos. Bár az mondjuk nem lehetett valami vicces, mikor az ember szembesül azzal, hogy…..
Tom érdekes problémával jött be. Micrájának az egyik akkusaruján szép nagy virágzás jelent meg. Mivel Motordoki pont itt volt a szerkesztőségben, csípőből mondta a választ: meleg szódát rá! Sőt, ez még a rézről az oxidációt is eltávolítja. A kicsapódás egyébként az…..
Belsőség Hackelj felnit otthon! 2011.03.10 15:41:00
Mit tegyünk, ha az általunk óhajtott csodálatos felni nem passzol autónkhoz? Osztókör-módosító? Ehh, nem olcsó, tisztességes anyagból legyártatni még drágább, szerencsére a fúrógép feltalálása óta nyitva az ajtó minden lángész számára, akik úgy gondolják, hogy…..
OneSzB 2011.03.12 00:39:37
@Aabroncs: Ez jobb mint a 710-es alkatrész keresése:-))
OneSzB 2011.03.12 00:45:23
Belsőség Fény az éjszakában 2011.01.09 16:55:00
A Totalcarnál mindenkinek megvan a maga perverziója. Úgy tűnik, nekem a haszonjárművek és a buszok mellé megérkezett a következő. Felújítok egy Fiat Tipót, ami véletlenül került hozzám, kvázi örököltem. Halmozottan hátrányos kocsi, ugyanis 1,4 literes karburátoros és DGT.…..
OneSzB 2011.01.09 17:22:50
Rutinos Hiénázó vagy kezdő, a Sebességhiéna játékában mindenki egyforma eséllyel indul. Illetve mindenki, aki megérti az egyszerű szabályokat és tisztességesen játszik. Először azonban lássuk a nyereményt: egy remek, boros szakácskönyv Így főzneka  borászok címmel,…..
  Nálunk - ellentétben például Németországgal - nem az állam támogatja az autósokat, hogy új kocsit vásárolva pörgessék a válságba került gazdaságot, hanem az autósok fizetnek az államnak, mert öreg autóik vannak. Hungarikum.  Vélemények az azonos című…..
OneSzB 2009.07.23 18:26:09
@cikacaka:
Tudod, itt az a baj, hogy rajtad kívül senkinek nem érdeke, hogy gyorsan, egyből levizsgázzon az autód. És nem is fog. Amíg van mibe belekötniük, bele is fognak. Írta egy ZK-ás a múltkor, hogy az új autók egy része nem menne át, ha nem trükköznének. De annak a ZK-ásnak nem volt érdeke, hogy meghúzzon, mert különben mentél máshová. Szép gondolat a zöld jövő, de azt nem hazánkban építik.
OneSzB 2009.07.24 18:02:17
@Rocko-: Lehet, ez a leghosszabb TC népítélet? Egyébként jó írás, csak túl hosszú
Az összes papírját, kulcsát, mindenét egy dossziéba zártam, és a fiók mélyére raktam. Az emlékek könnyebben felejtődnek, ha nincs szem előtt rá emlékeztető dolog.Az utolsó pillanatban kaptam még egy papírt a rendőrségtől. Tájékoztatnak hogy lezárják a nyomozást,…..
OneSzB 2009.07.12 11:20:38
@xxlpityu:
Én 25év egészségügyben eltöltött (nem iroda, hanem az a talpalós, véres, nővéres, életmentős) idő alatt elértem, hogy ügyelettel együtt megkeresek annyit, mint egy átlagos kezdő pl. közértes eladó. De van egy testvérem, aki mint óvónő kezdte az életet. Majd "neki is állt a zászló" és inkább elvégzett egy Humán erőforrás akármit. Suli után egyből beállt a testületbe. Most irodában is 3X annyit keres mint én. A férje meg már 45 éves és "nyugdíjas" szintén testületi tag. Egy kisvárosban, ahol naponta 2x kell az újságból felnéznie. A nyugdíja pont 2X annyi mint egy 30 éve praktizáló kórházi orvosé. Mellé meg a fizetése!!! Köszi.