Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hank_1974

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb nagy név távozott, na nem jószántából, az MTVA-tól: az a Zelinka Ildikó, aki 17 éve dolgozott a köztévénél. A nagy nyári hajtás (labdarúgó-Európa-bajnokság, nyári olimpia) előtt a döntés elég furcsa, de hát mi nem az ennél a cégnél, ugye. A hírt a Story magazin hozta le elsőként, nekik a…..
200 négyzetméteres ingatlan, 4800 négyzetméteres telek, mindez 3,5 millióért – nehéz elhinni, de van ilyen Magyarországon. Az Otthontérkép kínálatában megkerestük az ország legalacsonyabb négyzetméteráron árult házait, mindegyik 100 négyzetméternél nagyobb és mindegyik…..
Az elmúlt években többször hallottam filmes újságíró kollégáktól, hogy vannak filmforgalmazók, akik olykor nem veszik jó néven, ha "negatív kicsengésű kritika" jelenik meg egy-egy premierfilmről. Mert - így az idegeskedő érvelés - ez nagyban befolyásolhatja a…..
Elfogult vagyok, de az egyik kedvenc médiaszemélyiségem Juhász Árpád, aki valahogy nem járatta le magát az elmúlt évtizedek alatt, mondjuk erre az utóbbi húsz évben képernyős lehetőséget nem is igen kapott, de hát tudjuk, hogy képernyőn kívüli megmondással és…..
Az RTL Klub egyik sztárszakácsa, Kovács Lázár az Egyesül Államokban járt, egy szakácsképzőben, ahol szerinte azzal kezdik az oktatást, hogy megtanítják a jónépet kamera előtt viselkedni, mert az fontosabb, mit a Brassói aprópecsenye receptje, de ezen nem akadunk fel, mert…..
hank_1974 2009.08.19 19:06:40
971 éve (1038) halt meg I. Szent István. Első királyunk a véreskezű és hatalomvágyó Vajk valószínűleg 975-ben született Esztergomban. Apja, Géza fejedelem megkeresztelte családját a római rítus szerint, mert a német-római császártól jobban tartott, mint a bizáncitól. Vajk…..
hank_1974 2009.08.15 15:24:32
@winzoli: Teljesen egyet kell értsek azzal, hogy nem sok indoka van felháborodni azon, ha "hellscream" néven publikáló valaki ír egy rövid szösszenetet. Fogalmunk sincs, ki ő és milyen háttérrel- és milyen célokkal. (Meglehet háttérről és valós célról nem is lehet beszélni, ki tudja?)
Ilyen a sors: honfitársunk, Cakó Ferenc nem lett a legnagyob videómegosztó sztárja,pedig bőven lehetne, miközben Kszenyija Szimjonova, az ukrán Csillag születik idei nyertese szpen elindult a világhír felé, pedig ugyanazt csinálja, amit Ferenc. Nem akarjuk a csaj érdemeit kisebbíteni,…..
Negyed mila és máris a tiéd Sumáhher ótója. Az évszázad üzletét találta prostreetes Söndör barátunk, és ha nem tartanánk tőle, hogy mire leérünk az ország túlsó felére, megveszik előlünk, rohannánk céges autónak elhozni a Zsiga helyett. Ezzel ebédelni menni a hétfői…..
Mi lehet az az ital, amivel bizonyosan meg lehet valakit hánytatni? Sokaknak ez a kanalas orvosság (amit én mondjuk jó perverzhez méltóan imádtam), másoknak a krétareszelékkel teleszórt kávé, amit előszeretettel fogyasztottunk iskolai hiányzások elősegítésére. De vannak, akiknek…..
Most tette közzé a Millward Brown a szokásos éves jelentést a márkák értékének változásáról. Az idei listát csakúgy mint a tavalyit a Google vezeti, ráadásul úgy, hogy 16%-ot növelni tudott az értékén. A lista második helyén a Microsoft áll, amit a Coca-Cola és az IBM…..
Magyaridióta Kollektív hazudozás 2009.08.10 18:24:00
Ma reggel Jon Urbanchekkel, az USA úszóválogatottjának edzőjével beszélgetett a riporteri szerepre egyébként teljes mértékben alkalmatlan Gyárfás. Volt szó mindenről, a magyar Himuszról, a magyar úszókról, a remek, de betiltott úszódresszről, persze a lényegről megint nem, de…..
Úristen! István a transzvesztita gólya után a Budapest TV mögött megbújó X-Men központ újabb mutánst vetett be. Ő Odin, akire ránézve nem csodálkozom, hogy a skandináv istenek végül mind elpusztultak. Gyanítom Thor például saját magát verte fejbe kalapácsával, mert Odin…..
hank_1974 2009.08.08 23:12:53
szily Bolgár úr kérem 2009.08.03 02:32:40
én nem véletlenül drukkolok az MTK-nak. Továbbmegyek, drága Bolgár úr: senki se véletlenül drukkol az MTK-nak, azt ugyanis idővel a legszórakozottabb professzor is észreveszi, hogy minden második hétvéégén több száz, szerencsés esetben több ezer fiatal férfi dalban…..
Júniusban már írtunk a WizzAir féle  hogyan menjünk Osloba című népi játékról. http://lokoszt.blog.hu/2009/06/20/majdnem_wizzair_rel_majdnem_osloba Balage valami hasonlót osztott meg velünk. Akinek esetleg másik légitársasággal sikerül eljutnia olcsón Osloba, mindenképpen…..
comment:com Az amerikaiak idióták 2009.07.30 10:09:00
A fenti sommás véleményt nem én fogalmaztam meg - nem is mondanék ilyet, mert az az ország, ahol a Dr. Pepper nevű üdítőitalt feltalálták, nem lehet idióta - hanem Bill Maher, az HBO késő esti talkshowjának műsorvezetője, főállású megmondóember és humorista. A CNN-en…..
hank_1974 2009.07.30 11:18:17
@cooper: LOL
A Nagy Fermat-sejtés, A Nagy Bumm és a Kódkönyv – a rejtjelezés és rejtjelfejtés története című, magyarul is megjelent könyvek szerzője, tudományos újságíró darázsfészekbe nyúlt, amikor a világ első alternatívmedicina-professzorával karöltve könyvet írt a nem-konvencionális gyógymódokról...
Az idei Anna-bál legemlékezetesebb képsora egyértelműen az volt, amikor a bálozók Adriano Celentano Azzurrójára vonatoztak körbe-körbe, és közben idióta fejet vágtak, mert anélkül nem is Anna-bál egy Anna-bál. Ezért egyébként fölösleges volt egész nap a reformkori…..
Ahogy a költő mondja, az egymásnak idegen emberek legkisebb közös többszöröse az időjárásról való beszélgetés, ha a tárgyalási univerzum a világ. Bebizonyosodott ez a most hét végi magyarországi vihar esetében is.A Twitteren immár szokásosnak mondható módon rengetegen…..
Van miért leesni az állunknak! A psdtuts+ csokorba szedte az éppen legmenőbb photoshop mesterek legjobb munkáit a bolygó összes zugából. Ezen a héten Európa legjobb dizájnerei vannak terítéken, jövő héten Dél-Amerika következik! A képek magukért beszélnek a tovább után és az…..
A világ legnépesebb muszlim országáról, Indonéziáról az utóbbi pár évben a relatív stabilitás és a demokratikus fejlődés jutott az emberek eszébe. A 2002-es bali robbantások kitervelőinek tavalyi kivégzését sem követték közvetlenül atrocitások. A mai jakartai…..
Lindsay Lohan második alkalommal népszerűsíti a Fornarina divatház ruháit. Amennyire tetszett az előző kampány (itt), most legalább annyira rosszul vagyok ettől az újtól.A legutóbbi képeken Lindsay kifejezetten helyes volt, remek volt a helyszín is, most azonban bénán…..