Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Távoli Fitymacsattogás

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az immár 80 éves Oscar-díjas színész két évtizede nem beszélt saját lányával, az utolsó közös és nyilvános fotó is 27 éve készült róluk. Vajon mi állhat a családi tragédia mögött?..
Távoli Fitymacsattogás 2018.06.02 13:37:10
@Jakab.gipsz: A nagyszívűeknek meg az a büntetése, hogy nem tudnak helyesen írni.
Végigélni egy kapcsolat minden mozzanatát a nagy nyilvánosság előtt: átlagemberként nem is gondolunk bele, mennyire fárasztó lehet. A nyilvánosság ugyanis hat a kapcsolatra, és ez alól nagyon nehéz kivonni magát egy-egy ismert párnak. Nádai Anikó Aurélióval való szakítása után fogalmazta meg: mivel…..
Amióta kutyánk van, egy új világ tárult fel előttem. Előtte sejtelmem sem volt róla például, hogy létezik még csoport, amely a kisgyerekes anyákéval vetekvő vehemenciával folytat vérremenő csatákat az élet leghétköznapibb eseményeiről is. A négylábúakkal való élet persze tényleg rengeteg…..
Jeffrey Tambor a Transparent című sorozatban / Fotó: port.hu Miután két transznemű nő is szexuális zaklatással vádolta meg a Transparent című sorozat főszereplőjét, a műsort sugárzó Amazon vizsgálatot indított, amely most lezárult. Az online műsorszolgáltató közölte: a vizsgálat eredményeképp…..
Az Elittárs.hu-t üzemeltető Affinitas GmbH "2008-as alapítása óta segíti a komoly kapcsolatra vágyó egyedülállók társkeresését." A tavalyelőtt arculatváltáson átesett cég az elmút 10 évben többször szerepelt a Homáron. Volt, aki lakonikus, volt aki vulgáris levélben számolt be a vele történtekről,…..
Krisztián rendelt egy Gillette pengecsomagot, és levele szerint kapott egy wannabe Gillette-et.  Nem örült. Nem győzzük elégszer mondani, hogy a neten mindenfélét árulnak mindenféle helyeken. Ami a webshopok szerencséje, az a mienk is: könnyedén szerezhetünk információkat boltokról, termékekről,…..
A mall.hu elég sokat szerepelt az elmúlt napokban a hírekben a 2 ember letartóztatásával végződő csalási ügy miatt, és szegények hiába hangsúlyozzák, hogy "a Mall.hu-t üzemeltető cég, vagyis az Internet Mall Hungary Kft. ellen nem indult büntetőeljárás", és a webáruház működik, a vizsgálat miatti…..
Ma reggel órát tekertünk, életbe lépett a téli menetrend és a Wizz erre a napra időzítette az új csomagszabályának bevezetését. Nem adott ki róla újabb közleményt, de egy nyilatkozat alapján nagyjából sejthetjük, hogy kitől veszik el a kézicsomagját és kitől nem. A változásról annak bejelentése…..
Távoli Fitymacsattogás 2017.10.30 09:13:58
@szcsongor: "Azért 20-23 kg általában a limit, mert ennél még talán nem kap gerincsérvet a rakodómunkás."

Ha nehéz csomagot adsz fel, legyél jó fej és csomagolj bele fájdalomcsillapítót is, hogy amikor a rakódómunkás kiszolgálja magát a poggyászodból, azt is megtalálja a többi ajándék között!
Távoli Fitymacsattogás 2017.10.30 09:27:55
@Asas66: Jaja, a baromi "igényes", vidékről frissen felköltözött pronyó azt képzeli, hogy attól fog végre emberhez hasonlítani, hogy csilivili Sámsonka bőrönddel feszít a reptéren. Aztán csodálkozik, ha az ő bőröndjét dézsmálja meg elsőnek a másik hasonló proli, aki csomagot pakol. :D
Távoli Fitymacsattogás 2017.10.30 14:19:23
@Asas66: Na jó, akkor te felmentést kapsz.
Viszont: hányadik generációs fővárosi vagy?! Mert az sem mindegy ám!
Ryan Murphy korábban már nyilatkozott arról, hogy elsősorban a hozzá hasonló figuráknak a felelőssége az, hogy a tévés üzletben is több munkát kapjanak a mindenféle kisebbségek képviselői, ne minden munkát hetero fehér férfiak végezzenek el. Ezzel kapcsolatban már több programja is elindult, de a…..
Távoli Fitymacsattogás 2017.10.27 13:46:26
@KalmanBlog: zaklasd őket szexuálisan jó magyar keresztény apa módjára, az majd segít nekik.
Távoli Fitymacsattogás 2017.10.27 13:48:48
@Nyugodtság van!: Sajnálom azokat a nyomorultakat, akik nem képesek az intelligenciaszintjüket meghatározni az alapján, hogy belenéznek magukba.
Távoli Fitymacsattogás 2017.10.27 16:06:38
@Nyugodtság van!: Mert gondolod, hogy majd másodjára felfogod?
A Ryanair melles angyalos hárfája régóta a pofátlan utaszsigerelés szimbóluma. A cég vezérigazgatója, Michael O'Leary nem az a lelkizős alkal, sőt, hírhedten surmó, aki azon túl, hogy a jeggyel járó szolgáltatások számának és mértékének csökkentésében egyre vadabb területekre téved (az utóbbi pár…..
Távoli Fitymacsattogás 2017.10.21 09:20:07
@vncs: "Amióta vidékről megindult az iszonytató beáramlás BP.-re a korrektebb fizukért, na azóta ez hatványozottan igaz, nem tudni miért..."

VÉGRE valaki kimondja, hogy ezek a vidéki sutyerákok bsszák szét Budapestet!
A művelt, intelligens fővárosi ember meg szenved ezektől a betolakodó, mosdatlan, bunkó tajparasztoktól.
Ragadozó az, aki les, megfigyel, és támad. Ragadozó az is, aki máson vezeti le a benne felgyülemlő dühöt. Aki nem empatizál, így nem is gondol arra, hogy árt másnak a viselkedésével, mert számára csak az fontos, hogy neki jó legyen. Akkor is, ha ehhez mást kell bántani. Ragadozó az arrogáns és…..
Távoli Fitymacsattogás 2017.09.26 21:13:37
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "Én egyszer erőszakoltam meg nőt."

Az nem számít erőszaknak, mert anyád beleegyezett.
Hát ebben a büntetéssztoriban sehogyan sem jön ki a matek: - Az Elvira szerint a Keletiből Tápiószelére a vonatjegy ára 1300 ft,- közalkalmazotti igazolvánnyal 650 ft. - A pótdíjas táblázat alapján a menetjegyen felül fizetendő büntetés 500 forinttól 8000 forintig terjed, attól függően, hogy milyen…..
Csak egy idióta újíttatja fel teljesen 4 hónapos átfutással az eladásra ítélt lakását most, hogy a mestereket lasszóval és kockacukorral kell befogni.  Csak egy idióta cserélteti le a falban a kábeleket, vezeti védőcsőben az újakat, cseréli le a vízhálózatot, csatornát, restauráltatja a…..
Vau küldött nekünk egy elég bevállalós kis írást, amit ugyan a saját blogjára tett fel először, de aztán felajánlotta népgazdasági hasznosításra, vállalva a kommentelők általi szétszedést is, azzal a felkiáltással, hogy "Nem gond, az interneten mindenki baromi okos :) Legalább kevesebb ilyen balfék…..
Olvasónk a levele mellé eredetileg nem csatolt képeket, így némileg kétkedve fogadtuk a sztoriját. Fenyegeti csalódott vevőit a C-sale Kft. Egy konyharuhát vásároltam a cég salshop.hu oldaláról, melyet 3000 Ft + szállítási költség áron forgalmaznak. Utólag derült ki, hogy ez egy 1500 Ft-os IKEA…..
Távoli Fitymacsattogás 2017.08.19 13:59:02
@szsuzsanna: De utána sipít is, mint a vett malac, hogy elrontották az illúzióját, mert rajta maradt az IKEÁs címke.
Ő úgy érezte, hogy most egy kis luxust fog megélni a 3e forintos ronggyal. De elkúrták a játékát. :(
https://www.facebook.com/gabor.remenyi73/ Egy számomra kicsit kellemetlen témáról fogok most írni. Ez a reggeli merevedés.... Arra ébredek már régóta, hogy merevedésem van. Nagyon ciki, ráadásul nem is csak én szenvedek ezzel, de a másé most nem érdekel. Csak az enyém. Megőrjít! Ez a dolog…..
Vannak a nagyon gondos, előrelátó népek, akik tavasszal, még a szezon előtt szereltetnek klímát maguknak. Vannak a Pató Pálok, akik nyáron próbálnak kapkodni, persze, hiába. És vannak a tudatosak, akik azt gondolják, hogy a szezon lecsengésével kényelmesen megoldható a beruházás. Ilyenkor egy baj…..
Távoli Fitymacsattogás 2017.08.12 11:43:17
Az akciók szuperek - főleg, hogy lassan az új kollekciók darabjait is simán meg tudjuk venni leárazva, ha elég hosszúra nyújtjuk az ebédet -, de ilyenkor sokszor találkozunk a cserére vonatkozó megkötésekkel. Nem árt képben lenni: mi jár ilyenkor a vásárlónak, és mi…..
A képek alapján eléggé jogosnak tűnik, ami történt, de nehéz elfogadni, hogy mindezt bármiféle előzetes felszólítás vagy értesítés nélkül lehetett megcsinálni, ráadásul ennyire brutál módon kivitelezve. Mindenki vonja le a tanulságokat, és hasonló helyzetben ragadja meg a…..
Távoli Fitymacsattogás 2017.08.09 23:18:33
fáymiklós Fullban nyomni 2017.08.08 06:47:19
Jó régen, de ezt tényleg úgy kell érteni, hogy jó régen, mondjuk harmincöt éve a Galaktika című tudományos-fantasztikus folyóiratban olvastam egy novellát. Arról szólt, hogy vannak a világban a viccek, és soha senki nem tudja, hogy ezek hogyan keletkeznek, mi az értelmük vagy a céljuk, senki nem…..
Távoli Fitymacsattogás 2017.08.08 21:10:01
@stolzingimalter: Esetleg javallom kompromisszumként a "fullba' nyomni a kretént" aposztrofos formulát.
Az érvelésedet megvettem, valószínűleg a prosztóba fordított, eredetiben feka beszédstílus miatt hangzott el "fullba"-ként.
Távoli Fitymacsattogás 2017.08.09 00:40:33
@stolzingimalter: Kérlek, írd ezt az öregedés rovására, és vedd úgy, hogy anyázva védtem az álláspontomat a végsőkig.
Majd legközelebb jobban összekapom magam.
Úgy tűnik probléma az autóiparban az új modellek után kíváncsiskodó, okostelefonnal fotózó emberek hada. Én személy szerint nem értem, hogy minek kivinni egy új autót ha még nem publikus, de lehet, hogy a forgalomban is fontos tesztelni. Lényeg a lényeg, a Ford készített egy újításnak mondott…..
Jodie Whittaker, a Broadchurch című sorozat főszereplője lesz az új doki a nálunk a Ki vagy, doki? címen futó Doctor Who című, legendás sorozatban. A Doctor Who történetének 50+ évében (oké, 2005-ben kis kihagyás után futottak neki megint, de az eredeti '63-ban indult) ő lesz a tizenharmadik Doki.…..
Távoli Fitymacsattogás 2017.07.16 19:28:02
Ha valaki megengedheti magának, hogy magánorvos kezelje, jó eséllyel egy fogorvos lesz az első, akit keres, mert valahogy az átlagnál is kiszolgáltatottabb az ember nyitott szájjal fekvés közben. Egyátalán nem elvetélt ötlet tehát, hogy egy fogorvosi klinika kuponos…..
Távoli Fitymacsattogás 2016.12.06 11:11:38
@Manyecs: "az amalgám ingyenes, az igaz. De a másikért súlyos ezreket fizettem. Már tíz éve is."
Esetleg nem tízévente kéne fogorvoshoz járni. A fehér tömést is jó ideje állja már a TB.