Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Riwera

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdem azt hinni, hogy törvénymódosító javaslatot csak olyan kisiparos tehet, aki azon a héten elfelejtette bevenni a gyógyszerét rögeszme és abszurditás ellen. Naponta legalább egyszer sikerül meglepni a Fidesz-KDNP csoportnak agyament ötleteikkel. Mikor az ember azt hinné, hogy nem…..
Riwera 2014.11.03 00:29:35
@Halihi János: ez így van. És akkor abban az udőben még az ország lakossága is több volt.
Riwera 2014.11.03 00:33:05
@Szarvas Norbert: :D Egy kúton miért üzemel mindíg csak egy kassza? Mert nincs kihasználva a másik! De ha hétvégén bezár a kút, akkor az az ember aki mondjuk csak hétvégén dolgozik , azt be kell hívni már Cs.-i napon, hogy ne alakuljon ki tumultus! Kirúgják? Nem! Átszerveződik az egész!
Riwera 2014.11.03 00:39:55
@egysmás: a munkavállalónak , aki hétvégén dolgozik. Neki nics joga a kényelemhez? Mert ezzel azt mondod, hogy nincs! Menj bazdmeg és dolgozz hétvégén te plázában! Majd megtud, hogy milyen is az. És átértékeled a dolgokat!
Vezető hírügynökségi beszámolók szerint Hitler életben létének bizonyítékára akadt két chilei újságíró-riporter . A riporterek szerint Hitler jelenleg Argentínában és Brazíliában él, lakhelyét három-négy havonta cseréli, hol az Argentínában Mar del Plata nevű…..
A világ legdrágább hamburgere még nem kapható, mert várhatóan a jövő hónapban rántják le a leplet róla Londonban. Azért övezi ekkora felhajtás ezt az egyébként relatíve egyszerű ételt, mert az, ahogy egy holland tudós létrehozta, örökre megváltoztathatja a hamburgerről…..
39 fokot mértek egy nappaliban az OMSZ munkatársai. A Kossuth utca 12. egy ürömi 1987-es rekordot utasított maga mögé.„Amikor néztük az RTL-en az ítéletidőjárás-jelentést, akkor pánikba estünk és akkor kezdtünk fűteni. Mindent eltüzeltünk, amit találtunk, és amikor már…..
FC Barcelona - Real Madrid: 2-2 (2-0) Összesítés: 4-3 Spanyol Kupa negyeddöntő, visszavágó Január 25., 22:00, Barcelona, Camp Nou Vezette: Teixeira Vitienes FC Barcelona: Pinto - Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Busquets, Xavi, Iniesta (Pedro 30.) - Alexis Sánchez…..
  (Ez egy barátnőnk véleménye - szögeznénk le előre...)Adva van egy szerelmes lány és egy - kissé nyüzüge - fiú. Már sok mindent megéltek együtt, ám most életük talán legnagyobb kalandja következik: összeházasodnak. Ez eddig mind nagyon rendben is van, de emitt jön…..
Jackpot Gucci - Játékra fel! 2011.11.18 12:25:00
A Gucci divatház alapításának 90. évfordulója alkalmából idén több különleges kollekcióval is megleptek bennünket a tervezők. A karácsonyi kollekció legszebb játékait gyűjtöttük nektek össze. Ár kérésre itt...
Riwera 2011.11.18 15:13:36
Amint azt egy korábbi posztból egyesek már talán tudják, mostanában télen is motorozok, pontosabban robogózok. Kicsit a kényszer vitt rá, ugyanis hosszú mérlegelés után felmondtam a garázsbérletemet a cég melletti parkolóházban. Nyáron eleve szinte nem is használtam a helyet, s…..
Egy meglepően jó könyv a táborozásról. A közelmúltban jelent meg Bear Grylls: A vadon törvényei című könyve magyarul. Akik az utolsó szóig végigolvasták a Túlélés törvényeiről szóló cikkemet, már ismerik Bear Grylls showműsoros munkásságával kapcsolatos összetett…..
    Ma az oktatási bizottság, holnap pedig nyolcórás időkeretben a Parlament plenáris ülése tárgyalja a köznevelési törvény tervezetét.  Ezzel egy időben a Hálózat a Tanszabadságért Fogadóórát szervezett a Parlament elé. A megjelent szakszervezetek a…..
Orbán Viktor applikációból értesülhetünk a jövőben a miniszterelnök legújabb külföldi útjairól, de olvasgathatjuk a kormányfő beszédeinek legfontosabb idézeteit, sőt videókat is nézegethetünk. VIA..
Mit vár az ember egy koncerttől? Fasza dalokat, jó hangzást, esetleg némi látványelemet. És mit vár az ember egy Rammstein-koncerttől? Gyújtsák fel a színpadot, nézzen ki úgy a minden, mint egy gyártelep, és lehetőleg minden dalnál hozzanak be valamit, ami ég. Ezeket az…..
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
Riwera 2010.01.12 12:01:27
@drukkker: Dolgoztál már valaha kereskedelmben? Elárulod mivel foglalkozol?
Riwera 2010.01.12 12:02:39
@utálok regisztrálni: Nah, akkor itt az ideje, hogy más is sztrájkoljon.