Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pancel

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy mi? A Jobbik kevesebb hírt szeretne a híradókban a "cigánybűnözésről"?! Nos, nem pontosan így fogalmaztak, de Novák Előd és Pörzse Sándor indítványának ez is következménye. A törvény szerint legfeljebb húsz százaléknyi lehet a nagy kereskedelmi tévék…..
Többször említettem már, hogy minden idők leginkább egyértelmű választási eredményére számítok október 3-án. A Fidesz esélyes lehet arra, hogy szinte egypártrendszert hozzon létre az önkormányzatokban, ami politikai értelemben eddig nem tapasztalt helyzetet teremthet. Budapest…..
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
Pancel 2010.03.21 12:01:11
@Pancel: a mandátum-arányok lemaradtak:

Fidesz: 61,9%
Jobbik: 24,6%
MSZP: 13,5%
Tölgyessy Péter a minap találóan háromfordulós választásról beszélt, amelynek első fordulója már javában zajlik: ez ugyanis nem más, mint az ajánlószelvények gyűjtése. Egy korábbi bejegyzésben ennek kapcsán formális és valódi feltételekről írtam, azt állítva, hogy…..
Pancel 2010.02.16 10:41:47
@drkovax: a Fidesz valóban gyűjti a kopogtatókat a Jobbik nevében, és általában olyannyira hülyék az emberek, hogy a saját adataikon kívül kitöltetlenül adják oda.

Miért kell ez neki?
1. Köztudomású, hogy a kopogtatók száma a Fideszen belül egy mérőszám. Amelyik választókerületi elnök nem teljesíti az adott kvótát, az mehet a levesbe...

2. Más, kisebb pártokat is elindítanak ezekkel a kopogtatókkal. Miért nem adnak a sajátjukból? Azért, mert nem akarnak szavazatokat bukni egy csalási botrány miatt - ha valaki rájön, és kiveri a balhét, hogy nem az a párt adta le a szelvényét, mint akinek eredetileg szánta, sokkal megnyugtatóbb a Fidesznek, ha egy jobbikos jön rá, hogy átkerült a Munkáspárthoz, mintha egy fideszes szavazó bizalmát veszítenék el ezzel.

Rizikó meg nincs, mert ahogy az MDF is mondta a Ferencvárosban: nekik csak bedobtak az ablakon röpke 500 db kopogtatót, és ők nem tehetnek erről...
Kedves Bajtársaim! Az első nagy csatát június 7-én megnyertük. Attól a naptól kezdve a Jobbik már nem egy nevenincs törpepárt, hanem egy olyan országos középpárt, amelynek szavaira attól a naptól kezdve mindenki odafigyel. A magyarok azon az estén ünnepeltek. Ünnepelték a…..