Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IHWS

11 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jugoszláv légitársaság (JAT) 367-es, Stockholm és Belgrád között közlekedő járatának McDonnell Douglas DC-9 típusú utasszállító repülőgépe 1972. január 26-án a Német Demokratikus Köztársaság légterében felrobbant, a levegőben kettétört, és alig egy perccel délután…..
IHWS 2012.01.26 16:08:15
Mióta zenéltek együtt?- Ez attól függ mit értünk együtt alatt, hiszen a mostani repertoárunk meghatározó számait még Palcsó Bálint gitárossal és Ferenczy Csongor basszusgitárossal raktuk össze és itt még elég kezdetleges megoldások születtek(bár ilyenekkel a mai napig…..
13. NapReggel felhős időre ébredtünk. Megreggeliztünk, és elindultunk a Heilbronn felé. Útközben jöttünk rá, hogy vasárnap van, tehát alig lehet valahol kaját vásárolni. Egy kisvárosban sikerült találnunk egy nyitvatartó pékséget, ahol sikerült megoldanunk az ellátási…..
 8. napReggel eleg borult idore ebredtunk, bar akkor meg nem esett. Megreggeliztünk, es nekialtunk felkeszülni az esöben biciklizesre. Feri otthonhagyta a kamäslijat (esöallo cipohuzat), ugyhogy kreativan csinalt egyet egy kukaszsakbol. Vartunk kicsit, hogy talan kisse javul az idö, de…..
Veszprém-Wesel Megerkeztunk 2009.08.07 23:06:43
18 nap es 1781 km tekeres utan megerkeztunk Weselbe. Nemsokara (remelem holnap) tudjuk potolni az elmaradasokat, kepeket, videot felrakni.Es hogy mi lesz ezutan?Eloszor is kielvezzuk, hogy nem kell hatkor kelni es osszepakolni. Vegre ki tudjuk mosni a ruhakat, bicajokat kicsit…..
"Heilbronn es Heidelberg kozt az ut nem veszes, kb. 40 km." - mondta feri a terkepre nezve, es en hittem neki. Meg gondoltam is, hogz ez kicsit keves lehet egz napra. Kesobb kiderult, hogz ez csak legvonalban van igy. Mi viszont nem eppen ugy mentunk...A bicikliut, amit Strassbourg ota…..
Egy kicsit aktualisabb bejegyzes következik. :-)Az a helyzet, hogy eleg sok helyen nem tudunk internezezni estenkent, es ahol igen, ott addigra mar annyi minden osszegyülik, hogy nincs idonk leirni rendesen. Tehat ugy dontottunk, hogy reszletesen majd Weselben fogjuk megirni, korulbelul 1 het…..
Veszprém-Wesel Utunk a Sölkpassig 2009.07.31 22:34:00
Na, mielött meg teljesen atmennenk twitterbe, ugy tünik, hogy ma vegre sikerul egy kicsit hosszabb bejegyzest irnunk. :-)Hol is hagytuk abba legutobb? Jah, hogy az utobbi hetben el se kezdtuk igazan? Hät, van mit meselni. Kepek egyenlore itt.4. napA masodik osztrak napunkon (hu, de reg volt…..
Hat, ez az internetkavezos megoldas nem a legjobb, 10 perc 1 euro...Ugyhogy most megint csak egy rovid bejegyzesre futja, ezuttal nem az ido, hanem a penzunk miatt. Pedig lenne mit meselni. Ugyhogy elsosorban kepeket rakok fol. Akarom mondani raknam, ha menne. De valamiert nem megy. Voltunk…..
Veszprém-Wesel Meg elunk 2009.07.26 22:03:22
Habär a blogra nem is tudunk igazän irni. De nem lesz ez mindig igy, holnapra beterveztunk egy internetcafe-t, ott majd lesz idonk nagyjabol leirni az utobbi par napot. A leglenyegesebb dolog talän egy 1600 m-es hago volt, meg persze meg rengeteg dolog tortent velunk, amit majd holnap…..
Veszprém-Wesel Szivas Ausztriäban 2009.07.23 22:44:00
Sajnalom, de nem tudok ekezeteket irni...A mai napra azt hittuk, hogy nem lesz veszes. 95 km-t terveztunk be. Ehelyett mentunk 144-et. Mar kormend utän sikerult szepen elkeverednunk, vegul meg erdei utakon is haladtunk 5-6 km-t. Azt hittuk, hogy amint äterunk ausztriaba, onnan mär könnyü lesz…..
Veszprém-Wesel Magyar szakasz 2009.07.22 22:21:00
Túl vagyunk az első két napon, mindenféle nagyobb probléma nélkül. Elindultam otthonról reggel fél nyolc körül, és kilenc után érkeztem meg Feriékhez, 30 km bemelegítés után. Itt megtudtam Feritől, hogy utolsó északa átszervezte a német szakasz nagy részét... Na végre.…..
Veszprém-Wesel Bevezető 2009.07.20 23:50:24
Azt hiszem, hogy így az indulás előtt pár órával itt az ideje, hogy ahelyett, hogy kellemesen kipihenném magamat a holnapi 100 km előtt, megírjam ezt a postot. :-) Ezt a blogot azért indítottuk, mert sok ismerősünk érdeklődött a túránk iránt, így nagyjából követni tudjátok az…..