Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Time Unlimited

22 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történelem csakugyan megismétli önmagát, ha nem is véletlenségből éppen, hát az emberi korlátoltság aktív közreműködésével. Így rövidesen ismét szem -és fültanúi lehetünk néhány, önmagából kivetkőzött zenei irányultsággal rendelkező pernahajder csínytevéseinek,…..
Sosem voltam a rádióhallgatás megszállottja, kivéve talán boldogult tizenéveim legelejét, amikor Szokol kategóriájú zsebrádiókon hallgattam a Calypsót, ami - akkoriban!! - egy kimondottan színvonalas, oldtimer zenéket közvetítő kereskedelmi rádióadó volt. Később, már a…..
  avagy nem zörög a vásárló, ha a Kiadó nem nyúzza..     Kényes, igen kényes, és nagyon sokakat érintő téma következik, ami már sokszor, sok Netes és valódi fórumon is szóbakerült. És most az a képtelen helyzet is előállt, hogy kivételesen egyet kell…..
Igen, ezt megmondá vala Jehova, és úgy lészen.. Elég belenézni időnként a mi kis szeretett germelykomenista gayrave.hu-nk éppen aktuális termésébe, és máris megtaláltuk a hülyék királyságát, ez vitathatatlan. A látottak megértéséhez minimális józan ész, a tulajdonképpeni…..
Time Unlimited 2010.02.11 13:20:08
Dodó!

Azzal tökéletesen egyetértek, hogy mutassuk meg a gayravereknek, hogy minden szinten jobbak vagyunk náluk. Zeneileg, emberileg, stb..
Amúgy is mindjárt itt a tavasz, lehet programokat és bulikat szervezni, egyszóval a Ravemaffia nem fog unatkozni! :-))

De ettől még nem ártana, ha a gayrave.hu elsüllyedne szépen a bányászbéka valagacskája alá, és én mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ez az *SZP-re leginkább hasonlító, full kompromittált hazudós tróger banda eltűnjön végre a jól megérdemelt Nagy Végtelenségbe!

És nekem nem úgy tűnt, hogy Somapeti kötött volna bele Diundisuba, ezt csak Sünkofa szajkózza, a valóság egészen mást mutat. Személy szerint nem bánnám, ha Diundisunak is megjönne az esze, és a Somapetivel való szájkaratézás helyett inkább idetolná a búráját közénk, akár csak egy sörözés erejéig.

Aztán majd eldöntheti ő is, hogy tovább akarja-e tolni (részben tudatlanul) Germely és Sündix elkúrós szekerét, avagy inkább távol marad tőlük!

Germelynek meg egy szavát se hidd el, akkor is hazudik amikor kérdez.. :-))) Ne gondold hogy nem tudja, ki volt az aki kitiltott téged, tudja ő ezt pontosan, de inkább lapít!

Kizárásos alapon Schündínó vagy Kotonik Sertésmester volt az elkövető, snóblizd ki melyik lehetett a bűnös közülük!
(Germely és Májkór gyáva, Visual Angel meg nincs érdekelve a kitiltásodban, ráadásul sztem ő egy normális fószer. Marad tehát Kotonka és Sünbáró. Válassz közülük! :-)) )

Abban meg ne reménykedj, hogy az illető vállalni fogja a dolgot. A gayrave munkatársai nem éppen a korrektségükről híresek, de ezzel ugye nem mondtam semmi újat?

Ne várj csodát királyfi, mert megöregszel!
:-DD
Vége a Sündixbulinak, ideje hazamenni. Pontosabban irány P. őrnagy "irodája", ahová sikeresen megérkezünk rövidesen, dacára a szakadó hóesésnek, az iszonyatos méretű hótorlaszoknak.. persze az utakat még sehol sem takarítják, mondván aki szombat kora hajnalban csavarog,…..
JANUÁR 29.-IKEI HÍREINK, RÖVIDEN:Az USA és Izrael teljeskörű nukleáris technológiát ad át Iránnak a napokban!A megállapodás alapján a két, atomfegyverzettel rendelkező ország, teljes technológiai know-how-t ad át Iránnak, valamint feleslegessé vált nukleáris robbanófejeiket…..
Time Unlimited 2010.02.02 17:30:43
Jelentés a január 29.-ikei ú.n. Sündixbuli tartalmáról és következményeiről
(nyilvánosság elé publikálható, nem titkosított anyagrész)

Mindjárt az elején megjegyezném, hogy a Ravemaffia Baráti Kör tagjai közül csak én, azaz Time Unlimited, Dodó, és AmcsiDj érkeztek meg pontosan az előtalálkozó helyszínére, a továbbiakban egy kicsivel nagyobb megjelenési fegyelmet kérnék tisztelettel az érintettektől - ha megbeszélünk valamit, akkor legyen ott mindenki, aki mégse tud jönni valamiért, az jelezze ezt időben!

Ez a viszonylagosan nem túl vészes létszámhiány sem akadályozott meg minket abban, hogy némi italfogyasztás után "hazafias harci feladat" keretében biztonsági járőrözést végezzünk a Dízel körül, ennek eredményeképpen két darab, diverzánsakcióra készülő zenei hazaárulót fogtunk, két megtévesztett polgári személy kísérteében a Népliget területén. A nevezett Sündix és Májker néven közismert bomlasztó elemeket pálinkaivás céljából feltartóztattuk, mivel ezt megtagadták ezért az intézkedés keretén belül személyazonosságukat rögzítettük, majd további rejtett megfigyelés céljából szabadon bocsátottuk őket. Nevezettek a beszivárgás helyét azonnal elhagyták, és egyik társukat átmenetileg hátrahagyva, zárt alakzatban behatoltak a Dízel Club területére, ahol még nagyjából egy óra hosszáig, vélhetően tápkórista biológiai fegyvereik inicializálásán fáradoztak.

Sikeresen felderítettük továbbá még az ojjektumon kívül, a Futurewave elnevezésű, magát amatőrzenésznek álcázó kéksisakos ENSZ-békafenntartót, aki a legutóbbi államvédelmi belső informátori jelentés szerint, tiltott kisállatexportot folytat egyes fejlődő országok részére, miközben adatokat gyűjt és provokatív, felforgató tevékenységet folytat a Ravemaffia elnevezésű, államvédelmi szempontból kiemelkedően fontos, nemzeti raver közalapítvány időszakos sérelmére.
Nevezett Fw ügynök, egy erőteljesen vonzó megjelenésű, alacsony termetű, viszonylag fiatal ügynöknővel jelent meg, akinek azonosítását további feltérképezés, és ügyosztályunkba való beszervezés végett már saját hatáskörömben elrendeltem!
A fenti személyek sajnálatos módon kijátszották járőrszolgálatunk éberség terén manifesztálódó hiányosságait, és a megfigyelt rendezvény területére beszivárgásuk után, gyakorlatilag nyomtalanul eltűntek!

Szerencsére rövidesen megjött az erősítés, régi fegyvertársaink pont időben érkeztek, az Óbuda és környéke Parancsnokságról M. századosnő, Újpestről P. őrnagy, valamint Fejér megyei különítményünk telepített ügynöke, Cs. őrnagy elvtársak, a hazaárulók által látogatott rendezvény megfigyelését a továbbiakban velük együtt végeztük. Az ojjektum területén szórakozó, szeszesitalt fogyasztó személyek között elvegyülve, hozzájuk hasonlóan viselkedve megfigyelés alá vontuk a célszemélyeket, amely megfigyelés elemzésének publikus változatát ezennel közreadjuk.

A Sünbáró néven is közismert, veszélyes brit zenei populista, biológiaifegyver-fejlesztő, és az MI3 kettősügynöke, mindenki meglepetésére redkívül jól álcázta eleinte kártékony tevékenységének eddigi mivoltát, mivel a rendezvény eredeti szerepének megfelelően, kiváló eurodance slágerekkel terelte el az államvédelem figyelmét. Bár a szakmai betanítását végző külföldi ügynökség a Dj munka oktatása terén aligha ért el minőségi eredményeket Sündix ügynöknél, viszont a képességei hiányát jól leplezték a kiváló eurodance zenék, melyeket jól-rosszul lejátszott.

Majd egy SCSI néven nyilvántartott polgári személy végzett minden tekintetben kifogástalan, korrekt Dj tevékenységet, melyet hatóságunk is élvezettel hallgatott, időnként munkáját is elhanyagolva ezáltal.

Ügyosztályunk tagjait mindeközben több jelenlévő civil személy is felkereste, főleg Time őrnagy et. népszerűsége ismert széles körben, rengetegen jöttek bemutatkozni, valamint pálinkát vételezni, mely kéréseket Time et. nagyon szívesen teljesítette, és a jövőben sem szándékozik elhanyagolni ezen szolgálati jellegű kötelességét.

A "Sánghájkid" gúnynevű, ismert puruttyaharczos is megjelent, és meglepően korrekt módon viselkedve, egészen jól eltársalgott Time őrnaggyal, aki kellemeset csalódott a nevezett harczos magatartásában.

A köztudottan megbízhatatlan, több irányba is el-elkötelezett zenei hazaáruló, Germely Felcser Herceg jelenléte bár megállapítást nyert, azonban nevezett célszemély feltűnően kerülte az ügyosztály tagjaival való kapcsolatfelvételt, valamint az AmericanDj-vel való találkozást. Germely eddigi tevékenységének és kijelentéseinek ismeretében, ezen nem is lehet csodálkozni, Dodó nevezetű ravemaffia-alapítótag részére sem adta még át, a hónapok óta ígért információkat.

A rendezvényen megjelent 2 fő szektás provokátor is, akik nem zenei vagy politikai, hanem vallási és személyes indíttatásból ügyosztályunk egyes tagjait korábban már provokálták, a századosnő és P. őrnagy felkészültségének köszönhetően természetesen eredménytelenül. Nevezett szektás fanatikusok, valamint Time őrnagy et. irigyei, látva az államvédelem számbeli és erkölcsi fölényét, tartózkodtak mindenféle provokációtól, amivel természetesen saját maguknak tettek nem elhanyagolható szívességet.

Hatóságunk régi szimpatizánsa, a MusicUnity blog kiváló szerzője, és megbízott Ravemaffia társszerkesztő AmericanDj, és a Ravemaffia-tag XEnonInsect csatlakozván különítményünkhöz, elvegyültek a tömegben, ahol a rosszindulatú, felforgató elemek - látván tevékenységük kilátástalan mivoltát - szintén tartózkodtak a nevezettek provokálásától.

Így a jelenlevő civilek, a Ravemaffia tagság, valamint az államvédelem kiválóan szórakozott mindaddig, amíg az SP néven tevékenykedő politikai zsoldos akcióba (és pultba) nem lépett, ahol az 1996 utáni zenei szégyenkorszak legkomiszabb és legkommerszebb nótáival idegelte a viszonylag kisszámú hallgatóságot. A nevezett által leadott zenék nem képviseltek retro életérzést, avagy bármiféle muzikalitást, így SP működése kiérdemelte a zenei hazaárulás vádjával történő belső feljelentés megtételét.
Nevezett bár korábban játszott minőségi zenéket is, ám mára teljesen a nemzetközi baloldal befolyása alá került, mindeközben a tápkóristák kettős ügynöke is, ezért a nevezett személy további megfigyelését szolgálati úton elrendeltük!

Tekintettel a további megfigyelések várható eredménytelenségére, az egyre elképesztőbben fojtó cigarettabűzre, valamint a silány zenei felhozatalra, egy rövid egyeztetést követően hatóságunk tagjai nagyjából 3.30 körül távozást foganatosítottak az ojjektum területéről, azután a rendkívüli időjárás miatt P. őrnagy rezidenciáját keresték fel, a további intézkedések megtétele érdekében.

Beépített informátoraink utóbb jelezték, hogy távozásunk után biológiai katasztrófa történt az ojjektum területén: Sündix és Májker a jelenlevő gyanútlan civil lakosságot Tápkórizálták, holott ezt a veszélyes járványt okozó, gyenge minőségű pszichoakusztikai tudatmódosító eljárást már sok helyen betiltották, és itt sem lett volna szabad alkalmazni. A fentiek értelmében átiratunk már megérkezett az ÁNTSZ-hez, melyben a tömegkatasztrófa elkerülésének érdekében javasoltuk számukra, hogy a fertőzés terjesztőjét, Májkert mielőbb lokalizálják, és tápkórral fertőzött számítógépével együtt, zárt rendszerű égetőműben haladéktalanul semmisítsék meg!
Sündix tápkórmentesítésére a Mecseki Érc és Uránbányászati Rt területén végeztetendő foglalkoztatást ajánljuk, vájár és bányászbéka altest pucoló munkakörben, legalább 10 év időtartam keretén belül.

Jelentés vége, dát. 10.01.31.
Time Unlimited őrgy. áv. aloszt.pk. sk.
Ez alatt a bejegyzés alatt aktuális történésekről, változásokról, stb.. értesülhetnek a Tisztelt Olvasók és kommentelők, valamint technikai jellegű kérdések, észrevételek is ide kerülhetnek...
Time Unlimited 2010.01.24 19:56:36
@Anti mindenféle Dodó: Részemről tökéletes!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a megjelölt helyszínen és időpontban, én is hozom az ismerőseimet, + jó fej csajokat! :-)))

Egységben az erő, jöjjetek el minél többen, mert bár sokan vagyunk, de még nem elegen!
Ezért mindenki hozzon magával még egy embert!
:-))
Time Unlimited 2010.01.24 20:32:51
Figyelem! Új blog indult, mindennapjainkból merített témákkal, Sündix és Germely-mentesen, közkívánatra!

Többen is jelezték korábban, hogy kíváncsiak lennének írói munkásságomra, az ő kedvükért, és a többi tisztelt Olvasóm kedvéért is belekezdtem egy új projektbe, amely keretein belül régebbről megmaradt, és újabb eresztésű írásaim lesznek hozzáférhetőek az érdeklődők számára!

A
agyzsibbaszto.blog.hu címen található, "Kávéház a két megszállott Agyzsibbasztóhoz" elnevezésű felületen, szívesen publikálom mások történeteit, írásait is, amennyiben elküldik azt a timeunlimited78 csiga gmail.com mailcímre. Akár csak a Ravemaffián, itt is szeretettel várok mindenkit, olvasóként és kommentelőként egyaránt!
Köszönöm a figyelmet.
A Bűztanárnő.  Tegnap ismét szörnyű élményben volt részem, ugyanis érzékeny szaglószervem ellen indítottak frontális támadást..... :-(((Szóval a tegnapi napon, kora délután egy kültelki BKV-buszra szerettem volna felszállni a végállomásán, így nagyban csörtetek…..
Szeretsz, vagy nem szeretsz?(bunkónak lenni nem élmény, hanem csak egy állapot)Ülök a villamoson, és süt az ábrázatomról az utálat a "kedves utastársak" irányába. Ez nem véletlen, sose szerettem az idegenek közelségét, hát még így, kényszerből összezárva egy…..
Legszebb öröm a káröröm, mert semmi irigység nincs benne.. :-)))) Most örülök annak, hogy egy hülyével megint kevesebb található a rave árulói és meggyalázói között, még akkor is ha tudom, ez csak egy ideiglenes állapot.. Mégis, ez már kellett, nagyon kellett!Ismételten áll…..
Time Unlimited 2009.12.05 18:39:53
Ismét egy pillanat, amikor AmcsiDj eltalálta a lényeget, én csak az alábbit tenném hozzá:

Future! Szívesen látunk itt téged is, a véleményedet is, legyen az a vélemény elmarasztaló avagy dicsérő.
De!

Jogos a kérdés, miért minket okolsz állandóan, mások kretén hülyesége miatt??
Hányszor volt pusztulat csöves buli Germelyék rendezésében, gondolod hogy ez is az itteniek aknamunkájának a következménye? Elég sokszor volt gagyibuli, több szar Neorave volt mint sikeres, erről is mi tehetünk talán?

Azért, mert meg merjük mondani nyíltan, hogy Germely és Sündix egy teljesen idióta koncepció alapján, tehetségtelenül és flegma, beleszarós hozzáállással végzik áldásos tevékenységüket, lejáratva ezzel azt a keveset is, ami a rave-ből megmaradt?

Azért vagyunk gonoszak, szemetek, és bomlasztók, mert nincs zenei ízlésficamunk, és nem bírjuk elviselni a rave-be sunyin beadagolt Tápkórt, és nem tartjuk művésznek Kotonikot?

Ez nálad akkora bűn, hogy a nyilvánvaló trehányságra, szarra-szemétre megmondjuk a valóságot, mindenféle "polkorrekt" buziduma nélkül?

Te szoktál arról nyilatkozni folyton Fw komám, hogy akinek baja van veled, az mondja meg a szemedbe. Hát itt pontosan ez megy, csak éppen nem veled van problémánk, hanem a zenebohócokkal.. Ugye rájuk is az a bánásmód vonatkozhat, amit te is elvárnál a kritikusaiddal szemben? Kettős mércével nem mérünk senkit, ugye?

Érdekes az is, ha most beleolvasol a gayfórumba, jönnek elő az ötletek meg a hatalmas felismerések, hirtelen mindenki milyen kurva okos lett egyszerre.. fura, nem?

Pedig már ezer éve közkinccsé tettük egy páran majdnem ugyanezt, ezért tépte a száját Somapeti is, én is, részben Xenon is. Hogy jók legyenek a bulik, ne pedig szarok.

Te is jól tudod, hogy a sikert meg lehetne tartani, sőt már korábban is lehetett volna profi színvonalú bulikat tartani, csak te a nagy naivitásod közben képtelen vagy észrevenni, hogy Germelyéknek csak addig vagy fontos, amíg egy fellépő helyét betöltöd. A többire magasról szarnak, de te nem látsz át a magad kreálta rózsaszín Barbie-szemüvegen, csak mész előre mint egy hosszúra nőtt szemellenzős sörösló, közben meg nem hallgatsz azokra, akik garantáltan nem akarnak rosszat neked.

És pont ezeket a jóakaróidat találod be olyan értelmetlen idióta eszmefuttatásokkal, amik egyszerűen nem illenek hozzád!

Bocs komám, de te kérted az őszinteséget mindenkitől, íme. Tőlem amúgy sem várható más, nekem nem fekszik a sunyizás, és a háttérben fikázódás...

Tudod az a baj, ha az MSN beszélgetéseinket egy molyfasznyit is komolyan vetted volna (az ENSZ karitatív tevékenység helyett), akkor még lehetne idehaza igazi, nyilvános rave buli. Nem kellett volna sok hozzá, még talán Germelyéket is bele lehetett volna vinni.

De ez a tápkórizé, meg a minden együtt egyszerre egy klubban, nos ez halva baszott ötlet. Te is tudod ezt, mint ahogy azt is tudod, fiatalok nem jönnek be rave-re, főleg így ahogy most van.
És azt is tudod, hogy igazi raver meg a tápkórtól fordul ki önmagából.
Hogy az isten haragjába akartad ezt összehozni így mégis?????? Eleve hibás az elgondolás, képtelen vagy felfogni?

Ne bennünk, öregraverekben, a 90-es évek diszkózenéinek rajongóiban keresd a hibát, a hiba egyfelől a te tapasztalatlanságodban és naivitásodban van, másfelől meg Sündixék pökhendi magatartásában, zenei identitáshiányukban, és az általuk megvalósított totális rossz amatőrizmusban is, természetesen. Aki egoista, pénzéhes, és egyben korlátolt is (mint Sündixék), az menthetetlen: Hiába adod alájuk a jó megoldásokat készen, felesleges, úgyis mennek a saját hülye fejük után. Ez pedig téged is érint, ha tetszik ha nem!

Lehet persze lavírozni a két part között ide-oda, de előbb-utóbb muszáj lesz valahova állnod, máskülönben vagy hiteltelenné válsz, vagy fejlődésképtelenné. Ügyes vagy, jól zenélgetsz, de ha nincsenek elveid, nincsen stílusod, és nem te diktálsz azoknak akiknek kell, akkor elveszel a nagy semmiben... Úgy járhatsz mint a Scooter, akik királyok voltak egykoron, mára pedig már csak önmagukat túlélt tucatzenekarnak minősülnek.
Ők sem jó helyre álltak, hagyták magukat sodortatni a divattal, be is haltak ezen.. :-((
Ha sokat kacsingatsz a Tápkór felé, te is így jársz majd. Nem örülnék neki, elhiszed?
De ha hülyeséget csinálsz, nem lehetek ott sem én, sem a többi Ravemaffiás, hogy a kiskukidnál fogva vezessünk vissza a jó irányba. Felnőtt ember vagy vazze'!!!

Ne bennünk keresd a hibát. Olvass, gondolkozz, és rájössz magadtól is majd, mi itt a hiba igazából. Csak végül nehogy késő legyen...
Time Unlimited 2009.12.06 12:14:04
Sajnálom Drága Hölgyem, de amíg "rave" néven megy ez a buzeráns Tápkór, addig harcolni fogok ellene, minden rendelkezésemre álló eszközzel!

Vannak gyáva, beletörődő, megalkuvó figurák is, de sosem tartoztam közéjük, tehát továbbra is tenni fogok arról, hogy minden újabb Tápkórterjesztés után a nyilvánosság előtt le legyenek járatva Sündixék. És méghozzá nem rágalmakkal, hanem valóságos tényekkel, a szándékos mocskos ferdítések és belemagyarázások leleplezésével!

Valóban hibáztunk egy páran 97-98 után, amikor nem zártunk össze idejekorán, mentségünkre mondva legyen az, hogy akkoriban még nem volt Net, és sokan közülünk személyes problémáikkal, családi, munkahelyi gondokkal stb.. küszködtek, ezért nem tehették meg azt, amit most.

Ne feledd, hogy még a kihűlt hamuban is lappanghat élő parázs, és ne csodálkozz azon, ha egyszer majd ismét vidáman öltözött ifjú trógerek lófrálnak az utcákon, Marushát és Dunét hallgatva. De ha ez összejön, az nem Sündixék munkásságát fogja dicsérni, remélem ezzel tisztában vagy?

És ha tetszik ha nem, akkor is aljasság kisajátítani egy elnevezést, egy stílusirányzat nevét, teljesen más célokra, így tehát Germelyék igenis aljas, komisz, profitéhes zenebohócok, rendes ember ilyet elvből nem csinál. Csak ők, az elb.szott úrifiúk, a papa-mama kedvencei, a munka végét még soha meg nem fogott nagyképű kolhozjampecek gázolnak át ilyen könnyedén mások emlékein, mert azt hiszik büntetlenül megtehetik. Hát nem! Amíg élek, addig irtani fogom a férgeket, csak legyen pár igaz ember mellettem aki segít majd! De mindig is voltak, mindig is lesznek ilyenek, hála a jó Istenkének!

Te pedig kedves Hölgyemény, bújjál csak vissza az elefántcsonttornyodba, végül is megértelek. Hiszen egyszerűbb a struccpolitika, egyszerűbb hagyni tombolni a mocskot és az igénytelenséget, majd gyártani minderre egy önigazoló magyarázatot, a rossz lelkiismeret megnyugtatására. Igazad van, megértelek hogy nyugdíjas éveidet nem akarod elpocsékolni a zenei analfabéták és szarjankók visszaszorítására tett küzdelemben, hiszen neked már megvan mindened: A hírneved, elismertség a szakmában, nyugodt békés élet.. Miért is borítanád fel mindezt, pár őrült raver miatt?
Én nem hibáztatlak, és ha nem látogatod többé a Ravemaffiát, sajnálni fogom. Mint ahogy azt még jobban sajnálom, hogy te sem álltál mellénk, mint ahogy sokan mások sem, akik megtehették volna..
Pedig ha az összes érintett kiállt volna mellettünk (és ezáltal a saját jóérzése és a becsülete mellett), Sündixék már régen fülüket-farkukat behúzva vettek volna vissza a hatalmas arcukból, és az undok Tápkórt is elkülönítették volna a rave-től!

De hidd el Drága, nélküled és nélkületek is menni fog, ez már csak idő kérdése. Az pedig van, kitartás is van, hidd el hogy a végén Sündixék fognak retirálni, nem pedig a raverek.

Enek így kell lennie, mert így tisztességes. És így is lesz. Csókollak Drága, további szép napot!
90 Jó ebédhez szól a Rave 2009.08.16 14:17:00
Miután mindenkit depresszióba taszítottunk az elhagyott szerelmekkel és elbújdosott gyerekekkel, itt az idő, hogy visszatérjünk az évtized valódi hangulatához. Először a gyönyörű Verena hív minket, hogy kövessük a fénybe, mert nem tudja abbahagyni a révülést. Szerintem egy…..
Time Unlimited 2009.11.07 22:15:02
Hm, ismerhetek innét bárkit is esetleg?

(32 éves vén marha raver v.ok, aki kissé ottragadt a 90-es években, és úgy is maradt! :-)) )

ravemaffia.blog.hu , ezt a bulvárlapot én alapítottam :-), bizonyos zenei jellegű összetűzéseim nyilvánosságra hozatala végett.. Olvasókat és kommentelőket egyaránt szeretettel várok.

Hogy a témához is hozzászóljak, igazából megértem a mai nyuggereket, akik az Arasznyira nosztalgiáznak a maguk 50+ évével, nincs ebben semmi rossz, mi is így fogjuk végezni! :-DDD

Mindenestre százvalahány CD-t bespúroltam a kilencvenes évek elektronikusaiból, lesz majd nekünk is talpalávaló bőven, ha már elértük a nyugdíjkorhatárt!
Már régóta érik ez a botrány, de most szüretelhető a gyümölcse. Dodó, aki egy korrekt, becsületes raver sorstársunk, felháborodott azon hogy végülis ok nélkül kitiltották a rave.hu-ról, valamint hogy Germely Felcser és csipet csapata több ízben is inkorrekt módon viselkedtek…..
Time Unlimited 2009.11.04 22:04:10
Nagyon hallgat mindenki, úgy látszik vagy kevesen tudnak a Dodó által tollbamondottak hátteréről, vagy az összes "bűnös" sunyítva lapul..
No de várjuk ki a végét, újabb bizonyítékot szereztem Germely, és tevékenysége ellen, amely dokumentum bármennyire is ártatlannak tűnik, mégis azt bizonyítja: Itt valami nagyon nincs rendben! Valami gyanús, nagyon eltünedeztek az egykori Rave Lovers és Neorave bulik hívei, átadva helyüket a kisszámú belterjes talpnyalói társaságnak az Óbudai Felcserségben!

Természetesen amint sajtó alá rendeztem az anyagot, nyilvánosságra hozom a következtetéseimmel együtt!

Mailcímemen pedig várom azok jelentkezését, akik szintén megorroltak Germelyékre, és a rave.hu bagázs hamis prófétáira... szívesen fogadom azok elbeszéléseit, akikkel a nevezett társaság inkorrekt módon viselkedett, vagy a zenei irányvonal erőszakos (és névváltoztatás nélküli) elterelésével nem értenek egyet!
De figyelem! Csak leinformálható, valóságos történetek kerülhetnek bemutatásra, rágalmazás, mocskolódás, valótlanságok stb.. nem, mindennek utánajárok, és mindent ellenőrzök mielőtt kikerül!
A történetek kérésre, vagy elvárható esetben a valós nevek és helyszínek megváltoztatásával kerülnek publikációra, eleget téve ezzel a személyiséghez fűződő jogoknak, valamint a személyes adatok védelméről alkotott törvényerejű rendeletnek!

Elérhetőségem: timeunlimited78 csiga gmail pont com

Várom a Ti szíves közreműködéseteket is a germelykomenizmus elleni harcban, a színvonalasabb zenék és becsületesebb emberek érdekében!
Time Unlimited 2009.11.05 23:51:33
Meglehetősen jól ábrázoltad a lényeget, de azért pár kiegészítést a magam részéről mindenképpen hozzátennék!

Először is, ez miatt a kis bolhacirkusz miatt igazából nem raverek és gabberek estek egymás torkának, ez az állítás nem állja meg a helyét, elég kiindulni a főszereplők személyéből... :-)))

Példának okáért mióta gabber a Germely Felcser Herceg által nagyban kaserolt Kotonik??? Még viccnek is rossz ez az elképzelés...

A Protkónikket védelmező hercegi talpnyalókat sem nevezném ravernek vagy gabbernek, közönséges megélhetési fórumozók ezek, ha balhé van mindig összecsődülnek, mint az eszelős tyúkok!
Gyakorlatilag az általam nem ismert, de mások által jónevűnek titulált Hello'h és NARG-os csapatának ugrott neki néhány rossz emlékezetű udvaronc, egy gyenge képességű amatőr Tápkór-Dj védelmében!
Már most az efféle eseteken nevetni kell, és kérni gyorsan egy kávét :-))), nem pedig beijedni hogy úúúristen, most mi lesz a raverekkel és gabberekkel!

Mert mégis mi lenne? Az értelmesebbje hátradől a fotelban és nevet egy jót, a felületesebbek meg xarnak bele az egészbe. Végeredményben mindenki jól járt, mert a nem kellően kvalifikált, ráadásul rossz természetű Kotonik Sertéscentrifugátor Mester helyett, egy minden bizonnyal nagyságrendekkel jobb képességű vendég Dj-t szereztek Helló-Bellóék!

Innentől akkor mégis ki nem xarja le, hogy mit bégetnek a Felcserség udvaroncai, köztük a szép szöszi fórumozó hölgyikének (az egyik ügyesen bazseváló fórumozó barátnénije egyébként) köszönni képtelen, ámde ezt a fórumon hülye szofista mellébeszéddel megmagyarázó Schündiksz királyfi és naplopói? :-)))

Igazából ezek az összecsapások, ha nem a rave és társműfajok színvonalát rontanák, nagyszerűen megfelelnének mint az emberi korlátoltság és dilettantizmus készkonzerv-kivonatai! Csak berakod a mikróba, és fél perc alatt kész a finom lecsósjoghurt, szórjál rá pár szem büdös sajtot, csipszet, igyál meg hozzá egy proli sört, és máris boldog leszel minimum három napig!

Ha másért nem, hát az elfogyasztását követő cifrafosás végett leszel örömteli érzésekkel átszellemülve, de hát akinek kényes a "bélése", az ne fogyassza a Germely-féle Multi-Kulti-Turmixkivonatot!

Hát erről ennyit. Szép álmokat mindenkinek, aki megérdemli.. :-))
Egy vallomással tartozom a Tisztelt Olvasóimnak: Az égvilágon semmiféle indíttatásom nem volt ahhoz, hogy a most 22.-ikei Meetinget megtiszteljem jelenlétemmel, mégis sikerült néhány felejthetetlenül xar órát ott töltenem, a germelykomenizmus és a headset átmeneti…..
 Ebben a bejegyzésben kivételesen nem a germelykomenista rave.hu ősbolsevista seggcsókosainak ármányos cselszövéseiről lesz szó, aki netán kizárólag erre kíváncsi az nyugodtan lapozzon tovább. Itt most TU papa nem mint öregraver, hanem mint a hangtechnikusi és zenész szakma…..
Time Unlimited 2009.10.19 20:10:59
Hm, hát igen..

Gitáros pavilonból volt vagy kismillió, szintisből a tizede se.. :(((
Nincs semmi bajom a gitárzenével, ifjabb éveimben próbálkoztam is szovjet elektromos és dobgitárokkal, de minden látható eredmény nélkül. Inkább megmaradtam amatőrként is a billentyűs szerkezeteknél, némi gyakorlás után nem is bánok velük annyira rosszul, főleg a nem régen vásárolt "vassal" v.ok nagyon elégedett, szeretem nyúzni pedig rengeteg sok bajom is van vele!

Gusztustalan figurákat valóban láttam a Dj pultiknál, de saját Dj felszerelés igencsak kezdő tulajaként nem éreztem különösebb motivációt ezen termékek végigpróbálására. A sajátoméval se tudok bánni még tökéletesen, rám fér a gyakorlás, hadd gizdáskodjanak a zsíros hajú és zsíros agyú baromarcok, rájuk hagytam a dolgot..

Népi hangszerekhez nem értek, messziről nézegettem egypárat, de síkhülye v.ok hozzájuk, beismerem.. A sört pedig bár szeretem, de mint járművezető tartózkodnom kelletett az árpalé élvezetétől, amit egyébként éppen most pótolok házipálesz közreműködésével! :DD

Sztármajmokat bevallom nem is figyeltem, amúgy sem ismernék fel közülük egyet sem, meg kibaszottul nem is v.ok rájuk kíváncsi.. Persze ha megjelent volna Marusha, Rolf Maier Bode, vagy Verena von Strenge, nyilván nem hagynám őket csak úgy bele a nagy mindenségbe, de sajnos egyikük sem tette tiszteletét, szomorú is v.ok ez miatt. :-(((

Az Ableton egy olyan szoftver, ami kábé 2 percig volt a gépemen, utána megtanult szárnyak nélkül repülni.. Faxom televan már azzal, hogy profi szoftverkészítők képtelenek egy egyszerű, jól kezelhető progit összehozni, mindegyik más fajta xart csinál.. :(( Eddig a Reason volt a leginkább ésszerű és jól kezelhető, de annak meg nincs MIDI Out-ja.. Baxxátok meg, légcsavarfejűek!!!! :-((((

A gagyi retro walkman fülesek által egyébként én se hallottam semmit se a nagy zűrzavarban. De a lehetőséget azért becsülöm.
Time Unlimited 2009.10.21 14:11:10
Fw: Hát igen, ez bizony sajnálatos tény... A Rezső saját hangszerei magánvéleményem szerint xart sem érnek, az erőltetett egyedi loop és mintaformátumok inkább elriasztanak, mintsem kreativitásra késztetnek, az összes létező sampler ortopéd és számomra silánynak bizonyult!
De: A sequencerje az eddigi legjobb amit tapasztaltam, és az egész szoftver úgy ahogy van, rendkívül könnyen kezelhető, aki arra panaszkodik hogy a Reason bonyolult, azt sztem ne is akarjon elektronikus módszerekkel zenélni, inkább vásároljon egy autentikus roma vizeskannát, és azon gyakorolgasson.. :-)))

Ha vmi hacker-cracker-mittoménkicsoda fejlesztene a Rezsőhöz szép sunyiba' egy jóféle MIDI Out-ot, akkor az illető nevét meglehetősen hamar imába foglalnák a megfáradt zenészek.. :-))

Hiszen a túl sok gépészkedés megöli a kreativitást, a spontaneizmust, bármilyen jó játék is egyes hangszínek alapból való kikeverése, azért van egy határ.. És a jóféle vashoz egy jóféle dobgép (DrumStation például) meg egy sequencer is tartozna jó esetben...

Mizantropika: Vessed bár rám a legelső s egyben legsúlyosabb követ, de töredelmesen bevallom, a bakelitért bizony magam sem rajongok túlságosan... Nekem megváltás volt a 90-es évek közepén a megfizethető árú digitális hangtechnika térhódítása, kismillió analóg technikai hiányosságtól sikerült végre megszabadulnom, így hálás v.ok a CD-technológiának, minden hibáival együtt!

Bár csak a "hálószoba Dj" titulus jár egyelőre számomra, azért nekem is vannak bizonyos fenntartásaim, mint például a PC-ről végzett, szoftveralapú Dj-munka. (munka??) Nekem ez soha, semmilyen módon nem ment rendesen, belekezdtem aztán hagytam a jó büdös p.csába dühösen, ez vmi megfoghatatlan, tárgytalan izének bizonyult.., Vagy csak túl öreg v.ok már az ilyesmihez!

Aztán most végre megvettem egy Numark rack dupla Dj-CD játszót meg egy Omnitronic keverőt, és ezzel a pitlák cuccal érdekes módon, nem is megy rosszul a hálószobaDj szakma! Igazából csak gyakorlás kérdése, de az itteni hibázásaimtól nem kapok idegrohamot mint egykoron, a szoftveres mp3 kevergetési próbálkozásaimnál.. :-))

Vagy a mai kommersz zenék jobban bírják az igénytelen Dj munkát, netán a közönség tolerálja jobban a xart? Hát ez jó kérdés, amire a választ még csak nem is sejtem...
Time Unlimited 2009.10.21 14:46:54
Igen, jól sejtettem hogy Te vagy az, így legyen lottóötösöm! :DDD

Egyébként nem feltétlenül sznobizmus ha vki ragaszkodik a bakelitekhez, nálam ez több okból sem működhetne.. van egy jól megfogalmazható technikai-műszaki jellegű ellenérzésem (az eredeti szakmám is elektro), ráadásul ha bakelitekkel diszkózgatnék, azt tutira nem volnék képes kifogástalan állapotukban megőrizni akár 90 éves koromig is! (feltéve ha megérem..)

Nem offolsz szét semmit, hiszen már a bevezetőben is jeleztem, ez itt nem a germelykomenistás részleg, mint zeneszerető műszaki ember abszolúte jó néven veszem az ide beömlesztett technikai jellegű észrevételeket, vitákat, stb... Kell egy kis levezetés is olykor, nem lehet állandóan csak Sündixéken bosszankodni, ezt a Hangfoglalás-bejegyzést is afféle nyugis kávéházfeeling végett hoztam létre!

Az Abletonnak valszeg sose leszek jóbarátja, a vasat még nagyon sokat kell tanulmányoznom, sajnos nem v.ok egy istenadta zenei tehetség, bosszant is rendesen hogy nincs kellő képességem az ötleteim realizálására! Szemét, mocsok munkát viszont elvből nem adok ki a kezemből, éppen ezért nem is akarok még egy darabig kilépni a hálószobaDj szerepkörből.. :-))

Höhö, zenekar, hát az még egy kicsit odébb van, lehet hogy remekül furulázó', de nekem meg még sehol nincs az az elvárható virtuozitás, ami elengedhetetlen kelléke egy billentyűs hangszeren játszadozó zenészpalántának.. De az 5letet alapvetően díjazom! :))

Most viszont megyek és alszok pár órát, hajnalban keltem, most értem haza, és még este 1 millió dolgom van.. rámfér egy kis pihenés... :)
.. és ezt akár egy indián harcos is mondhatná, az egykorvolt Vadnyugat valamelyik névtelen helyi hőse, aki saját ügyességével és bátorságával megszerzett érdemeire jogosan büszke, és lenézi azokat a gyáva és jellemtelen vörösbőrű avagy sápadtarcú csavargókat, akik…..
Time Unlimited 2009.10.19 21:26:57
Germely legutóbbi levelére, ezt válaszoltam. És magasról xarok rá, hogy szerinte melyik jobb, ha ketten látjuk vagy ha 600-an. Közszereplőnek érzi magát, hát vállalja is érte a felelősséget, vagy vonuljon vissza!
Nos tehát, a lényeg:

Nos, Dr Germely Felcser Herceg, igazán nem azért mondom, de a legutóbbi leveledben foglalt hülyeségkre kellett egy napot gyúrnom, mire rászántam magam a válaszra..íme!

Kezdjük azon, hogy zárjuk le a témát, ki tudott a DVD osztogatásról és ki nem. Te tudtál róla de tagadod. Én meg bizonygatom hogy igenis tudtál róla. Mit mondjak még erre? Nem v.unk a bíróságon, te sem gyanúsítottként ülsz az íróasztal másik felén.. le van xarva!

""félelem ... De akinek nem inge, ne vegye magára... te vajon miért vetted
fel ezt a koszos hajléktalan-inget? Netán rossz a lelkiiismereted?"
...
Hagy idézzek a cikkedből :
"De egyvalamit remekül élvezek, mégpedig azt,
hogy te, Germely Felcser Herceg, Schündínó, és még páran hogy be
vagytok fosva tőlem!"

Tehát egyáltalán nem rossz a lelkiismeretem.. Nem is vettem magamra
semmit, hanem konkrétan a te vetted azt észre, hogy én be vagyok fosva
tőled.. Továbbra sem tudom, hogy miből vetted ezt észre. Erre kiváncsi
vagyok."

Mondjuk nagyon egyszerű, bármikor megjelenek bármiért, vagy csak üzenek a spanjaimon át, mindig be vagytok xarva. Ez nem lehet véletlen. Hirtelen megszűnik a regisztráció lehetősége ilyenkor, és ki lesz vágva még maga a nagy Sztálin Dzsugasvili is.. Na vajon miért? Csak nem azért, mert a kicsi kul kicsúszik többetek seggéből amikor megjelenek? :-))) Ne hülyítsél már, kérlek!!!!!

"A szavaidból úgy veszem észre, hogy te azt gondolod, hogy én a nagy
rave vezetőnek képzelem magam. Ilyenekkel próbálsz megijeszteni, hogy
akik tudják az igazságot, azok semmibe vesznek engem? ... Előszöris
milyen igazságot? Nincsenek titkok. Bárki bármit kérdez, szívesen
megválaszolom... Még Somapetinek is mondtam egy-két dolgot a Neorave
költségeiről. Nem képzelem magam senkinek és nem is akarok a rave
scéna vezetője lenni. Mindíg is azt hangoztattam, hogy a rave scénát a
stílus szerelmesei görgetik. Mégcsak nem is a dj-k. Egyszerűen a
stílus rajongói. Te is sokmindent adtál hozzá a jelenlegi scénához,
Pulse is, de akárkit mondhatok. A fórumot is azért csináltuk, hogy
mindenki mondja el a saját álláspontját. Nekem csak az a lényeg, hogy
csiholjuk még azoknak az általad is említett csodálatos korszaknak a
tüzét."

Ha-ha-ha..Biztos majd bárkinek el fogod mondani, mikor mennyi zsét lehet kaszálni a Tápkórizmuson, ugye? De ez sem érdekel, magánügy hogy mennyit vágtok zsebre. Egyszerűen NEM ÉRDEKEL!!!

Stílus szerelmesei..na ne röhögtess.. Kik azok vajon? Én, meg a Dodó akiket kibaxtatok, a terror alatt tartott Fw, meg a fél lábbal a kitiltás szélén álló Somapetiről beszélsz? Na ne már.. :))))
Stílus rajongói.. kik azok közületek? A talpnyalók, akik 140BPM felett még a recsegő babgőzös fingásra is ugrándoznak? Jajjj, már megint a melléduma, hagyjuk ezt...

Igen, én is sok mindent hozzáadtam a scénához, ezért is lettem kibaxva, ugye? Hozzáadtam a kérlelhetetlen őszinteségemet, a rave stílus iránt érzett tiszteletemet és rajongásomat, ti meg azzal háláltátok meg hogy kétszer is ki lettem baxva a RAVE!!!!.hu-ról.. Nem érzed ezt egy csöppet ellentmondásosnak?

Ennek az állításod szerint "csodálatos korszaknak" a tüzét meg leginkább akkor csiholjátok tovább, amikor egy-egy NR Night adásban vagy NR bulin több a tápkór meg a headset, mint a normális rave zene. Ugye megengeded hogy körberöhögjelek? :-)) HAZUDSZ VAZZE'!!!

"Nekem van a legkevesebb beleszólásom a dolgokba!!!
Ha bármikor jött egy megoldást kívánó helyzet a Neorave életébe,
mindíg is Occam borotvájához hasonlóan a kevesebb beavatkozást igénylő
úton haladt tovább a dolog. Így volt ez Enok régi UK hardcore
szettjeivel, aminek köszönhetően felvette ezt a stílust a Neorave
partisorozat. Húztam is a számat... Nem kellett volna hagynom? Nem
akkor lennék Sztálin meg Lenin?"

Ne xopass már, édes kicsi szívem. A nevedet és az infrastruktúrádat adtad ehhez a xarhoz is, miért nem szóltál rá Enok-ra, hogy ne tolja ezt a fost? Miért?? Miért?? Csan nem azért mert gyáva vagy és haszonleső?
A rave az rave. Ha ragaszkodtál volna a stílustisztasághoz, akkor nem lettél volna sztálinista, legfeljebb dicséretre méltóan akaratos. Így viszont marad a vicckategória, ez jutott neked...

"Egyébként azt is rendkívül fontolóra vettem, hogy normálisan elmagyaráztad,
hogy nem jó, ha a régi és az új stílusokat keverjük. Egy Oldschool
Madnessen ez be is bizonyosodott, viszont az is bebizonyosodott már,
hogy sokaknak tökre bejön, hogy az új zenék mellett vannak régiek is.
De ezt a dolgot már milliószor beszéltük, ne is taglaljuk újra."

Bla-bla-bla-bla.. Kurcsány Ferenc reincarnation... :-((((

"Őszintén szólva én úgy látom, hogy téged valami egészen más dolog
bánt, csak még szerintem magaddal sem tudtad megbeszélni, hogy mi.
Én örülnék neki, ha kiderülne, mert azért sok idő megy el ezekkel a
levelezésekkel.
Ismerem ezt a jelenséget.. Az előző levelemben említettem, hogy van
pár ilyen ismerősöm, aki rámszállt, de a jó ég tudja, hogy miért.

Csináljuk azt, hogy írd le a lehető legőszintébben, hogy mit
szeretnél! Ez, hogy rámszálsz, én pedig már azt sem tudom mit
akarsz, csak súlyosbodni fog. Amíg a bulikat és a rádiót szídtad, én
még hasznát is láttam.. de amikor átment a dolog személyes
sértegetésbe, már úgy láttam, itt más probléma is van.

Hogy látod ennek a végét?? ...ha ez így megy tovább és nem tudunk
értelmesen beszélni, csak sztálinozni meg sünözni? akkor hová tart
majd ez az egész? Jönnek majd a zaklatások? egymással való
kibaszások sorozata? fenyegetések? Egymás lakhelyének rongálása?
Egymás megélhetésének a megakadályozása? Sok mindent el tudok
képzelni, mivel már volt olyan ismerősöm, aki nem akart leszállni
rólam.
Mégis hol szeretnél majd megállni? Vagy írogatod a ravemaffiát majd
életed végéig? Nekem az is jó lenne, de jobban örülnék, ha
megfejtenénk a problémáid gyökereit, hiszen az talán vezetne is
valahova.
Levelezésünk egyébként szerintem privát jellegű. Ezért nem kommentet
írtam, hanem email-t. Szerinted mikor értjük meg egymást jobban? Ha
hatszázan olvassák, vagy ha csak mi?
Vagy hiányoznának az okos kommentek, mint pl: .."EZ A GYERMELY EGY
BUZI ZSIDÓ, MINDÍG IS TUDTA MINDENKI.".. ...vagy pl.: "NA A KOMCSI
RAVEHU TAKARODJON!"...
Vagy ezek előre vinnék a dolgot?"

Hőőőőő, itt a súlyos hülyeség esete forog fenn!
Ki a kénköves kórságos rossznyavalya akar rádszállni? Ki akar a lakásodra járogatni??
Hát homár vagyok-e bazmeg??? Vagy eszeden vagy Hercegem???
Közel sem vagy elég jó nő ahhoz hogy bejárogassak a lakásodra bármiféle ügyben, ezért kérlek ha ilyesféle elképzeléseid vannak, inkább a Kék Osztriga bárból toborozzál magadnak fiúkákat, én hálistennek csak a nőket szeretem, de azokat aztán nagyon is! :DDDDD
Azt azért megkérdezném, nincs-e vmi oka annak aki cseszegetett téged (egyébként sejtem hogy ki lehetett az) hogy mindezt megtegye? Nem haragítottál magadra a hülyeségeiddel jobb érzésű figurákat esetleg?

Én biztos nem fogok a nyakadra járogatni, mevelhogy egyfelől nem v.ok homokos, másfelől meg rohadtul nem a személyed a fontos ebben az ügyben, hanem a xarkeverések és a rave stílus lealjasításának megakadályozása. Te csak egy szereplő vagy, semmi több, és kész!
A Ravemaffiát meg addig csinálom ameddig nekem tetszik, ebbe beleszólása nincsen senkinek. Akit ez zavar, nyugodtan legyen öngyilkos, nagyon szívesen segítünk GST-vel együtt kiválasztani az illetőnek egy jól megtermett metrószerelvényt erre a célra, csak könyörgöm, UGORJON már végre az illető(k), és ne pedig a rave-t silányítsa tönkre folytatólagosan!

Egyébként meg a helyesírás végett: NEM Gyermely!! hanem Germely!!! Szó nincs ama tésztagyárról, melynek termékeit magam is kedvelem. És sose zsidóztam senkit sem, legfeljebb lekomenistáztam a legfőbb gonosztevőket a rave.hu-ról, de ez mondjuk igaz is, hogy azok vagytok! :DDDD
A dolgokat pedig az viszi előre, hogy ha tiszteletben tartjuk a "Suszter, maradj a kaptafánál!" nevezetű mondást. Ha nem tudjátok vagy nem akarjátok a rave szekerét legalább akkora áhítattal és tisztességgel tolni mint én meg a spanjaim, hagyjátok abba és foglalkozzatok csak a Tápkórral! Jogotok van hozzá, semmi kétség. De nincs jogotok mindenféle jöttment xar moslékzenét rave néven ajnározni!

üdv: TU papa
Time Unlimited 2009.10.20 14:01:03
@Futurewave: Addig álljál féllábon, amíg bárki is odamegy hozzád elmondani a bánatát..
Az "ittenieknek" aligha van veled bármiféle problémájuk, a germelykomenista fórum naplopói meg úgyis gyáva majmok ahhoz, hogy megmondják szemtől-szembe a frankót.. :((

Nyugodjál bele, a nevezettek tovább fognak intrikálni ellened is, de persze csak hátulról sunyin, ahogyan ez amúgy is szokásuk!

Mi már tutira megkaptunk minden szitkot és ármányt, amit csak lehetett, ne félj. Te vagy a túl sokat játszott hülye szőke buzigyerek, én v.ok a Főgonosz aki megosztja a (az egyébként nem létező) rave scénát, Dodó egy maradi seggfej, GST elmebeteg és kirekesztő+rasszista, Somapeti a MAFASZ ügynöke, tovább is van mondjam még? :-)))

Én speciel jókat nevetek ezeken a szánalmas pöcetöltelékeken, felőlem azt ugatnak rólam amit akarnak, lényeg hogy akár erkölcsileg, akár fizikailag FÉLJENEK tőlem, a többi nem számít! :-)))

Neked is u.ezt az álláspontot javaslom, kit érdekel hogy munkakerülő ostoba nyikhajok mit brekegnek a háttérben? Xard le őket oszt jó! :DDDD
Nem vagyok könnyű helyzetben, amikor már-már kényszeresen szabatos módon szeretnék írni a tegnapi buliról, amin többek mélységes sajnálatára, ám még többek örömére végülis megjelentem!Ha azt írnám, egy darab xar volt a buli, hazudnék. Nem kicsit, nagyon. De ha azt…..
Korábban úgy döntöttem, hagyom egy kicsit fika nélkül éldegélni Germelyéket, hátha maguktól is rájönnek az általuk képviselt lecsósjoghurtolás tarthatatlanságára. A nyári szünet, ami alatt nem üzemelt a szokásos kedd esti Neorave Night, elvileg jót is tehetett volna…..
Néha olyan sajátságos rádöbbeni, hogy mennyire nyomorult tud lenni a halandó ember...Saját sorstársát, "elvtársát" képes beáldozni mindössze csak azért, hogy saját túlhajtott egójának megfeleljen, avagy a meleg xarig benyalhasson egy egészen másvalakinek, és ezért…..
Raveland helyett Kakukkia.. hová is kerültem igazából?avagy mire számíthat a gyanútlan, balga, bulizni vágyó raver akkor, ha balga módon a germelyista Neorave Team rendezvényét kívánja meglátogatni...Jamie és a Skodalámpa esete a technika ördögével, valamint a kommunista…..
Time Unlimited 2009.08.09 20:06:10
Aztán ugye épp itt az ideje egy laza kis összefoglalót írnom a péntek esti Meetingről, hiszen bár nem lehettem jelen, azért az ügynökeim megküldték a jelentéseket, itt van minden az íróasztalomon, elemzésük megtörtént.. :-))))

Őszinte részvétem Don Fütyinix irányába, aki "Nukleáris Hulladék" BájkeR és balfék Germely segedelmével annyira leamortizálta az egész hepaj alapból elkúrt színvonalát, hogy már neki sem tetszett igazán az általa (is) szervezett taknyászolás. Hát igen, tipikus példája annak, amikor a hóhért akasztják... :-)))

Egyébként meg csókoljon kezet Don Faxnix-nek a büdösszájú afrikai foltos hiéna, esetleg a népligeti aluljáró környékén lófráló, agresszív törpe jegyellenőr... :-DDDDD

Már előre látható volt, hogy az összemosott zenei stílusok, az oldschool nóták hanyagolása, és a kevés kivétellel igencsak tehetségtelen fellépők tevékenysége meg fogja hozni az igen keserű körtét, mint azt a Lenin-fiúk fórumán még az is olvashatta, aki nem akarta.... Mégis, mit vártak Sündixék, talán sült galambot a szájukba?

Bebizonyosodott ismét, hogy ezt így nem lehet csinálni, erről mekegtem már hónapok óta, amíg ki nem tiltottak ezek a kis amatőr bolsevisták a rave.hu-ról. Na, most megehetik amit főztek, ismét bebuktak a saját korlátolt hülyeségükön. Megmondtam előre, hogy ez lesz a vége, s lám bejött...

Mindenesetre már közel sem sajnálom, hogy nem lehettem jelen ezen az elbaltázott rendezvényen. Bónux és talpnyalói számára persze messzi, s ismeretlen tevékenységnek számít az időnkénti kemény fizikai munka, amit szombaton kora reggeltől estig végeznem kellett, és ez a "gyúráson" kívül, még elég szép pénzt is hozott nekem a konyhára. Nem bántam meg egy cseppet sem, hogy a pénzpocsékoló, idétlen balfékbuli helyett a pénzt hozó hétvégi melót választottam!

Egyedül csak a Futurewave-nek korábban beígért páleszozás elmaradását sajnálom, de ezt mindkettőnkre való tekintettel, amint csak lehet pótolni fogom! Pálesz - hálistennek - van doszt! :-D

Egyebet mit mondhatnék még? A germelyista viccfórumon Somapeti kiváló összefoglalót írt a tényekről, az egész terjedelmes hozzászólását nyugodtan bele lehetne vésni a Népliget aluljárójának díszburkolatába! :-DD

A többiről meg csak annyit: Én megmondtam előre, hogy ide vezet a lecsósjoghurtolás... Bóvlix és spanjai nem hallgattak rám, hát így jártak! Slussz-passz!
:-))
(lexebb öröm a káröröm, mert nincs semmi irigység benne..)
Ha már maffia, illene tudni az átlagolvasónak is, hogy ki kicsoda közülük. Ebben szeretnék némi segítséget nyújtani, persze a korrekt tájékozottsághoz érdemes a rave.hu-t felkeresni, az ott futó fórumtémákba beleolvasni, a szereplők mindjárt nagyon is ismerősek…..
Time Unlimited 2009.07.31 18:32:32
@=[SP]=:

Nem öregem, ez nem a komonizmus, ez a szólásszabadság!
:-)))
Time Unlimited 2009.08.13 04:35:55
Upsssz.. hát, ezt sem én mondtam, kedves Vulkofánték!
:-))

(Egyébként üdv Géesté itt a komcsimentes környezetben, sejtettem, hogy előbb-utóbb idetalálsz!)

Germelyék szégyenére legyen mondva, sajnálatosan erőteljesen tényszerűnek nevezhető GST barátunk eme kis szösszenete. Bár ő sem egyszerű eset, ezt el kell ismerni, azonban a saját tapasztalataim alapján simán elhiszem neki az összes keservét, amit idezúdított.
Bizony-bizony, Germely és Bendix nagy xarkavarók mindketten, és érdekes módon a hetedikei, jórészt elkúrt buli után most néznek egymásra gülü szemekkel, és megy a hajtépés hogy miért is nem jött be a hülyeségük annyira, mint ahogy számították?
Na vajon miért is??

A legjobb vicc, hogy a tápkórfan, és rákosista gondolkodásmóddal megáldott-megvert Bónux azt bizonygatja a germelyista fórumon, hogy több oldschool zene kell a következő buliba!

Pont ő adja elő ezt az álságos dumát, amikor ő tett meg mindent azért, hogy a takonykórral teljes mértékben kitúrja a helyéről az igazi rave zenéket. Pont ő, aki megrögzött ravereket - a nemlétező egyéni sérelmei, és a féltett kis potyazsebpénze miatt - vidáman és pofátlanul kitiltogat, pont ő aki kicenzúrázza a fórumról a neki nem tetsző (retro iránt elkötelezett) hozzászólásokat, pont ő, aki emberileg és zenei ízlése tekintetében is egyaránt alkalmatlan arra, hogy a rave műfajt bármilyen szinten és módon képviselje!

Most mondjam azt, hogy ez a pofátlanság netovábbja? Mert ez az, bárhonnét is nézzük!

Kurcsánynak lett egy nagyon jó tanítványa, és mindenki tudja kire gondolok! :-(((
Time Unlimited 2009.08.18 20:54:56
Tehát akkor GST kérésére következzen az alábbi anyag leközlése, szigorúan a tárgyilagosság keretein belül.
Íme!

"Ezt írtam én.

> Kedves Lacika!
>
> Nemértem hogy mi jogod van az angyalt és a blastert ellenem
> kell hangolnod. Sokak által hallom vissza hogy én az
> angyalt rángatom bele mindenbe és hogy miért lóg velem: a
> válasz egyszerű 14 éve is merem és egy lakótelepen nöttünk
> fel. 2 Blastert is elöbb ismertem meg mielött még a neorave
> létezett volna.
> A harmadik hogy nem kell félned tőlem mert szó sincs
> megverésről/megveretésről,azért mert kitöröltél az
> oldaladról azzal nem csesztél ki velem sehogy
>
> A másik megint az hogy ne te döntsd el hogy a rádióba ki
> jön és ki nem,hanem a blaster,nem vagy te főnök se itt-se
> ott!
> Ha normális embernek gondolod magad akkor elém állsz és
> megbeszéled velem...ha nem akkor sajnos gyáva vagy....én
> nemegyszer az angyal és a blaster szemébe mondtam a
> véleményem akkor neked miért nem megy?
>
> Amúgy ezzel a rádiós,hisztérikával csak magadat minősíted
> és nem engem,neharagudj megmondom itt is a véleményem meg
> személyesen is,nem bírom a rádióban az okoskodó hangod és
> ezért elnézést is kérek,természetsen tudom hogy neked is ez
> a véleményed,,,
>
> Mondom nyugodtan elém állhatsz,nem foglak bántani.

SünX válasza:

Üzenet szövege

Cső!

Na ha már így rámírtál ezzel az egész üggyel kapcsolatban, akkor had mondjak el neked valamit. Mint azzal biztosan tisztában vagy, az itthoni rave/hhc-szcéna nagyon kicsi, párszáz fős. Mivel ez a zene nem divat, ezért keményen meg kell küzdenünk a fennmaradásunkért és az esetleges fejlődésünkért. Az elmúlt évek hosszú munkája során sikerült létrehozni egy jókis közösséget, amely úgy tűnik mostmár működik. Biztosan nem tudsz róla, de kb egyesével fogdostam össze az embereket a neten. Kérdezd meg a nem olyan rég itt lévő embereket, hogy kinek a révén kerültek bele az egészbe! Sokan fogják a nevemet mondani. Ezt most nem azért írom, hogy arcoskodjak, mert nekem is sokkal könnyebb lett volna, ha maguktól jönnek az emberek, eléggé egy fárasztó "meló" volt ez, elhiheted. Meg sok-sok ember hozzátett valamit az egészhez, a legtöbbet blaster, aki a bulit finanszírozza és szervezi és még mások, akik létrehozták a rave.hu-t, egyéb dolgokat szerveztek, fellépnek neorave-en, stb-stb. Szóval itt van ez a kis szcéna, sok ember munkája van benne, állandóan pengeélen táncol, a fennmaradásáért küzd, amelynek tényleg minden egyes emberre szüksége van.

És mi történik?

Előszöris már nem először rendezel műsort a fórumon. Teleírod a nem éppen szalonképes leírásaiddal a személyes problémáidról, szidalmazol másokat, káromkodsz, stb-stb. Nem egy ember írt nekem msn-en, hogy mekkora gáz ez. Szerinted ha folytatod akkor mi lesz így a fórummal? Majd egy idő után a régi emberek már nem járnak ide. Sőt... Meggondolják azt is, ha ilyen gáz emberek járnak a fórumra, akkor azok esetleg neorave-re is eljönnek és velük nem akarnak majd találkozni, tehát ők majd nem jönnek el bulira. Vagy ha jön egy új ember az oldalra és mindezt meglátja, szerinted maradni fog? Így is nehezen írnak fórumra új emberek, mert bátortalanok, hát ha még ezt látják akkor mennyi eséllyel fognak? És szerinted ezek után lejönnek a buliba?
A rádióadás ugyanez. Már kifejtettem. Egyszer poén a részegség, de többször már szánalmas. Aki még először azt mondta, hogy poén, az szerinted sokadszorra is azt fogja mondani? Nagyonnem. Egy új hallgató szerinted majd lejön a buliba, hogy részeg emberekkel találkozzon? Nagyonnem.

Mondd! Te tönkre akarod tenni a társaságot? Tönkre akarod tenni a szcénát? Azt akarod, hogy blaster bukjon a bulikon? Hogy ne legyen több neorave? Vedd már észre, hogy ez kurvára nem rólam szól! Csak az a gond, hogy én vagyok az egyetlen ember, aki ki mer a véleménye mellett állni, a többiek mindezt nem merik neked megmondani. De ha akarod elmondom neked mindezt élőben is. És igen, ameddig ezt fogod művelni a fórumon, addig foglak moderálni és törölni. A rádió meg blaster dolga, az ő lakása, az ő adása.

Na üdv:
Főnix

(Természetesen képernyőmentést is csinálok,hogy a többiek ne kössenek bele....hogy kamu az egész...)

Üdv.GST


No komment..mindenki vonja le belőle magának a tanulságot... :-(((
Kedves Emberem! Ez fertelem terjedelem lehetetlen? NEM!!! Meressszed szemedet, s neked elmekegem, eme rettenet veszedelmet! Rengeteg szemtelen keretember, neked s nekem terjeszt kellemetlen szemeteket, melyeket zene helyett fejedbe beletesznek! Kedden este jelen e rettenet, melyet Netes…..
Time Unlimited 2009.07.18 17:27:15
Hogyne, persze, nagyon vicces már megint valaki de sebaj!

Ne tegyük nevetségessé a dolgot, mindenki tudja hogy szó nincs itt ütősebb összegekről, viszont az is ordenáré hazugság, hogy a derék Tápkór-harcosok egy kanyit sem húznak a bulikon!
Pedig dehogynem húznak, egy rendezvényt (vagy többet) végig lehet csinálni stílus iránti fanatizmusból, vagy egyéb okokból.

A Neorave partysorozatnak egy külön cikket fogok majd szentelni, de addig is érjük be annyival, hogy itt az "egyéb okok" kategória az, ami fenntartja az egyébként szánalmas Neorave rendezvényeket!

Ezek az egyéb okok egy nem milliós vagy milliárdos összegű, de zsebpénznek nagyon is alkalmas pénzösszeg formájában képviseltetik magukat, egyrészt.
Másrészt meg az illetékes elvtársak exhibicionista hajlamainak, nem létező "nagyemberi" pozíciójuk mások előtti promotálásának véghezvitelében manifesztálódnak!

Röviden tehát: Némi lóvé + egy kétes értékű közismertség végett csinálják, szó nincs itt nagy pénzekről, még tréfának is szánalmas milliókat emlegetni! Egészen egyszerűen a rossz egoizmus meg a különösebb munka nélkül megszerezhető kis mellékjövedelem izgatja Sündix és klaszterKOX fantáziáját, ezt féltik tőlem amikor a talpnyalóikkal ellentétben ki merem mondani nyíltan a valóságot!

Júdás is szaré'húgyé' árulta el Jézust, Germelyék is ugyanezt tették a rave-vel. Remélem meg is veri őket ezért a Jehova, igazán rászolgáltak kétséges tetteikkel!
Time Unlimited 2009.07.18 23:45:26
A csúsztatások nagymesterei, avagy: Nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja....

Mindig élvezettel olvasom azon egyének erőlködéseit, akik igyekeznek X vagy Y cselekedetei mögé ügyesen és álságosan belemagyarázni a valóságtól teljesen elrugaszkodott elképzeléseiket, amelyek bár első olvasatra hihetőnek tűnhet a kívülálló számára, azonban a tények teljességgel mást mutatnak!
Bizony, ilyenkor legalább fel kell kötnöm ama bizonyos erősen elhasznált tundrabugyit, és végre nem olyan retardált agyhalottakkal kell szellemi párbajt vívnom, akik össz benyögése kimerül a "Most miért jó neked tönkretenni az egész partysorozatot?" "Miért kell megosztanod a (nemlétező) jó kis közösséget?", színvonalú kérdésfeltevésben, illetve hasonlóan értelmes és előremutató interakciókban!

Valóban, az általam eddig csak névről ismert Mercenary összehozott rólam egy teljesen téves alapokon nyugvó, a rave.hu irányába súlyosan elfogult irományt, hát kínos kötelességemnek érzem hogy a felmerülő kételyeket eloszlassam, és az általa nyilvánosságra hozott félreértéseket és csúsztatásokat megcáfoljam!

Ha jobban belegondolunk, a szerzőnek addig konkrétan igaza is van, amíg azt állítja hogy sikerült meglehetősen erőteljes módon ottragadnom a 90-es években, holott jelenleg 2009-et írunk. Ez tény, nem is titkolom, hiszen büszke is vagyok ezen 'ottragadásra', ráadásul hála a jó Istenkének ezzel nem is vagyok egyedül.

De ha a többi állítását nézzük, azok nem állják meg a helyüket, az egész kitaláció csak egy szánalmas próbálkozás a teljességgel hitelét vesztett rave.hu és a Neorave partysorozat renoméjának helyreállítására. Ez a tevékenység nem más, mint értelmetlen szerecsenmosdatás, ezt valószínűleg a szerző is jól tudja, de azért csak próbálkozik! Bár lehet hogy magam ellen beszélek, de ezt az igyekezetet becsülöm, kár hogy nem éppen a jó ügy mellett kötelezte el magát Mercenary barátunk...

Egy idézet eme gyöngyszemből: "Aki viszont ennyi idő sem volt képes kikeveredni ebből az időkapszulából, komoly frusztrációkkal kell, hogy rendelkezzen, ha még mindig nem tudta feldolgozni a felnőtté válással járó összes komplexusát. Ez jól kiviláglik Time Unlimited minden egyes megnyilvánulásából, aki addig feszítette a húrt, míg ban nem lett érte a jutalma a rave.hu oldalán. Egy olyan emberről beszélünk, aki képtelen elfogadni azt a tényt, hogy a zene szüntelenül változik, stílusok születnek, halnak, alakulnak át gyökeresen, és ezért nekitámad mindenkinek, akinek kicsit is köze van a Neorave partysorozathoz, és nem ítéli el zsigerből a UK hardcore legitimitását."

Hoppá-hoppá, itt valami nagy baj van! Hogy kerül képbe a felnőtté válás, bármilyen szinten? Tehát ezek szerint mindenki, aki ragaszkodik a mára már elavultnak tekinthető kedvenc zenei stílusához, az mind szellemi fogyatékos, akiknek súlyos komplexusaik vannak.. Hát ez szép gondolatmenet..

Tehát ezen az alapon agyilag megrekedtnek tekinthető például a Fenyő Miki is, aki ifjúkora rock and roll mániáját az USA-ból hazahozta, itt több sikeres együttest is alapított, és jelenleg is rengeteg fellépéssel rengeteg pénzt keres. Olyan rendezvényeken, ahol 40-50 éves emberek, köztük vállalkozók, értelmiségiek, stb... nem kevés pénzt feláldozva, vígan mulatoznak a 60-as 70-es évek slágereire! Igen, Fenyő Miki egy retardált komplexusos hülye, aki mellesleg kilóra megvehetné bármelyikünket... :-))

Szintén egy időben és szellemileg visszamaradott figura a legendás Beatles nem kevésbé legendás basszusgitárosa, Sir Paul McCartney, akinek raver létemre - minő meglepetés, ugye? - magam is nagy tisztelője vagyok, szinte minden megvan tőle ami valaha is megjelent. Ez a tehetségtelen, visszamaradott, koldusszegény hajléktalan ember ugye manapság is az utcasarkon gitározik egy üveg Guinessért, ezt ugye mindannyian tudjuk.. :-)))))) Neki is csak ennyire futotta a nagy visszamaradottságban, a kutya sem kíváncsi rá... kivéve azt a pár százezer rajongóját, akik minden turnén ottvannak, fizetnek, buliznak, jól érzig magukat. Az öreg csak a saját számait játssza, ezek mind régi stílusú, egyáltalán nem modern vagy újmódi dalok... De érdekes, ugye?

De most beszéljünk végre arról is, hogy a zenék, a stílusok folytonosan változnak.. állítja ezt Mercenary, és ebben ismételten egyetértünk. Változnak hát változnak. Változzanak, kit zavar? Engem ugyan nem..

Engem csak az zavar amikor zenei identitás nélküli emberkék, vidáman kisajátítják egy mára már megszűnt elektronikus rétegzene elnevezését, aztán eme kulcsszó mögé bújva ízléstelen, a valódi rave-hez közesosevolt zenékkel bombázzák a nagyérdeműt. És igen, ha ezt a pofátlanságot valaki szóvá meri tenni (kulturált formában) akkor jön a személyeskedés, a beszólogatások, majd végül a kitiltás. Hihetetlen, még ezeknek a csirkefogóknak áll feljebb, holott ők élnek vissza a közönség jóhiszemű tudatlanságával, meg a magamfajta öregraverek segítő szándékával..mekkora pitiáner senkiháziak ezek, édes jó Istenem!

Sosem zavart, hogy létezik UK-Hardcore, freeform, handsup, számomra nincs jelentőségük pro vagy kontra, vannak és kész. Engem elvileg nem érintenek, nem járok olyan szórakozóhelyekre ahol ez megy, nem vásárolom ezen stílusok kiadványait.
De amikor a funkcionálisan analfabéta germelyisták rave elnevezés alatt nyomatják a mit sem sejtő szerencsétlenek arcába a fenti, a rave-vel semmiféle párhuzamot nem mutató stílusokat, na ott egy picit agyhúgykövet kap még egy nálamnál birkatürelműbb ember is!

Ismétlem: Semmi probléma az UKHC és a többi nemtommicsoda létezésével, de ez NEM RAVE, akkor mit keresnek a rave.hu-n, a NeoRAVE Night-ban, a NeoRAVE partysorozatban, stb???
Nem is értem igazából, hogy ezt miért kell megmagyaráznom, minden értelmes ember pontosan tudja hogy miről van szó! Nyilván egy ukhc.hu-n, freeform-hu-n nem fogok azért óbégatni, hogy ugyanmár játsszanak nekem Marushát, és nem fogok pisztolyt a mucsaröcsögei Dj Furunkulus fejéhez sem, hogy Peat Junior helyett inkább toljon Alien Factoryt.... Teccikérteni?

Viszont ha rave, akkor legyen rave, márpedig 1997 óta nincs rave előadó egyáltalán, a régiek vagy visszavonultak vagy átnyergeltek a kommersz irányzatok valamelyikébe. Tehát ha rave zenét akarunk hallgatni, csak 97 előttről választhatunk trackeket, ha tetszik ha nem ez az igazság! De ahol nem játszanak rave-t (vagy csak nagyon korlátozott mértékben, alkalmilag), ott miért szerepel az elnevezésükben a rave szó? Ja hogy parasztvakítás megy ezerrel, már vágom! :-((

Újabb, remekbeszabott idézet barátunktól:
"Az, amin mások vihargyorsan tették magukat túl az ezredfordulón, ő még mindig végeláthatatlanul rágódik."

megaLOL!!!
Ki rágódik kispajtás? Élem az életem, jó nekem mert élvezem, itt van velem 140 db CD (gyári, rave és dancefloor legjava, 97 előttről), kismillió tömörítvény DVD-ken, iszogatok, csajozgatok, néha dolgozok egy picit... :-)) És oltom a hülyéket, meg a haza (zene) árulókat! :-DD Szedem összefelé a jóféle retro bulikhoz szükséges technikát, a spanjaim megvannak jó sokan hálistennek, mi kell még? Én nem vagyok nagyravágyó mint Sündix és Germely, inkább a kevés jót választom mint a sok szart, inkább bulizgatok 50 jófej emberrel régi zenékre, mintsem száz-százötven ipari hulladékkal mindenféle összevegyített rohadalomra... Egyéb kérdés? :-DD


Idézet:
"Tény, hogy a mai angol zenék úgy szarok, ahogy vannak, és valóban csak szőrmentén emlékeztetnek a régi happy hardcore-okra, de még mindig az általuk képviselt életérzés áll a legközelebb hozzá."

Na ez ám az életérzés, a drogosok meg a lézengők, az egyikből átlag 5 db ugrál egy Neorave partyn, a másik fele meg vagy 40-50 fő, iszik, vagy lófrál, vagy csak néz ki a fejéből.. Ez ám a fasza hangulat, ezt így kell csinálni gyerekek! Igazi Mesterek vagytok! :-)))))))))))

És egy újabb csemege:
"Valahol megértem azonban a rave.hu fórumozóit, valószínűleg én se nézném jó szemmel, ha valaki arról trollkodna minden egyes topikban, hogy a mai hardcore nem hardcore, s csak az az oldschool az, semmi más. Ezt ideig-óráig lehet tolerálni, bízván abban, hogy ha twittre tesszük az egyént, előbb-utóbb megunja, de az ilyenek sajnos nem állnak, hisz valószínűleg semmi máson nem tudják levezetni zátonyra futott életünk minden búját-bajá"

Hi-hi-hi-hi-hi.. :)))
Elhiszem hogy egyfelől a zenei dolgok terén, sokaknak fáj a kendőzetlen igazság, amit volt pofám világgá kürtölni. Bizonyára szar érzés lehet az érintetteknek a Netes nyilvánosság előtt szembesülniük a saját droid megnyilvánulásaikkal, a rákosista módszereikkel. De nekem is szar érzés volt több, olyan rave-nek aposztrofált buliba elmennem, ahol igazi rave zene alig volt, ami meg mégis az a legfosadékabb remix ami csak létezik, rossz minőségű hangtechnikán, hangulattalan becsoffadós helyen, gyenge képességű lemezlovasok által elővezetve. Talán így már kvittek vagyunk, drága felebarátaim!

Arról is beszélhetnénk, hogy kinek futott zátonyra az élete... Nekem tetszik ez a kis zátonyom, majdnem mindenem megvan ami kell, egy kicsit több pénz jöhetne mondjuk, no meg az a hawaii-forma csajszi, aki egy medenceparton napozik kék bikiniben, tele van vele plakátozva fél Büdipest.. na őt még elfogadnám ide a kis zátonykámra! :-DDDD Igazából majdnem mindent elértem amit akartam, vannak komoly terveim a jövőre nézve is, alapvetően elégedett vagyok magammal.

No de nézzük csak a többi zátonylakót... Sündix, aki mellett egy normális nő se marad meg, annyira erőteljesen kretén tud lenni, egyre gyakrabban.. Ő mit tud felmutatni 29 évesen? Családot, egzisztenciát, gyereket? á dehogy, csak a tápkórját! Ugyan már, ne röhögtessetek..
Aztán Germely, alias fasterBUX.. hová is lett mellőle az a Lil'N, vagy hogy is hívták a volt nőjét, aki még kevert is zenét időnként? Ő is komoly karrierista, a nevét remekül fémjelzik alig hallgatott Netrádió adások, valamint (a lenyúlt létől eltekintve) veszteséges és színvonaltalan Neorave partyk...
Vagy itt van a (nem csak) számomra rendkívül ellenszenves, tehetségtelen Kotonik, aka Dj Tróger, őt is meg lehetne kérdezni, vajon mire vitte? Néhány hülye hallgatja a rossz zenéit, de még többen mesélgetik azt az igazi csúcsérzést, amit egy vérbeli lemezlovas átélhet, és Trógernak sikerült is: Egy kis putris szórakozóhelyen az össz közönsége kábé 20 kopasz, rászístáfásísztá fiatalember volt.. :-)) Ez igen, ehhez már tudás kell, mint ahogy a raverek (raverek??) közé legutóbb beeresztett Peat Junior remixhez is nyilván ez kellett.. Meg nem kevés igénytelenség...

Germelyt és Trógert ritkán kérdezik ama színvonal eseményről is, amikor egy vecsési bulin két fórumtag agyon akarta ütni egymást valami nem tom micsoda miatt, hőseink pedig csak álltak mint egy nagy megmeredt igáslói nemiszerv. Hát igen, mert egy igazi jó Neorave partyhoz egy frankó kis fájghtolás is hozzátartozik.. ez az este csúcspontja!
Szánalmas barmok.. :-((

És ezek az amőba szinten élő figurák akarnak engem kioktatni, no meg elhallgattatni. Közröhej, kéremszépen...

Mit tehetnék még ehhez hozzá? Igazából semmit, az érintettek saját magukat járatták le eddig is. Nekem nem kenyerem a rágalmazás, csak azt állítom amit tudok is, és mint egyenes ember, bárkinek a szemébe meg merem mondani a véleményemet. Innentől kezdve igazán nincs miről beszélni, ha Sündixékben lenne egy molyfasznyi betyárbecsület, elnézést kérnének tőlem a gusztustalankodásaikért. De ezt nem fogják megtenni, mert akkor összedől ez a Neorave-kártyavár, holott már így is rogyadozóban van..
Tény, hogy a földrengést én indítottam meg, de hát ha ennyire szar az egész épület, akkor legjobb volna az egészet szanálni, talán majd egyszer másvalaki, máshol, tisztességgel újrakezdi!

Addig meg béke a rave poraira.
Előrebocsátom, ez a blog nem lesz mentes némi személyeskedéstől, fikapöccintgetéstől, egyéb nem túl etikus viselkedésformáktól. Azonban nem titkolt célom az, hogy jól befűtsek azoknak a pimasz csirkefogóknak, akik megpróbáltak elhallgattatni, cenzúrázni, amikor kedvenc zenei…..
Time Unlimited 2009.07.11 18:56:13
Lényeg, röviden:
32 éves vagyok, tizenévesként éltem meg a kilencvenes évek rave és dancefloor korszakát, amely végül rajtam ragadt, amit nem is bánok a legkevésbé sem.. :-)) Házibulik, jó csajok, jó zenék, jó hangulat, aki velem egyidős nagyjából, az még emlékezhet ezekre.. Ezen korszak zenéinek szeretetét, a régi szép emlékeket megtartottam mindmáig, valamint az audio CD és mp3 gyűjteményem 140 gyári CD/többezer mp3 mértékűre hízott, hála a jó Istenkének!
Tehát van némi erkölcsi és technikai alapom a továbbiak ismertetéséhez:

Talán úgy 2005 körül teljesen véletlenül találtam rá a neorave.hu portálra, ahol regisztráltam is azonnal, remélve hogy hasonszőrű rave-rajongókat találok ott, akikkel el leszek majd mint a befőtt. Azonban ez a műfaj mára elhalt idehaza, és ezért nagy mozgás nem volt eme portálon, így én sem foglalkoztam velük túlzottan.
Pár évvel később megalakult a rave.hu portál, ahová elsőként hurcoltam át a regemet, 'Time Unlimited' nickkel, tehát valójában évek óta tag vagyok ezen a weblapon!

Igyekeztem tevékenyen résztvenni a társulat munkájában, de a fórum olvasása, valamint az időközben megszűnt Neorave Night netes rádióadás hallgatása közben rájöttem, hogy valami itt nagyon nincs rendben, és végül ebből lett a baj..

Fiatalabb olvasóim talán nem is tudják pontosan, mit is jelent a 'rave' szó, mint zenei stílus. Röviden és tömören, a rave, raving, stb.. őrületet, extázist jelent, az eme zenére táncolókat a gyors ritmus váltakoztatva a lágyabb, instrumentális zenei betétekkel emeli fel a 'dancefloor'-ról, persze virtuálisan :-)) A raverek összetartók, jó fejek, kissé csiricsárén öltöznek néha, általában vidám társaság, akik néha hihetetlen idétlen helyszíneken bulizgatnak, gyakran illegálisan.. :-))
Közeli rokonaink a gyors hardcore zenékre ugráló gabberek, a lágyabb dallamokat kedvelő trance (retro trance, NEM!! tiesto és tsai!!) rajongók, és a goa stílus megszállotai. Nem áll messze tőlünk a dancefloor stílus sem ( 2 Unlimited, Haddaway, LaBouche, stb..)

Nos tehát, eme kis kitérő után nézzük a kiábrándító tényeket. A Neorave rádióadásban az elvárható régi slágerek helyett egyre több lett a kommersz, mai modern UKHC, amit én személy szerint Tápkórnak nevezek (takonykórnak is) ami hasonlít ritmusában a rave-re ugyan, de attól sokkal igénytelenebb tömegtermék, valamint a faludiszkókból ismert handsup stílus, ami köszönőviszonyban sincs a rave-vel, ám mégis előkerült jó néhány belőlük az utolsó 3 adásban.

Amikor ezt a szervezők, és a rádió műsorvezetői tudomására hoztam, illetve nemtetszésemet fejeztem ki, pökhendi választ kaptam, miszerint nem kötelező a rendezvényekre eljárni, az adást hallgatni! Ez idáig oké, de ha rave buli, rave netrádió, akkor miért nem rave megy ott? Ismét jött a lekezelő válasz, miszerint erre már nincs igény, és hogy ne legyen a dolog veszteséges, muszáj felhígítani a műsort!
No de ha vki nem tud normális színvonalat alkotni, miért csinálja? Miért nem hagyja abba? folyt.. :)
Time Unlimited 2009.07.11 19:08:34
Persze erre is megkaptam a magamét, főleg tizen-huszonéves hülyegyerekektől, akik rave téren abszolúte analfabétáknak számítanak.. hát ilyen az, amikor a fagyi visszanyal.. Jött a subidubiduma, miszerint ez egy összetartó jó kis közösség, amit szét akarok rombolni, tehát én vagyok a büdös szemét mert szóvá teszem a selejtes zenéket, meg a többi trehányságot! Hát remek egy felállás, mit ne mondjak..

Az "összetartó jó kis közösség", azaz a rave.hu regisztrált tagjainak a száma 463, ezt bárki ellenőrizheti, aki az oldalt meglátogatja. Ebből a létszámból kábé 10-15 ember írogat a fórumba rendszeresen, a többinek se híre se hamva.. Hát nem érdekes ez? Ha elfogadjuk az adminok magyarázkodását, miszerint sok a mindenhová beregisztrálós hülyegyerek, akkor le kell vonjuk ezen szám felét, marad 261,5 fő :))

Vajon mi lehet az oka annak, hogy több mint 200 ember regel valahova, aztán se szó se beszéd faképnél hagyja az oldalt? A rave nem egy közönséges szó, nem egy közönséges műfaj, aki ide regisztrált annak oka volt rá!!! Mint ahogy a távolmaradásnak is oka van, ami az oldal üzemeltetői tevékenységének eredménye.. :-((

A rendezvényeken, bulikon sincs több 50-80 embernél, ezek sem igazi raverek, hanem inkább unatkozó fiatalok: Ennek vajon mi lehet az oka? Csak nem az, hogy rave zenére számítottak, kommersz elektronikus hulladékokat kaptak, és ezért inkább hanyagolják a lap látogatását?
folyt. :-)
Time Unlimited 2009.07.11 19:14:28
Tehát mindezut többször, átlag másfél év alatt szóvátettem, eredménye az lett hogy végérvényesen kitiltott az egyik admin, akinek nincs túl sok köze a rave stílushoz, alapból zűrös pali, és némi sztálinista hajlamai is vannak!

Íme bemásolom ama hozzászólást, ami szerencsétlen balfék barátunknál kiverte azt a bizonyos biztosítékot..

"Nahát-nahát, kihalt a Tápkór-kíbertér? :-)))
Xar ügy, őszinte részvétem azoknak, akiknek időnként beletapostam a piciny lelkületükbe csak azért, hogy kapjanak már a fejükhöz és hagyják abba a tudatos népbutítást!

Egyáltalán, mikor volt itt hangulat? Hangulat utoljára a kilencvenes évekbeli Mayday-eken volt, a tápkór és headset sunyi bevezetését talán nem kellett volna annyira erőltetni, akkor esetleg itt is lehetne némi hangulat!

óó, de ez néhányak egyéni törtető és pénzügyi érdekeit sérti.. Hát ez egyéni szocprobléma gyerekek, aki szívvel-lélekkel nem képes összehozni bármit is, csak a hecc öröméért, az ne akarjon raverkedni. Ebben már nincs pénz, ha pedig pénz kell, tessék hivatalosan is elnevezést és stílust váltani, akkor talán nem lesz állandó konfliktus az igazi rave zene igazi rajongóival...

Vicces a kretén színvonalú oltogatásod Főnix, de jót nevetek rajtad, szánalmas ahogyan idétlen célozgatásokkal fikát pöccintgetsz arra a pár józan eszű emberkére, akik szerint ideje volna felszámolni a lecsósjoghurtolást, az idétlenül amatőr módon egybeömlesztett retro és kommersz zenékből álló színvonaltalan eseményeket, és rave műsorban, rave bulin valóban rave zenéket adni!
Nem kellenek a hülye kifogások hogy nincs rá elég ember, mert ha valóban nincs akkor tessék felhagyni vele. Ott a Tápkór, meg a többi modern izé, tessék azt nyomatni rave-mentes elnevezésű fórumon és bulikon!
Senki sem tiltja meg neked vagy bárkinek hogy kézen fogjad Rikert, meg a többi tápkórterjesztőt, és csináljatok bármennyi sok nektek tetsző, anyagilag is rentábilis rendezvényt. Rajta! Csináljátok!
De NE rave néven, mert ahhoz semmi közötök, ezt érd már fel ésszel, sündörgős felebarátom!
Szerinted ha ennek a fórumnak a neve nem rave.hu, hanem mondjuk ukhc.hu vagy handsup.hu volna, beregisztrálnék ide észt osztani? A fene se foglalkozna veletek, ha nem sároznátok össze folyton a régi szép idők zenei színvonalát!

Aztán megint csak elgondolkodtató ama bizonyos tény, hogy 465 regisztrált tagja van az oldalnak, mégis alig 10-15 ember látogatja rendszeresen. Ez kissé nevetséges, és jól mutatja azt a degenerált belterjességet, amit többek közt a Te tevékenységed is generált Főnix! Ti hurcoltatok be a rave-től totálisan stílusidegen műfajokat, persze hogy a kis holdudvaron kívül mindenki menekült innét a búsba!!! Még ha a regisztráltak felét úgy vesszük, hogy ezek mindenhová beregisztrálós kis hülyék voltak, akkor is kéne legyen még 200-250 stabil tag, rendszeres látogató!
Most kérdem én, józan paraszti ésszel: Főnix!!! Hol vannak ezek az emberek??? Hol ez a 200 fő, aki tutira nem tévedésből vagy unatkozásból regisztrált be ide???? El tudsz velük számolni?

Ne hazudd a jónép arcába azt, hogy miattam, meg a többi öregraver kolléga tevékenysége miatt távoznak innét a látogatók, te is tudod hogy ez sztálinista színvonalú csúsztatás!

Azért nem járnak ide szívesen az emberek, mert nem tudtok nekik nyújtani semmit. Itt is u.azt a kommersz fost kapják, mint szinte bármelyik szórakozóhelyen. És aki csatlakozik a holdudvarhoz, csontig benyal a vezérsünöknek és vezérvulkofántoknak, az ideig-óráig haver. Akinek ettől eltérő álláspontja van, az meg szemét rohadék, aki tönkreteszi a közösséget.. Kérdem én, miféle közösséget? Talán ez itt egy raver közösség, a kemény tizenvalahány fős holdudvarral? Ennél több spanom van, csak nekem, csak most, csak helyből. Tiszta szánalmas ez a pökhendiségre alapozott vergődés, amit itt egy páran művelnek!

De tudom hogy bűnös vagyok, ezért nyilvánosan beismerem az alábbi bűneimet, amit ellenetek és az emberiség ellen elkövettem!

1. Lelőttem John Lennont.
2. Én voltam az a paparazzi, aki miatt az a ronda brit proliqrva (D. hercegnő) balesetezett és meghalt.
3. AIDS-vírust és lépfenekivonatot kevertem többféle csecsemőtápszerbe és potencianövelő tablettába.
4. Az UFO-k az én megrendelésemre szippantották ki pár éve Főnix barátunk maradék agyát.
5. Csak az idén legalább tíz cserebogarat és két tucat lótücsköt áldoztam fel a horgászat oltárán, segílyes rokonaim határozott kérésére!
6. Beleköptem a piacon egy öreg mamzer kerekesszatyrába, mert nem tetszett a hülye kockás mintája.
7. Feljelentettem a MAFASZ-nál a Meetinges bulit, mert már megint em fizettétek de a jogdíjakat.
8. Barátsági és testvérségi szerződést írtam alá a közismert bodzaszedő Sztojka család legidősebb férfitagjával.
9. Ezt a fórumot a Moszad megrendelésére, az ő anyagi támogatásukkal bomlasztom, már az első regisztrációm óta.
10. Tegnapelőtt kirúzsozva, a nénikém legszívdöglesztőbb rucijában végiglejtettem a Dunakorzón, kisgyerekeknek téve félreérthetetlen ajánlatokat.

Mea Culpa!

Most elégedett vagy Főnix, meg a csökött cimboráid?