Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B-GEO

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabadka város A Raichle-palota 2009.10.13 15:28:00
  1899-ban a tudás és a tapasztalat összefonódásával az európai építészeti irányzatokkal egy időben Szabadkán is megkezdődött a saját szerkezetű és stílusú építkezés. Az első szabadkai szecessziós épületek megalkotói Raichle J. Ferenc, Titus Mačković, Komor Marcell…..
A Művelt Alkoholista Best Buy 2009.09.14 14:32:00
Rendszeresen karbantarott rovatunkban olyan borokat ajánlunk, amelyek megérik az árukat, viszonylag könnyen beszerezhetőek, és élményt adnak. (Mivel az Olcsón jót címet sokan félreérthetőnek találták, ezért jobb híján visszatértünk a bejáratott globálszlengre.) Reméljük,…..
Ha azt mondom keresek egy kékfrankost, kevesen érzik, hogy itt valójában kétértelműen fogalmaztam. Ez azért van, mert a kontextus általában egyértelművé teszi, hogy melyik olvasatról van éppen szó. Tegyük fel azonban, hogy a pincében fekszem, mikor váratlanul belép valaki, és…..
B-GEO 2009.11.21 19:28:14
A Magyar Bormarketing Kht. elindította eddigi legnagyobb költségvetésű kampányát, elkészült a honlap, híres emberek győzködnek rajta, hogy igyak bort, mert az jó. Az utcákon óriásplakátok buzdítanak ugyanerre, ha jól dekódolom az üzenetet. A plakátokon mindenesetre színes…..
B-GEO 2009.10.20 20:28:34
A következő apróhirdetést a Borhírek oldalról ollóztuk, az eredeti forrást nem találtuk. Régóta tudható volt, hogy Pók Tamás leköszön (vagy megköszönték neki), aztán a Monarchia is nevet váltott, végül Kovács Nimród viharos gyorsasággal távozott a UPC éléről. Most pedig…..
Szőlő szinte mindenhol terem, mint most kiderült Bolíviában is, és ahol szőlő terem, ott bor is készül. Persze Bolíviában nyilván nem a bor a tudatmodósítás legfontosabb eszköze. Mindenesetre most a bolíviai borágazat olyan publicitást kapott a 150 hektáron gazdálkodó Bodegas…..
Pár hete jött először szembe velem egy óriásplakát, amiről azt tudtam leolvasni, hogy Tokaj közel van (mondjuk Sopronból Wachau közelebb), s a tokaji furmintot érdemes felfedezni. Bevallom, az óriásplakátok (és általában a reklámok) viszonylag csekély hatással vannak rám, így…..
Sokan szeretnének belemenni a jóba, de a pofonok völgyének érintése nélkül. Mi most - és újra meg újra - ehhez próbálunk segítséget nyújtani, azaz olyan borokat ajánlani, amelyek áruk fölött teljesítenek, és viszonylag könnyen beszerezhetőek. Gyakran hallom, hogy egy bor nem…..