Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biomechanoid

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostantól tilos a parlamentben úgy viselkedni, mint agresszív majmoknak a majomházban. Erre a komplett ellenzék azt mondja, teljesen megfosztották őket mindennemű kommunikációtól. Hát, legalább önkritikájuk van...
Biomechanoid 2020.02.16 21:57:13
Új szelek fújnak Brüsszelben ... Mohácsi Viki befejezte 5 éves "tevékenységét" Brüsszelben és hazaköltözött. Viki elmúlt 5 brüsszeli évéből maradandó nyomot csak az hagyott bennem, hogy senki más nem tudja olyan hamar letolni a "Brüsszel -> random magyar…..
Biomechanoid 2009.07.20 21:57:26
@Marcellusca:
A valóságban egy tudat nélküli mohának neveztelek, csak bonyolítottam egy picit, és lám, össze is zavartalak. Céltalanul nem jelzőzök. Ha azt hiszed, hogy Kovács Lujza vagy akkor is, amikor a blogba írsz, kurvára hülyébb vagy még annál is, mint elsőre lemoháztalak.
Biomechanoid 2009.07.20 21:58:59
@Marcellusca:
Áááááá, csak leesett, látom. :-D
Biomechanoid 2009.07.21 07:06:26
A mezőkovácsházi K&H bankfiók elé szervezett tüntetést szerdára az MSZP-s Karsai József. Volt petíció, amit nem vett át a fiókvezető, volt beszéd, és voltak transzparensek is. "A résztvevők főleg idős emberek voltak, akik hangsúlyozták, fiaik és unokáik helyett…..
Biomechanoid 2009.07.20 12:01:46
@Jack da' Clown:
Ne magadból indulj ki!
Biomechanoid 2009.07.20 17:06:20
@Jack da' Clown:
Ja, az van, hogy az átlag magyar utálja a pirézeket. Takaroggy már a picsába ezzel a zsidó szarsággal! Az átlag magyar csak szerinted olyan hülye, hogy beveszi a pirézes dumát. Reprezentatív felmérést a társadalmilag aktív réteg körében érdemes készíteni, ezt mondd el a Dohány utcában a rabbidnak.
Biomechanoid 2009.07.21 07:04:25
@LeonUris:
Tegnap este írtam neked egy választ, de eltűnt. Javasoltam, hogy olvasd el A királynő törvényszéke első fejezetét, és ezúttal próbáld megérteni. névadódnak csak hiszel, ha nekem nem is, te szerencsétlen.
A majd' négyszáz lakosú Heves megyei kis faluról, Ivádról mindenki hallott már, hála a polgármester, Ivády Gábor egyedi ötleteinek. Mi legutóbb két hete vasárnap írtunk a településről az augusztus 15-re tervezett Batyus Galopp apropóján. Nagy örömünkre ahhoz a posthoz maga…..
Biomechanoid 2009.07.20 12:07:26
@Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker:
Nohát, egészen véletlenül Oli bácsi jegyezte a posztot, aki azon reakciósok egyike, aki leginkább hajlamos meglibbanni.
Biomechanoid 2009.07.20 13:54:38
@tesz-vesz:
Nekem az tetszett, amikor az LMP képviseletében Bakáts Tibor settenkedő az A'la Carte című műsorban nagyon keményen osztotta az észt. Néhány hónappal korábban még a szadesz rendezvényein csápolt, és az ultrabalos Nap-kelte műsorvezetője volt. Hogy a Para Kovács Imre ősbolsevik újságírót már ne is említsük! Az LMP a szarnál is szarabb. Giga szar.
Biomechanoid 2009.07.20 17:09:24
@wladyslawsky:
Ó, bazmeg, a Hajós! El is felejtettem. Tudtam, hogy rühellem ezt a liberális geci bandát. Az LMP a legújabb Dohány utcai lufi.
Mintha nem lenne elég a forróság, az Ab is kiosztott tegnap egy nagy pofont. Nem tartható népszavazás a képviselők költségtérítéséről az Alkotmánybíróság (Ab) keddi határozata értelmében. Az Ab határozatában emlékeztetett arra, hogy az Országgyűlés 2009. június 29-én…..
Gyurcsány volt a nyugdíjas nénik kedvence, a simogató blogger, aki családi történeteivel, saját készítésű kajáinak receptjeivel próbált szimpátiát kelteni. Sikerült neki - nem is kicsit -  hisz tudjuk a romantikus filmekből, hogy a nők bomlanak a főzőcskéző,…..
Biomechanoid 2009.07.14 17:32:54
@Seduxen:
Ha kiirtjuk őket, mártírokká lesznek. Ezért hagyni kell őket élni, és végignézetni velük, ahogy az országunk egyre virul mételyüktől megtisztulva.
Nem fogjátok elhinni, mi történt már megint, én sem nagyon akartam. "Békéscsabán, csütörtök este 10 órakor egy kismama levest és tortillát rendelt egy ételt szállító cégtől, mert aznap nem bírt főzni. A futár időben ki is szállította a vacsorát, majd miután elment,…..
Biomechanoid 2009.07.12 11:58:01
@laspalmas:
OFF:
Kerti munkától megfáradtan reflexből megnyitottam a Reakciót. Mit látok? - Az a Turul, aki engem két napja kitiltott, posztot nyit arról, hogy őt valahonnan kimoderálták. Igazán jót nevettem.
Ez kis történet itt kapcsolódik ehhez a poszthoz is. A nácizás, antiszemitázás, rasszistázás egyik fő mozgatója a mások véleményének elfogani nem tudása. Az elétő értékpreferenciák, és az azokhoz való kötődésünk kifelé történő kommunikációja a kommunikációs térben ritkán talál készséges vevőre. Egyes dolgokban megértjük egymást, másokban meg nem. Ezekből az interakciókból emócionális következtetéseket vonunk le, és máris szimpatikussá, ill. unszimpatikussá lesz valaki számunkra. Amikor pedig unszimpátiát érzünk, magunkban megkérdőjelezzük saját empátiánkat másokkal kapcsolatban. Ez bizonyos frusztrációt okoz, ami elhamarkodott ítéletekhez vezet. Ördögi kör.
Vannak emberek, akiknek hiába írod le az örök élet formuláját, ha úgy kezded " na, ide figyelj, te szerencsétlen hülye...". A számukra sértő megfogalmazás annyira kizökkenti őket az interpretív kommunikációs pozícióból, hogy a textúra tartalmát meg sem értik. És tegyük hozzá, minenkinek más a sértő. Engem trágár szavakkal nem lehet megsérteni, mást meg azzal világgá lehet kergetni. Én a mögöttes tartalmat hordozó, intellektust igánylő, vagyis burkolt sértésnek szánt szövegre hördülök fel. Mert az bizonyosan nem a virtuális düh megjelenítésére szolgál, hanem a másik megsemmisítésére.
Eképpen elmaradván bizonyos dolgok össztársadalmi interpretációja, megteremti az életteret a rasszistázásra, a másik iránti ellenszenv kialakulására.
Biomechanoid 2009.07.13 11:03:42
@Sváb:
Tótawé egy megfáradt bértollnok, kinek pennája ugyancsak berozsdált a (ki)szolgálat alatt. Azonban a szadesz performansza annyira felkavaró volt tegnap, hogy a gyulladt inak kínlódva ütlegelni kezdték a klaviatúrát. S miközben a fekélyes sebekből gennyes, vériszamos vitriol csordogált a mondatokba, Árpádunk egy pillanatra újra megdicsőült.
A pénteki Népszabadságban olvashattuk, hogy a fővárosi tűzoltóság új bevetésirányítási rendszerét a Synergon fogja szállítani, bár a három ajánlattevő közül ő kéri a legtöbbet. Míg a rendszert jelenleg is üzemeltető, annak kiegészítését ajánló Professzionál…..
Biomechanoid 2009.07.13 10:49:12
@Pallos Levente:
Érdees lenne picit kutatnod a Krasznai és Kollár ügyvédi iroda házatáján. Ők védték a Synergont anno. (Meg Kaczircz Béla, egykori kiváló focikapus is) A büntetőügy végén a Synergon félmilliárdos kártérítést kapott. Hogy jöhetett ez létre? Na, erről kérdez meg Kollár Karcsit: Hány ügyfelüket adták el, hogy a Synergon végül megússza?
Vastagbőr A nap képe: demokrácia 2009.07.05 13:01:00
Csak így, kommentár nélkül: További nagyméretű képek erre. Az eseményekről készült legjobb videó, ami nagy-nagy szimpátiát ébreszt a gárdistások mellett..... az Origotól: zero: És akkor nézzük meg ezek után a TV2 videóját. Az origos videót megnézi pár ezer ember,…..
Biomechanoid 2009.07.12 20:29:41
@belzebubó:
Siralmas, bazmeg, siralmas!
Kóka pályafutásában az a levisszataszítóbb, hogy gyakorlatilag - Gyurcsánnyal együtt - Az ifj. Apró Antal-Lepp Gyula- Magyar Bálint triumvirátus strómanjai voltak évtizedekig. Apró Piroskát szándékosan hagytam ki.
Ám látom, hogy te is ínyenc vagy, ezért íme egy újabb link:
hungaria.org/forum.php?topicid=1149&messageid=1212&action=newmessage
Ezek a zsé kategóriás szemetek mindenben benne vannak. Az SKoplex Kft-vel véghezvitték azt a szemétséget, hogy a volt Szovjetúnió területéről Budapesten keresztül Izraelbe távozó fajtársaikat megsarcolták. Erről is van valahol egy komoly cikk. A nyomorúságból menekvő zsidókat nyúzták meg egy kicsit. Ezeket külön kategóriába kéne sorolni, és törvényen kívül helyezni.
Biomechanoid 2009.07.12 21:08:36
@laspalmas:
Készítettem korábban egy összeállítást ezekről az elvtársakról és elvtársnőrkől, de nem találol sehol. Cégbírósági adatokból és cégkatalogusból szemezgettem. Eszméletlen, hogy ezek mennyit voltak képesek lopni. Szinte el sem hiszem, hogy ezeket csak úgy ki lehet picsázni a hatalomból.

Gyűjtsük a linkeket!
www.utolag.com/AproPiroska.htm
Vastagbőr Mi folyik Fóton? 2009.07.09 11:01:00
Fótnak, de legalábbis a Fidesz-KDNP-s városi vezetésnek nem megy túl jól mostanában. Januárban időközi polgármester választás volt a településen, mivel az előző Fideszes polgármestert különböző törvénysértések miatt(72 db) jogerősen elítélték és eltiltották…..
Biomechanoid 2009.07.12 12:18:44
@Bohóc János:
Gyakorlatilag a párttagok fele liberális baloldali pártnak, népi nevék kommancs pártnak tartja az MDF-et. Dávid és Herényi még a Hóbagolynál is kiverte a biztosítékot.
Magam részéről az MDF-et az elvtelenség pártjának nevezném.
A kétszereplős (vegyépszer vagy strabag, strabag vagy vegyépszer ???) verseny győztese pedig nem más, mint a Strabag! "A Fővárosi Közgyűlés pénzügyi bizottsága kedd délelőtti ülésén a Strabag-Hídépítő konzorcium ajánlatát választotta a Margit híd…..
Biomechanoid 2009.07.11 21:22:33
Rég hallottunk már a médiában egy politikai színezetű 'vastagbőrről'. Hát íme. Elöljáróban arról, hogy mi a posztban említésre kerülő Árpád-pajzs kitüntetés: 2007-ben Árpád-pajzs díjat hozott létre a Szörényi Levente által alapított Holdvilág-árok Alapítvány a…..
Biomechanoid 2009.07.11 09:12:39
@fmj:
Mit értesz azon, hogy a Reakcióról ide járnak fikázni?
Biomechanoid 2009.07.11 15:28:54
@tesz-vesz:
Abba tévedsz, hogy azt hiszed, a jobboldalt a nagy büdös nemzeti öntudat tartja egyben. Ez nem igaz. Persze, azon is érddemes lenne elgondolkodni, hogy a nemzeti identitástudat nem egyformán nyilvánul meg minden magyarban. Igaz, egy küszöb azért van.
Biomechanoid 2009.07.11 21:11:12
@tesz-vesz:
Oké, rendben. Akkor miért háborodtál fel Adequate Courier írásán?
 A Heti Válasz és a Magyar Hírlap oknyomozása alapján megdöbbentő kép állt össze a már első pillanatban is messziről szagló Velencei tavi King's City óriás kaszinóberuházásról, ami miatt ma már a Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz hűtlen kezelés gyanúja miatt. Az…..
Biomechanoid 2009.07.11 15:33:11
@thetriggerhappy:
nincs okod örülni, zsidrák.
Biomechanoid 2009.07.11 15:44:46
@thetriggerhappy:
Leszarom azt a zsidó blogot, csak unalmas, hogy kitiltásom óta nincs mondatod, rühes zsidó, hogy ne említenél meg. Ó, a te ignorálásod, nyomek! Hozhatod a többi judapestes gennyedéket is, ez már a ti territóriumotok. Én elköszöntem, jude.
Biomechanoid 2009.07.11 15:46:11