Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Greg

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2005-höz képest 75 százalékkal nőtt az okostelefonok eladása, de a PDA-k piaca eközben csak 5 százalékkal nőtt, tehát a kapcsolat nélküli kütyük korszaka hamarosan végleg véget ér. (Pont azon gondolkodtam a napokban, hogy mi a fenéhez kezdjek az igencsak lestrapált iPaq…..
Igaz, amiről napok óta hallani. Nem kevesebb mint 1,6 milliárd dollárért vette meg a Google a világ harmadik legnépszerűbb webszájtját. A webkettesek közül eddig a MySpace volt a csúcstartó közel 600 millió dollárral. Ez pedig aprópénz az 1600 millióhoz (~350 milliárd forinthoz)…..
Webisztán Eltűnőben a Flickr 2006.10.05 21:05:00
A Yahoo tulajdonában lévő képmegosztó szolgáltatás kezdi elveszíteni önálló arcát. Azoknak, akik yahoo-s és Flickr-fiókkal is rendelkeznek, felajánlják, hogy mördzsölhetik (adatbázis szinten egyesíthetik) két fiókjukat. Az új belépőoldal pedig immár a Yahoo oldala lesz, nem…..
Másfél évvel ezelőtt a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségtől kezdve az Országgyűlés Informatikai és Távközlési Bizottságáig mindenki megvizsgálta az ékezetes betűk használata miatt megrövidülő sms problémáját, és nem találtak jogsértést. Ami persze egyáltalán nem azt…..
Alig száradtak meg a pixelek minapi postunkon, újabb harci induló hangjai hallatszanak. Ezúttal nem a MySpace támadja mások szolgáltatásait, hanem a Universal zenekiadó támadja éppenséggel a MySpace-t és a YouTube-ot. A lemez a régi: a zeneipar be akarja fenyíteni a két említett…..
Greg 2006.09.15 20:29:04
a hazai videómegosztók kapcsán pont erről írtam kommentet az egyik konkurens site-on (webizen.hu/2006/09/12/hazai-videomegosztok/), hogy idehaza vajon meddig húzhatják a videómegosztó site-ok, mikor jelennek meg az artisjus és a többi jogvédő szervezetek ügynökei, ügyvédei...
Az éltelefonálás a múlt homályába vész, mivel a következő N-Gage nem egy újabb vicces telefon, hanem S60-mobilokon futtatható szoftver lesz. Kattintson ide a Mobilecrunch tudósításához, van videójuk is! Aki nem akar kattintani, annak leírom a lényeget: a főoldalon játékokról…..
Hatalmas cikket közölt a Reuters a mobilos tartalomipar bénázásáról. Tartalomban nincs hiány, csak éppen alig van vevő, ezért most az értékesítési módszerek továbbfejlesztésére kell koncentrálni. Az M:Metrics júliusi tanulmánya szerint a teljes felhasználói bázis alig 10…..
Ezentúl számok helyett nevet ad a Nokia a készülékeinek, jelentette be Keith Pardy, a cég marketingvezére. Már várom, hogy megjelenjenek a Tasku meg az Ajankulu modellek. Vevő lennék egy Leksvikre vagy egy Jerkerre is...
Greg 2006.09.09 14:07:03
Pár napja megjelent a diggen egy hír, miszerint Operában úgy módosíthatjuk egy weblap kódját, hogy a változtatás azonnal megjelenik az oldalon. Ez sok esetben hasznos lehet: a weblap szerkesztésekor, próbálgatáshoz, vagy ha mondjuk ki akarnánk nyomtatni az oldalt, de valamit…..
A Fon: forradalom. Ezekkel a szavakkal definiálja magát a spanyol kezdeményezés és mi tagadás, van is benne valami. A Google, eBay és Skype által is megtámogatott cég világszerte sikeres programjában a regisztrált felhasználók rendkívül nyomott, jelenleg 5 eurós áron juthatnak jó…..
Mindkét rendszernek megvannak a maga előnyei. És persze a hátrányai is. Ha csak meghívóval lehet beregisztrálni egy szolgáltatásba, ám a kapcsolatok láncolata akadozik, vagyis nincs elegendő számú új belépő, akkor változtatni kell. Nem tudjuk, hogy ezért vagy másért, de az…..
A porkolt.com és a T-online nemrég indult Videája sikerén felbuzdulva a Time Warner leánymédiái, nevezetesen az AOL és a CNN is belépnek a videómegosztók versenyébe. Az AOL próbálkozása talán a kevésbé érdekes, kezdjük ezzel. Augusztus 4-én a www.aolvideo.com címen…..
Vajon a Google tudatosan marad ki a webkettes szcéna közösségi szolgáltatásainak piacáról? Persze van neki Blogger és Orkut, de a blogszolgáltatás nem igazán közösségi, a közösségépítő szájt meg kifejezetten a haldoklás jeleit mutatja, és nem hallani arról, hogy a Google-nek…..
Greg 2006.07.23 02:10:04
Van magyar, díjnyertes online prezentáció szerkesztő is. Tessék nem megfeledkezni róla. :) www.shaker.hu/ Nem tudom ez a felhajtás mennyire van az ő segítségükre, gondolom nem ők lesznek itt "A Prezentáció Készítő Oldal", de hátha nekik is kedvez ez az új keletű érdeklődés.
Webisztán Beszpemmelt webkettő 2006.07.06 19:06:00
Az email talán már nem is olyan vonzó célpontja a spammereknek? Itt vannak ugyanis az új kommunikációs eszközök, amiken keresztül hatékonyabban lehet elérni az áldozatokig: közösségépítő szájt, instant üzenetküldő...Amint múltkor is írtam, a MySpace-en egyre könnyebb…..