Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dittkee

12 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeledünk az év végéhez, tegnap bankett, ma szerenád.. és itt álljunk is meg :)Reggel be kellett menni a suliba, de nem nagyon csináltunk semmit, csak próbáltunk ballagásra meg szerenádra és még délelőtt hazajöhettünk. fél 7-re kellett visszamenni a sulihoz szerenádra. Brigi…..
Dittkee 2010.06.11 23:30:38
Ugyvolt hogy mi előbb odamentünk vivivel, mert ugye én csináltam a bemutatót:DNa szal odaértünk,felmentünk az előadóiba, megmutattam lajosbácsinak , aki elkezdett sírni o_O de még igy az elején, még nemis értünk a 7.es évhez sem, de már szipogott:OAztán megirtuk a bezsédet ami…..
irtame gy fél oldalt azt elment:O...najóvan nemirom le mégegyzser , aki akar majd azz xd..
na gyerekek lebrmált, és innentől kezdve felnőtt keresztény emberek avgyunk :Pnaygjóóvolt, főleg az énekek meg iylesmi, am egy csomóan roszulletek,de szinte cska fiúk :Omég ádám is állítólag :O....énmeg a 7 cm-es magassarkúmmal bírtam...ejj fiúk, fiúkja meg  püspök is…..
8.A - Az őrültek blogja! :I 2010.06.04 22:19:00
Éreztétek már ugy hogy ennél durvábbat nemhalhattok, és nemtud modnani senki...én mindig azzal vigazstalom maagm hoy lehetne roszabb is...na de ennyire?:OOOOez...alapvető erkölcsi értékek hiányoznak egyesek életébőlaztmongya hoyg ne törőggyek vele, hagygam...de ezt nemleeht szó…..
Huh mostmár jobban vagyok:D xdUgye elmentünk 3-an én réka vivi a templomba 7 órára a kórus próbájára, mert iylen szólódalt éneklünk...nagyonjóóvolt :DNekem mivel átázott mindkét cipőm, és  amásik 2 sportcipő nagyonszégyen volt, a csizmámba mentem:O xdddddd..kiscit…..
Dittkee 2010.06.04 22:12:40
8.A - Az őrültek blogja! ... 2010.06.02 15:41:00
most nemfogom leirni a napot, nemegészen vagyok oylan állapotban....:/csak ennyi:http://www.youtube.com/watch?v=v5yc7lSj1Ek&feature=relatedleírása--->Nem volt egyszerű ezt a számot leforditani, de mivel sok angol oldalon elmélkednek arról mégis miről szól a szám, igy végül azt…..
Na itt irtátok hogy midnki leszarja mivan, meg nemmer leirni semit vagymi xdÉn most visszadom az emberek hitét a blogban, és megtöröm a jeget azzal hogy beszámolok nagyvonalakban a mai napról...xdElőször is gergőnek az üdítőjéhez egy "furfangos szívószálat" adtak:O nagyon…..
Na most mivan gyerekek?Megmondom én: 2 hét és vége a sulinak, és szinte magasról leszarjuk egymást...Holvan az az osztály aki iskola után egyből írta a bejegyzéseket, és ott vártuk egymást a chat-en és iskolanapokon 10-ig hétvégenként meg éjfélekig itt beszélgettünk, és sose…..
 na voltam ma 3 szóbelin. Első Törökben volt, angol kb 8 után kicsivel. Bementem. Egy huszonéves és egy harmincvalahanyas nő volt bent, jófejek voltak. Kaptam egy szöveget, ami egy angol vicc volt /jó szar is volt:D/, az alatt kérdések, válaszhattam hogy magyarul vagy angolul…..
Gyorsba írnék róla és rakok fel 3 képet, de sztem Gergő majd neked kéne átméretezniXDDD mer nekem ez nem megy..xD Am képen szarabb mint élőbe...szal élőbe sokkal szebb lesz..:) a 3ról beszélek..XD mer nekem élőbe az első kettőn a ruha nem tűnt ennyire csöcsösnek, de igaza volt…..
Tudom , hogy úgy volt, hogy csak az osztályról kéne írnunk....de hát felrakok egy kis képet az új kutyusról ha nem bánjátok:D Szal a neve Nancy, Ditt nevezte el, amikor mentünk haza, és tényleg jó név:D Valamint most 6 hetes. Jah, és Gergő, azt akarom mondani, hogy abba a…..
Szóval ma péntek van(Jupii^^), és azért az osztály az ügyeletes teendőit végezte. Mi Rékával focin voltunk, mellesleg kurva jóó volt*.*, és Rékának előbb kellett elmenni, mert kint a sorakozónál kihirdették, hogy 5. lett a versenyen. Gratulálunk Réka(Y). Utána egyből…..
Mielőtt ezt elolvasnád, ígérd meg, hogy el fogod olvasdni az előző bejegyzést is! THX Ma biciklitúrára mentünk. Az 5. óra után elmentünk a bringákért és visszamentünk a sulihoz. Elindultunk 10-en (Lajos bá-val együtt), bár úgy volt, hogy jön még1 osztály, de jobb is,…..
Mint láthatjátok, bal oldalra bekerült a twitter widget és kicseréltem a chat és a társoldal gombokat :3 Hogy tetszenek? Kommenteljétek!Amúgy mostanában nem nagyon történnek nagyon különös dolgok, meg sztem most kb úgy vannak vele a többiek, mint én régebben, hogy kicsit megunták…..
(Nem 9, mivel ez már a harmadik hét ASD:_AS?DA)Na szóval a mai nap elég cool volt. 5óra, tök gyorsan elmentek, viszont kiderült, hogy az EditKE tesójáéknak a sulijába már odaért a röfinfluenza és az EditKE mondta, hogy már ő is rosszul érezte magát. Sőt, a Réka szerint már az…..
Edit, mivel annyiszor használod a (durcisfej) szöveget, ezért megcsináltam neked belőle az msn hangulatjelet xD Remélem tetszik xP Mostantól (durcisfej) helyett ezt írhatod:   Ha akarod felrakhatom a dizájnosabb változatot is (hello) Update: Itt van a felpimpelt…..
Ma 7óránk volt... Mily különös. Unalom mint állat. Az első óra asszem töri volt, és rájöttem, hogy én egyáltalán SEMMIT nem tudok töriből. Aztán jött a média meg a rajz ami elég gyorsan elment. Aztán asszem infó jött, azon csak unatkoztam, és matekon úgyszintén. De én…..
Angollal kezdtük a napot, ilyen ige 2.alakja dolgozattal, jah meg senkinek se volt leckéje xD. Utána jött a matek...Tesin ilyen 60 m-es futást csináltunk. Asszem Benyóé lett a legjobb utána Réka, és Dani. Föcin sztem szokásosan bealudtunk...Bioszon meg irtunk 1 kurvakönnyű dogát:DA…..
A címről szerintem mindnkinek a Budapest parádé jut eszébe...Attól, hogy még ez a hetedik nap, nemvolt se parádés, se szórakoztató. Megint mindenki kiborult a keringőtől (legfőképp én). Mostmár rájöttem, hogy LÉPNÜNK KELL, mert: 1. Ha még várunk 1 kicsit nem marad senki.…..
A mai napról írok, bár nincs sok minden amit leírhatnék, de az érdekesebbeket leírom :)Ma a Norbikával kötöszködött egy kisgyerek, és odamentünk hozzá és befenyítettük xDDDD Aztán meg a Dani benyomta a telójáról azt a szar felvett telefonbeszélgetést, oszt a gyerek már…..
Dittkee 2009.09.08 22:16:00
Ma mint a naptár is mutatja, szeptember 4. van, az az péntek. A reggelem már jól kezdödőtt, mert elaludtam és kocsival kellett mennem suliba, és szegény herceg rám várhatottxD Miután bementem, egyből a csajok vártak rám, és monták, hogy nyugtassam meg Dittkét, mert ki volt borulva,…..
Gergő jelentkezik a billentyűzet mögül 8-D Na szval EditKE kérésére írok egy postot mára is :DMegtörtént az első angolóránk. Beszélgettünk stb. Szerintem a Malina Judit normális tanár, szval ő jó lesz:DDUtána jött a matek, ami elég unalmas volt, dehát ez a matek :DEzután…..