Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ismerkedes

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csajozás Sexchat 2009.07.13 22:59:00
..
Egész nap a beszélgetésekben pocsék voltam. Senkivel sem beszélgettem. Három szép lánynak akartam köszönni, de megakadtam, végül sikerült egy aranyos lánynak köszönöm, az ösztöneim javulnak. Valójában nagyon frusztrált voltam. Ahogy a suliból hajtottam haza beraktam egy Tony…..
Csajozás A teszt 2009.07.11 18:27:00
Írta: Dr. Dennis W. Neder Internetes honlapja: http://beingaman.com/     Húú! Az első randi nehéz volt. A második könnyebb – és érdekesebb. A harmadiknál ágyban találtad a lányt. Valahogyan még 3 randi után, pár vagytok. Most, valami közbejött ami közvetlenül…..
Írta: Allen Thompson A cikk eredetileg megtalálható a www.sosuave.comoldalon   Ok, találkoztál egy nővel.   Lehet hogy egy bárban vagytok, vagy egy edzőteremben. Lehet hogy ő egy valaki akit a munkahelyről ismersz. De az is lehet hogy egy randin vagytok. TOVÁBB A BEJEGYZÉS…..
  Írta:Maranathaman A cikk eredetileg megtalálható a www.sosuave.nethonlapon   Az utóbbi időben kezdem felfogni hogy amikor visszautasít egy szép lány, többször igen minthogy nem, olyan gonosz-lelkűen csinálja, hogy ez segít megértetni velem hogy jobban elvagyok nélküle!…..
  Mosoly: Ez talán az egyik legfontosabb “fegyver” az összes közül. Mielőtt odamennél egy csajhoz vagy egy csoporthoz okvetlenül mosolyogj. Így azt mutatod neki tudat alatt szinten hogy veszélytelen vagy, barátkozni jössz. Sok pasi ott rontja el az egészet, hogy…..
Csajozás Felszedőszövegek 2009.07.11 10:15:00
Írta:Mike Pilinski Az író weboldala: www.highstatusmale.com   A kapott leveleimből ítélve, úgy tűnik hogy a felszedőszövegek használata csaj felszedésre a csajozás szent gráljává vált. Tudod miről beszélek... azokról az „alvilági” pasik csoportjáról akik…..
Írta: Dr. acula   Az egyik barátom egyszer azt mondta, hogy egyszerűen oda kell menni a csajhoz és kész. Hmmm... működhet. De mi van akkor ha egy ilyen egyszerű mondat hatására még mindig nem vagy képes odamenni a csajhoz beszélgetésbe kezdeni vele,és randira hívni? TOVÁBB…..
Csajozás Félelem 2009.07.11 10:11:00
Írta: Krassus A cikk megtalálható a www.sosuave.net internetes honlapon   Én abban a tényben hiszek hogy a félelem, legjobban leírva Miguel Ruiz által egy parazita ezer fejjel, az a fal ami elválassza azt a helyet ahol ma állunk attól a helytől ahol a jövőben szeretnénk állni.…..
Írta: Pook A cikk megtalálható a www.sosuave.net oldalon   Don Juan-nak lenni nem manővereknek és módszereknek az összessége hanem a saját nézeted a világra és a nőkre. BÁRKI megjegyezhet „technikákat”, de KEVESEN változtathatják meg azt ahogy gondolkodnak. A nők…..
Írta: David DeAngelo http://www.doubleyourdating.com/   Tíz ok amiért a nagyon intelligens férfiak sikertelenek a nőknél...ÉS MIT TEGYÜNK ELLENE...   Már pár éve férfiakat tanítok arra hogy legyenek sikeresek a nőknél... és egy „problémás helyzet” ÚJRA,…..
Írta:Mike Pilinski A cikk eredeti helye: www.highstatusmale.com   Gondolom hogy azt a címet is adhattam volna ennek a cikknek hogy ”Miért nem mutatnak ki a nők semmilyen romantikus érdeklődést a kedves fiú irány (mint én) és mégis miért állítják állandóan azt hogy egy…..