Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monza3.6

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden magára valamit is adó autórajongónak illik egy halk sóhajt megereszteni, ha a Ferrari autók szóba kerülnek. Az ágaskodó csikó történetét már ezren feldolgozták, s könyvek százai jelentek meg róla; kötelező tananyagot jelentenek a kompromisszummentes versenyautók - mint a…..
A Mohó Hiéna visszatért, tarsolyában masszív, Valvoline téli szettel. Van benne minden, ami ebben a latyakban-fagyban jól jöhet. Termofólia, többször használható melegítő-tasak, csomagtér-rendező, egész menő sapka és egy rakat egyéb apróság. Három csomagunk van, három…..
monza3.6 2010.02.20 21:41:34
1.TVR Tuscan (csak a videó miatt különben Opel Monzát írtam volna 24 szelepes mocival www.youtube.com/watch?v=hrOeMiR6G48&feature=related
2.Audi R8
3.Opel Corsa A GSI vagy egy agyon gyepált 1.2-es
4.Toyota Corolla AE 86
5.Steyr Puch 650 TR
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
monza3.6 2009.07.15 23:29:03
@MogmondomZazOszintet: Hallod bujjál már vissza a hondácskádba nyomorék tudtad egyáltalán hogy az opel a kilencvenes években motorszállító volt a forma 3-ba és a 2.0 16szelepeseket amit megkaphattál egy kadett vagy astra gsiben formel opel márka kupáról hallottál már mert nem hiszem.Hol volt a honda amikor az opel rakétákat rakott a verseny autóira (1928) és nyert is velük nem is egyszer arról nem is beszélve amikor 1929-ben feltalálták a sugármeghajtású repülőgépet.Néha kikéne szállni a hondácskádból és körül kellene nézni mit tett a többi autógyár.
utoirat:egy kétliteres túrbos speedstert biztos nem húz le az s2000red
monza3.6 2009.07.15 23:33:42
@monza3.6: bocs fáradt vagyok:) magyarul úgy lealáz a speedster hogy utána egy életre megjegyzed hogy gagyi az s2000red, ja és ott van az opel monza gse 300km/h-t közelítik gyárilag
monza3.6 2009.07.16 00:25:01
@CSÖRR-CSI££: Hallod én nem tudom neked milyen testi adottságaid vannak de nekünk ilyen bajunk sose volt sőt nagyon is jól lehetett kormányozni ráadásul a miénk sose hagyott cserben és még most se korhad pedig 1,5éve nem használjuk tény hogy a motorja füstöl és olyan kopott a váltója hogy megpöckölöd és bemegy a fokozatba de a 90 lovas 1.3-as motor sose hagyott cserben és nagyon aláz 4 sebességes 130-nál vissza váltasz 3-ba és olyan hangot ad ki amilyet nem hallottál még életedbe(egy twingos előzés közbe majdnem megjárta a söfőr mert kihajolt a kocsiból hogy mi ez a hang)ja és nagy apám a malévnál dolgozott és ő hozogatta haza a kocsikat és ő a vw poloknál volt úgy hogy leparkol és ot hagyja ahol van és ő 93-ban vett d kadett caravant pedig annyi behozott autó után csak tudja hogy mi a jó kocsi.
Az új Astra - számomra - legszebb része a hátulja, arról is a lámpák. Már az előző Astra seggét is az érdekes tejüveg megoldás adta el, itt most megint valami újat találtak ki. Az egész lámpatest homogén piros, alakra pedig valami nagyon ravaszul formázott, támadásra készülõ…..