Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vikimama

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A városházán 2016-ban rekordösszegű fejlesztésre készülnek. Minden összespórolt forintot és minden eladott önkormányzati telek árát erre az egyetlen évre teszik fel. Majdnem húsz, kisebb célra szánják, jövőre meg nem maradna belőle semmi. ..
A családi összejöveteleken számtalan sztori kering a gyerekkorunkról, melyek többségét vagy ezerszer meghallgattuk a szüleink lelkes előadásában, akik úgy mesélik, mintha még sosem hallottuk volna. Felemlegetik pl., hogy milyencuki voltam, mikor vakmerő picilánykoromban halomszámra…..
vikimama 2010.05.14 12:37:08
Szia Piros!
Bocsánat, hogy ide csatolom, egy kis hasznos:
picasaweb.google.com/ruhabongeszde/Labbeli#
Egy nagyon kedves barátom gyűjtögeti ezeket, szívvel, lélekkel... Szerintem lehet válogatni!
Melyiket vegyük? Ami majdnem dupla annyiba kerül, mint a másik, de van benne isofix vagy mi a szösz, és állítólag azzal sokkal biztonságosabb? Vagy ugyanolyan jó a "normál" autósülés is a gyereknek?Nem akarok ezen spórolni, de nem állunk túl fényesen, szóval ha éppen…..
Megfigyeltétek -e már, hogy az itthon kapható hálózsákokon és téli kezetlábateldugós egybeszerkókon milyen minta, dísz fordul elő leggyakrabban? A medve. Mondhatnám, minden második darabra rávarrnak, belenyomnak, rávasalnak, ráhímeznek egy mackót. Ha meg nem, akkor…..
vikimama 2009.10.18 16:40:27
Piroska és Farkas Lekvár 2009.07.27 11:30:00
Lement az első hullám. Most pihenget egy kicsit a hatalmas fügebokrunk, de tele van pici zöld bogyókkal, s ha kedvező lesz az időjárás, augusztusban még beérleli ezeket is.A polcokra felkerültek a lekvárosbödönök, s mi mással lennének lefedve, mint levendulás szalvétákkal?…..