Regisztráció Blogot indítok
Adatok
autoregolante

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megőrültek a Sparta futballistái, elképesztő laza videón, brutális harlem shaket tolnak az öltözőben. Ráadásul felvették, és szerdán kitették a klub Facebook oldalára is. Valamennyire furdal a kíváncsiság, Torghelle "Air" Sanyi bevállalna-e ilyet fellépést, de…..
autoregolante 2013.03.07 09:15:11
@Gatinho: ja, index-címlapos is.
A kokik és sallerek országában még mindig nem tanulnak Trianonból.  Leverte a Szent Korona másolatát egy szlovák hostesről a buzgó magyarméter - aki egyébként később levelekben kereste fel a hvg.hu szerkesztőségét, miszerint mégsem így történt, hanem úgy…..
Jók vagyunk egy döntetlenre, de egy bravúr sem elképzelhetetlen, höhö - jelent meg az unortodox politikai kommunikáció a futballban az elmúlt napokban. Vannak sportemberek, akiket tényleg sajnálunk, hogy a bullshit része, de nem tudom elképzelni, mi kell még a magyaroknak, lehet ettől…..
Zaftos könyvreklámot kanyarított Fiala és Vitray köré a Vasárnapi Blikk: a betelefonálókat rendszeresen kikapcsoló rádiós szerint az ismert tévés még úgy is a Kádár-korszak egyik legismertebb médiasztárja tudott lenni, hogy '56-ban disszidált (csak meggondolta magát…..
autoregolante 2011.10.03 15:46:10
@kispestipeti: Ha jobban utána nézel, Fiala mindig is provokatív volt.

Utalva a többi véleményre, velük ellentétben, én nem állítanám róla, hogy tanulatlan és unintelligens. Inkább tahó néha, ha már. De rádióműsort csinálni, azt nagyon tud.
Kapanyél Trükkös gyomok 2. 2011.09.30 08:15:00
Galaj, pipacs, bükköny, árvácska, vérehulló fecskefű, konkoly, szarkalábA díszkertekben ritkábban, míg a gyepek, cserjesorok szélén gyakrabban megtelepedhetnek gyomsorozatunk második részének növényei. Az Ujvárosi Miklós által összeállított gyoméletforma rendszerben a T2-es…..
autoregolante 2011.09.30 14:24:53
@aeidennis: Greenpeace.. persze. Még a végén blokád alá veszik a kutyámat, amiért lepisálta az ominózus növényt. :)
Amúgy már gyűjtögettem magot, majd tavasszal elvetem. Egyébiránt a sóskából nőtt ki, majd jövőre figyelek rá is.
Még sose láttam élőben, és eszméletlen szép hajnalban, ahogy szinte lángol a sárga virágzata. Nincs mese, beleszerettem. :)
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Az alábbi történet valós problémát vet fel, mivel jár, ha valaki eladja a lakását, és állandó lakcím nélkül marad. Miközben az alkotmányos jogok nem lakástulajdonhoz vagy állandó lakcímhez kötöttek.Udvozlom.Kulonos helyzetben vagyok.Evek ota kulfoldon dolgozom, es mivel csak…..
autoregolante 2011.08.11 09:53:32
Mi tavaly vettünk egy házat. Miután átvettük az ingatlant, feltűnt, hogy egyre-másra ide jönnek a régi tulajok postái, de eleinte nem volt zavaró, végülis kell egy kis átmeneti időszak, amíg minden szóba jöhető helyen átjelentik a lakcímváltozást, stb. Mivel elég zűrös, nyűgös volt már maga az adás-vétel és a régiek hozzáállása bizonyos dolgokhoz, így 2-3 hónap elteltével úgy gondoltam, hogy megér egy misét, hogy utána nézzek, mi a helyzet a lakcímekkel. Az önkorm.nál kiderült, ratjunk (3 fő) kívül, még 9-en voltak bejelentve a mi lakcímünkre: a régi tulajdonosok szűkebb, s távolibb hozzátartozói.
Abban a pillanatban rögtön kértük a kényszerkijelentést, felvették a jegyzőkönyvet, stb. és egy hónap múlva meg is jött a határozat, hogy a kijelentés megtörtént és ettől fogva már csak a mi nevünk szerepel lakóként ezen a címen. (Ilyenkor egyébként az egy hónap arra kell, hogy a rendőrséggel kerestetik a régi lakókat a régi/új lakcímváltozás miatt. Esetünkben eredménytelenül - pedig állítólag ugyanabban a városban éltek továbbra is, csak albérletben vhol.)
Ehhez képest, jó egy év után is azt tapasztaljuk (amikor helyettesítő postás van), hogy még mindig ide jönnek a leveleik erre a címre. Olyanok is pl., amit a gyerekük iskolája küldött nekik vagy banki levelek. De tömérdek behajtási cég is levelezik velük...
Bár hivatalosan mi védve vagyunk, azért bennünk van a frász, hogy - mivel ezek szerint még mindig bőszen használják a mi címünket - mikor és hogyan élhetnek vissza ezzel. Nem is értem, ezek azt hiszik, hogy nem néztünk utána a kijelentkezésüknek és nem tettünk lépéseket? Vagy szarnak az egészre és használják nyugodtan tovább a régi -érvénytelen- lakcímkártyájukat amíg az le nem jár és élnek vígan?
És hát felmerül bennem az a kérdés is, hogy mégis mit és mennyit ér egy lakcímkártya, ha senki nem ellenőrzi, hogy az valós adatokat tartalmaz-e?
autoregolante 2011.08.11 10:11:40
@GGG77: mi is, még tavaly, írásban kértük a postát, hogy ne hozzanak ki más névre szóló levelet, ez működik is, de amikor szabin van a kihordó, de a helyettesítők nem válogatnak...
A telefonálgatáson már túl vagyunk, igyekeztünk rendesek lenni, de néhányszor még nekik állt feljebb, hogy kibontottuk a levelüket (mert nem volt leragasztva csak behajtva a szórólapos boríték, amit eleve úgy küldenek) úgyhogy azóta az van, hogy ami nem a mi postánk, azzal nem foglalkozunk, az ajánlottat nem vesszük át, a többi meg megy a kukába. Ez van.
Na, vajon miről szól az a cikk, ami mellé éppen ezt a fotót választotta a Blikk képszerkesztője? Hernádi Judit együtt ünnepelte új mellimplantátumát VV Évivel és barátnőivel. A Heti hetes állandó szereplője új hobbit talált magának nyárra: apró vitorláshajókat…..
autoregolante 2011.07.29 08:01:46
@guli: "Az előző kormány azon döntése igen is helytálló volt, hogy csak az kapjon illetményt, aki a szülés előtt minimum 1 évvel stabilan járulékfizető volt, mert gondoljunk csak bele abba, hogy ami most van - miszerint a szülés előtt fél évvel elég csak munkavállalóként bejelentkezni valahová, és máris jár a 3 évi támogatás - az gyakorlatilag csalásra ad lehetőséget."
Megnyugtatlak, most is 365 nap igazolt munkaviszony kell a járandóságokhoz (kizárandó az általad vázolt lehetőséget a fal bejelentkezésekkel) ezen nem változtattak. ellenben előszeretettel ellenőrzik azokat az eseteket még most is, amikor feltűnően rövid a munkában töltött idő szülés előtt. A hatalmas összegekre való bejelentkezést, ami után egy vagy akár csak fél évig fizetni kéne az igen magas járulékokat zsebből(!) pedig szerintem elég kevesen engedhetik meg maguknak, hiszen feltehetően azért kényszerülnek erre a lépésre, mivel nincs munkaviszonyuk.

Megjegyzem, ha valaki "zsinórban szül", a második, harmadik stb. gyerek után járó ellátmányoknál már az előző, Gyed, Gyes jogviszonyt veszik figyelembe, amik után értelemszerűen már baromi kevés pénz jár. Akkor is, ha valaki az első gyerek előtt ledolgozott akár 10-20 évet is, fizetve annak minden adóvonzatát. Sokan épp ezért nem vállalnak második, harmadik gyereket.
Szerintem sokkal nagyobb gond a megélhetési gyerekgyárosok egyre növekvő száma, akik feltett kézzel és kitárt tenyérrel várják az államtól, hogy segítsen, miközben egy fillért nem tettek soha a közösbe.
Furcsa egy hely lehet a közszolgálati tévé, a Szerencseszombat című műsorban például lehet simán lófaszozni (Kovács Áron), nem rúgják ki az embert érte, de ha valaki "képtelen összetartani az adásmenetet", a porba hullik a feje hamar. Így járt Görög Zita, a műsor…..
Bajor Imre hajhosszabításra érkezett, de tévedésből Medveczky Ilona mellét ültették be neki. Bajor perel, és D-s melltartót hord kalap helyett. Egyre népszerűbb a magyar celebek körében a hajbeültetés és plasztikázás, ráadásul egyre többen a nyilvánosság előtt teszik ezt.…..
Visszanézve az eddigi bejegyzéseket nem sok csirkés receptet találni. Ha már nekiállok sütni, főzni, inkább mást húst szoktam választani, mert a csirke egyszerűen kicsit unalmasabb, mint például a marha, a bárány, a vadhúsok vagy akár a disznó. A paprikáscsirke viszont az egyik…..
autoregolante 2011.01.22 23:17:52
@Taurusz: na ilyet még nem is hallottam, egyszer kipróbálom.
autoregolante 2011.01.22 23:19:27
@Bogarmester: pörköltbe még nem, de marhahúslevesbe már tettem, az nagyon finom lett tőle. (szegfűszeg)
hogyvolt VV4 - 4X34 2011.01.18 12:00:00
Balázs még a párbaj tüzében lobog. Teszi ezt macskabajszos masnira kötött bakancsban. Hihetetlen, de igaz, a következő jelenetben Zsófié lesz a főszerep, akinek, ha a szürkeség fájna, morfiumozni kellene. Nem tudom, Zsófi hogy csinálja, de egyszerre szürcsöl, csámcsog, ropogtat,…..
autoregolante 2011.01.18 18:01:39
@hannibal22-73: az nem lenne jó, mert elég genya vagyok. :D
autoregolante 2011.01.18 18:08:12
@Mme Chauchat: @rianna: nem mondom, hogy mindent értek, de rajta vagyok. :D
Ki a második és a negyedik? A többieket nagyjából láttam.
hogyvolt VV4 - 4X33 2011.01.17 10:00:00
Béci ma porszívóval indítja a napot, anyázás helyett azonban unalmas képeket kapunk a reggeli cihelődésről, Zsófi fogat mos, Gigi edz, Laci szobabiciklizik. Anikó kicsit húzza Gigit a konyhában az éjszakai, nem egyértelmű zajokról, Gigi viháncolva visszautasítja, aztán jön…..
autoregolante 2011.01.17 20:05:54
autoregolante 2011.01.17 20:08:01
@kovácszsuzsi: leginkább kínos az egész... pedig ha igazak a pletykák, mindkettő igazán otthonosan mozog a kamerák előtt, legalább megpróbálhatták volna. (6)
hogyvolt VV4 - 4X32 2011.01.16 10:45:00
Hosszú bekezdéseket tudnék írni, barokkos körmondatokkal, meglepő és érdekes jelzőkkel illetve Lilu és Balázs öltözékét, de annyi minden történt, hogy nem vesztegetek rájuk egyetlen karaktert sem. Nemcsak a tévéképernyőn, itten, minálunk is zajlottak az események, az előre…..
hogyvolt VV4 - 4X30 2011.01.14 09:00:00
Lilu szürke farmerja lassan magától megállna a sarokban, esküszöm, ma szakítok időt és megnézem, mi a tavaszi-nyári divat, mert az oké, hogy én a férjem kinyúlt xxl-es kapucnis felsőjében ülök, erősítve ezzel a „legyél mindig csinos feleség otthon” mozgalmat, de…..
autoregolante 2011.01.14 16:25:51
@flanker: "(Azért azon elgondolkodtam, hogy a 'b+'-et hogy mondja az ember egy Lenkenéninek."

Csak nyugodtan! De aztán nehogy valaki ezt is aféle kódolt zs....zásnak értse a végén. ;)
autoregolante 2011.01.14 17:24:26
@bévé: ez eszembe se jutott, de most hogy mondod.. :D
De jól van, befejezem, te ma mindent félre akarsz érteni és a végén megint csak elküldesz a picsába. :)
autoregolante 2011.01.14 17:26:12
@gibson: mondjuk én is láttam, de nem akartam még külön felhívni a figyelmet rá, úgyis elég kínos. És reméltem, hogy a "gazdája" is majd csak észre veszi...
hogyvolt VV4 - 4X28 2011.01.12 12:20:00
Balázs szerint már mindenki számára egyértelmű, hogy kik párbajoznak szombaton. Számomra az is, hogy őt meg ugyanaz a sztájliszt öltöztette, aki a Brokeback Mountain szereplőit, keresem az összetekert lasszót meg a lovat a háttérben. Ildikó és Éva, a párbajhősök üzenhetnek a…..
autoregolante 2011.01.12 20:44:14
@pleb: Nem mondtam, hogy tökhülye és semmit sem tud. Számomra akkor is egy blöffkirálynő, aki eddig szerencsés is. "...ráadásul II. Vh. is jó volt, ember tragédiája is közel volt..." te is engem igazolsz, annak ellenére, hogy a II. Vh-s kérdésben Sem volt biztos, mert akkor nem kérdezett volna vissza bizonytalanul, hogy "vagy '43?"
Na de mindegy, nem is ez a lényeg. A többiekhez képest biztos több esze van.
Én mindenesetre nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert ezek után még nagyobb arca lesz...
Mondtam már, hogy útálom Évát? :D
autoregolante 2011.01.12 21:16:00
@pleb: Írtózom a törtető, számító, hazug, önző, öntelt és buta emberektől.
Ez a nő folyamatosan szerepet játszik. Még amikor alszik, akkor is. Sunyi és számító. Soroljam még?
Éva számomra az összes fenti jelzőt egyesíti.
Ott vannak azok a hatalmas üzletek, benne a hatalmas polcokkal, rajta az árutenger, s a tömeg megpróbálja mind kivinni keskeny, szakadatlanul kattogó pénztárgpekkel elátott szűk csatornákon, de bármennyire is igyekszik ez nem sikerül neki.A Repubblica kétoldalas cikke…..
autoregolante 2011.01.09 21:11:18
@a szív fészkei:
Én az ünnepek alatt legalább 4x csináltam tiramisut szarvasi mascarponeból (előtte is gyakran használtam), soha sem tapasztaltam azt, amiről te beszélsz.
Talán ahol vásárolsz, ott tárolják nem megfelelő körülmények között a tejtermékeket.

Vagy a konkurenciának dolgozol... ? :)
Újra itt a tél, letagadhatatlanul megint befagy a seggünk. Hónapokig rimánkodunk, remegünk, alulöltözünk, és panaszkodunk, hol a fűtésszámla, hol az érzéketlenné vált végtagjaink miatt.  Pedig a 19-ik század végéig tartó Kis Jégkorszak, a Dunát is befagyasztó globális…..
A nyár elejét Olaszországban töltöttem, és nem telt el úgy nap, hogy ne nyaltunk volna el egy fagyit. Nincs ebben semmi különös, a melegben úgy fogy a tölcsér, mint a Emilio a gyomorgyűrű-beültetés után, a mi esetünkben azonban mégis érdemes megállni egy pillanatra. A…..
A Magyaridiotizmus Ellenesség Nyilatkozata "...és legyen világbéke"   Múlt, jelen, eljövendő, habala babala. Zavaros múlt, tiszta jelen, fényes jövő, hohohohó, nyennyere. Szar volt régen, pocsék most is, demajjólesz, zibriznyi. Forradalmak, kotmány, gusztus…..
autoregolante 2010.05.17 08:21:56
@rockee: A demokrácia (és a nép nevében), ezt is min. a címlapra kéne tennie T.Indexnek. :D
Naná, hogy egész hétvégére.

Nem tudom, hogy másnak is feltűnt-e már, de hétvégére mindig mintha direkt silány, ám annál szarkeverőbb posztokat hagynának beragadni a címlapra.
Tisztelet a subbás-pinázós kivételeknek. :D
Már egy ideje figyelemmel kísérem Madonna tizenhárom éves lányának, Lourdes Ciccone Leonnak a stílusát, aki szerintem napról napra egyre 'kúlabban' öltözik, eklektikus stílusát öröm nézni a sok klónkülsejú tini között.Következzen egy kis válogatás az általam…..
    Amióta általánosan elfogadottá vált az a nézetrendszer, amely szerint a tavaszi választások leglényegesebb kérdése az, hogy a Fidesz szerez-e kétharmadot, vagy nem, tisztelet a kivételeknek, mintha letargia lett volna úrrá a bal-lib eszmerendetlenség képviselőin. A…..
autoregolante 2009.11.25 16:06:30
@Dudor Henrik:
Mesélnél nekünk arról, hogy mennyire volt konstruktív ellenzék a maszop és a szadesz '98-2002 között?
Az előző rész összefoglalójával nyitunk, Editnéni és nemezise epikus küzdelmet folytatnak Dániel őszes mellszőrzetéért, miközben hullanak a kevésbé emlékezetes és/vagy kívánatos feleségjelöltek, de van ám a házban egy rafkós asszony is, PszichóAndi, aki a két…..