Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoomface

3 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Celtic Spirit 2012.12.23 02:22:58
..
A skot triatlon szovetseg weboldalan viszonylag keves tortenelmi attekintest talalunk - ennek jo oka van. A szovetseget az elmult 10 evben egyetlen ember vitte hobbi szinten, aki mellesleg egy konyvelo volt - a klubbok biztositottak a szervezesi hatteret. Ez azota megvaltozott es Triathlon Scotland…..
A blog abban segit, hogy a magyar tiratlon versenyzoknek legyen lehetosége megismerni a skót triatlon rendszerét. Hogyan kell versenyeket keresni? Milyen versenyre jelentkezzek, és mi az amit jobb ha inkabb kihagyok? Hol találok szállast, edzopartnert, lehet-e kutyat vinni? Remélem mindenki…..
Az ügyeletes Claudiák persze mindig csak meg akarják mutatni, hogy szülés után is lehet vonzó egy nő, vagy arról beszélnek, hogy gyerekkorukban félénkek voltak, és az egész pubertáskori lelki traumán csak úgy lehet túllépni, ha alaposan lealapozzák, majd széttárják a…..
Persze, persze, utánacsinálni nem szabad, pedig olyan egyszerűnek tűnik, ahogy a súlypont szép ívet követve repül, a vektorok átsiklanak egyik kerékről a másikra. Öt nap alatt másfél millió ember látta, és valószínűleg a többségnek ugyanúgy leesett az álla, amikor végig…..
 Egy jó fényerejű, fix látószögű objektívet jelentett be ma reggelre a Nikon.A 35mm-es gyújtótávolságú objektívben SWM motor van, és a látószöge FX formátumra átszámolva kb. 50mm. Szóval van egy normálobjektív a DX-eseknek. ..
 Angolul van, de megéri megérteni. ..
Fiatal riporter Januári pangás 2009.01.14 20:48:00
 Se időm, se olyasmi, ami írásra sarkallt volna, úgyhogy most egy kicsit unalmas a fiatalriporter házatája, emellett persze élek, virulok, és a ma reggeli ónos jégpáncélon sem sikerült semmi maradandó sérülést szereznem.Egy két említésre méltó dolog azért mégis…..
zoomface 2009.01.18 23:32:03
@KnA: en most eppen szopok, nyalok, gombotvarrok mert annyira leult a piac, hogy ha potens portfoliom lenne akkor is max sajat zsebbol dolgozhatnek csak maximum...
a melom stabil, de lehetne stabilabb is.
 A Nikon mellényúlt, de jó batár nagyot. Szerintem. Legalábbis szépen sarokba szorították magukat. Heves, de rövid postom témája, hogy miért tartom buta dolognak 8000 dollárért adni a D3x-et.Először is fontos a kontextus: Ott az 5D Mk.II, 3000 dollár alatt, videóval és 21…..
Nem krimi, nem is szappanopera, és mégis a Másfélmillió lépés Magyarországon az egyik legismertebb és legkedveltebb magyar sorozat. 1996-ban Magyar Örökség-díjjal tüntették ki, de születése nem ment könnyen, és a forgatást is hosszú munka előzte meg. Az…..
true the lens ó város 2008.09.02 12:25:00
             Tallinn óvárosának várfala. ..
zoomface 2008.10.04 02:08:49
Ma az egyik legnagyobb Hollywoodi fotós. Avedonnal, Annie Leibowitzzal egy társaság. Aki számít már mind lefotózta és aki meg számítani szeretne mind azt akarja, hogy csináljon róla pár képet. Hisz az már a siker első jele.Fekete-fehér képek, drámai világítás, homogén…..
Mai kedvenc képem Eszti 2008.09.27 00:21:00
Ma nála voltam. Amíg ilyen csodás kis csöppek vannak a földön, addig egyszer minden jobb lesz:) És ha ez így van akkor pedig ez megér egy bizakodó mosolyt. Egyszer hátha nem tévedek végre és nem romlik el minden...
Mandiner blog A háromszázezredik 2008.08.16 18:01:00
  Nyaralásról visszatérve olvasom az egyik ingyenes újságban büszkén feszítő hírt:  A háromszázezredikLefülelték az idei háromszázezredik bliccelőt a BKV ellenőrei. Korábbi büntetéseinek összege meghaladja a 370 ezer forintot, és eddig 23 alkalommal vette…..
A Zugügyvéd még emlékszik arra az időre, amikor lépten-nyomon fémyképezni tilos táblával lehetett találkozni a katonai és egyéb titkos objektumok közelében. Igaz, hogy akkor már műholdról azt is meg lehetett állapítani, aznap reggel borotválkozott-e a baka, de így legalább a…..
   A hivatali bürokráciáról és mértéktelen dilettantizmusról tesz tanúbizonyságot a XII. kerületi turul szobor ügye (esetleg szimplán korrupció). A bíróság döntése alapján le kell bontani, de a jegyző másként gondolta. Persze, ha egy átlagember házát kellett volna…..
tigger fotoblogja #0494 2008.07.09 15:47:00
zoomface 2008.07.10 02:46:01
A héten ez is eléggé kiverte a biztosítékot: 13. Leszbikus, Meleg, Biszexuális és Transznemű Fesztivál, plakát, rajta 3 kisgyerek és egy szlogen: "Gyerekként azért is kiálltál, amiről azt sem tudtad, miről szól. Most Rólad van szó. Magadért kell kiállnod".…..