Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toy dolls

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Látniuk kéne Csikós arcát, amikor egy nagy csapat nagyon öreg autó dübörög el a szeme előtt. Olyanokat mond, mint, hogy ilyen csak egyszer az életben történik az emberrel, közben kezében szorongatja azt Ennstal Classic nevezési listáját, és próbálja azonosítani amit lát.…..
Ebben az összeállításban sosem játszottunk  2010.12.15. 22:43 F. Kapus..
toy dolls 2010.12.16 21:06:35
Los Angelesben rendezik a hétvégén az NHL-draftot. A 400 jelölt között a magyar ifjúsági és juniorválogatott Hári János is ott van. A svéd ifjúsági bajnokság pontkirálya a negyedik Magyarországon született játékos lehet, akinek játékjogát egy NHL-csapat lefoglalja. Az…..
toy dolls 2010.06.25 00:23:34
@Today05: St Louist nem draftolták.
Még nem esett szó arról, hogy a kölni IIHF-kongresszusra beadott vb-rendezési pályázathoz mozgóképes anyagot is mellékelt a magyar jégkorong-szövetség. A 140 másodperces művet Szekeres László, a Sport Tv munkatársa készítette a válogatott iránti szeretetből, Péter Emese…..
toy dolls 2010.05.28 10:47:48
Az elődöntők következnek a németországi A csoportos világbajnokságon. A párosítás érdekessége, hogy a ma egymásnak feszülő csapatok már találkoztak a csoportkörben, illetve a középdöntőkben. Az oroszok első nekifutásra a várnál nehezebben, 3-2-re győzték le a németeket…..
toy dolls 2010.05.22 16:22:15
@Zsootika: Azé a 3. harmad cseh teljesítménye nem gyenge! Megszépült a játék.
A mellébeszélés ideje lejárt, az egyenes kieséses szakasz következik a németországi világbajnokságon. 16.15-kor Finnország–Csehország és Svédország–Dánia, 20.15-kor Oroszország–Kanada és Svájc–Németország negyeddöntők lesznek. A győztesek az…..
toy dolls 2010.05.20 20:55:03
@Ceska: köszi a linket. sport1 es nincs?
Hajrá ruszkik!
toy dolls 2010.05.20 21:38:59
A héten a második állomásához érkezett a macidobálás során összegyűlt 4451 db plüssjáték kiosztása. A Balassagyarmati Reménysugár Gyermekotthonba látogattak el válogatott jégkorongozóink, megrakott zsákokkal. Az eseményről többet írni nem is szeretnénk, nézze meg inkább…..
Legnehezebb ellenfelét verte meg a legkönnyebben a végső sikerre is esélyes svéd válogatott. Forsbergék nagyon megnyomták az északi presztízsrangadó elejét, az első két harmadban megnyugtató előnyre tettek szert, Loui Eriksson két gólt ütött, Backström 1+2-ig jutott, az…..
Kapusnapok vannak videóvonalon, ám a mai meccsrészlet sokkal vidámabb lesz, mint a Ballard–Vokoun-affér. A minapi Toronto–Buffalo meccs harmadik harmadában Ryan Miller úgy döntött, az esedékes felszabadítást a palánk segítségével hajtja végre. A korong valahogy…..
Alekszandr Ovecskin két góljával verte a Washington a Philadelphiát. A Colorado már négy ponttal vezet nyugaton. Első idegenbeli sikerét aratta a Detroit. Az első húszperc gólcsendje után a vendég Philadelphia már két góllal is vezetett Washingtonban, ekkor Ovecskin és Nicklas…..
toy dolls 2009.10.28 14:50:54
Elképesztően nagy gólt lőtt a Chicago-Minnesotán Patrick Kane. Elmarta a korongot, tette-vette, forgolódott ide-oda, aztán ellőtte, nézzék meg, hogyan. A 2007-es 1/1-es a harmadik szezonját gyűri, pedig csak november végén lesz huszonegy éves. Első idénye végén megkapta az év…..
toy dolls 2009.10.28 10:32:27
Emberelőnyös játékunk javult, bár a Medvescak-meccsen sok fórt nem kaptunk, mondta blogunknak Énekes Lajos Sapa Fehérvár AV19-edző. Hozzátette, túl sok indokolatlan, fegyelmezetlenségből származó hátrányunk sem volt, és ez jó. "Egyelőre így hagyjuk a sorokat, jobbnak…..
Horváth András nagyot kapott a mellkasára Grazban, kérdéses a játéka vasárnap este a Medvescak Zagreb ellen, derül ki Énekes Lajos szavaiból. A Sapa Fehérvár AV19 edzője a 3-2-es vereségről azt mondta, jól játszott a csapat, nem tört össze 0-2-nél. Visszatér a keretbe Satosaari…..
A tegnapi után a mai videónk is az október 6-ai Edmonton–Dallasról származik, a cseh Ales Hemsky mutatja meg ügyesen, miért is tartják a világ egyik legtechnikásabb játékosának. A korongátvételt nem követte gól, de a mozdulat akkor is elképesztő. Hemsky egyébként egy…..
toy dolls 2009.10.09 10:24:24
@Rock me Amadeus: Üres kaput hagysz ki ? ;)
Sheldon Souray, az Edmonton 33 éves védője nem erősködik gyakran – semmiképp sem annyit, mint infjoncként: nyolc bunyó volt a rekordja, még a 98/99-es szezonban –, de ha mégis, annak általában az ellenfél látja kárát. Az 5-4-es Edmonton–Dallason az izgága Krys…..
Mindenképpen az a célunk kedden, hogy mi két pontot szerezzünk, az Olimpija Ljubljana pedig egyet sem, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérv AV 19 edzője. Hozzátette, egyfelől igaz, hogy jó formába lendült a csapat a legutóbbi lejátszott négy harmadban, de a múlt heti két…..
Örüljünk a két pontnak, most ne bánkódjunk amiatt, hogy egyet az ellenfélnk is adtunk, javasolja Énekes Lajos, a Fehérvár edzője a Medvescak elleni, végül is bravúrosra sikeredett győzelem után. Volt min mérgelődnünk az első két harmadban, de a harmadikban vissza tudtunk…..
Négy meccsel elkezdődött az NHL 2009/2010-es szezonja. Nem az esélyesek sikerei jellemezték az első játéknapot. A Washington Bostonban nyert, a Toronto–Montreal rangadót a Canadiens hozta. Colorado kiütötte a San Josét. Az NHL talán legnagyobb derbije a Toronto–Montreal,…..
A következő szezontól ismét szegényebb lesz a hokivilág, Joe Sakic 40. születésnapján bejelentette visszavonulását. Minden idők egyik legkiválóbb centere 20 szezon után akasztja szögre a korcsolyát. Felidézzük kivételes pályafutásnak nagy pillanatait. Joseph Steven Sakic…..