Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tücsi Soulleader

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ásó használata köves talajban, optimális gödörméret, váratlan izomgörcs kezelése és más fontos elméleti tárgy is szerepel a tananyagban.  A parlament hétfői döntése nyomán eldőlt, hogy januártól lesz szociális temetés. Az elhunyt hozzátartozója ilyen esetben nem…..
 Mindig nehezemre esett a következő történet megemésztése: Sárának, Ábrahám feleségének nem lehetett gyereke, majd életük vége felé az Úr csodát tesz Sárával és öregségére egy fiúgyermekkel ajándékozza meg. Ő volt Izsák. Ráadásul Isten megígéri, hogy naggyá…..
Ma megtudtam, (na jó, eddig is biztos voltam benne), hogy akárhová költözöm majd, csak egy jött-ment leszek. Nem érdekli majd "őket" a munkám, hogy mit teszek le az asztalra, esetleg mit teszek a közösségért, csak egy pesti maradok, egy gyütt-ment.Azért bízok benne, hogy…..
NEOREALIZMUS Olyan... 2010.08.14 21:53:43
Nem nagyon jelentkezem. Qrvára alkesz lettem,+qrvára lekötnek az online játékok...Nyári szünetet tartok.Depressziós lettem ilyen-olyan-körökben, mint tavaly is, hogy nem jutok el a szigetre, bár ez csak egy kis csökevény mélyenszántó lelkivilágom eszközeként...Harsányan keresem…..
Egy új lelkész annyira lámpalázas volt első szentbeszédekor, hogy alig tudott megszólalni. Második szentbeszédje előtt felkereste hát a feljebbvalóját, és megkérdezte, hogyan tudná leküzdeni idegességét. Azt a választ kapta, hogy tegyen vodkát a misekehelybe, és néhány korty után már mindjárt…..
Tücsi Soulleader 2010.06.09 10:34:57
         Silene schafta - mécsvirág, vagy a másik nevén habszegfű:   Egyik fő veszteségem az a 6-8 tő sárga-zöld borostyán (Hedera helix Goldheart - sárga tarka borostyán), ami olyan szépen elkezdett felfutni az apácarácsra,…..
Tücsi Soulleader 2010.05.10 20:07:07
                        Régi-új... Hát régen voltam benn magamnál,és azóta sok minden történt, a legnagyszerübb, hogy megnyertem egy első díjat a Panoramio.com -on, vele együtt egy személyi GPS-t, amit a fotózásoknál…..
Tücsi Soulleader 2009.12.04 19:29:45
@imreimre: Beírom a google-ba.. szeretem a meglepit :)

Segítség? Csak öröm volt itt lenni... és biztos jövök megyek még.. :)

szia :)
Tücsi Soulleader 2009.12.04 19:31:47
@Tücsökfalvi.Tücsök: Tudod már meglepődtem..

Tudtad, hogy ajkai születésű vagyok....és az első kép amit megláttam ... az ajkai képek voltak... igaz csak 5 évig lakhattam ott...de a odarezgek..
:)
Tücsi Soulleader 2009.12.04 21:11:14
@imreimre: lemaradt a kérdőjel, (tudtam, hogy nem tudhatod, mert nem szoktam jelölni sehol..csak lemaradt a kérdőjelem, így... lett egy kijelentés a kérdésemből :) hehe)

Az én gépemen nem látszik "nem láthatónak" a saját blogom.. szomorúan hallom, hogy másnál esetleg sötétek a betűk...nálam világosak a fekete háttéren..de majd utánajárok..
:)
A húsfeldolgozás során felhasznált adalékanyagok belekerülnek a húskészítményekbe és azokkal együtt kerülnek fogyasztásra. A húskészítmények gyártáshoz a húsipar régóta használ adalékanyagokat. Ezek az anyagok a készítmény tartósságát vagy érzékszervi…..
Családi punnyadás Röviden 2009.12.04 17:19:00
Van két lányom. A nagy 6, a kicsi 5 lett tegnap. Igen, 5. ÖT. Már öt. Munka után hazasiettem, felöltöztettem őket és bebuszoztunk a városba. Vettünk tortát, ajándékot. Panni akart fülbevalót is, de a nő az üzletben lebeszélt róla. Azt mondja, a fülbelövő túl hangos és…..
Hamarosan élesedik Már élesítettük legújabb fejlesztésünket, aminek segítségével blogotokhoz csatolhattok egy indanetes közösséget, így olvasóitokkal már nem csak a kommenteken keresztül tudtok kapcsolatot teremteni, hanem egy valódi közösségi felületen.Ahhoz, hogy blogotokhoz…..
Tücsi Soulleader 2009.12.03 17:49:33
@cadix: értem... :) akkor asszem most oké ...
Tücsi Soulleader 2009.12.03 19:55:04
@cadix: mondtam már hogy köszönöm? tiszta furcsa nekem ebben a világban, hogy vannak akik segítenek... (nem is kutatom az okát, meg a miértjeit, inkább csak boldog vagyok tőle)

nálam hiányzik a betűk alja, de ha Nálad jó, akkor másnál is biztos, csak béna a gépem.. azért elküldöm :)
(köszi)
A korabeli ortológus-neológus csatához hasonlítanám a címben feltett kérdést, hiszen a reform étkezést pártolók sok esetben foggal-körömmel lobbiznak a rozslisztből sütött kenyerek mellett, míg a hagyományos ízek kedvelői maradnának a búzakenyérnél. Próbáljuk meg…..
Már írtunk néhányszor blog.hu pólókról, de most jött el a pillanat, hogy bejelenthetjük:Van pár eladó pólónk, ami akár a Tied is lehet! Mivel elsőkörben csak néhány pólóról van szó, érkezési sorrendben vehetitek meg. A póló 3500 Ft-os áron kapható és csak személyesen…..
Blog.hu segítség Wild Fantasy 2008.12.03 16:54:00
A módosításhoz előbb át kell másolni a sablont a saját sablonok közé, erről és általában a szerkesztésről itt olvashatsz. A fejléckép cseréje Legegyszerűbben úgy cserélheted le a fejlécképet, ha feltöltesz egy 949x140 pixel méretű header.gif nevű képet a sablon img…..
Tücsi Soulleader 2009.09.04 16:49:42
@Syntax Error: hiába nyomom..:( visszaugrik, és újra ott lesz a csík ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Tücsi Soulleader 2009.09.04 20:40:02
@No-Thingness: és ha megnyomom,mindíg hozzá tesz pár számot a címhez és nem csinál semmit :no-thingness.blog.hu/?rnd=718&rnd=20&rnd=942&rnd=213&rnd=930....stb

Ha kijelentkezem, látom a blogot, de akkor is előnézetben van... :(
Valamit jól elszúrhattam bakker... JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Tücsi Soulleader 2009.09.04 20:49:24
@No-Thingness: na..explorer alatt már jó... (érdemes volt itt rínom) a firefox nem jelenít meg, de nem érdekel.. :) )-olyan ez, mint az autószerelés..mire begurulunk a műhelybe, megjavul )
Ma ki kellett töltenem egy adatlapot. Történt, hogy az állam úgy döntött, hogy mostantól finoman megadóztatja a családi pótlékot. Azaz maga a pótlék nem lesz adóköteles, de beleszámít az adóalapba. Aki már töltött ki adóbevallást, az tudja, hogy ez azt jelenti, hogy…..
Cukiság pólót nyert Moli és két macskája a nyár utolós vizes állat pályázatán. Gratulálunk! Most gondolkodunk valami következő pályázaton, egyelőre nem jutott eszünkbe még semmi.   ..
AnnaPeti Egy kislány... 2009.07.23 09:47:00
Múlt hétfőn, a táborban találkoztam először a kedves, vidám, mosolygós kislánnyal, aki szinte az első pillanattól fogva örömmel rohant hozzám, felemelte két kezét és mindenáron azt akarta, hogy vegyem karjaimba. Engedtem neki... a további napokban is mindvégig a nyomomban volt,…..
 Gondoltam, hogy most megosztom veletek a képkeresési tapasztalataimat, persze egy-két "műhelytitkot" azért továbbra sem árulok el, hogy maradjon még mit felmutatnom.  Na szóval, ha telt, duci lányokról szeretnél képeket töltögetni a netről, akkor számos…..
Egy 65 éves férfi 30 ezer eurót talált az utcán, egy elvesztett pénztárcában. A nem éppen jelentéktelen összeget gondolkodás nélkül a rendőrségre vitte és leadta. Alig néhány órával később már a tulajdonos is megvolt: egy kisvállalat elkeseredett alkalmazottja, akinek a…..
waves of visions Packing 2009.07.16 09:07:00
When you go away for a week you have a problem with packing. Whatever you put into your suitcase depends on the weather. But can you believe the weather forecast? Not really. Maybe you should pack that extra cardigan. Maybe you should pack your trainers. Will you really run in the mornings? Not…..
Múltkori paradicsomos posztom kikerült a blogketrecbe, így ismét megtapasztalhattam én is a trollok áradását.Az, hogy valaki hülye(=buta, ostoba, sötét), sajnálatos, de önmagában még nem lenne baj.Ami baj, hogy ehhez a butasághoz nemritkán naaagy arc és a humorérzék teljes hiány…..
A nyár a vajaskenyér szezonja is. És mi passzolna jobban egy szelet vajaskenyérhez, mint a paradicsom? (pl a paprika, az uborka stb.:)) ..de itt most nem erről lesz só ..ill.szó:) Rémülten látom azt az egyre terjedő rossz szokást, miszerint a friss paradicsomgerezdeket* egyesek…..
A Magyar Bloggerszövetség múlt pénteki sorsfordító összejevetele kapcsán (Uj Péter Elnök teljes beszéde elolvasható itt) lapszemlézzük a beérkezett reakciókat.  A legelső reakció Angelviától jött órákkal az esemény után: Bloggervizsga és igazolvány. Sajnos…..