Regisztráció Blogot indítok
Adatok
timbuk

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hadd kezdjem egy pár napos, személyes emlékkel: megyek le Újpest Központnál a metróba, a jegykezelő készüléktől két méterre álló ellenőr végignézi, ahogy lyukasztok. Haladás közben mutatom a jegyet, sietnék le, mert hallani, hogy indulóban a metró, amikor a fickó kéjes…..
timbuk 2007.11.30 14:45:46
Nem tudom, mikor lesz ebben az országban pozitív változás. Az ilyen esetek miatt nagyon elszomorodom. Ha tényleg úgy történt a dolog, ahogy a srác megírta, akkor sajnálom. Diák ide, vagy oda. Ilyenhez nincs joguk.

Nekem is sokszor eszembe jut a londoni metró, és hogy ott mennyire segítőkészek a biztonságiak. Szégyen, ami nálunk folyik!

Sajnos én is gyakran igénybe veszem a BKV "szolgáltatásait", bár vidéki vagyok.
Sokat metrózom, és mindig veszek jegyet (a bérlet nem érné meg nekem), de az a gáz, hogy néha már szinte FÉLEK!!!

Na nem attól, h megvernek (nő vagyok, talán ezt még tisztelik, bár nem vok ennyire optimista), hanem h valami bibit találnak, aztán fizethetem a büntit.

A múltkor is a Délinél mentem le, lyukasztottam, utána pár méterrel ellenőriztek, aszem azok is biztonságiak voltak. Mindig megnézem lyukasztás után a jegyet, h lepecsételte-e a gép rendesen. Na, ezúttal a tinta erősen kifogyóban volt, és messziről nem is látszott. Rögtön félrehúztak.
Na már ez is kiveri a biztosítékot!!!
Nem lehet udvariasan megkérni, h álljunk félre???

Az egyikük übersuttyó volt, rögtön pampogott, h nincs a jegyen pecsét. Amikor mondtam, h van, csak bazi halvány, a másik kicsit idősebb fazon jól megnézte és mondta, h oké.

Kérdés: mi van, ha utánam ugyanott lyukasztott valaki és az ő jegyén már tényleg semmi nem látszik? Hogy bizonyítja, h ő rendesen kezelte?

Azt is bírom, amikor a Deák téren átszállok (metrón), és nem mükszik a jegylyukasztó, amelyik igen, az meg nem "szereti" a jegyem. Nemrég ezért körbementem, csak nehogy én legyek a hibás. Még jó, h sok időm volt, bár nem esett jól.
hogyvolt House 3x01 - Jelentés 2007.11.22 11:00:00
Már itt is van a House 3. évada, köszönjük szépen a TV2-nek, hogy csak két hétig tartotta Greg House-t ketamin által indukált mesterséges kómában, különben egész biztosan jelentkeztek volna az elvonási tüneteink. Hetibeteggel nyitunk ahogy legtöbbször, tolószékben vegetáló…..
Mivel sem a port.hu-n, sem az RTL hivatalos oldalán (ami megér egy misét eleve, ilyen ótvar honlappal talán csak a másik kertévé, a TV2 büszkélkedhet) nem találtam meg az epizód címét, így marad az angol - sejtésem sincs, mindek fordíthatták, de nem is nagyon érdekel. Mivel az…..
Találó a cím, biztos szarul érezte magát Sondra Rhimes a sorozat harmadik évadának stabilan csökkenő színvonala miatt, és így kacsint ki ránk, szintén bűntudatos nézőkre, akikre ott bámul a gyerek a sarokban, és bébiételes száját elhúzza egy kicsit, inkább velem…..
Mike magához tért a kómából. Ez a futótűznél is gyorsabb terjesztésre érdemes híreknek járó vörös kódot kapja a Lila akác közi lakók riadóláncában. Azt mondjuk elsőre nem értettem, hogy mi az isten haragjáért nem hívja senki egyből Susant a csoda ügyében, de aztán…..
timbuk 2007.10.05 11:20:59
Valamivel több időm volt, mint egy hetem, hogy megfigyelhessem az angolok ételkultúráját, és kóstolgassam az ételeiket, így ez csak egy saját tapasztalotokból összeáálított áttekintés a teljesség igénye nélkül.Az angolok nem a konyhájukról híresek, mint a franciák, vagy az…..
Kezdjük az m1 nagyszabású sóműsorával, a Miss World Hungary 2007 című esztrádműsorral, ami ma este döntőzik, királynőt választ, és csak muszájból mosolygó udvarhölgyeket. 20:10, a fürdőruhás felvonulás 20:40-kor várható, ha jól tippelünk. Ezzel közel egyidőben zajlik…..
Császár Előd neve annak idején csodálatosan egybeforott a gagyi fogalmával, meg a betépve gyorshajtással is, de ezt most hagyjuk. Aztán szerencsére egy időre eltűnt, de hát hol máshol is üthetné föl a fejét megint, mint az otthon sztonduló hülyegyerekeket megcélzó…..
Ma este Hősök évadzáró, ezt senkinek nem kell mondani, de ha mégis, akkor tessék: TV2, 22:20, Hogyan hatástalanítsunk egy robbanó embert címmel kell keresni. Előtte Házdoktor az első évadból, még Szakácsi Sándorral, 21:20-tól. Akiket hidegen hagy az amerikai sorozatdömping (mert…..
Ha kedd, akkor végre Doc Martin vagyis az antiszociális, elálló fülű körzeti orvos újabb pikírt beszólásai a Duna TV-n (19:20). (Ja csak úgy tök véletlenül, nem vette fel valaki az 5-6. részt? Naaa, léciléci.) Vagy nyolckor Gyilkosság az Orient expresszen (Zone Europa) Sidney…..
Amíg a Homár egy endékás gyárváros romjai között fetrengett hétvégén, a Megint Állunk Vazze blog szervezésében lecsapott a retekkommandó egy gyanútlan vonatra. A hatfős amatőr takarítócsapatnak 3 óra alatt sem sikerült teljesen visszaimádkoznia a vagonok eredeti…..
Hivatalos közleményben fejtette ki álláspontját a Magyar Rádió vezetése a Petőfi Rádió közszolgálatiságáról, miután az ügyben vizsgálatot folytató ORTT nem kérte ki a véleményüket. Az Index írta meg a múlt héten, hogy az ORTT vizsgálatot folytat a hallgatói panaszok…..
timbuk 2007.07.14 19:00:44
Halvány Görény

Sok mindenben egyet értek veled, mert először nekem is tetszett,hogy olyan zenét is adnak, amit máshol esetleg soha, de aztán rájöttem(tünk), hogy annyit ismételnek mint a .láger rádió és társai. Csak kicsi fantázia kéne, meg hogy vki értsen hozzá, mármint a dalválogatáshoz. Anyám, hány millió olyan szám van, ami megérné, hogy meghallgassuk???
A Petőfit mi régen is hallgattuk (26 és 28 évesek), sok jó műsor volt. Volt pl olyan, amikor kezdő magyar zenészeket mutattak be. Tetszett sok minden. Viszont legtöbbször csak autóban hallgattuk, mert ott nem lehet fogni a 'kávézó' adót. A rádiócafé a kedvencünk és csak ez segített itt az istenhátamegett a semmi közepén megmenteni minket a zenei elsorvadástól. Pesttől 130kmre lakunk, így csoda, hogy bejön egy pesti adó. Szóval ezt hallhattuk. DE akinek ez sincs, annak nyílván felüdülés a mostani Petőfi. Pl, a nyíregyházi rokonaim is hallhatnak másféle zenéket is, nemcsak boygeorge meg tsai.

Azonban csak zenével, kicsit sterilnek tűnik a dolog, vagyis nincs benne élet, úgy érzem.

A Kispálról annyit, hogy nem csak Kicsit szomorkás volt (azt pl nem hallottam ott még), de leadtak egy olyan számot, amit még országoson bizti nem: Húsrágó hídverő, Autók a tenger felé...

DE jöhetnének új zenék is, mert én úgy veszem észre, hogy minden új zene megakad Angliában (vagy csak ott veszik észre, mi a jó), nagyon kevés olyan áramlik be, ami megérdemelné. Ja és több magyar számot, és ne csak ugyanazt, mint a 30Ynál, amitől már herótom van.

Ismét nyaralás, de ezúttal csak a magyar óceánig megyünk. Gábor egy balatoni kemping a balatonszepezdi Venus kemping mosdójának falán bukkant erre a kedves szösszenetre, ami a fordítóprogramok erejével emeli magasabb szintre a backdoor kommunikációt. Aki nem érti a speciális…..
Már régóta tervezgettünk egy bejegyzést arról, hogy jó fej, jó fej ez az M. Kiss Csaba, és vannak nála amatőrebb, tenyérbemászóbb, ostobább televíziósok szép számmal, de hihetetlen, hogy mennyit bakizik műsorvezetőként. Persze itt főleg nyelvbotlásokra kell gondolni, ő…..
A Homár nem érti, miért akarhat valaki házasodni, amikor csak a baj van vele. András például már megtanulta, hogy rögtön az elején, neje névváltoztatásánál adódhatnak problémák, mert sem az önkormányzat, sem az OTP nem asszisztál túl lelkesen egy ilyen művelethez: A magyar…..
Egy éve még egy derékbatört nyaralás kapcsán írtunk a MÁV jópofa bicikliszállítási szabályáról, miszerint külön vagon híján összesen 4 darab kerékpár szállítható egy vonaton. Tiborék csapata azonban nem hagyta magát leszállítani, miután eladtak neki egyben 5…..
Mivel az RTL Klub heti két Harmadik Műszak epizódban gondolkodik, mi is két hogyvolttal jelentkezünk. Na, innentől kezdve ez az egyik kedvenc sorozatom, hiszen a Running Blind című akusztikus nótával nyitnak a Godsmacktől, aki ezt meglépi, azt szeretni kell. A képen közben Yokas…..
comment:com Hóvirágünnep 2007.06.16 15:30:00
Hóvirágünnep. Csak ennyit mondok tömören, kötelező film, akkor is, ha számtalanszor láttuk már (m2, 21:00). Az m2-n egyébként Menzel-sorozat van és azért. A másik közszolgálati csatorna Görög Zita kedvenc filmjével, a Billy Eliottal száll be a versenybe (m1, 20:10). A film a…..
Az őszi műsorstruktúrában már nem szerepel az 1 a 100 ellen és a Legyen Ön is milliomos. Az elfáradt, megbukott vetélkedők helyett azonban jönnek újak, a Tv2 az Okosabb egy 12 évesnél? című show-val, az RTL Klub pedig információink szerint az angol Pókerarcokkal próbálkozik.…..